Шведът бияч: Няма да избягам! Съдията: Не е сигурно

Окръжният съд в Бургас потвърди постоянния арест на шведския турист Ралф Сундберг, който изрита безпричинно камериерка в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Шведът бияч: Няма да избягам! Съдията: Не е сигурно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това тъпо парче най-голямото наказание ще бъде да понесе устремените към джоба му погледи на полицая, прокурора, адвоката, съдията, началник ареста и др. и др. и др. ...

Белене,майка.Там ти е мястото. 3 годинки поне.Чукаш камънак додето ум ти заиде. Манджа от дъжд на вятър.После ритай пак.

Когато гледах кадрите как този изрод рита нищо неподозиращата жена, българка в главата, както и онзи другият - българинът, дето изрита нищо неподозиращото момиче отзад по стълбите, се зачудих как може подобни боклуци да живеят изобщо на тази земя. Ако този не влезе наистина ефективно в затвора, да му скъсат задника там на този капут, то поне трябва да го осъдят да плати на жената колкото се може по-голяма сума, да кажем милион, за травмите, вкл. физическите. За да се научат боклуци и отрепки като него за в бъдеще ако решат и те да се правят на герои с беззащитни и нищо неподозиращи хора и жени и да ги нападат и ритат отзад какво ги чака. Що за изрод наистина трябва да си, за да ритнеш жена, или който и да е по този начин отзад, и то без абсолютно никаква причина, да я издебнеш и изненадаш!

Ebane za tozi bokluk, tamni4en zatvor za tebe izrod mrasen.

Само ми кажете и не ме лъжете - колко Българи си позволяват лятна почивка с 15 000 евро джобни, изглежда в Европа има не двоен а осморен стандарт със заплатите и осигуровките ..или всъщност няма Европа на практика.

Не, България я няма! Ние така сме свикнали с нищожният си живот, че въобще не можем да си представим какво е нормален жизнен стандарт, и как живеят хората в "белите" страни. А този мушмул, дошъл на почивка , с 15 000 евро, е общ работник...

murena

с тия коментари ще вземете да изгоните шведките от форума

този швед трябва да бъде наказан за хулиганство.спор няма. но българските магистрати пак се демонстрират неадекватни и несправедливи. наглите вън от ареста - хулиганите в ареста

Ей тоя за хулиганство го държат в ареста, а турците, дето утрепаха хора по пътищата ги пускат, че да може да духнат...

Ти си само за политик, бе онзи. Ами да пуснем всички, защото сме изтървали едни турци. Ти му казваш, че е обществено опасен защото непредизвикан, умишлено, брутално нанася убийствени удари на нищо неподозиращи хора, а той ти разправя за това как някой, без да е искал е направил белата и им слага знак за равенство. Да те таковам и депутата.

ше му редактираме хралупата на тоз красавец ще цуфти и подуе до прусване с мерак

Поредният тъпак от обетованите земи. Само че не знае, че нашето правосъдие може да е меееко към нашите си бандити, но към западните боклуци си е твърдо. Даже много твърдо. Този мазен г...ъз ако го вкарат в истински български затвор, ...... ще му скъсат ...... по тройки. Наподобяващи шведските, но не съвсем.

Ааааааа! Сигурно е!!!

С такъв шут можеше да строши подезичната кост или да прекърши гръбнака на жената. Нека медици да се произнесат в съда колко опасен е ударът. Да се приложи цялата строгост на закона! И като "не си спомня нищо" да беше се лекувал в Швеция от загуба на памет

Хай давайте го тоз швед тука вече, 20 дена стана все него сънуваме. Ние тука церим псориазис, деменция, но най све добри в церенето на хемароиди щъ знайш, направо ги разцъфваме... Давайте го че се измъчииме

съдията: колко кинти имаш бе мекере? ралф: ми 30 000. съдията: не ми стигат.... айде в кауша

Правораздавателната система у нас е ГООООЛЯМ ташак....др. Цецке.

.... както всичко останало на тази Територия заедно с Премиера ни въпреки, че го набеждават за Бай Хой.

А турчина дето уби 2ма души къде е?

Точно така! Него дали въобще го търсят?

НАВСЯКЪДЕ В ЧУЖБИНА Е ТАКА :))) ... А ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ СЪДДИТЕ АКО БЯХА ТОЛКОВА СТРОГИ И СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ ??? ... ПРИМЕР - МИТЬО ОЧИТЕ МОЖЕШЕ ДА НЕ ГО ГРЪМНАТ И ДА НЕ ПИКАЕ С КАТЕТЪР , АКО БЯХА ГО ПРИБРАЛИ ОВРЕМЕ :))

... НАВСЯКЪДЕ КАТО СИ "В ЧУЖБИНА" Е ТАКА ....

ujabg

Той нямаше и да рита, ама ритна!

в Ареста!!!

Шведът не е точно бияч. По-скоро ритач. И явно не знае, че му трябва само фиктивен договор за наем, като на турския шофьор-убиец, дето се изнесе като пръдня.

Защо не го пуснат от ареста но да кажат предварително кога. Ние си знаем как да нарит.. посрещнем де.

Българина, който ритна жената в метрото в Берлин бе анатемосан от всички медии. Но се оказа че шведския манталитет е равен на този на българите от кв.Максуда във Варна. Българина го осъдиха на осем години. А да видим дали закона е същия и в България и дали важи за шведите или не ?

Е то "онова" нещо дето го осъдиха на 8 г. в Германия не беше българин , а чистокръвен циганин с криминално досие. А шведът уж бял човек, с чисто съдебно минало, а акълът му като на нашият манго.

Не са го осъдили. Отложиха делото.. след 3 седмици пак.

Сундберг да беше платил на съдията и вече щеше да си е в Швеция ! А той разчита на справедливост , глупак . Турчина дето Уби двама моториста беше в ареста само 1 нощ , но пък съдийската която го пусна дръпна яко напред !

Шведът бияч: Няма да избягам! Съдията: Не е сигурно! Шведът бияч:Хайде на бас на 5000евро! Съдията :добре давай!

Тоя швед вървеше толкова "праволинейно" по коридора - не приличаше на пиян. Освен това, ако камериерката е изпаднала в безсъзнание при ритника, тя би трабвало ДА НЕ ПОМНИ какво се е случило непосредствено преди това. А тя помни . И не само това - още шведът не е излязъл от обсега на камерата, и тя се размърда. Това може ли да прави човек в безсъзнание?

Цялото ни общество трябва да е благодарно, че не си лекар или съдия.

Я ми кажи ако някой изрита твой приближен или теб самият по същият начин,дали ще си тъй благосклонен към извършителят както сега?

Баси, колко много знаеш !?!? И какъв си само логичен ....

Окръжният съд в Бургас потвърди постоянния арест на шведския турист Ралф Сундберг, който изрита безпричинно камериерка в Слънчев бряг Шведският "турист" няма да забрави туристическата си "обиколка" из българските арести до края на живота си.

ARBEIT бе БОКЛУК ! В ТУХЛАРАНАТА ! на 12 часова смяна на ден ! Първите десет години и в Събота !

Бригадира да е немец, да има камшик и на всеки 30 секунди да удря с камшика по пода и да повтаря фанарично "ARBEIT DUMKOPF !"

Да бъде осъден на принудителен труд в каменоломна ! И да му дават само хляб и вода ! Да му дадат чук, количка и норма 15 кубика чакъл на ден ! Ако не изпълни нормата НИКАКЪВ ХЛЯБ ! САМО ВОДА ! като изкара 5 години така да го пратят в пазарджишкия затвор за още 5 !

Шведът бияч: Няма да избягам! Съдията: Не е сигурно Тоя като нищо може да изрита и съдията по главата.

Да го затворят с 4-5 смрадливи мангала, за да изкара една незабравима почивка!

Ай стига с това чисто съдебно минало! То на минутата може да стане изключително мръсно! И разбира се, че при пускане под гаранция на секундата ще се озове на летището. И аз с моето чисто съдебно минало бих направила така!

Колко пари имаш....!? Няма значение колко и кого си убил или изнасилил,няма значение какво престъпление си извършил....! Имаш нужното количество пари,пускат те и дим да те няма !

Bodala !!!!

Съдията е питал директно колко пари има и след като е разбрал, че са недостатъчно го е оставил в ареста!

Не, че нещо, но за него съда работи, а за корумпирания плевенски прокурор явно не. Да вземе и на шведа да му прилошее в ареста и да го пуснат.