Официално Скопие поднесе цветя на гроба на Гоце Делчев, следват българите

Нашата делегация ще изчака придвижващите се от България и всички заедно ще почетат паметта на героя

Обратно в новината

Коментари - Официално Скопие поднесе цветя на гроба на Гоце Делчев, следват българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ние през 46-та върнахме костите на Г Делчев в Македония. Ако си бяха останали при нас, сега нямаше да се налага да ходим там да го почитаме. Върнали сме го и онези са го припознали за македонец. Трудно щяха да го обявят за македонец ако си бяха стоели костите му в България.

А знаеш ли защо костите му са там?Ако не знаеш да ти отговоря?Защото това е негово желание приживе,да бъде погребан в свободна и независима Македония.

Политиците в Северна Македония да си направят генетичен тест и после да разсъждават и коментират резултатите. Стига крадохте история родителите на Гоце Делчев са доказано чисти българи а и той самия се самоопределя като такъв стига си нагласихте факти и събития!

Да спрем да биеме Самара,а магарето.Трябва да биете По Сърбия и сръбските кучета, които насъскват Македония против нас.

Голямо, ама много ГОЛЯМО сърбоманско лайно!

отида в Македония,в Щип,има някоко ресторанта където хапвам автентични и вкусни ястия като преди доста години в България.

След като стомахът ти е мерило за истината, наздраве!

Те ако ни връщат в средновековието то тогава за вас и дума няма да става изобщо. Дедите ви са нямали идея да са македонци,били сте си българи в Македония.

Те за туй викат че нема Инфлация!

Доносникът на Шесто от ДС - Богдан бълва змии. Историята с Гешев се провали. Сега не може да го премахне. Много е смешен

Сбе Мицкоски поради що се срсмиш да се наречеш болгарин? И ти ли ще определяш на кого е Гоце Делчев и на кого не? Жалкото е че България първа ви призна , а вие се отнасяте така с нас!

Вижте фото ,президента Стефан Пендаров ( по сръбски Стефо Пендаровски)стои като старшинка ,а правителството на СеРеМя почита памета на българина Гоце Делчев с ръце върху пишките си . Жалки политически измикяри на Сърбия ,а не на народа си.

Гоце Делчев се бил под тоя чевено-жълт парцал ? Ай сиктир !

Депутатско кюфте - 60 стотинки ...

Макетата се състезават с усраинците по малоумие май :-)

Украинците са много, много по-напред от сърбомакедонците!

Да се радвам , че не може стане ГД ! Със сигурност би ги заплюл без да се замисли !

Мицкоски е македонският Волен Сидеров. Спонсориран от руснаците да плюе по българите. Същото правеше Волен Сидеров,плюеше по Турция по нареждане на Кремъл. Откакто Ердоган и Путя почнаха да си бъркат по дупките...да сте чули Волен да каже и дума против Турция

Гледайте тв Алфа,и няма да задаваш тъпи въпроси.

Какво правят Бг политици в осрана Македония къде са истинските българи ох да не ги пускат да минат границата

Колко да е важно, че македонците са понесли цветя на нечий гроб, а след това българи щели да поднасят. А гърците кога ще поднасят? :))) Доста измислени "важности" на деня. След като нямате, с какво да си запълват времето, продължавайте да се вълнуват от поредната безсмислена запалянковщина от рода ЦСКА- Левски. Не разбрахте ли, че македонците не желаят да са българи и това няма да се промени??? Защо още се дърлите??? Сложете им едно вето на членството в ЕС, ама без емоции, просто така: "Няма проблеми, бъдете си мАкедонци, бъдете си потомци на Александър Македонски, ама няма да сте европейци! Сами си го избрахте!" и ги оставете да се оправят от тук нататък сами! Какви са тези емоции???

Сръбски комунистически мекерета.

Канадският бизнесмен колко пари потроши за самолетна връзка, а сега ни лук ял… как все на нас такива сбърканяци дето къде да чуе за великите българи от Македония? В Саскечуан ли?!

Радев ако беше истиски българин щеше да присъства, но той си е руски боклук.

Мунчо е американско мекере и национален предател. Иди си оправи маникюра и грима, че до там ти стигат умствените възможности.

Кво правят нашите продажници там,сърбят ли шиптари ли ще става?!

Обявете комунисти и техните производни за терористи и забранете БСП !

По твойте разбирания трябва да се забранят ГЕРБ на комуниста Бойко Борисов,ДБ на наследници на бивши членове и членове на БКП и БСП,ДПС на бивши агенти на ДС и членове на БКП за Възход и Възраждане също е пълно с кадри на БКП техните деца и внуци.При управлението на БКП 45 години се водеше идеологическа борба срещу Фашизма но имаше промишленост ,селско стопанство и силна армия.Днес 33 години Демокрацията и бившите комунисти днес евратлантици базират опорките в пропагандата си на база антикомунизъм и анти Руси ,но с ликвидирано на модерното селско стопанство ,тежка и лека промишленост за армията да не говорим с много генерали, с техника от Варшавския договор и наемна войска.

Точно така !

Тоя Пендаровски се е изпружил като петел на боклук.Тъпанари.

Кой е пък този Гоце .... Луди млади без време изгорели .... Бил чел революционна литература ... Те едни четяха Капитала .... други четът корана и хубаво вижте какви са ги свършили, като наште комунисти .... !

Други четяха Кръстника ... Внимавайте какво четете ...

Да не четете НПК отвътре , у килията ....

Цялото македонско ръководство е възпитано в сръбски принципи.

Комунисти, сърбомани, русофили, все една пасмина.

Хубаво слагаш русофилите тук, но нашите нови приятелчета Урсула и Херо, барабар с макрон ни натиснаха за Македония.

Политкотектни простотии, режисирани от джендър олигархията.

Изчакайте и някой от Османската империя, че по онова време Северна Македония и в главите на руснаците не е съществувала...!

Ние нямаме политици, а едни неосъдени престъпници, които в момента са на каишка в Козяк

Ние нямаме политици, а едни неосъдени престъпници, които в момента са на каишка на Путин.

Мда, на каишка при Путин, но козируват и изпълняват каквото им нардят от Козяк. Абе откъде ви намират такива дебили бе. Като те мобилизират да се биеш в усрайна срещу руснаците, сигурно пак Путин ще го е наредил, но ти вероятно си някоя мека китка, която не е ходила в казармата.

Какви са тия да поднасят цветя? Кога се появиха? Кой им даде костите? Защо не поднесат на Тито и Коминтерна?!

Комунистите на Г Димитров им дадоха костите на Георги Делчев, както е записан в кръщелното му от Българската екзархия.

Значи църквата и реката са едно и също нещо?

Дираджии, какво искаш.

До сега нямаше такова парадиране на честванията, ама тази година ще се спукат от показност! Отврат!

Съгласен съм, всичко е умишлено и се диктува от вън, къде бяха до сега тия дето се натискат да честват, 40 години не съм чул нищо за тях?????? Е как да ви вярва човек!!!

Дали има и 1% българи да честват този т.нар. празник? Ние на какви други значими личности не им знаем ражденните дати, айде стига моля занимавали хората с вашите политики и скандали диктувани от вън. На балканите решенията и всичко друго винаги се е диктувало от големите сили и не от държавити в тази последна дупка на кавала, четете история. Цялата Мара втаса, че за някакъв революционер стигнахме да решаваме, че и да се караме, смях!!!!!

Когато ние сме имали град Гоце Делчев тия не са имали държава.

Какъв сеир е това честване! Поотделно политиците, на българите им е забранено да отидат в Македония, министърът вика, че имало списък, ама какво от това! Такъв крах на българските политици и политика няма как да има! Защо се случва всичко това и на кого е нужно!?

Македонците по всякакъв начин се опитват да унижават България. На това трябва да бъде отговорено по достоен начин, с дипломатически и всякакви други способи. След като Киро парапета им отиде на крака и предаде постигнатото до този момент, на макетата им пораснаха рогата. Никакво приемане в ЕС, вето ,вето, поне 30 години. Вижте как постъпиха гърците, които уважават своето минало и своята история.

Да и сега северномакедонците ги уважават, че знаят какво ще стане,ако пак им се правят на интересни, само ние им клякаме, заслужават тотална дипломатическа изолация и вето,много им се насъбра!

българска делегация от трима министри.....дето нищо не знаят....

Аз не разбирам защо Гоце Делчев трябва да е само български или само македонски. Примерно Боливар е герой на много държави в Южна Америка и всички си го празнуват

Има история и поне близката ни такава е ясна, точно е известно къде учил, живял и за какво се е борил Гоце. Пренаписване на точни факти за нечия изгода, тоест Македония не трябва да се допуска. Това е фалшифициране на история. А иначе, няма кал някой да ви спре вие да си викате на черното бяло, обаче официалната позиция и какво пише в учебниците е друго. Мисля, че отговорих на въпроса ви.

Как може български министър да заяви, че български граждани не могат да бъдат допускани в Македония, по някакъв списъл, но той не бил голям и не било проблем???? Я си вдигай чукалата оттам нещастнико, и няма да участваш в никакви официални мероиприятия организирани от Мкедония или с участие на техни официални лица!! Какви са тия дфържавни служители, те на кой служат????

До година да земем да се организираме да идем 200 000 човека с цветя. Да им покажем как се прави.

И винаги има един дебил, който ще сложи минус

сякаш ни е страх от шепа посърбени българи и две шепи албанци, които говорят български диалект, ама нали имало таен руски заговор за световната сила северна македония да мине на руска страна и светът да загина, трябва да им се кланяме.

Комунистите не искат Македония в ЕС.

кои комунисти, китайците ли или виетнамците?

Съветските

Макетата дискриминират Български граждани на границата и заключението е, броят им не е голям. Отделно Гоце си е Българин, обаче тия ходят там и им узаконяват лъжите. По-горните действия точно показват що за политици имаме, пълни БОКЛУЦИ! Всички партии гласували против ПЪЛЕН бан и ИЗОЛАЦИЯ на Макетата са за народен съд. Вие пак си гласувайте за ГЕРБ, ДПС, ДБ и ПП, БСП и чакайте някои някога да ви уважава.

Македонците заслужават само и единствено да бъдат игнорирани от официална София - никаква комуникация, никакви общи инициативи, никако приемане никъде, камо ли в ЕС, никакви помощи - нищо. И така 10тина годинки, или ако трябва и повече. До тогава или ще са се претопили от албанците или изостанали икономически значително, защото сърбите (техните най-добри приятели) също не са в прелестно положение и няма да могат да им помагат. Когато и ако дойдат на колене да молят и да се извиняват, ще им наложим нашите условия. И не защото искаме да сме зли с тях, за да им е гадно - но не може историята и фактите да казват едно, а ти да правиш държава на базата на лъжи и омраза.