Огромни опашки на границата ни със Сърбия, колите чакат по половин час

На пунктовете за заплащане на такса за автомагистрала няма задръствания

Обратно в новината

Коментари - Огромни опашки на границата ни със Сърбия, колите чакат по половин час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време съм чакал по едно денонощие на румънско-българската граница,но никой не пишеше,че има огромни опашки

Огромни опашки, чакат ПОЛОВИН ЧАС?!?!?!!

Ама туй нас какво ни еве? Нали кочината е при нас.

Родоотстъпници братче. Вместо да карат Коледа с най-близките си хора заедно, те отиват при върбите на запад.

То на българската граница се чака половин час даже когато няма други коли. По време на пандемията пътувах често и най-гадното и мръсно място от Пловдив до Берлин е Калотина.

ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ СЪРБИТЕ МАГИСТРАЛИ ТОП.ПЪТИЩА СЪЩО ВСИЧКО Е СТРАХОТНО НЕ СЕ ЧАКА РАБОТЯТ МНОГО ТЕРМИНАЛА

ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД СЪРБИТЕ НЕВЕРОЯТНИ МАГИСТРАЛИ ПЪТИЩА И ОБСЛУЖВАНЕ!!!

Ако са 30 минути да чакам на Калотина, това си е много бързо. Нормалният темп на работа е 30 минути обработване на документите от една кола. Българските гранични полицаи в паспортния контрол от две години насам са такива калпазани, че просто се чудя, как изобщо отиват до работното си място.

Огромен бездарник със задръстен мозък е писал статията.

Ужас...

Като работят само три от 10 терминала.

30 минути :D Вие не сте уред! Като виснат на границата с Гърция и това продължава, на 40°, 3-4 часа, нищо, нали?

Всяка година прекосяваме Европа с кола.Единствено на българската граница уморени и измъчени от дългия път хора висят с часове -понякога повече от 10 ч.Бълкарските служители умишлено бавят проверките.

Ти на унгарската не си чакал! Там времето за нищо го нямат.

В момента Хоргош е страшно. и тъпото е че като се набиеш в задръстването няма връщанне назад. Човек можеше да се напие в Сзегед и да изтрезнее докато се разчисти.

Сегед се пише без З.

Обясни го на маджарите :)

Велико! А за гърция като се чака по 2-3 часа лятото, само лекинко се споменава. Ама сега огромна опашка за 30 мин! А какво да кажа 4 часа на малко търново за САМО 50 коли, без да е празник и в делничен ден.

Сега и Реклами пишете?! Хвалите митниците и митничарите? 30 Мин.?!?! Дай боже да, са по 30 Мин. Чакане. Гадното е че, значително повече се чака. Когато чаках по 5-6 часа никой не е писал че сме чакали 5-6 часа.

Пробвайте да излезете от София да видите какво е чакане.

Аз току що минах покрай Загреб.. Само за 4 часа ,кво му плащаш. Не искам да си представям какво е по КППтата

На Калотина е обяснимо. Но миналия уикенд чакахме 2 часа на Дунав мост 2 на влизане в Румъния и 1:30 часа на влизане в България... Проблемът е да се добереш с лека кола до КППто, щото пътят е блокиран от ТИРове. В Румъния опашката беше над 15 км. У нас просто малоумниците блокират и двете платна преди моста и няма как да прелетиш, докато не се размърдат (не ги пусне светофара за тирове)... Организацията на това ГКПП е за Шенген, не за проверки...

това някакъв виц ли е? от максито до околомръсното се чака повече

Нали все някой трябва да пречи на клетите българи! Хайде стига разваля цирка, а ;)

Тука има, тука нема....дирковци, че по Цариградско о се чака толкова, даже повече, когато някой реши да си тбрси правата на жълтите павета! Дир, що не пишете пък и да снимате кенефите на границата?! Направо е нечовешки отврат! Джапаш в лайна и пикня!

6 тръгване от София :) Минахме за под 10 минути :) Успех с чакането! Унгария също беше слънце, сравнено с предишни минавания :)

Преди 10 дни, там чакахме 1,30 Мин. Значи са се позабъразали, вече само 30 Мин се чака.

Ганьо отива в "чужбина" да муа пръжки с лук и люта ракия.

По-сладко ти е у панелката, а ганче :)

Ние лятото чакахме 7 часа на сръбско-хърватската...

Ей, дирници, новината е за преди седмица и трябваше да обявите, че предстоят, ремонти и хората да си направят сметката как ще пътуват. Какво само констатирате, бетер МВР сте.

Верно е ДИРа са виновни, че има опашки на сръбските граници. Да се арестуват и накажат.

Тия бъзик ли си правят???! Лятото чакаха на сръбско-българската граница шест часа!

Е нали всички бяха в Одрин?!? Тези от къде се взеха?!?

Пристигат си от цяла Европа за празниците .

Шегувам се с една скорошна статия в дир-а в която изкарваха, че едва ли не цяла България е в Одрин

Половин час на граница е нищо,даже е нормално,явно не са толкова огромни опашките.Вървете в Русе на Дунав мост или на Капитан Андреево,там си е чакане.

Това всичко е от мизерията до която ни докара Бойко. Хората вече нямат пари да поркат и плющят 10 дни в български хотели и се налага да ходят в Сърбия и Гърция. Няма такава държава..... По бай Тошово време нямаше такива неща. Беше хубаво и спокойно

беше, чак на 18 бях, когато за пръв път ме прибраха милиционерите, там изядох и първия си голям бой... И за какво - за купени от Кореком дънки Rifle. Над 8 часа питаха все едно и също - откъде са доларите? Няма спор, хубаво беше... Седмица след като ме пуснаха, така и не можах да обуя проклетите дънки - чак докато не ми спихнаха всички синини и подутини...

30 минути? Май много ви разглези тая демокрация

Трябва да ти е гадно , да нямаш пари , но пък и да няма нищо по магазините , но какво от това като не можеш да излизаш от страната като при соца , а другарю ?

Едно време при бай Тошо се висеше по 5-6 часа. И багажа се ровеше задължително. Уж две соц държави - едната СИВ, другата независима. А на съседната лента гражданите на лошите капиталистически държави минаваха за 2 минути.

Американските роби им се позволява да посещават вражеска на САЩ страна? Коригирайте се. А закона за Русофобията кога? Хилядите соросорки чакат с лопати да убиват рашисти. Защо им отказвате тази евроатлантическа нужда? И в Турция не тря ходат. Те също са вражеска на САЩ страна. Алоу, ква губерния сте бе. Тия САЩ военни бази за кво са тука? Я да сложат едни барикади по границата и да отстрелват всички желаещи да преминат. Все пак сме член на НАТО ма от страната на САЩ. Фон дер Лайнен що зачезна? Няма ли да обясни колко много ватници са умрели и как ще прави гей-парад в Москва? Шолц кви ми ги пише, че не искал студената война да се връща, като си думнаха тръбите по команда на господаря си САЩ. Парламента масончетата кво се мотат, в ложите не им ли е казано, че сме готови да умираме за Златната Пирамида?

Хапчетата

Като им дойдат призовките ще зацепят, че са били надрусани през цялото време. Поляците го откриват това в момента.

За 30 минути ще бъда най-щастливия човек на света

На Ситняково се чака повече

"Огромни опашки" се минават за 30 мин? Явно не сте висели на Кулата, нищо че е вътрешна граница на ЕС.

То и на границата със Събия лятото се чака по час-два спокойно , така че 30 мин не е "огромно" ... журналя ...;