Коментари - Огнян Дамянов: Номинацията за главен прокурор би трябвало да промени поведението на Гешев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...че като кандидат за главен прокурор носи отговорност за прокуратурата и поведението му трябва да отговаря на това." БОКЛУКА И С МЕД ДА ГО НАМАЖЕШ ПАК СИ ОСТАВА БОКЛУК!!!

Що за състезание е това с един участник? Герберите съвсем му изпуснаха края - избират се взаимно, теглят огромни заеми без да питат онези, които ще ги плащат. За онези, които помним, без съмнение се завръща тоталитарната държава, в която право имат само властимащите, опозицията се обезличава с всички средства, а народът е само масовка без право на глас.

" с какви дела се е занимавал, какви дела е придвижил към съда" Защо само Гешефтко... А НЕ РЪКОВОДЕНАТА ОТ НЕГО СПЕЦПРОКУРВАТУРА? Колко дела е придвижил към съда Цацаров.. Като ПЪРВИ ЦАЦААРИЕЛ НА ДЪРЖАВАТА??? Щото ние още помним ПЪРВОТО ВЕЛИКО ДЕЛО.. С осъдения да ДВЕ ЦИГАРИ МАРИХУАНА "престъпник".. А някакви приключени крупни дела.. Например на ЗАЛОВЕН КОНТРАБАНДИСТ??? Да сте прочели нейде..

Много поръчки роболепно изпълни това момче, много безчинства извърши и много колене скъса,за да се хареса на господарите си, и резултатът вече е ясен: Цацаратурата за в бъдеще ще се преименува в ГешеФтура,сиреч - "Нали ти си го избра". Анатема,Разбойници родни,мили!

Какво??? Да му осигурите ДА СА БОРИ САМ СЪС СЕБЕ СИ в МАЗНАТА БОРБЪ поръчана от ДПС, чрез Прасчо.. За това ли са пънете някак си да убедите МАТРЯЛА??? ВЕрвайте си.. Че ви вЕрваме..

Той поиска да се запознае първо с концепцията на Гешев и след това да зададе въпроси. Важно е виждането му за развитието на прокуратурата, важно е с какви дела се е занимавал, какви дела е придвижил към съда, посочи Панов. Концепцията на Гешев г-н Панов, на нас избирателите ни е ясна- политически слугинаж,съчетан с "бухалки" срещу инакомислещите,не срещу опозицията,щото у България опозиция няма и всичко е БКП по начин на мислене и действие.

цяла статия и нито едно вярно изречение.

Да живее статуквото....