17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за тъпня е да се повтаря опорната точка изречена от Падишаха, че Заев бил се бил извинил за думите си, че Илинденско-преображенското въстание било македонско! В цитираните изказвания на Заев, направени след наглото му твърдение, никъде няма извинение, или думи със смисъл на загатнато извинение! Той говори обши приказки, че политиците правели грешки!?! Но, никъде не споменава, че той е сгрешил нещо и съжалява, или се извинява! Г-н Минчев стига сте се правили на пишман-дипломати и тънки тарикати! С "дипломацията" си и угодничество към господарите, които Ви нареждат да бъдете смирени и дипломатични с БЮРМ, предостъпваме историята си на узурпатори на минало! Това е подло, срамно и безродно!

Соросоиди соросоиди ...око не вади . И Минчев и Заев са змии от голямото отровно змииско кълбо на Сорос и Отровено общество. Те са Интернационални смъртоносни влечуги.

А ти "българино", не се ли срамуваш от 99-годишното предателство на българските комунисти с раболепието им към чуждите руски интереси??? Отврат!

Едва ли има по-гнусно нещо от бивш комунист, който натрапчиво проповядва антикомунизъм! Лоената топка започва да заработва прехраната си в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет и стига до "Отворено общество" и "Америка за България".

Не мога да понасям бивши комунистически идеолози да дават становища

И тоС изперка!!!

Парашутистът се "самосезира" и отново пролая покрай Кервана... Ако беше истински, от позицията на която е попаднал, този случайник трябваше да направи анализа и изказването, което прави Минчев! И щеше да поиграе ролята на "обединител на нацията" за малко... Сега е протегнал муцунка за благодарствено кокълче от Селската пръчка... Отврат!

Стига с тези комплекси, стига с тая Русия. Едно нормално обяснение не можеш да направиш г-н Минчев. Такива като теб има за какво да се срамуват и по скоро трябва да мълчат. Не вдигайте толкова самочуствието на Заев и подобните му. Българи и македонци се ценим, но такива като вас пречат за още по добро съседство.

Коста, Коста-а-а! Твойта вера проста!

Ти си руска подлога, нали?

Аман от прислужници като Минчев. НАТО е ОК но и ние си имаме интереси и те са важни, Заев се е издънил. Срамота. Краде история. Гърците въртяха Македония 20 години на шиш заради собствените си интереси. Какво ще каже слуга Минчев...

О.Минждев е една долнопробна политическа мастия.

Румен Радев заяви: това във Фейсбук не е извинение. Президентът не знае ли, че Facebook, Twitter, Instagram са световни социални мрежи. Той какво иска? Заев да се извини във в. Дума? Хайде малко да си повиши компютърната грамотност.

Естествено, че не е официално извинение - кой е длъжен да му чете на Заев писанията във Фейсбук? Когато България дава съгласие за приемането на Македония в ЕС и НАТО, във Фейсбук ли трябва да го обяви? Тогава ще приемат Македония на Върба/Цветница в сряда. Някой трябва да си повиши политическата грамотност.

Румен Радев заяви: това във Фейсбук не е извинение. Президентът не знае ли,

Евгени Минчев има по-голям авторитет от Огнян Минчев сред тяхната общност.

Да, да... Да имаш да вземаш - на тоя авторитетът му се разполага на три стола! Съвсем различни класи са...

тръмп, юнкер, путин?? стига бе! а нашия мъдър народ е казал със силен не се бий, с богат не се съди! та затова комунделите ни се дървят на македонците!

Лов ЕНД меридж, лов ЕНД меридж :)

Приликата на Радев с Ал Бънди дали с търсена или случайна?

Ако тоя смешник вземе, че се гътне, никой няма да разбере. Вие си направете изводите какво значение има тоя смешник в живота.

Ами то това е истината, опашатко. Москва и Сърбия са против това да Македония да е в НАТО - нали си съгласен? Ако Македония гласува за промяна на името - влизат в НАТО. В момента този конфликт - принуждава Заев да признае че Македония е искуствено създадена нация. Ако Заев го направи - повечето хора в Македония ще решат че той е предател и родоотсъпник и могат да гласуват против смяната на името и Македония да влезе в НАТО и в ЕС - точно това искат сърбите и руснаците. За България е най-добре да оставим тази разправия за след референдума септември месец, а не точно преди референдума. Нали знаеш че Македония е отделена от България след решение на Сталин. Това което се опитвам не за първи път да ти кажа е че руската политика е добра за руснаците и често не е добра за българите. Така че опитай се да мислиш като българин а не като руснак.

Не им трябва на македонците натуто. 2%, а после и 4% харчове за железария. А кой ще ги напада - българите ли? С армия от 5 човека??

Това гърците не го ли знаят...те са член на нато но можаха да си защитят интересите без да им пука за СаЩ и Русия . Със слугинаж нищо не става. Радев в прав е случая.

само не разбрах какво е казал когато Путин каза, че азбуката ни била македонска, а една дрисла се издриска, че едиствената ни гордост пред света, че запазихме евреите си - червената армия ги запазила да не ги транспортират в Аушвиц.

Путин е казал че азбуката е дошла от македонските земи - което е истина. Българския цар Роман царува в земите на днешна Македония - военоначалник на армията по време на царуването му е Самуил. По това време даваме на руснаците азбуката. Като умира Роман, който няма деца, цар на българите става Самуил.

Както обикновено

както и викахме -КПСС-БКП и забележете първо КПСС! После се разсмърдяха и Тито излезе от червения блок, не участва в усмиряването на Унгария и Чехия, но руснаците пак ги обичат повече. Сигуно защото са мъже, а не гъзолизци.

не участвал,викаш?? голям смешник си!

Малък бях но помня, когато на митинцги за 1 май, 9 септември викахмеСТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ

Минчев, много си прав, демократе-радетелю за толерантно-балкански, мултиетнически самоопределения и взаимоотношения, базирани на максимата за свещенно право на избор за принадлежност към определено-извисена етническа и национална общност! А вие, форумно-психясали зомбита, безмозъчни амеби, защо още си чифтете с голи ръце незабърсаните задници? Подведохте се като едно пършиво стадо обезумяло-блеещи овце! Аз не знам дали не сте по-големи говеда и от върлите националистчета! Всуе оплювахте така жестоко бедния човечец!!! Горкия Заев, не му позволявате да произнесе една историческа истина! Не ви ли стигна маниашкото развяването на долните му ватени гащи "Вирсачи" по медиите, мерзко-нехуманните коментари и духовното изкормване на психическите му карантии, та сега отново сте го заяли като кисела краставица?! Този скромно-социалдемократически човечец спомена също, че освен на антично-старинната истгория на Македония, се е осланял също на Небесните сили и Предначертания - какъв по-убедително-солиден аргумен?! Леете крокодилско-хипопотамски сълзи за една малобройна псевдомакедонска сюрия, която за нищо на света няма да изцвили желаното от вас признание, че са българи , а не ви е жал, че в България милиони хорица от малцинствата страдат, плачат, колабират, мизеруват прегладняло-прежаднели, бъркайки до лакти с навити ръкави из кофите за боклук в трепетно очакване да намерят един пробит долар, два-три оглозгано-лешасали пилешки кокала, няколко обезобразено-сплеснати недопечени агнешки главички, 3 изгнили домата, приличащи на разложените топки на починал нерез, една твърда краставица за забавления и още една за ядене, окъсани кюлоти с изпозвани памперси от дементирали професорки, за да затоплят зъзнещо-клатещите си гениталии, а понякога - и няколко твърди банана, за да усетят сладостта им до дъно!!! Вместо да разкъсвате със заострено-кривите си резци плътта на този нещастник заради една шъпа дръгливо-бесни антични македонци, обгрижете малцинствата, които след 30 години ще бъдат преобладаващо-властващата прослойка в нашата чиста и свята республика!!! Приютете по един нещастен ром вкъщи, дайте му по един котлет с чаша вино, изкъпете го в топло-пенлива вана, насапунисайте го школувано и изтъркайте коричките от насъбралата се кир по изнурено-измъчения му гръб от прекомерен труд, подсушете го с чиста хавлия и го погалете мисловно по изстрадалите му физически и психически рани!!! Бъдете хуманоиди, а не безсловесно-разчекнати, антималцинствено-антиглобалистични хиени, вампири, караконджули и други същества-деца на Мерзкия Шейтан!!!

Това което си написала от жегите ли е или от ишиаса , само питам ?

Г-н Огнян Минчев, на вас кой ви плаща!?

сигурно говориш за Нинова, нали от СДС я направиха - преди това - абсолвентка - за тъпите комуняги това е тъкмо завършила студентка с две години трудов стаж като помощник съдя. Ама Костов я научи да краде, да си трае и да вика - аз не съм била член на СДС, а аз като бях и кво - от трите - най-дългия.. Ковра - ние най се слагаме на руснаците, а те за нас им е през оная.... Ами няма нужда - руснаците са за сърбите.

Най - после някой да каже истината и по важното е,че му стиска.Дано има повече хора,които да мислят така, а не като неграмотните тролчета на БСП— от къде ги намират,незнам, но са срам за България с тъпотията си и с необразованосттаси

Точно по шаблона на политоложката Румяна Коларова.

Превъзходно , точно , премерено в гнусните червени муцуни - васали на Москва.

Идиото???

Все пак македонец, който не се чувства българин е по близък на нас от всеки друг. Не мога да разбера откъде тая омраза у повечето мои сънародници.

тези приказки сме ги чували и за помаците на местан, които уж са една кръв с нас, но не се чувстват българи.

Алоо капута политолог... Вече и на малките клякате, а? Кого ще почнеш, бе бастун с бастуните? 29 години ги почвате, да ви шибат анадолските... Не остана посока да се не нагъзите и паламарка да ви не оноди... Чакай ти Македония да ти е приятел, миндил непоръбен... И те са по-умни от пожарникарите и физкултурниците ... Всичката я оправихте за 10 години, Балканите почнахте... За 5 стотинки акъл нямате, прости подлоги сте на кой сварите...

Ти много добре знаеш, че комунистите са терористи, защото идеологията и философията им е такава. Те имат написана Библия за тероризма ръководен от Кремъл написана от комунистическата „девица” другарката Цола Драгойчева. Тяхната дейност е свързана само с престъпност от всякакъв характер . Вашите викове към тях са безсмислени. Те от диалог не разбират. Те се групират по групи и групички, понеже дейността им е да разрушават, а не да градят.

Затуй ли построеното преди 89та до ден днешен още го крадете, рушите, продавате? Да го боядисате не можете, не да го построите... Пари ви се дават и пак нищо - до година построеното вече иска реновиране... Дали магистрали, дали блокове ... Ми така ще е, като пъдарина на предния ви премиер, а физкултурник му е дясната ръка. Около тях пък други от старите ленти, отсреща същата работа. Театърът е в пълна сила, бунакът избирател си мисли, че има добри и лоши...

Помисли малко с празната си кратуна и дано проумееш, че точно хората от висшата татова номенклатура окрадоха и народ и държава!!!

ИСТИНСКИ ПРАВДИВ КОМЕНТАР ЗА ПРИЧИНАТА НА АНТИМАКЕДОНСКАТА ИСТЕРИЯ ОБХВАНАЛА РУСКИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ!

по-интерсно е каква е причината за про-македонската истерия на соросоджендърите? я пак ми обясни как приемането на българофобите македонци в еврохалифата е в интерес на България, че нещо не ми е ясно.

Бикът има повече мозък от теб-от петолъчки не е останало място.

Лелеееее, я кво става тука бре ! Корнелия и Радев пак са изсипали червиният планктон, да лае тука...

Някои хора все пак мислят самостоятелно и няма как да се връзват на приказките на тоя дето бая партии смени да подкрепя ама все там от дека има полза в момента.. Гербераския тодоров и тоя са си лика прилика - плюят после с наслада лижат там..

Този "политолог" ни съветва да се оставим да ни тъпчат и обиждат? ГЪРЦИТЕ им посочиха на тъй наречените македонци къде им мястото! А албанците просто ще ги оплодят и до 20 години няма да има македонци а албанци. ТОЧКА! ЗАЕВ и тъпанари да не ни крадът историята! И защо им се дават паспроти на тези измеслени индивиди? ТЕ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ колко са умни и как са ни излъгали вземайки наши паспорти!!!!! ЗАЩО ИМ ДАВАТЕ ПАСПОРТИ БЕ?

На теб ти трябва руски паспорт и марш в кочината.

Време за ревизия на такива Пишман политолози като Минчев , които продават Българските интереси за пари от Джордж Сорос и то големи пари за които не плаща данъци ,обръщам се към съответните органи ! Плащат му за да опозорява , достойни българи и най-вече Президент Радев , избран с гласовете на 2,5 милиона Българи !

Какво са 2,5 мл български гласове срещу глас на този гигант?! Гигант е, имам предвид като Джаба Хат, не е като мислител!

Минчев, какво става бе???? Нима опитът ви да накарате Путин да прави каквото искате пропадна?????? Хахахахахаха, май най-после осъзнахте безсилието си, а?

алоо, минчев! Я пак да ми обясниш как точно влизането на Македония в ес и нато е в интерес на България? веднъж влезе ли Македония в ес, маските падат и нищо вече няма да ги спира да се развихрят с българофобията. Досега се спираха само защото ги е страх, че можем да им провалим приемането ако много говорят за 'македонския цар Самуил'.

Случайно попаднах на повторение на едно предаване на А.Тодоров около няколко шумни политолози - включително дебелия Оги. Тонито го коментира в обичайния си ехидно-жлъчен стил. Нп сшпменатите факти ме наведоха на мисълта, че Оги е добре да се скътае по-далеч от екрана или радиото.

И тонито и тоя са един дол дренки защото принципа им е преди всичко да има аванта а това че си плюем в суратите за нея няма никакво значение за тях.. Днеска се плюят утре се прегръщат само и само авантата да върви..

Типично за храненик на Сорос, национален интерес не трябва да има за България

В България почти никой не зачита мнението на продажния Соросоид , Минчев ! Много елементарен , безполов индивид , Всичко което изсмуква от пръстите за да напише нещо ,не се приема от никого в България !

Не говори от името на всички. Говори си от твое име ! Аз излагам факти - ти тролиш без факти.

Не напразно един от извергите, който е тероризирал българското население, за да го приобщи към титова Югославия, е идол на червените. Песни за него пееха, даже и мавзолей насред София му построиха, като герой - избивал и тероризирал българи, в интерес на чужда страна. Та не се учудвайте, това им е основната политика на "Позитано 20". Такава е била ; такава е и сега - никаква промяна.

Гърция гони до дупка националните си интереси,тоя тука ни предлага да си мълчим пред македониста Заев та да ну му обърнат гръб избирателите. Това е политическа измама и за тях и за нас!

Всички възпитаници на факултета по Марксизъм-Ленинизъм на СУ станаха политолози.

О. Минчев: " Командвайте Путин, Тръмп, поне Юнкер." А тебе СЕГА КОЙ те командва бе, бивши комунисте: Огнян Минчев "До 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски“.[2] Специализира Политически науки и международни отношения във Вашингтон, Лос Анджелис, Москва и Португалия."?!?!?! "Радев, ти си първият, нали знаеш? По ранг, имам предвид." Вчера президентът Румен Радев заяви: "Недопустимо е за мен и неприемливо евроатлантическата перспектива на Македония да става за сметка на българската история, идентичност и суверенитет. Вие чухте ли, че има извинение, аз не чух. Това във Фейсбук не е извинение". Президентът Радев е най-адекватният държавник; Президентът Радев наистина е ПЪРВИ, а дебелокожият комунист пак е последната дупка на кавала. Наремето станал комунист, за да "можел да се реализира професионално". Разбирайте - да преподава НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ. минчев: "Колкото от по-високо викате, толкова повече червените ви подгърбия блестят на слънцето." Пък той, колкото повече кървави храчки плюе, толкова повече му лъсва червеният задник. Срам нямат бившите комунисти.

А не е ли редно другарят минчев да критикува тръмп и путин, а не радев, като е такъв великан ? Или му е по-лесно да лае срещу Българи, вместо срещу американци ? Не е ли време да се започне една финансова проверка на всички соросоидни влечуги, които взимат пари и ... нищо смислено не дават за България ? Та за какво точно им се дават тези пари от НПО-тата - да плещят малоумни обвинения по медиите срещу неудобните на сорос политици ли ? Това си е предателство другарю минчев ! Повръща ми се от такива безгръбначни като него - мазен, лоест и мързелив !

Когато великият диктатор говори от Москва, червените мишоци траят. Но, когато някой изпусне някоя реплика, тогава всички червени мишоци, скачат и стават веднага големи "патриоти".

Огито е ясен! Само Инджев и газовите експерти го бият в евроатлантически полюции!

Леле бях се ''затъжил'' за тоя и той взе че се изока в защита на заев дето човек направо да го съжали при таквиз защитници.. И за какво пак Радев намесва само дето не ми е ясно?? И ако не спомене Путин ще му спадне апетита ли на тоя :)))))

Зайо е наш приятел, а Радев - не.

Господин Минчев, България е на това дередже от такива хора като Вас. От такива слугинажи на властимащите. Какво очаквате от македонците (по старому българи около вардара)? Това са временн и подобрения докато влезнат в ЕС. След това ще видите пак кои са. Защо не вземете пример от гърците, които винаги са си имали твърда политика по отношение на род и родина. Минчев, Минчев, май си Минджев!!! Минджев или Шундов, приличаш на верно хранено псе, а не на родолюбец. Но.. скоро ще се наложи да смениш тактиката, затова внимавай занапред!!! Сега ще цитирам харесал ми коментар: "А кой е този клоун Минчев, че ще коленичи пред македонците и ще плюе по Българските политици ? Естестевно, че ще бъда изяден Заев - всеки който настъпи лъвът по опашката го заслужава ! Или да сме роби и пред Заев ли ? Е как ще стане ? Писна ми от такива сиви мишки, наричащи се "политолози" на хранилка при Сорос и компания, които не са дали нищо на обществото, но са изхарчили милиони левове годишо за малоумни и безмислени заключения !"

Абе лудницата да не е в ремонт? Или някои политолози май са избягали.

Интересно, когато Путин каза, че славянската писменост е създадена в Македонската държава - тогава Нинова и Радев си траеха, като мишки.

Тъпако, не преиначавай за собствени идиотски цели думите. Говори се за македонските земи, което няма нищо общо с държава създадена от 30-тина години!!!!!

Лъжеш! Путин не каза това, което твърдиш!

Радев поне не си е траел. Жалко, че тук не могат да се пускат линкове, но ако се поразтърсиш Мунчо ще намериш.

Така ли бре Огнянчо, ние да мислим за избирателите на Заев???? Алооо, гледай какво правят гърците, ама те имат НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. А явно ти имаш само ПАРИЧНИ ИНТЕРЕСИ!!!