Герджиков: Готвя папка за Борисов, дано я приеме

Подготвям една папка за следващия кабинет, който ще бъде оглавяван от бившия и бъдещ премиер Бойко Борисов, обяви служебният министър-председател.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Готвя папка за Борисов, дано я приеме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предава препоръки на НДСВ-2. Радев, нещо да кажеш?

и това доживяхме да видим педерасче премиерче Оги

Герджиков, измекяр, какво успя да свършиш като премиер както трябва, та се каниш и препоръки да даваш, не че Боко може нещо повече да направи. Научи го да пише стихчета и да свири на флейта, той на додук може, ще му е по-лесно.

тоя човек за премиер????

Препоръча го Соломон Паси. Правилният въпрос е защо Радев прие.

Кой?? Как кой-Корнелия Нинова естествено защото Герджика играе по свирката й.

Герджиков, напиши на 1-ва страница Винету и бъди сигурен, че ще прочете заглавието. Другото като го пенсионираме - хахахахахахах

Харесвах ви г-н Герджиков, но си спомнете, че сте временно във властта, само до избора на народа, защото вие сте избора на Радев. Чакай сега. Преди папката с препоръките се подготви за щателна проверка на дейността на правителството и даване на прокурор.

А какво стана с разследването на ББ? Нещо потъна, а? Всичките сте един дол дренки!! Лошото е, че успяхте да заблудите до толкова народа, че да не се и замисля за политика и да не може никой да Ви смени. Това е към политическата сган!

Премиере, за това не ставаш , а какъв професор си и по какво не ме интересува, заминавай там от където си дошъл и бъди забравен завинаги !! Лакей !!

в папката става въпрос за запека на арпаджиков

Аз таковата , аз онаковата , и като вземете властта всички ставате еднакви , ши кажеш че един буй ви е правил...Кога ли на някой ще му причернее , и ако не се запали , е те тогава ще ядете дървото, продажна и лакома сган?!

Хайде да не се занимаваме с територията на Република Сърбия, че армията им става все по-оборудвана и финансирана с всеки изминат ден. Яко ще ни блъскат в дирека, Герджиков е напълно из.фирясъл

Г-Н ГЕРДЖИКОВ ТРЯБВА ДА ГО ОСТАВЯТ ЗАВИНАГИ, А И НЕ САМО НЕГО, А ВСИЧКИ ВИ ВЪВ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО. защо ли, защото всички от всички партии са баджанаци, обвързани са като синджир марка

тоя смо.тльо не стига че не успя да разбере че е служебен премиер, и не трябваше да прави това що сътвори, но и за редовното правителство е начертал планове!?? това деменция ли е , или инфантилност?

А от ГЕРБ са му подготвили една патка.

Чичкото със запека се наака и сега разбра, че мирише. Бойко много трябва да проветрява, защото заедно с президента за 2 месеца такива из*раха, че незнам колко време ще трябва да чистят. И този път пълна проверка на зъболекаря, на правосъдния с цветята за червената армия, за тунела и т.н. И пак работа за прокуратурата. И как беше "да видиш ти, кон боб яде ли".

Не стига,че този обикаляше БГ с народни пари 2 седмици,а сега и в Сърбия отиде. Чакай да ти мине мандата и си обикаляй за своя сметка.

Това е папката с ''новото начало'', ''промяната'' и ''върнатото достойнство'', за което обеща Румен Радев предизборно. Само,че в съкратен вариант, без глупостите ''де юре и де факто'' :)))

има ли стихотворение в папката?

Кретен смотан! Куха кратуно. Подготвял папка!!!!!!Представяте ли си, този шматок колко е изкуфял. По зле е от ФАТМАКА, който го назначи. По добре е да си залее една кофа с лайна на главата и да бяга с миризмата си.

По добре е да си залееш една кофа с лайна на главата и да бягаш с миризмата си към МУТРЬГЕНЬО и физкултурника!Само тези фалоси ще ти влязат в положение и ще извадят кондома от задника ти!!!

jingiby

"Герджиков: Готвя папка за Борисов, дано я приеме." Герджиков, в българската политика няма, нямало е, и няма и да има приемственост. Тука всеки открива топлата вода и започва ново летоброене. Така, че, тая папка пожарникарят със сигурност ще я метне в "кръглата папака" и ще те обяви за виновен за всичко от потопа, та до днес...

"Готвя папка за Борисов, дано я приеме" Абе, Герджик, ти нали си чувал за "кръглата папка";))) Е те там ще сложи и твоята - при другите, дето вече ги е натрупал;)

Apollony

Тоя и той си ПОВЕРВА.... Само шутове в тая политика, еййй

ЕС да умира това е прекрасно .

Боку нищо не може да реши за Една година. Може да надуе ЗАЕМИТЕ до 45 милиарда, само това

Най-малкото което може да направи е да ти го нахлузи така, че да посинееш червена гнидо.

Да я приеме и да те халоса с нея по главата..Че такива ги забърка..Направо си за Цацаров.

На боко такава пат... папка са му тегл ... т.е. дали баба му Меркел и шефовете му във Вашингтон, че Гержиков каквото и да пише, онзи няма да изпълни нищо .

вместо папки им дай най добре пачки та да те запомнят с добро господин Герджиков. в днешно време всеки иска парата. хвърлиш ги на животното не ги иска, а човека налита и спиране няма за парата.

Спонсор на папката - фирма Белана

Управленската програма и нея са спонсорирали от там

Няма смисъл?Кой да го прочете този списък?Боко ли?

Дружинната си тръгва ... Goodbye my friend. Прощай, мой друг!

Ако съм на Бате на местото - с папката та у главата! Не стига че се наакаха , ами и акъл ще дават!

ТОЙ ВЕЧЕ Е ЧЕЛ ЕДНА, КНИГА ДЕ - ВИНЕТУ.

Тоя мазен лигльо дали някой го взема насериозно?!

А вие кой сте, господин Герджиков? Един от провалите на Румен Радев !

Истината е - от трън та на глог! Любимеца ти ББ го "избраха" на принципа - или чумата или холерата!

Вашият любимец кой беше..? ;))) Отдавна чакам стойностен съвет кой е правилният избор.