Ламбовски се обяви за защитен свидетел, имал охрана

Димитър Ламбовски се обяви за защитен свидетел с охрана и каза, че имал версии кой му е поставил гранатата.

Обратно в новината

Коментари - Ламбовски се обяви за защитен свидетел, имал охрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на мен ми писна- на вас на знам?

Chefo77

Вчера сутринта намерих гумата на едната си кола маркирана, вероятно от куче. Искам да подам сигнал в МВР - да издирят извършителя на това ужасно деяние и да го изправят пред съда. Защото това направо си е заплаха за живота ми! Ама аз не съм бивш депутат и няма да ми обърнат внимание ... Въпрос към журнАНАЛята - защо в заглавията на статиите за този господин се накъртва на това, че е бивш (никому неизвестен) депутат?

Какво да коментирам като знам колко струва джипката? Можеше да е по-просто - да го попитат как се е сдобил с нея покрай доходите му? Малко счетоводство - и пак няма да стане за нашите мащаби.

БРАВО. Мойте адмирации. Ако може поставете такива гранатки на всички бизнесмени, да си знаят, че и те са смъртни

мерцедесите на "любимите" народни депутати !!

Още като депутат от НДСВ ми беше несимпатичен.Както и цялото НДСВ впрочем.

Правителството трябва да реши, дали ще хваща всякакви БАНДИТИ, и Корумпирани Съдии, които пускат Бандити срещу подкупи, а също и всякакви Корумпирани Чиновници- Данъчни, полицаи, митничари.. Или за корупция ще се хващат само определени хора, по поръчка от Недоволен Корумпиран Директор или Началник. И от там се връщаме в ВРЕМЕТО преди6-7 години, когато отвличаха за ОТКУП и убиваха всякакви Корумпирани Данъчни, Митничари, Депутати или им режеха Пръстите.. Или пък, ги принуждаваха да прехвърлят имоти на Мутри, след което мутрите ги убиваха тия- митничари, Данъчни и др.... Когато Никой не уволнява за Корупция Един Корумпиран Директор на Данъчно или Митница, оня започва да става още по- нагъл и дори ИЗНУДВА и Заплашва НОВИ служители за да взимат подкупи..... ВЪПРОСЪТ е - Ще ги уволняват ли тия Корумпирани Чиновници и Съдии, или тия ще бъдат убивани и ограбвани от разни бандити( които корумпираните съдиии никога не вкарват в затвора) ( ако е второто- Бандитите ще убиват и ограбват и обикновени хора) ?????

Tози е толкова защитен свидетел колкото е гарабед шпионина, който живее на 5-ия етаж. Tолкова секретен. иначе добре се е трудил като депутат.

и на тоя ли плужек ще му плаща народа охрана....

...Република България = Мафиотска България !

Много модерно стана да си защитен свидетел. Няма съд няма присъда.

Щом е от НДСВ ,, той си е айдук по рождение , днес бомба на вратата , утре с РПГ по колата , щом краде и лъже някой му е вдигнал МЕРНИКА , айде късмет другия път !!!

поредния сиромах на който искат да свалят единствената закърпена риза от гърба за съжаление доста такива влизат в политиката за да милеят за отечеството

Най-сериозното предизвикателство пред Разследващите българските "бизнесмени" е да разберат за кое точно от всички безобразия им е отправена заплахата. Изправени са пред хиляди възможности!