Унгарската стена срещу имигрантите ще пази и Европа

Унгарският план за издигане на висока 4 метра стена по границата със Сърбия, за да се спре притока на мигранти, ще предпази и Европа.

Обратно в новината

Коментари - Унгарската стена срещу имигрантите ще пази и Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ-ДОБРАТА СТЕНА Е КАЛАШНИКА,СНАЙПЕРА И МИНИРАНИТЕ ПОЛЕТА. ТАБЕЛИ ПО БЪЛГАРСКАТА ,УНГАРСКАТА ГРАНИЦА НА АРАБСКИ,АЛБАНСКИ,АНГЛ.ЕЗИК:ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

ЗАМЕНЯМ 10 ЧЕХЪЛА ЗА ЕДИН ОРБАН-СПЕШНО-ДОГОВАРЯНЕ!

Боже, пази България!

На ЕС ще му излезе по-евтино, ако финансира изграждане на стена между българия и Турция, отколкото да плаща после помощи на мигрантите.

Тази стена трябва да е на границата на България с Турция - нали ние сме "външната граница на Европа" или това е само прах в очите? Защо трябва тук да се пълни с чужденци, които "Европа" не иска????

Национална подписка за 5-метрова стена по българо-турската граница.Максимално бързо изграждане !!!!!

аиде сега сурбите с технят лузлив храв пак говорят големите думи,за стените и свободата.ами тогава друзте ви е имигрантите,ама ви е по лесно да си затваряте очите и да ги шуткате на унгаро.

Исторически се предава ,че 300 Спартански войни са спрели от нашествие персите за да не нахлуят в европа още навремето.Ако това е било станало одавна Европа да под власта на тези потурковци.Подсъпите да се завладее Европа са и до ден днешен.Тогава не са могли ,но днес като гледам са на път да я завладеят.Благодарение и на някои велики сили.

според индийски пророк: "България ще се превърне в най-мечтаната дестинация за живот"........само, че без българите, ще бъде завладяна от цигани и мюсюлмани..честит ви рамазан

мислиш , индийският пророк се е занимавал с бъдещето на българия ? кога това ?

Добре поне че сложи кавичките, та да отделиш думите на индиеца от вайкането си! Циганите както всички паразити както се множат, така и зачезват, като се сети навъшения да ползва препарат срещу тях. А вече има белези на събуждане за това. Още няколко Гърмен-а и ще изгърмят здраво НПО и не само бушоните, дето ги пазят.

в европа са забравили средновековната история.а както знаем историята периодично се повтаря,,и грешките на европа се повтарят..средна и западна европа се капсулират,все едно тях не ги касае какво става от будапеща и виена на изток.но да не забравяме докъде бяха стигнали турците,и до виена и до будапеща.маршутът и целите на ислямските имигранти са същите., обссебване на нови територии,и да паразитират на гърба на местното население.

в европа са забравили средновековната история.а както знаем историята периодично се повтаря,,и грешките на европа се повтарят..средна и западна европа се капсулират,все едно тях не ги касае какво става от будапеща и виена на изток.но да не забравяме докъде бяха стигнали турците,и до виена и до будапеща.маршутът и целите на ислямските имигранти са същите., обссебване на нови територии,и да паразитират на гърба на местното население.

в европа са забравили средновековната история.а както знаем историята периодично се повтаря,,и грешките на европа се повтарят..средна и западна европа се капсулират,все едно тях не ги касае какво става от будапеща и виена на изток.но да не забравяме докъде бяха стигнали турците,и до виена и до будапеща.маршутът и целите на ислямските имигранти са същите., обссебване на нови територии,и да паразитират на гърба на местното население.

Що мастило се изписа колко било лошо да имаме ограда на нашата граница, комунистическа била, пречела на хората, фрустрирала съседите и малките мечета си деряли козинката. Бутнахме я. Сега що трафик се изля да ни се обяснява колко необходимо е да я имаме и как ако не били доблестните еврочиновници как нямало да можем да я дигнем пак. Дали на някого изобщо му прави впечатление двойният стандарт, демагогията, манипулацията и откровената лъжа ? Едва ли.

Нищо ново под слънцето. Нова буферна зона се сформира, а процесът на "балканизация" за целия регион не е спряла. От нашата държава нищо не е останало, защото духът й е пречупен още 1944г. През последните 25 години демократите просто гризат непотребните кокали, останали от комунистите. Тук отдавна нищо не се решава. Преди говореше Москва, а сега Вашингтон. Мислете план "Б" и решавайте какво е най-добро за живота Ви и не разчитайте на политици, банкери или комшиите да оправят условията за всички.

според индийски пророк: "България ще се превърне в най-мечтаната дестинация за живот"

Аз лично предпочитам библейските пророци. Досега не са подвеждали никой.

След ВСВ Европа е окупирана с чужда армия от зад океана и страните не са суверенни. Затова не учудвайте защо политиците работят срещу своя народ, там също като тук са марионетни правителства. Миграцията е от 70 години, на практика това системен геноцид за заличаване на основния бял народ в ЕС. В момента е някаква кулминация и евреите ускоряват процеса, това е цяла логистика за прехвърляне на маса народ от Африка, не ходят при братята араби в Саудитска арабия, Катар а ни ги носят тук. ЕС на практика ги приканва, като нелегални имигранти може да ги сложи в затвора и след излежаване на присъдата да ги експортира обратно. В момента има само две суверенни правителства в ЕС: Унгария и Гърция.

тази армия пази Европа от руската агресия.

Ако са истински съюзници щяха помогнат Германия, Италия, Испания да увеличат своята армия, не да държат по 50 хиляди американци на тяхна територия. При робството, окупатора винаги има своя армия в окупираната зона, тя може да бездейства 70 години, обаче има причина и цел да е там.

Загрижен съм за психическото ти здраве....

Време евече българи да управялват БГ и да изградят стена на границата с Турция, на границите на гетата,и полиция да стои на границите на гетата ,да селди ромите кога влизат и излизат, дали носят нещо крадено и т.н. При опит на орки с деца и беи без деца ,бременни или не да се стреля на поражение. Трябва да се спасява БГ и живота на бг. Време е вече.

Късно е чадо мое.Няма вече България!

Докато дишам и имам разум в главата, сила в ръцете и знам, че не съм сам, България я има. Колкото и да ревете бетер баба на погребение. Държавен апарат няма работещ за нас, има работещ срещу нас, само че той не е България, ние сме.

ИСТОРИЧЕСКИ ВАРВАРИТЕ , КОГАТО СА ВЪОРЪЖЕНИ СА НОСЕЛИ ПРОМЯНА И СА ПАДАЛИ ИМПЕРИИ:))) - АХИЛ - ТОЙ НАХЛУВА ОТ СТЕПИТЕ ( НЕ СЕ ШЕГУВАМ) - ХУНИТЕ НА ДЕДО НИ АТИЛА - АВИТОХОЛ - ПАК ОТ ТАМ - РИМЛЯНИТЕ - СЛАВЯНИТЕ - ПРАБЪЛГАРИТЕ - ТУРЦИТЕ ... 2015 РОМЛЯНИТЕ И АРАБИТЕ :)) -

ЗАБРАВИХ КЕЛТИТЕ - КОИТО СА СЕ МОТАЛИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ КЪМ 2 ВЕКА :)))

На кого се сърдим драги сънародници.От какво се обиждаме.От това , че границата на европа е до нашата...? И кой е виновен ? Ами нали сте ходили в Европа.Като тръгнете с кола или автобус и ако сте заспали като се събудите веднага разбирате къде се намирате? Как ? Ами ако не виждате по дърветата да се веят найлонови торбички и по земята да се търкалят пласмасови бутилки,значи ,че вече не сте в нашата мила родина.Но все още - може би - сте в Сърбия-там е чисто но има...кучета....Но ако не виждате нито едно бездомно куче наоколо,то вече сте в Европа.И като гледате каква чистота е навсякъде и си мислите,че сънувате.И така...докато си изхвърляме боклуците МАСОВО където ни попадне нямаме място сред цивилизованите народи и държави...а колко още други неща има...охооооооо

И не са ни виновни нито американците,нито руснаците,нито европейците,африканците и т.н. Просто не ставаме за нищо!

първо ес създава (или помага да се създаде) хаоса в либия, сирия, ирак и т.н. после ще прави стени...това си е един политически крах. настъпи време да се разбере, че сегашките европеиски лидери първо, не са в състояние да водят самостоятелна политика, и второ, сегашната им политика е пагубна както за ес, така и за конкретните страни в него. затънали са в политически лъжи и фалшиво възприемане на реалностите. тези политици ще бъдат сменени разбира се и имменно за да отложат този момент им е нужна истерията за заплахата от русия -- класически и винаги работещ метод в средносрочен план. нашите политици са вън от този коментар, ние сме нещо като протекторат, без мнение, което се зачита.

Повече копане и зидане ни требе! И много вода! За да се пазим от Цивилизацията!!!

Хората стени вдигат, а на нашата граница пише 'ВелкОме' кебапчета и скара срещу вот, българите работят безплатно за нас. От 'сайблингс'

Стената трябва да бъде преместена на българо-турската граница.

абсолютно правилно kinche, стената трябва да е на нашата граница с турция, а каналджиите ба бъдат избесени от двете страни на границата - освен това по-голямата чст от тези псевдо бежканци идват в европа , подмамени от приказките на каналджиите и пропагандаторите за лесен живот, т.е. получават помощи и не работят, а правят само деца, съответно лежат на гърба на европейския данъкоплатец

Тази снимка е правена в Борисовата градина, а не в Унгария. Това са "бежанци" в София, а не в Будапеща.

А мъжете им ги няма на снимката , защото са талибани и се бият за ИД.

А мъжете им ги няма на снимката , защото са талибани и се бият за ИД, а тия техните семейства ние да ги изхранваме. Храни ИД за да те утрепе после с две думи.

ЕС би трябвало да стане , като САЩ, да си имаме армия, банка , съд. На егоизма трябва да се сложи край. На руското влияние, на еврейското влияние също. Евро съзнание в образованието също, като се прочете обективно историческият принос на всяка отделна страна.

НА егоизма не може да се сложи край насила чрез закони защото е проява на егоизъм. Не може да се въведе доброто чрез зло. Затова сме създадени като същества със свободна воля и хубавите неща винаги са на доброволна основа.

глобализмът е бичът на европа - не може работещите европейци да носят на гърба си милиони безработни, които лежкат и чакат само помощи - явно в този си вид нещо и липсва на "държавата европа"

Една демократична, ценностна, човеколюбива, състрадателна европейска 4- метрова стена!

народи ???

От най- цивилизованните! Предлагам да бъде открита от българския президент с медения глас и заучените фрази, а Соломон Паси да пусне една театрална сълза на цял екран!

На мексиканската граница е осем на шестотин.

Вашата къща сигурно е отворена и гостоприемна за всеки, който пожелае да влезе.

който е създаван толкова години, по-добре е да се подобрява, като по-слабите икономики колективно защитават интересите си, а не по единично.

Обясни го това на стринката мижитурката от францата и на селския тарикат от острова!

не е редно европейски държави да се обграждат с подони стени.

А какво е редно? В тея сродноазиатски пустини живеят около двеста млн и не е ясно какво ядат и какво пият?! Сега ги разбутаха и започна ново велико преселение. Как да ги спрат...с гъби ли?

До тези ,които не са вдянали още, Брюксел гласи България за постоянен бежански лагер,затова се правят пътища,толерират се циганите, икономиката се поддържа в мижаво състояние,българите се дискриминират и принуждават да емигрират ,щото за тях животът им се прави от труден по-труден,безпрепятствено се пускат и задържат всякакви навлеци, мутри като боко тиквата са упрвляващи и прочие и прочие!!!

Европа, натам се стремят и имигрантите, които влизат в България.

Filip Vasilev

Ще ни ги върнат скоро, ти само гледай!

нашите цигани крадат, просят и проституират в европа, единици са тези, които са се хванали на работа с договор, чакат наготово помощи от социалните служби, правят циркове с децата си , реват и проклинат бг, защото нямали какво да ядат и децата им не ходили на училище - не си мислете, че в европа са по-различни - мързел до дупка, само се оглеждат какво и откъде да откраднат, направиха ни още повече за смях пред света - както знаем всички, българинът не е уважаван никъде по света

А кога ще спрат и Интернет И сателитната Телевизия, а?

Няма политическо решение, може само да се вардят границите, за да не минават тия хора, не можеш да различиш икономически от полит. бежанец, или от надъхан ислямист. Щом държавата не е в състояние да си опази границите, единственият начин е стената. Друг вариант е да ги приема и да дава луди пари за издръжката им.

Единственото решение е референдум за излизане от ционистките криминални организации ЕС и НАТО,създаване на Балкански съюз и обща икономика,политика,армия и граници.Тогава онези проститутки от ЕК ще се наSерат до ушите от страх и ще има защо.

Балкански съюз, ама точно това САЩ не искат. Затова "овреме" запалиха Югославия. Може и да стане, ама по-късно. Още бой трябва да ядат САЩ в Украйна, около Китай и едва тогава някъде...

страни колективно да защитават интересите си в рамките на ЕС.

Гърците направиха стена с Турция, сега и Унгария прави. Гръцката стена трябва да се продължи и на Бг територия, но не телена а бетонна.

Не беее! Изками да е ут джилязо, да мойми да гу берем!

Aз мисля че не е за съжаление това че имигрантите ще остават в бг и вълната от емигрантска престъпност ще нараства докато не стане цунами.щом българина не се вдига на въстание срещу кражбите на политиците,срещу фалшифицирането на избори,срещу мутролизацията на страната,срещу циганизацията,то може би,може би от тези емигрантски зулуми ще му падне пердето и ще си почисти мръсният от 71 години обор.

.... Унгарската стена срещу имигрантите ще пази и Европа... ---- Великите Български Стени И Ровове ще пазят и България и Живота на тази Планета от безумието на Запада! Колкото по-бързо ги постоим - толкова по-добре за Нас!!!! -----

Нещо като ранносредновековен вал с изкоп ли?

и с некои подобрения за по-сигурност щото западняците са много агресивни навлеци!!!

Тази стена трябва да е на границата на България с Турция - нали ние сме "външната граница на Европа" или това е само прах в очите? Защо трябва тук да се пълни с чужденци, които "Европа" не иска????

Защото България трябва да остане без Българи.............

България отдавна е останала без българи. Иначе няма обяснение за абсолютния колапс през последните 25 години. Време е да разваляме седянката.

И сърбите да дигат стена на границата с България и готово.

Ха да се върнем на старата тема- Европа стигаше до Будапеща още през 15-16век,от там започваше азиатската турска империя и Близкият Изток.Сега традицията се повтаря.Унгария е член на Шенгенското "пространство",Сърбия,България не са.Скоро ще вкарат по традиция и Хърватско може и Румъния в Шенген като част от бившата Австроунгария.БатБойко,Кристалинке,Куневца, български евродепутати от трето поколение,Сергейчо къде сте- започвайте стачка на работните си места., и без това нищо не работите в полза Родину.

Къде са? Никъде не са. Те местата ще си ги запазят, а планът за България отдавна го знаят какъв е. По-интересното е къде е българското общество? Липсата го е хванала нещо.

опит за убииство данс Запалихте автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

опит за убииство данс Запалихте автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

Как ще си позволват определени хора ..подобни скапани игички..хммм

Навярно упреквате противниците срещу политиките на един нормален по дефиниция и бутиков по контекст държавник за опазване на народната идентичност.

ЕДНО ВРЕМЕ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ Е СТИГАЛА ДО БУДАПЕЩА .... .... БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС СЪЗДАВА БУФЕРНА ЗОНА МЕЖДУ ЗАПАДНА ЕВРОПА И ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ - СЪРБИЯ И КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ ... НО ТОЯ ПЪТ НАПРАВО ЩЕ ДАДАТ ТЕРИТОРИИТЕ ДО ДУНАВА НА ОСМАНЦИТЕ :)))

Всъщност буфера е била Румъния - автономия под формалното управление на султана. Буфер между Австро-Унгария и Империята. После Княжество България Сърбия и Гърция не са "буфер",а са част от разделянето на османското наследство. Но логиката ти е правилна , иначе.

Ама Северна Европа.

"Стената ще пази Европа" - демек ние сме от другата страна на телената ограда. Малко по малко започва да става ясно къде ни е мястото. Нашите играят двойна игра, а дали се сещат, че европейците правят същото спрямо нас? И дали Орбан действа изцяло на своя глава? Може би Южна Европа и особено булгаристанската й част е кажи-речи отписана. То такава безрезервна подкрепа от ЕК за консервиране на положението в страната ни все трябва да има логично обяснение.

Ти си в ЕС и за теб няма визи и престой ако искаш да работиш. Просто се качваш на самолетчето и кацаш , където искаш в ЕС. Няма нужда да прескачаш ограда или да стоиш да ти отварят врата. Не е зле да отидеш до някоя европейска държава по' на Запад...

ами хубаво е нека отиде човека нека види :) да си вземе повечко джобни за квартира и храна и да потегля ":)

За мен няма визи (още) а и да има визи - за мен и малцината като мен пътя е отворен. Стената е за "новите". Тука влизат фрий, а там ги спират, демек тука ще си седят. Постепенно ще станем общество от хора, за които няма свободно движение. Натам вървят нещата. Европа на 3 скорости е само евфемизъм за новото разделение. Лошото е, че ние вече сме в четвърта глуха, щото румънците ни бият с разлика.

МУТРИСТАНА Е ВКЛЮЧЕН В ЕС ПЛАН ЗА САНДЖАК "ТРАКИЯ ":)))

просто си е предвиден за "Мутристан". Ако Европа е космополитен град, ние сме гетото, където се пуска дозата бандитизъм и упадък, без които няма как да се мине.

България ще бъде наи-големия емигрантски лагер в Европа,това е нашата задача,затова и ние сме в Европа.а червената кукувица Кунева ни хвърля прах в очите че утре сме влизали в шенген.