Окончателно: Обвиненият за убийството в ж.к. "Люлин" остава в ареста

Съдебното заседание бе съпроводено с протест пред Съдебната палата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнида

Агресивно, нагло келеме! Лошото, е че я лежи 10 тина години, я не. И като излезе оттам ще е станал още по-добър мръсник. Такива ги оправя само чичко "Глок"

Сигурно протестиращите са големите биткаджии и любители на фойерверки, които скочиха да го бият 10 на 1 в онази нощ ;)) Типични квартални путьовци, насмъркали се, пили по две водки и ''бате нЕма кво да ни спре'' Айде сега преливайте на 40-то на Малашевци..

Като гледам наистина няма какво да го спере. Вчера пак беше пукотевица на същото място. Крещене и чупене на бутилки. Успех това да спре

вие и двамата се за затвора щом защитавате тази измет отнела човешки живот!!!! И какво ви пречи зарята, за първи път ли има заря още повече по повод раждане на дете, но вие най-вероятно нямате деца, няма и да имате, боклуци! И да е имало шум и каквото и да било, това ли е начинът!!???! Това ли е питам, мишки!!!

Принципно трябваше да му крият името и да пишат инициали. Очевидно името му е като арабско. Може и на евреин. Нищо чудно по тамошните места така да се действа. А тук проблема е, че полицията не следи за дигане на шум и други неща. Така че и тези със зарята са укорими.

Да умира в кофите тая гнида!

Дано умреш в страшни мъки в някоя тоалетна на централния затвор, боклук мръсен! Ти трябваше да умреш, а не Илиян!

Светла му памет на Илиян, а убиецът му да лежи дълго в затвора. Какво ще лъже за самозащита?!!! Отишъл да прави забележка с нож, забележете, и ръгал Илиян няколко пъти!!!

Роднините му да занесат на нотариуската ми 80 хиляди в банкноти по 10 и 20 лева След две години ще го пуснем в чужбина да си лекува косопада И да ми е честит 20 / двайстият / апартамент