Коментари - Британски ограничения за трудови мигранти | dnes.dir.bg
назад

Британски ограничения за трудови мигранти

Британският премиер Тереза Мей възложи на кабинета да разработи план за въвеждане на визови ограничения за трудови мигранти от страните в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Британски ограничения за трудови мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британците не ме интересуват,вече,8 години ми скъсиха живота. Запалих банките със 18000 и се прибрах, миналият месец.Просто ми писна

Пълно е с такива отрепки като тебе в ЮК. Не си мисли, че си направил голямо геройство. Ще си останеш същия балкански крадец...

Емм като не виждам повече смисъл да седя във УК. Не виждаш ли, че Англия върви със главата надолу. Заплати обикновен бачкер 800-1000 паунда. Аре заеби, аз бях шофер на тир и едвам връзвах двата края.ЕБЕМ ти Англията

Този коментар може и да не се хареса на доста хора, но... Евала на британците. Най-накрая се сетиха да започнат да си пазят държавата от навлеци, пардон "имигранти". За работливите и/или квалифицираните винаги ще има работа. Навсякъде. Но разното тама мързел ще почне да му се свива около врата. Не вярвам тези мерки да засегнат работливите нашенци, на които им е писнало шефа им да им подхвърля десетачки и да им обяснява как "то криза едно-такова" и "трябва да сме благодарни, че има бизнес, има работа". За тези хора такива мерки ще се изразяват в две-три интервюта повече. Но сичкото тарикат и техните защитници... Ето те вече ще опищят орталъка за глобализъм, либерализъм, протекционизъм и европейски ценности. Нещата май почват да се наместват. Образовайте се, квалифицирайте се и работете. И за вас винаги ще има място на този свят. (Споделено от личен опит).

Много точен коментар! Намерите ли своята ниша, в който и да е сектор, за вас - работа ще има. Много е важно да научите езика и да общувате. Още, език не се учи на нива, не превъзнасяйте ниво 3-то, секция Д от някой тъп учебник. Питаш го/ я, говорите ли английски и на 3-тото изречение - вече ''дава заето''. Ама, на хартия е лингвист ; )

Не благодаря :) Ще си стоя в България !!! Абе Тереза, кой нормален човек ще иска да емигрира на мухлясалото ви островче, пълно с индийци ???? КОЙ ?

Ограниченията ще бъдат реципрочни! "Британският премиер Тереза Мей възложи на кабинета да разработи план за въвеждане на визови ограничения за трудови мигранти от страните в Европейския съюз."

А после кой че ти чисти кенефите и мръсните канали, ма? Че требе ти самата да излееш и да слееш долу у канализацията, и то скоро! Да ви е.. у лордовете, да ви! Отдъхнааме си, че се разкараате най-после!

Аха, споко... Само 3 години им остават и то ако ги изкарат. До края на годината Франция и Германия ще са минали своя избор и тогава ще стане далеч по-ясно кой накъде. Да не говорим че до края на годината Тръмп ще се изчисти от "помощниците" на Обама и Клинтън които още са по места.

Бях дълги години имигрант в Обединеното кралство.Ха сега слушайте инфо от първоизточник! На 1-ви ноември 2016г. останах без работа.Така се случи...Търсех работа по специалността ми целия ноември, декември, януари и почти целия февруари.И работа НЯМА!Т.е. работа има колкото искаш, но от частните английкси трудови агенции никой не ти се обажда.Дори и за обща и ква да е работа.За тези които не знаят-работа в Британия се намира изключително само през местни агенции, които са почти 100% частни и английски.Има тук-там такива полски и/или румънски агенции, но не са много.И уреждат предимно техните си граждани. Има негласно разпореждане от високите етажи на властта в Лондон да се направи живота на имигрантите горчив и почти невъзможен-т.е. просто не ти се обаждат за работа и не ти дават такава!Зад лицемерната английска учтивост и любезност се крие всъщност омраза и неприязън... Просто ти казват:"Сори, ама работа няма..."Въртиш-сучеш и като не можеш да си намериш работа и парите и спестяванията започват да привършват и просто се връщаш в БГ.Аз се върнах преди 3 дни. А работа има за целия китайски народ.Англичаните са адски мързеливи, тъпи и некадърни.Освен това за тях образованието не е никаква ценност и цел.Завършват средно образование и работят кво да е за 800-1000паунда на месец.Повечето англичани карат на социални помощи-кралицата баба Лиза плаща щедро.Има цели англ. семейства, които от десетилетия карат само на помощи и си живуркат царски, дори получават повече отколкото ако работят. Животът за имигрантите стана почти невъзможен в Обединенното кралство. На идване в БГ на летището в Станстед до Лондон видях хиляди имигранти от цяла Европа да си идват обратно.Преобладаваха предимно италианците, поляците и румънците...

ДА !!! Човече, който и да си ..ТОВА Е ИСТИНАТА за сегашната ситуация в Британия....

С каква квалификация сте ? Питам Ви, защото се притеснявам за малката дъщеря, която се дипломира като лекар в Германия и работи там като лекар 6 години, но нещо се размотава и не е станала още германска гражданка ?

Абе човече, ти умствено изостанал ли си или бавноразвиващ?!Човекът говори за положението във Великобритания, за ква Германия питаш?! Или викаш не правиш разлика между Германия и Британия!Хахаха...

Май се очаква наплив от англичани в България да чистят българските кенефи, ако се съди по празните ти приказки! Англичанин да работи за 800 паунда? Мухахахахахахахахаха! Та толкова е наема за една стая в Нотингам! Акво шъ руча, а бирата, цигарите! Смешник!

Говориш много глупости. За да не са ти се обаждали от агенциите, в които си записан, явно колко добър работник си бил. Колкото до помощите - тук повечето българи, които дойдоха след 2007 година са на яслата. Така че, всичките българи, които дойдоха да живеят като циг#и им е време или да се хванат на работа, или да си хванат куфарите. Аз съм твърдо и за Брекзит /гласувал/ и за всички мерки, които се вземат за ограничаване на помощи и достъп за всякакви чужденци. Успех на работното поприще в България ти пожелавам.

+100 Много точно! И аз гласувах за Брексит.

Вече е късно да се идва. Чувам че са започнали да отказват иншурънс на новодошли(не на всички). Преди даваха на всички. Банките от друга страна се гаврят от много време с новите, а без акаунт си никой тук, можеш да си намериш работа единствено при някой български/турски/албански мошеник за никакви пари дето няма да ти ги плати и тях накрая. Решението беше едно - орязване на сякакви помощи за тюфлеци, защотото наистина прекаляват някои. Нямаше нужда да се излиза от ЕС защото половината щяха да се изнесат сами

Тереза Мей няколко пъти повтори, че ограниченията ще са за новодошлите, след въвеждането на Брексит в сила. Какво си ''чешете езиците'', че щели да гонят източноевропейците?! Всички, които вече са на острова и имат национален осигурителен номер, остават. Онези, които искат да живеят във Великобритания, да побързат, докато не са ''хлопнали кепенците''. Що се отнася до това, кои гласуваха за Брексит, това бяха белите редови британци, които не желаят да получават нареждания от Брюксел, какво да се случва в собствената им държава. ЕС от икономически съюз се превърна в политическа диктатура. Освен това, близо 18 % от приходите на ЕС идваха от Великобритания, ... Сега ще им намалят заплатите на ЕС парламентарните зелки, стига с тая евро лакомия! Колко държави изтарашиха ''мафиотите в костюми'' от ЕП?!

Всичките дето пишат уж от "мястото на събитието": 1/ цените на храните от началото на 2017 скочиха с 15-20% и се говори за още по-голям скок; 2/ след активирането на артикъл 50 паунда ще се срине под паритет с еврото и това, което сега заделяте и пращате в бг ще намалее значително; 3/ англичаните са мързели с претенции - за да има за тях ще трябва да вземат от другите, разбирай пак нас. 4/ забрани за мигранти ще им пукне балона в имотите, а оттам ще удари абсолютно всичко 5/ всеки 2 от 3 мисли за прибиране - ама как да стане като едни и същи мутри щавят България вече над 20 год и нищо не правят за откриване на достоино платени работни места?

Няма такова нещо

За щастие в днешно време можеш да следиш в реално време много стоки, индекси и цени. Като кажеш "няма такова нещо", все едно не можем да проверим. Неее трябва да отидеш непременно в Milton Keynes, че да видиш цените.

НАПИСАХ КАКВОТО ТРЯБВАШЕ!

Льо Пен: Ще съборя ЕС и ще построя нова Европа, независимо дали на Меркел й харесва Кандидатът за президент на Франция от партия Национален фронт Марин льо Пен обяви, че е време да се отделим от ЕС, който според нея се е превърнал в бюрократично чудовище, предаде Breitbart, цитиран от Пик. Льо Пен е заявила на журналисти, че е време да се построи друга Европа, независимо дали на г-жа Меркел, на г-н Шулц или на другите комисари им харесва или не. Време е да се отделим от ЕС, който иска сливане, което да разруши нациите на Европа, посочи тя. Според нея ЕС не е решение, той е проблем. Въпреки, че тя не посочи открито, че иска Франция да напусне Съюза, тя посочи, че иска да започне всичко от начало, що се отнася до договорите на ЕС и повтори призива си към завръщане към националната валута франк.

Какво мислят по въпросите за ЕС Льо Пен, Сидеров и други подобни недоразумения не интересува НИКОГО:)

Мен ме интересува, както и 85% от Българите

Най големия печеливш - пак Германия! Не дерзайте! Англия си обещава каквото искат, вече обещаха 1000 неща, но нищо още не е почнало! Нито са подали документи, нито са видели физиономията на Юнкер и Верховщат. След като ги видят, тогава ще говорим! Те са прости, но не са чак толкова прости да изгонят християни и да им останат само мюсюлмани! Ще видите как ще ревнат пак, като им го поставят! А вие само седете и гледайте дали ЕС ще е с меките китки този път. ЕС е застрашен от бъдещи ситуации като тази и този път сценария ще е лош, но не за ЕС. Англия може да е 63 милиона, ама пазара на ЕС е половин милиард. Пък и какво по хубаво от това да им вземем банките!

И ти ли се каниш да вземеш английска банка не?!?!

И да очаквате 2-3 милиона мексиканци!

нали Англия е гадна и всички я плюете, кво ви дреме дали има визи за там или не?

Англичаните искат да имат контрол върху миграцията от страните на ЕС! Те контролират миграцията от Индия, Пакистан, Африка и Азия!

Още Чърчил го е казал:"Няма вечни приятетелства ,има вечни интереси"И ако допуснем,че Брекзит е един дълго обмислян сценарий подобен на "спонтанната"бежанска вълна то нищо добро не очаква Европа и проблемите ще се окажат доста по сериозни от колкото си ги представяме самите ние.

Излизането на Великобритания от ЕС ще донесе само ползи на страните от ЕС. Това означава че ще се отървем от наглите англичани и няма да изкупуват имотите ни и няма да посещават безвизово страните ни. Всичко ще бъде реципрочно. Няма никаква полза от Британия в ЕС. Острова е непривлекателно мрачно място за нормалния европеец. Който иска да работи ще го направи , няма да има ограничения , а само контрол. Пита се само заслужава ли си да станеш магаре и да обслужваш по-големи магарета от теб.

за прасе като теб двореца е нещо грозно, нали? Друго си е твоята кочинка! Доста клишета си написал и е ясно, че не си стигал до Острова!

На теб да не ти е добре на Острова?? Той прасе в кочина , но в собствена кочина, а ти такова на Острова. И ти роптаеш като ти плащат мижавите паунди и знаеш добре каква е истината. Ако изобщо си там...

Евро к..вите как ще защитат статута на българите в GB?От времето когато едно келтче подаряваше на Бойко,джипки-втора употреба?С какво е по-различен този законопроект с "обещанията" на Тръмп спрямо индианците от Мексико?Популисти ли беше мотото или либерали?:)

Хитра е като лисица-така просто изнудва страните от Източна Европа в ЕС да гласуват за исканията и при отделянето.Англия-това са банките,но ако не могат да оперират свободно в ЕС са с вързани ръце.До българите и поляците допряха,а не виждат че са пълни с негри,индийци и араби.Българите им правят застраховки и данъци,но в повечето случаи те не се възползват от това.Истината е че англичаните са най-мързеливата нация в света и имат вече трето поколение,което живее само от социални осигуровки.Българите работят до изнемога там и пак са им криви.

да им берат ягодите индийци и пакистанци....

Ти явно не пишеш от острова и нямаш и представа какво е тук... Когато си тук и видиш индиец или пакистанец да бере ягоди или работи във ферма ---обади се...може и да ти повярваме...

Тежки времена се задават и скоро ще го разберат и тези със жипките тук, с корпоративните фрази, клишета и балони, които са застанали на паричните потоци на мигрантите и фондовете на ЕС...скоро трансферите ще секнат...след Англия следва Франция, а след нея и дугите, а тези от Изтока ще са си там където винаги са си били - те си знаят къде. Нищо чудно да не осъмнат и с опашките пред посолствата отново.

Да, ние си знаеме защо ..... защото сме мижитурки и предпочитаме да си чакаме кротко като овце пред посолствата .... Я ги виж сирийците и другите цигани - вдигат се и идват, нито с визи , нито канени ..... А сега ти ми кажи - ЗАЩО Българският овчи народ се подчиняваше на Западна Европа и се съобразяваше с визовият им режим 25 години, а не тръгна като сирийците ?!?!?!?

Британия да се готви за европейски визови ограничения ,нито един британец да не бъде допускан на континента без виза!Там да си стоят на острова...

Аха тамън тъй. Виж за тебе това по мое да стане, много ти е дребна породата ,та да даваш "умни" съвети на политически играчи от такъв ранг! Смещен палячо с амбиций на лорд!

Абе опикана руска свиньо,на европеец акъл не давай !Марш в землянката при бояришника и беззъбата си половинка...

хаиде сега всичкото гяур aут от англя :))

Ши та дадем ,нашия гяурски нерез да те е.бе ,мангал мръсен!

Манго, само тея три думи ли научи по строежите или докато чистиш къщите на мързеливите англичани? Че и на турчин се правиш..туй мангалите и в родината ви Индия вече не ви искат

предлагам да се обединим и изгониме всички британци които живеят в бг,за какво да чакаме те да са први ние сщо не ги искаме в бг

британците в БГ си плащат данъците тук и държавата ни печели от това! Не с а легнали като нашите цигани на соц. помощи!

нямаш никаква представа за англия която е колонизирала толкова много држяви и до днес продлжява да смучи от тях и е направило такава социялна система за своето общество но сега им идва взнагорнище когато трябва да раздават откраднадото не само на своите но и на тия от които са крали

Сега се разкриват резултатите от битката за човешки ресурс. България загуби.

Да, г-жа Тереза Мей- дей ги върти проблемите точно както носа си- знаем от хора с такива носове какво може да се очаква. Не отдавна бяха заявили, че няма да има никакви проблеми, но явно, че проблемине им никнат като г... след дъжд.

Странно искат да изгонят европейците, но нито дума за милионите негра, пакистанци и други тъмнокожи, които взривяват лондонското метро, режат глави на войничета.... :)))))) Да усещам ли, че Великобритания е станала държава на паки-мюслюмани? Те верно, че точно паки-мюслюманите халал-ислямистите бяха тези дето гласуваха 100% за Брекзит! Верно скоро може да очакваме бели мигранти британци да бягат на континента!

но глупците като теб ,които искат леж пром и аванта. Ако искаш да бачкаш нормално си вземаш виза и си работиш!

Лайнар, не се обаждай повече бе ДИР-нически трол нещастен ! ЧОВЕКЪТ Е 1000% ПРАВ !!!!

кмет

на наи големя саит за работа REED има само 41 фармацефтични оферти от 266,935

Ти виж на обявите за мед. сестри и лекари по колко кандидати имат...

12,353 от 266,832. пак не е много ... почти нищо

Голем праз ,че ще ме изгонят от англия.Аз кинефи мога да мия и в канада.За там визи не трябват вече.

Визи и двойно по скъпи нощувки за англичаните дошли на алкохолен туризъм.Развод и да го духат.

Блажени са вярващите... за тези които са вече там нямло да има прблем. Вервайте им, който не им е ял попарата и не ги познава скоро ще го разбере как ще го пуснат по пързалката. Първо това ще го договорят. за да получат максимума от Европа в преговорите и после постепенно ще вкарат допълнителни административни изисквания и мерки насочени не към гражданите развитите страни от ЕС като Франция и Германия, а за българи румънци..и готово. Не вярвате? Почакайте и ще видите. Мандалото хлопна. ... Но как да е иначе, там завря от румънци, ние да бяхме само с мед да ни намажат, а и сме малка нация. Поляците ги бяха преглътнали вече, но румънците обърнаха колата, особенно като удари кризата в Испания, Италия и Гърция, всичкото румънец от там се озова в Англия... те между другото направиха така че тези и от ЕС да излезат, но те така и не разбраха от къде им дойде.

Мда....или си полуграмотен или доста ограничен.А най-вероятно си виждал Лондон само по Диема+ или Диема 2 !! Един милион румънци са проблема на 63 милиона държава в която живеят към 7 милиона индийци,пакистанци и нигерийци:-))).

Грешиш пезевенк подлий .... Никой тук не е казал , че 1 милион румънци са проблем за Англия ! Това се подчертава ЕДИНСТВЕНО като проблем за Англия от правителството на Тереза Мей и от правителствата преди нея !!!! Анадън му ?!

Браво Чадо Божие ! Наистина си ги схванал и ги познаваш ингилизите ...... Те са прости и затова, единственото им оръжие е ПОДЛОСТТА !!!!

Прости ли са? Не бих казал... Мислиш ли че са прости, щом си уважават хората и държавата. Не е зле всички вие дето плюете, да погледнете нещата малко обективно, да започнете мислите с главите си и да се учите...

Все забравяте, че Мей е Римеинър и че не сиак Брекзит, и ще се опита да го извърти в другата Зионистката посока, както искат господарите й. Абсолютно е сигурно, че сегаще се опитат да ограничат европейската миграция. Но тук ще ударят на много камъни. Със сигурност ще се опитат върху бълХар и румънци. Зионистите немат никфо намерение да ограничават мусулманите и африканците - просто това им е целта - да вкарат повече черньофци. Но също тека, има и друга опасност - че мей не е избирана на преки демократични избори, и че ако хората не харесат резултата, те ще я отзоват и тя ще трябва да си хвърли оставката и да се вкара нов човек, който хората харесват, и е почти 100% сигурно, че това ще бъде Фараж. Има ис факти баце. Ама виждам, че не си локален, та простено да ти е.

Ти си такова кухо парче - ама не се учудвам:тука доидохте от кол и въже и така хубаво ни постлахте..

тези от ук са изкукали на цяло!вчера излязох от шибано ук!ходих до престан и обратно!преобладаващото им население е с цвят жълто черен,много рядко се виждат руси и рижави физиономии!голяма цигания,да се оправят по еденично!

``Ще се радваме да ви посрещнем, ако имате професионални умения, от каквито се нуждаем, но вие няма да получавате социални преференции, а после ще напуснете страната`` Баси, толкова ли е елитно да си в ``Обедненото`` Кралство? Това по-горе ме кара да се чувствам като некъв пълен боклук и отрепка

Очаква се паритет евро/лира,а може и по зле за тях.Така,че рязко ще намалее броя на желаещите да работят там.Но те ще се пазарят до последно за повече облаги.

дааам :) доста високомерно изказване. направо цинично.

В повече от "размислите", които чета тук прозира нещо като завист или яд, че някой е имал смелостта да опита да работи в друга държава.Не всички, които са отишли във Великобритания мият г.ве и чинии.Имам близки роднини и приятели, които работят на тр.договори, с осигуровки и т.н. и не се оплакват.Надявам се такива да не ги връщат, защото вече са се устроили там, но нямат гражданство.

С това изказване Тереза Мей иска да каже, че на страната и са нужни квалифицирани хора ( не с дипломи закупени от незнайни университети), без езикова бариера, желаещи да работят. Това, че някои са попаднали на Острова и нямат комуникация с местното население е пречка за социализирането и реализирането им. А освен това ако са и пишман специалисти с диплома за двеста марки и едно прасе, не трябва да се оправдават,че били българи и за това им давали само да мият чинии. Всъщност там никой не го интересува откъде идваш, а самите британци те възприемат сравнително лесно само защото не си черен. По друг начин стои, разбира се, въпроса с тъмните българи. Но като цяло всеки кадърен и трудолюбив човек е успял в Обединеното Кралство.

Одисее ... , защо пак се осираш е=без да са те молили за това ? То си личи, чи Англия и крив макарон не си я виждал, след като така наивно говориш за "възприятието на чужденците от англичането" ..... Я, що не си гледаш там Гърцията и остарелите романи, че и Омир ще ти се смее, аковиди , какво си написал ....., а ?!

по правописа си личи, че не си от квалифицираните!

:-))))))))Сега си представям картинката след 25-30г. На мястото на 2милиона поляци ще дойдат 2 милиона пакистанци, На мястото на 1 милиона балтийци и среднооевропейци ще дойдат 2 милиона нигерийци, на мястото на 1 милиона балканци ще дойдат 2 милиона източноафриканци с прекрасен суахили и слаб английски:-)). На мястото на 2 милиона европейци от южните части(гърци,португалци,испанци,кипърци,малтийци,италианци) ще дойдат 2 милиона индийци и 2 милиона от Бангладеш. Камарата на представители ще почернее ,като за местните аборигени по конституция ще се пазят 20%. Камарата на Лордовете ще покафенее и пожълтее ,като по конституция ще се пазят за коренните благородници 33.3% от местата. Следващия монарх ще е с име Джордж Хан Сингх Първи. П.С..всички икономически имигранти от Ес които ще трябва да напуснат са християни,а всичките които ще дойдат от бившите колонии да ги замесят ще са мюсюлмани.Може и да станем свидетели и на раждането на първата в Европа ислямска монархия :-)

Слагаме им ответни мерки веднага: 1. Такса слънце. 2. Входна виза. 3. Без право да купуват земя. И още много други ...

4odesna altirnativa. Neka dagi ugrani4at,ponezhe Anglia e zamiasala na TUALETNA (kinef) ot razni BG-GOltazi ,deto ve4i i ot indiitzite sa pove4e.

Мило момиче, дано немския ти върви повече...

ха- незнайно защо прочетох ника като светла еблива...

Скоро даваха репортаж. Питаха една сиво-зелена за мнението й за Брекзит. Тя обясняваше, как е гласувала за излизането на Великобритания от ЕС. Но после като прочела нещата се оказало, че била много сгрешила. Хах. Мислех да им кажа на розовичките лордове кой ги извози.

Британия ще отиде много напред. 7-та икономика в света с огромни пазари, доминионите Канада, Австралия, Н.Зеландия и пр.Тези пазари са загубени вече за ЕС. Британия ще влезе в Американската НАФТА на мястото на Мексико и печалбите за страната ще са в пъти по-големи от тези на ЕС

бръм, бръм назованите страни отдавна са напълно самостоятелни и независими държави.

Всички български гъзомийници аут от Англия !

Чудя се кой глупак ще отиде в Англия за да им работи. Ще плаща данъци като другите човеци, но те 5 години ще го третират като не човек. Навсякъде има ограничение да не взимаш помощи веднага, дори в България - Ако не си работил първите 8 месеца нямаш право на платена отпуска.А ако напуснеш по твое желание до скоро ти биеха шута от бюрото по труда, сега може да ти платят някакви смешни пари. Тези искат 5 години да живея като скот за да са на кеф. Аре работете си сами. Всеки ден ме заливат от западни агенции за работа в Лондон. На всички им казвам - Какво ще правим като дойде брекзита? И те ама то има време. Има ама аз нямам намерение да им поработя малко за да са добре пък после да се оправям както си мога.

Винаги е било така. На 4-та или 5-та година имаш право на постоянна виза, а на следващата право на гражданство. Не работи за сезонни работници.

Само за Англия обаче. Аз работя в Гърция 16 години само сезонна работа от април до октовмри, останалите 5 месеца ноември до март съм в България. 16 години само сезонна работа, и сега съм подал документи за пенсия. Имам право и на гражданство но не искам. Ще живея вече в България и ще ми пращат гръцката пенсия у нас. А в България съм пенсионер.

Демек , искаме ви знанията и уменията , ще плащате данъци и осигуровки , но няма да се ползвате с права , като нашите търтей...ай сиктир английски травестит

Аз бих казал да си се оправят инглишите, каквото искат да правят. Не ме интересуват дори и да се напълнят само с шириланки и индийци. Никога не съм си вадил визи, не искам и никога няма да си вадя виза за която и да е държава в света! Работя само в държавите от ЕС. Само с личната ми карта. В България нямам бъдеще заради ниското заплащане, но има цели 27 други държави в ЕС.

"Най-лесното е да имаме петгодишни визи. Ще се радваме да ви посрещнем, ако имате професионални умения, от каквито се нуждаем, но вие няма да получавате социални преференции, а после ще напуснете страната", каза министър от британското правителство.--------------------И за кво да ходя да работя при вас след като после ще трябва да напусна страната ви?!!! Ай си...р. Искате да използвате ама няма да стане. Никой няма да иска при вас при тия условия които ще въведете. Визи на куково лято. По добре отивам в друга държава от ЕС и се устройвам нормално с всички права като местните, дори и заплащането да е малко по ниско от вашето.

Ебаугу и ко сега кой ше им бИре ягодите, ше им чепка кокошките из кланниците, ше им упакова курабийкитеи гроздето, и още много много такова висококвалифицирани дейности, кой, кой ще ги извършва? Баси!

доста интересен въпрос)) сигурно, ще се строят тези от ноу-гоу зоните?)) или пък родните футболни клубове ще се съвземат и ще тръгнат?) те искат по-голямо заплащане, но това води да по-големи цени в магазините . дали ще им стигнат парите? защо не протестират да се възроди промишлеността в източно-европейски страни? Ще намалеят мигрантите веднага

тия са изкукуригали напълно. има градове в страната-например, Лондон и Бирмингам, които мязат на Исламабад, Делхи и Найроби едновремнно. десетки кваратали, в които полицията не смее да влезе, пълни с тъмнозелени агресивни безделници, предимно на помощи и социални. а тия от омраза към източноевропейците ще се лишат от бели и работещи хора, при това-християни, заради няколко хиляди циганина, които наистина са излишни навсякъде, но заради бълхата ще изгорят целия килим.

браво 6+

Колко милиона африканци и азиатци живеят в Англия на социални помощи!?

да се изпълни волята на народа, мейБи. Надявам се ПОНЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ заплатите на нископлатените работници, техните социални придобивки и да плащат по-малко данъци. А нищо не казва, мейБи, за емигрантите ИЗВЪН Европейския съюз - хаха ?