Коментари - Огнян Минчев: Тръмп ще бъде антиевропейски президент, Байдън ще съживи НАТО | Днес.dir.bg

Коментари - Огнян Минчев: Тръмп ще бъде антиевропейски президент, Байдън ще съживи НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

ами него

бейжинг байдън ще съживи нато, като каже на страните членки да не слушат лошия тръмп и да продължат да не спазват договора и да продължат да инвестират под 2% от бвп в армията си.... а дир.ру са малоумници :)

се пиши за позднавач!ама е куя глава!

анти европейски, аз не зная за нито един президент на САЩ да работи за благополучието на конкуренцията. Как Байдън ще съживи НАТО - ще инициара нови локални конфликти ли?

какво НАТО какви 5 лв, вместо да се разоръжаваме.. все мислим за повече права на хората и повече свобода на въоръжаване така че да стане на всякъде дивия запад, версия 21 век. Ако в ЕС има малко умни хората трябва всички държави да излязат от НАТО и да има единна армия на ЕС която да прази границите. Съответно ако има недоразумения като Македония и България, няма как Македония да влезе в съюза ако не се съгласи с ясни правила.

Глас народен. Глас божи. Хората гласуваха за демократа Байдън. Точка. Това е новия президент 46 Байдън на САЩ.

Този дебелогъзец да не е на заплата към НАТО, че така пламенно ратува за тази организация:)))?!?

Тва, че Минджев е продажник за какви и да е пари е ясно, не е ясно кой му дава трибуна, за да си заработва тези пари.

е долен агент на руското пасолство :) как ша съживи нато, ма? като спре да оказва натиски на страните членки да инвестират 2.5% в армията си ли, ма?

слаб, повърхностен и нереален анализ. Добре е да бъде запомнен, за да бъде припомнен на Огнянчо след време и му помогне да хвърли оставка като пълен некадърник в занаята.

кой е па тоя мазен тюфлек огнян минджев ?

Дебелата мазна свиня е на сороската хранилка и сега се насира от страх че при втори мандат на Тръмп съвсем ще му секнат грантовете.

Ха тоя комуняга ще се изказва, естествено че комунягите ще подкрепят байден. А отя комуняга огнянов само съсипва станата, той ше се изказва заради него нямяме аец и не произвеждаме електоенергия, гъзолизец, заради тея сме на това дередже. ще дава акъл как да съсипене една страна.

Пиша ти слаб две, Минчев. Доста некомпетенти изводи. Некадърен ли си или живееш в паралелна реалност? И това правиш цял живот?! Как успявате да представите нещата съвсем други и да звучи убедително?

ДА СЕ РАЗПУСНЕ НАТО НОСЯТ САМО БЕДИ

Дебелан Минчев, пак пръска мозък в общественото пространство....либералчетата бутнаха някой долар за пържолки и е готов с изводите, кой какъв президент ще бъде....

Минчев, що коментираш какъв е БИЛ Байдън, а не коментираш какъв Е сега - маразматичен старец със склероза (да спомена и педофилските му наклонности). Как според теб един сенилен човек, който в пряк ефир заяви, че се кандидатира за сенатор (не за президент) и объка стоящите една до друга негова сестра и съпруга, може да укрепи НАТО?! Да, Тръм е антиевропеец - нормално, защото е изолационист и националист, един анти - ЕС политик. Но поне не се крие, което е полезно за ЕС - ако нашите (европейските, не Тиквоча) лидери са достатъчно умни, би трябвало да разберат, че единственият начин да оцелеем като ЕС (а и като НАТО) е да се еманципираме от САЩ. Дори и само заради "лъкатушешщата им и доста променлива през годините политика по отношение на ЕС. Добре, представи си, че Байдън спечели. Вероятността да умре по влеме на мандата или сенилността му да принуди американците да го отстранят е много голяма. Тогава на върха застава онази опортюнистка Харис и последствията ще са опостушителни. Но и в двата случая, вероятността демократите да спечелят и втори мандат е минимална. И тогава на власт ще дойде някой нов "Тръмп" и всичко започва пак от начало - изолационизъм, противопоставяне, унижаване и командарене на ЕС. От друга страна, стратегическите цели и на Тръмп, и на Байдън не се различават - господство на САЩ в световен мащаб, защитавано със зъби и нокти. И просперитет на американците за сметка на всички останали. Ако още не си разбрал, че това води към 3-та световна война, значи за нищо не ставаш.

По скоро 3-та световна вълна на COVID 20, от колкото война да се случи. Ерата на глобалните войни отмина, а скоро ще отмине и ерата на регионалните военни стълкновения. А САЩ вече залязва, защото който се заиграе с България - "черната котка", се проваля в своето проспериране на доминант.

И двамата старци са еднакво зло за света.

И двама са марионетки, но само единия го осъзнава. Истинското зло са фамилиите които им дърпат конците.

Сравнително си прав. С единствената разлика, че единият не иска да слуша фамилиите. Та затова са впрегнали 3/4 от света да работят против преизбирането му за втори мандат.

Прочетох статията и не разбрах какво в действията на Тръмп ще бъде анти-европейско? И по какъв начин Байдън би съживил НАТО? Само куп безсмислени общи приказки. На такива като автора и медиите които ги публикуват трябва да им се налагат глоби за словоблудство иначе няма отърване от такива :)

Виж сега, Минчев (като много други) бърка ситуацията с к.урвалъка. Тръмп не е антиевропеец, той е анти-ЕС. Причината е много проста - интересите на САЩ диктуват недопускане на появата на нов глобален и силен играч като ЕС. За САЩ няма разлика, кой ще "оспорва" тяхното световно господство - Русия, Китай или ЕС, Инди ... който и да е. И съответно - ограничават всички възможности, които биха довели до това. Истинският кошмар за цялата поредица президенти на САЩ и лидерите на вързаната с тях Великобритания е (колкото и невероятно да е на сегашния етап) появата на ЕСАЩ или ЕСССР - няма значение. Прочети им стратегическите доктрини - там всичко това е описано.

въпреки ,че се стар, още не си дорасъл да разбереш какво казва политолога.

Помня как Стайн бяха подготвили кориццата си с Хилърито...Толкова бяха сигурни либерасткоболшевишките, че ще спечели...

Тайм, не Стайн.

Сигурно не знаеш че либерализъм и болшевизъм са противоположни идеологии. Като ги сложиш в една дума и става глупост. По Фокса така ви казват защото ви смятат (с право) за овце. И знаят че никога няма да го проверите.

А бе по-голямата част от либералчетата начело с Бърни Сандърс са си баш марксист-болшевики да не се заблуждаваме... хаха, америка ще загази. А колкото до Тръмп ще остане в историята като първия президент от хамериканците, които не е зашпочнал война.

Не бъркай либертаризма с либерализма. Либерaлите са си леви та дрънкат . Либертарианците са десни и са за възможно най-малка намеса на държавата в обществото.

за либерастите те не са либерали или либертаристи

Огнянчо, дръж грантовете докрай, че ако изберат Тръмп ще трябва може би да работиш.

Те затова хленчат токова- огладняха им задниците. Само с евроалабала булшит не става

Тръмп ще спечели, но след това ще стане страшно в Щатите! Не заради него, а заради това, което ще устроят либерастите. Дано някой да се сети, какво съм написал сега!

Истината е, че аз отдавна съм се сетил и знам какво казваш. Готвят мазало. Но това ще им е и краят.

Ако и когато Байден спечели, както се оформя (вече над 51 милиона сме гласували и никога не е имало толкова малко американци, които да са заявили, че няма да гласуват...) този път ще има чистка, наистина, не толкова бързо и голяма, както при Тръмп, но ще е последователно и неин двигател ще е по-скоро вицето му!

И корупцията в България няма повече да бъде игнорирана или толерирана от Вашингтон! Нещата ще се променят - ще вземе време.

"Ще съживи НАТО"! Този израз не ви ли плаши? Да не се наложи да спим в бомбоубежищата. Такова "съживяване" не ни трябва!

Много прост коментар. Байдън е с изгорели бушони и не може нищо да съживи. Тръмп е този, който принуди заспалите в НАТО да се бръкнат за повече пари за военни разходи. Над 140 милиарда долара допълнително похарчиха за въоръжаване европейските държави. Минчев разбира толкова от Америка, колкото магаре от оперна музика.

Ти европеец ли си или американец, или просто не си особено умен?

Ако АНТИевропейската политика се изразява в това, че Тръмп каза всяка страна да се оправя сама и че САЩ не са пъдаря на света, то това е освобождение. Например Тръмп иска да намали военнослужещите Американци на територията на Германия. Сенилния Байдън е марионетка на тези които искат бойна на всяка цена. Стив Банън: огромен проблем за националната сигурност с Джо Байдън Имейлите на заподозрения лаптоп на Хънтър Байдън показват "огромен проблем за националната сигурност с Джо Байдън и хората около него", каза Стив Банън в интервю за австралийския телевизионен оператор Sky News. Бившият главен стратег на Белия дом участва в проверката на данните на твърдия диск. „Джо Байдън лъже за това години наред и информацията, която идва от този твърд диск, е доста поразителна“, каза Банън пред Sky News. „Джо Байдън отрече твърденията, че семейството му има финансови връзки с Китай и комунистическата партия на Китай." „Имаме огромен проблем с националната сигурност с Джо Байдън и хората около него. Не мисля, че Джо Байдън би могъл да издържи разрешение за сигурност днес, така че не знам как ще се кандидатира за главнокомандващ на САЩ след 16 дни.

някойси огнянчо анализира какво?? кандидатпрезидентите на щатите??? стига бе!

И на НАТО, и на Байхой/дън/, на майка им в устата....

Г-н Минчев може и да е прав,но както казват някои ,той разсъждава като дървен философ.Аз ще кажа защо считам,че американците ще изберат по-скоро Тръмп,отколкото Байдъ1 1.възрасдтта на Байдън става все по-голяма пречка -всички пишат,че той бърка събития ,забравя имена ,числа и факти.Изглежда сънлив и немощен.Прави ми впечатление,че на повечето публикувани снимки за него като кандидат-президент ,той е заедно с Камала Харис -кандидат -вицето.Според мен това е лош знак,значи даже демократите не разчитат,че той сам може да се справи!? 2.За Тръм категорично вече е бялото население,с изключение на либерално и левичарски настроените.Но и техните настроения може в последния момент да се променят на фона на погромите от скандалните протести с участие то на лумпенизирани елементи ,без разлика на цвета на кожата ,но основно афроамериканци и латиноси 3.Тръмп е олицетворение на слабата надежда за диалог без войни,а избирането на байдън ще означава почти незабавен военен конфликт някъде и с някого.Ако на Тръмп не му пречеха толкова ,досега щеше да е успял да реши доста конфликти ситуации от които САЩ загубиха много -при това най-вече икономически/а американците се интересуват най.много от това/! 4.Разделението на САЩ на два лагера вече е непоправимо и ще продължи да нанася щети дълги години ,но избирането на Байдън ще доведе до задълбочаване на това разделение и ще бъде с непредвидими последици-това мислещите американци не може да не го проумяват!?

Изберът ли Байдън, след него ще дойде нов президент който ще бъде изключително краен десен в сравнение с Тръмп. Не случайно Тръмп дойде след Обамата. Американците не трябва да си играят с ръжена.

Много добър разбор. Благодаря!

Тръмп, тъп мозък. Байдън, изветрял мозък.

У нас е пълно с всякакъв вид анализатори и дървени философи

Хич не ми пука.

Минчев, какъв си политолог. Не виждаш ли, че Байдън няма шанс.

Дъртак

Бати и държавата щом такива идиоти са кандидати за президент.

Байдън ще разпали война, а това е различно от съживяване на НАТО. Но най- големите глупаци са алиираните- лъжат по поръчка, уъдисват на малоумните от Америка, защото ги е страх да имат собствено мнение.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността. В момента, седемдесет процента от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад и епидемии, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество и качество) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Ти гълташ ли редовно хаповете, които ти изписах бе младежо?

Как ще го избираш това световно правителство? С демократично болшинство ли? Тогава е ясно кой ще спечели правителствените длъжности - някои държави са с над млиард и половина население и това не сме ние.

Корпулентния либерален глашатай пак се изходи публично. Състоянието му се дължи на дългогодишно усвояване на средства за борба с нормалността. Много неприятно изненадан ще остане след изборите.

Тръмп щял да бъде АНТИевропейски. Разбирайте АНТИНАТО-вски.; А Байдън ПРОНАТО-вски. Политиката на Байдън щяла да доведе "до изостряне на конфликта с надигащия се консерватизъм или традиционализъм"; Байдън бил за "ЖИЗНЕНА и ефективна система за сътрудничество между Европа и САЩ". ... Ех, този Минчев, ех този БИВШ комунист, ех, този бивш преподавател по "Научен комунизъм, ех, този бивш възпитаник на Москва, още не е забравил думичката ЖИЗНЕНО необходимо система. :) Другарят Минчев е против ТРАДИЦИОНАЛИЗМА и толерира либерастията... ... ТРЪМП - втори мандат президент!

Taka e, beshe komunist,uchi v Moskva, stana Demokrat n o si ostana ........

Ех,как си обърнаха саката!

Грух, грух ......

Da si beshe ostanal komunist Ognian Minchew kato teb li ?

Грух,Грух.....

Пак ли либерасткоболшевишките реклами, бе, дир- ни и? Не схванахте ли, че хората не искат либерадтомарксисти. И децата в трети клас го разбраха ... сменете спонсора, докато е време.

Поредния тъпак е, неговото име е, той е, Огнян Минчев!!

Коментари - Огнян Минчев: Тръмп ще бъде антиевропейски президент, Байдън ще съживи НАТО | Днес.dir.bg

Коментари - Огнян Минчев: Тръмп ще бъде антиевропейски президент, Байдън ще съживи НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

ами него

бейжинг байдън ще съживи нато, като каже на страните членки да не слушат лошия тръмп и да продължат да не спазват договора и да продължат да инвестират под 2% от бвп в армията си.... а дир.ру са малоумници :)

се пиши за позднавач!ама е куя глава!

анти европейски, аз не зная за нито един президент на САЩ да работи за благополучието на конкуренцията. Как Байдън ще съживи НАТО - ще инициара нови локални конфликти ли?

какво НАТО какви 5 лв, вместо да се разоръжаваме.. все мислим за повече права на хората и повече свобода на въоръжаване така че да стане на всякъде дивия запад, версия 21 век. Ако в ЕС има малко умни хората трябва всички държави да излязат от НАТО и да има единна армия на ЕС която да прази границите. Съответно ако има недоразумения като Македония и България, няма как Македония да влезе в съюза ако не се съгласи с ясни правила.

Глас народен. Глас божи. Хората гласуваха за демократа Байдън. Точка. Това е новия президент 46 Байдън на САЩ.

Този дебелогъзец да не е на заплата към НАТО, че така пламенно ратува за тази организация:)))?!?

Тва, че Минджев е продажник за какви и да е пари е ясно, не е ясно кой му дава трибуна, за да си заработва тези пари.

е долен агент на руското пасолство :) как ша съживи нато, ма? като спре да оказва натиски на страните членки да инвестират 2.5% в армията си ли, ма?

слаб, повърхностен и нереален анализ. Добре е да бъде запомнен, за да бъде припомнен на Огнянчо след време и му помогне да хвърли оставка като пълен некадърник в занаята.

кой е па тоя мазен тюфлек огнян минджев ?

Дебелата мазна свиня е на сороската хранилка и сега се насира от страх че при втори мандат на Тръмп съвсем ще му секнат грантовете.

Ха тоя комуняга ще се изказва, естествено че комунягите ще подкрепят байден. А отя комуняга огнянов само съсипва станата, той ше се изказва заради него нямяме аец и не произвеждаме електоенергия, гъзолизец, заради тея сме на това дередже. ще дава акъл как да съсипене една страна.

Пиша ти слаб две, Минчев. Доста некомпетенти изводи. Некадърен ли си или живееш в паралелна реалност? И това правиш цял живот?! Как успявате да представите нещата съвсем други и да звучи убедително?

ДА СЕ РАЗПУСНЕ НАТО НОСЯТ САМО БЕДИ

Дебелан Минчев, пак пръска мозък в общественото пространство....либералчетата бутнаха някой долар за пържолки и е готов с изводите, кой какъв президент ще бъде....

Минчев, що коментираш какъв е БИЛ Байдън, а не коментираш какъв Е сега - маразматичен старец със склероза (да спомена и педофилските му наклонности). Как според теб един сенилен човек, който в пряк ефир заяви, че се кандидатира за сенатор (не за президент) и объка стоящите една до друга негова сестра и съпруга, може да укрепи НАТО?! Да, Тръм е антиевропеец - нормално, защото е изолационист и националист, един анти - ЕС политик. Но поне не се крие, което е полезно за ЕС - ако нашите (европейските, не Тиквоча) лидери са достатъчно умни, би трябвало да разберат, че единственият начин да оцелеем като ЕС (а и като НАТО) е да се еманципираме от САЩ. Дори и само заради "лъкатушешщата им и доста променлива през годините политика по отношение на ЕС. Добре, представи си, че Байдън спечели. Вероятността да умре по влеме на мандата или сенилността му да принуди американците да го отстранят е много голяма. Тогава на върха застава онази опортюнистка Харис и последствията ще са опостушителни. Но и в двата случая, вероятността демократите да спечелят и втори мандат е минимална. И тогава на власт ще дойде някой нов "Тръмп" и всичко започва пак от начало - изолационизъм, противопоставяне, унижаване и командарене на ЕС. От друга страна, стратегическите цели и на Тръмп, и на Байдън не се различават - господство на САЩ в световен мащаб, защитавано със зъби и нокти. И просперитет на американците за сметка на всички останали. Ако още не си разбрал, че това води към 3-та световна война, значи за нищо не ставаш.

По скоро 3-та световна вълна на COVID 20, от колкото война да се случи. Ерата на глобалните войни отмина, а скоро ще отмине и ерата на регионалните военни стълкновения. А САЩ вече залязва, защото който се заиграе с България - "черната котка", се проваля в своето проспериране на доминант.

И двамата старци са еднакво зло за света.

И двама са марионетки, но само единия го осъзнава. Истинското зло са фамилиите които им дърпат конците.

Сравнително си прав. С единствената разлика, че единият не иска да слуша фамилиите. Та затова са впрегнали 3/4 от света да работят против преизбирането му за втори мандат.

Прочетох статията и не разбрах какво в действията на Тръмп ще бъде анти-европейско? И по какъв начин Байдън би съживил НАТО? Само куп безсмислени общи приказки. На такива като автора и медиите които ги публикуват трябва да им се налагат глоби за словоблудство иначе няма отърване от такива :)

Виж сега, Минчев (като много други) бърка ситуацията с к.урвалъка. Тръмп не е антиевропеец, той е анти-ЕС. Причината е много проста - интересите на САЩ диктуват недопускане на появата на нов глобален и силен играч като ЕС. За САЩ няма разлика, кой ще "оспорва" тяхното световно господство - Русия, Китай или ЕС, Инди ... който и да е. И съответно - ограничават всички възможности, които биха довели до това. Истинският кошмар за цялата поредица президенти на САЩ и лидерите на вързаната с тях Великобритания е (колкото и невероятно да е на сегашния етап) появата на ЕСАЩ или ЕСССР - няма значение. Прочети им стратегическите доктрини - там всичко това е описано.

въпреки ,че се стар, още не си дорасъл да разбереш какво казва политолога.

Помня как Стайн бяха подготвили кориццата си с Хилърито...Толкова бяха сигурни либерасткоболшевишките, че ще спечели...

Тайм, не Стайн.

Сигурно не знаеш че либерализъм и болшевизъм са противоположни идеологии. Като ги сложиш в една дума и става глупост. По Фокса така ви казват защото ви смятат (с право) за овце. И знаят че никога няма да го проверите.

А бе по-голямата част от либералчетата начело с Бърни Сандърс са си баш марксист-болшевики да не се заблуждаваме... хаха, америка ще загази. А колкото до Тръмп ще остане в историята като първия президент от хамериканците, които не е зашпочнал война.

Не бъркай либертаризма с либерализма. Либерaлите са си леви та дрънкат . Либертарианците са десни и са за възможно най-малка намеса на държавата в обществото.

за либерастите те не са либерали или либертаристи

Огнянчо, дръж грантовете докрай, че ако изберат Тръмп ще трябва може би да работиш.

Те затова хленчат токова- огладняха им задниците. Само с евроалабала булшит не става

Тръмп ще спечели, но след това ще стане страшно в Щатите! Не заради него, а заради това, което ще устроят либерастите. Дано някой да се сети, какво съм написал сега!

Истината е, че аз отдавна съм се сетил и знам какво казваш. Готвят мазало. Но това ще им е и краят.

Ако и когато Байден спечели, както се оформя (вече над 51 милиона сме гласували и никога не е имало толкова малко американци, които да са заявили, че няма да гласуват...) този път ще има чистка, наистина, не толкова бързо и голяма, както при Тръмп, но ще е последователно и неин двигател ще е по-скоро вицето му!

И корупцията в България няма повече да бъде игнорирана или толерирана от Вашингтон! Нещата ще се променят - ще вземе време.

"Ще съживи НАТО"! Този израз не ви ли плаши? Да не се наложи да спим в бомбоубежищата. Такова "съживяване" не ни трябва!

Много прост коментар. Байдън е с изгорели бушони и не може нищо да съживи. Тръмп е този, който принуди заспалите в НАТО да се бръкнат за повече пари за военни разходи. Над 140 милиарда долара допълнително похарчиха за въоръжаване европейските държави. Минчев разбира толкова от Америка, колкото магаре от оперна музика.

Ти европеец ли си или американец, или просто не си особено умен?

Ако АНТИевропейската политика се изразява в това, че Тръмп каза всяка страна да се оправя сама и че САЩ не са пъдаря на света, то това е освобождение. Например Тръмп иска да намали военнослужещите Американци на територията на Германия. Сенилния Байдън е марионетка на тези които искат бойна на всяка цена. Стив Банън: огромен проблем за националната сигурност с Джо Байдън Имейлите на заподозрения лаптоп на Хънтър Байдън показват "огромен проблем за националната сигурност с Джо Байдън и хората около него", каза Стив Банън в интервю за австралийския телевизионен оператор Sky News. Бившият главен стратег на Белия дом участва в проверката на данните на твърдия диск. „Джо Байдън лъже за това години наред и информацията, която идва от този твърд диск, е доста поразителна“, каза Банън пред Sky News. „Джо Байдън отрече твърденията, че семейството му има финансови връзки с Китай и комунистическата партия на Китай." „Имаме огромен проблем с националната сигурност с Джо Байдън и хората около него. Не мисля, че Джо Байдън би могъл да издържи разрешение за сигурност днес, така че не знам как ще се кандидатира за главнокомандващ на САЩ след 16 дни.

някойси огнянчо анализира какво?? кандидатпрезидентите на щатите??? стига бе!

И на НАТО, и на Байхой/дън/, на майка им в устата....

Г-н Минчев може и да е прав,но както казват някои ,той разсъждава като дървен философ.Аз ще кажа защо считам,че американците ще изберат по-скоро Тръмп,отколкото Байдъ1 1.възрасдтта на Байдън става все по-голяма пречка -всички пишат,че той бърка събития ,забравя имена ,числа и факти.Изглежда сънлив и немощен.Прави ми впечатление,че на повечето публикувани снимки за него като кандидат-президент ,той е заедно с Камала Харис -кандидат -вицето.Според мен това е лош знак,значи даже демократите не разчитат,че той сам може да се справи!? 2.За Тръм категорично вече е бялото население,с изключение на либерално и левичарски настроените.Но и техните настроения може в последния момент да се променят на фона на погромите от скандалните протести с участие то на лумпенизирани елементи ,без разлика на цвета на кожата ,но основно афроамериканци и латиноси 3.Тръмп е олицетворение на слабата надежда за диалог без войни,а избирането на байдън ще означава почти незабавен военен конфликт някъде и с някого.Ако на Тръмп не му пречеха толкова ,досега щеше да е успял да реши доста конфликти ситуации от които САЩ загубиха много -при това най-вече икономически/а американците се интересуват най.много от това/! 4.Разделението на САЩ на два лагера вече е непоправимо и ще продължи да нанася щети дълги години ,но избирането на Байдън ще доведе до задълбочаване на това разделение и ще бъде с непредвидими последици-това мислещите американци не може да не го проумяват!?

Изберът ли Байдън, след него ще дойде нов президент който ще бъде изключително краен десен в сравнение с Тръмп. Не случайно Тръмп дойде след Обамата. Американците не трябва да си играят с ръжена.

Много добър разбор. Благодаря!

Тръмп, тъп мозък. Байдън, изветрял мозък.

У нас е пълно с всякакъв вид анализатори и дървени философи

Хич не ми пука.

Минчев, какъв си политолог. Не виждаш ли, че Байдън няма шанс.

Дъртак

Бати и държавата щом такива идиоти са кандидати за президент.

Байдън ще разпали война, а това е различно от съживяване на НАТО. Но най- големите глупаци са алиираните- лъжат по поръчка, уъдисват на малоумните от Америка, защото ги е страх да имат собствено мнение.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността. В момента, седемдесет процента от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад и епидемии, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество и качество) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Ти гълташ ли редовно хаповете, които ти изписах бе младежо?

Как ще го избираш това световно правителство? С демократично болшинство ли? Тогава е ясно кой ще спечели правителствените длъжности - някои държави са с над млиард и половина население и това не сме ние.

Корпулентния либерален глашатай пак се изходи публично. Състоянието му се дължи на дългогодишно усвояване на средства за борба с нормалността. Много неприятно изненадан ще остане след изборите.

Тръмп щял да бъде АНТИевропейски. Разбирайте АНТИНАТО-вски.; А Байдън ПРОНАТО-вски. Политиката на Байдън щяла да доведе "до изостряне на конфликта с надигащия се консерватизъм или традиционализъм"; Байдън бил за "ЖИЗНЕНА и ефективна система за сътрудничество между Европа и САЩ". ... Ех, този Минчев, ех този БИВШ комунист, ех, този бивш преподавател по "Научен комунизъм, ех, този бивш възпитаник на Москва, още не е забравил думичката ЖИЗНЕНО необходимо система. :) Другарят Минчев е против ТРАДИЦИОНАЛИЗМА и толерира либерастията... ... ТРЪМП - втори мандат президент!

Taka e, beshe komunist,uchi v Moskva, stana Demokrat n o si ostana ........

Ех,как си обърнаха саката!

Грух, грух ......

Da si beshe ostanal komunist Ognian Minchew kato teb li ?

Грух,Грух.....

Пак ли либерасткоболшевишките реклами, бе, дир- ни и? Не схванахте ли, че хората не искат либерадтомарксисти. И децата в трети клас го разбраха ... сменете спонсора, докато е време.

Поредния тъпак е, неговото име е, той е, Огнян Минчев!!