Сирия и Русия започнаха офанзива в долината Ал Габ

Сирийската армия и съюзните им милиции, подкрепяни от руски въздушни удари, предприеха днес офанзива срещу бунтовниците в долината Ал Габ в Западна Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Сирия и Русия започнаха офанзива в долината Ал Габ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гуано!

За разлика от пропагандните "новини" тип СНН (на базата на анонимни източници), нормалните медии показват видео клипове от местата на бойните действия, Асад на места напредва с 10-ки километри.

Да спрат военните действия? Защо, за да се прегрупира идил ли? Да не подкрепят Асад? Защо, идил ли да подкрепят? САЩ спирали финансирането на групировките в Сирия? Ми те Руснаците им видяха сметката, или им трябват повече пари за идил?...

Снимките, които сте постнали с надпис "Архив" не са архивни а са извадени от видеото, което дадоха руснаците за това как е изпълнен ракетният удар от Каспийско море. Вие нямате никакъв архив, 100% гарантирано. Архив значи да ги имате поне от месец.

4 рушки ракети са паднали в Иран, това обяснява защо ИДИЛ си нямат хабер за рушките ''успехи''

Става ясно колко неприятно руските ракети сюрпризираха САЩ. Веднага вдигнаха ударните тролингови сили на бой. Иска ви се да е така, но вашите желания не съвпадат с вашите възможности.

val55

Дано по скоро прекъснат доставките на оръжие, и жива сила за джихадистите от Турция, Саудитска Арабия и Катар, а обратно от ИД на нефт, и то на мижави цени. След това остава демократите, и тези които се афишират, като такива, а ние си ги знаем, кои са те да започнат да пускат с парашути......, но тогава на дроновете, ще им се отвори много много работа.... Израелците да не се месят, че могат да го отнесат яко, и дано са се разбрали в Москава, а това, че останалите не са си е за тяхна сметка. Най много може да пострада Турция поради недалновидната си политика под натиска на.... даже и да нагнетят положението с подсилването с натовски войски, а главорезите на ИД, и не само вече са в Европа, а не само в ЕС. Така, че много много на тумби не се събирайте особено за празници. Все пак страх лозе пази, а ДАНС да не спи, и да си мисли, че сме в периферията на този измислен, и умишлено предизвикан конфликт, както предизвиканият в Украйна. Явно нещата отиват око за две, и зъб за чеене. Дано се лъжа в преценката си, но когато се презизвиква конфронтация между религиите /радикалният ислям е във възход/, и то от демократите зад Океана всеки знае, какво следва за десетилетия по натам. Дано да не стане нещо по голямо, че тогава айр да са им парите и "демокрацията", която се опитват да налагат над целият свят, и то със сила и цветни революции. Кой, каквото си посее това ще жъне та така е и със бурите и ураганите...... Някои, ако си мислят, че ще останат сухи и вчесани жестоко се лъжат.... Чака се следващият ход на "групичката"..... отговорът, ще е ясен и безпощаден по ред причини, и не на собствена територия......Ха да видим, кой и кои имат ново мислене, а кой и кои не, а оттова ще последва, кои, каквото си Е заслужил и то със сигурност.....

Колко прост трябва да е един човек за да се мисли , за толкова умен , че да напише толкова много глупости на едно място и да мисли , че има и по-прости от него , които да ги споделят ? Въпроса е риторичен , и след като знам , колко е умствения багаж на коментирания отмене трол - не държа да получа отговор !

" По думите му, силното нарастване на руското военно присъствие в Сирия, въздушните и ракетни удари, нарушаването на турското въздушно пространство - всичко това буди тревога. " Нас обаче не ни тревожи!!! Продължавайте братушки.

Ха , ако смея да попитам , не искаш ли и тебе да "освободят".. теб и твоята страна - та да се върнат ония стари времена на "КОМУНИЗМА" ...когато и ти и баща ти имахте страшно МНОГО ПРАВА И ПРИВИЛЕГИИ...И СТРАШНО МАЛКО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ... :))) ??????????????

Дайте тон за песен момичета и момчета: Русские идут.....за ужас на соросоидите и третополовите им господари...:) Браво Жана (Бичевская) Браво моето момиче! Русские идут, и зажигаются огни, Русские идут напомнить русским, кто они, Русские идут разврат с насильем запрещать, Русские идут не только русских защищать. Русские идут, и тает над Россией ночь, Русские идут любимой армии помочь, Русские идут вперед сердцами высших проб, Русские плюют на власть Америк и Европ....

А кой освободи Альоша от наряд, преди 25 години- товарищ.

Орлин Данев

Тогава трябваше малко да си почине,за да е свеж и бодър за днешните битки в Сирия,Ирак и Украйна....:)

те при теб няма да дойдат, май ще трябва ти да идеш при тях..

Орлин Данев

Ще дойдат,ще дойдат....тръгнали са...няма спиране!....:)

и англичани и французи се съюзиха с Хитлер в Мюнхен! Защо го забравяш, говедо?

Ако САЩ воюваха с ИД, щеше да е съвсем естествено да предоставят информация за ИД, както и за "мирната опозиция", която следва да бъде пазена. Но те отказват да дадат нито единия от двата вида информация. Русия я иска, не защото няма информация, а защото така ще накара американците да верифицират коректността на действията и. .. и разбира се, ще подкрепят усилията в борбата с ИД. Отказа на САЩ да го направят, поставя логичния въпрос: А на чия страна са САЩ?

Руските ракети предназначени за Сирия са паднали в Иран....няма край таз руска мъка ей...

не са паднали в Иран, назад си с времето .... както всички кравари - в средата на 20-ти век. Мъка, много мъка има по Краварландия!

Паднал ти е мозъка когато майкати те е изсулила};-)))

Султан Ердоган каза, че патоци няма да има,че спира строежа на руски АЕЦ в Турция и ,че Турция ще спре да купува газ от Россия...поредния голям успех на кремлинския плъшок :))

направо уплаши руснаците.

поредната яростна рушка бомбандировка, без особен успех

от краварските мимикрии за борба с тероризма. всъщност краварите са самите терористи.

Напротив, по писъците от САЩ се вижда, че са си постигнали целта успешно. Даже САЩ се уплашиха, че ИД се изпарява.

Наръчник на Отворено общество за улеснение на нашествениците в ЕС ANONYMOUS BULGARIA / 4 дни ago Наръчникът с груба информация съдържа карти, съвети и телефонни номера на организации, които биха могли да помогнат на нашествениците по време на пътуването им в ЕС. Джонатан Самюелс, репортер на Sky News Този наръчник им се дава на лодките, с които контрабандистите ги вкарват в ЕС. Екипът на Sky News е намерил наръчника на остров Лесбос, Гърция, сред изхвърлените от мигрантите/нашествениците спасителни жилетки и пробити гумени лодки. Оръфаното копие на уникалното ръководство е написано на арабски език. Сред телефоните на описаните организации е и една с името w2eu, чиетo име означава Добре дошли в Европа. Соня, която не искала да даде фамилното си име, активист (говореща арабски език) на w2eu, казала на репортерите, че активистите от нейната мрежа раздават книжките безплатно на мигрантите в Турция. Обяснила, че са голяма организация с повече от 100 служители разположени в Европа и Северна Африка. Малкото джобно упътване има детайлни карти на Европа и точките, където са лодките. Споменатата организация е финансирана от организацията Отворено общество на Джордж Сорос. Сред неправителствените организации в България, посочени на уебсайта на w2eu, които улесняват трафика на мигранти към ЕС се намират Български хелзинкски комитет (БХК), фондация Център за правна помощ Глас в България, Правна клиника за бежанци и имигранти, Червен кръст България Служба за бежанци и мигранти, Каритас България служба за мигранти, както и Български адвокати за правата на човека. Също така и едно малко НПО с офис в Стара Загора, ръководено от Мухамед Немер.

ли соросоид, натаковай го с палка да не му е кеф! Той си знае за какво е! Дори и тук има говеда мръсни!

Какво може да се очаква от един диктатор , освен да подкрепя друг диктатор, който му е и протеже на всичко отгоре. Още никой не е дочакал от руснаците добро. Исторически доказани като неспособни на свободно и проспериращо общество , от тях тръгва само мракобесие интриги , смърт и разруха. Който чака от тях добро в Сирия е много наивен, всъщност родните тролове, руснаци по комунстически произход, не се интересуват от проблемите там , а гордо броят убитите , както са ги учили техните руски учители.

Путин, нито Асад са диктатори. Сирия и Ливан бяха перлите на арабските страни. Кой ги унищожи? Руснаците? Или руснаците направиха Майдана Иран-контри и свалиха насила иранският Шах Реза Пахлави а командосите набутала всичките заедно в един самолет и си ги гръмнаха над Локърби, за което обвиниха Кадафи. Сега гроздето ви е кисело. Комунизма , момко, е продукт на Манхатънската ложа БнайБрит. Тя праща с тогавашни $10 млн. украинският евреин и член на ложата Лейб Бронщайн с партизански никнейм Троцки, да свали руският цар. Червеното знаме (Рот шилд-червен щит) е внесено също оттам с дюлгерският инвентар - престилки, пергел, петолъчка, сърп, чук. Днес, щастлив член на тази ложа е Анлантик # 1 ....Мончо Паси.

Всичко тайно вие е ясно и го раздувате все едно , че сте очевидци, само явните неща , които всички виждат, за вас са скрити и мълчите. Може би затова и всичко при вас става на тъмно и скрито, там по добре виждате всичко ви е ясно и мразите демокрацията , щото като дяволи ви пречи осветяването, прозрачността и публичното действие. А не помисляте ли , че вашата скритост и двуличие са явни и осветени за всеки и затова всеки бяга от вас, дори когато ви се пише фен. Никой фен не идва при вас, дълбоко , дори и той дълбоко в себе си знае за тъмните ви дела и мракът.

Гого, гледай си козите да не ги конфискуват

Това само един потомък на Хитлеровата идеология, може да го съчини, чийто предшественици явно са изпитали унищожителната мощ на братския славянски РУСКИ народ. И според този продажен трол, явно РУСКИЯ НАРОД със своя президент Путин, избран на най демократичните и прозрачни избори проведени някога в цял свят, е донесъл мракобесие и на нас българите, като ни е освободил от османското РОБСТВО и ни е създал,като държава БЪЛГАРИЯ.

Интересно, за 1 седмица руски удари над Сирия USD падна с 4 рубли. Дали да очакваме до края на годината да станат 1 за 1.

ще трябва и стотина години работа, пък каубоите да стоят и гледат. Само с войнички, заверки, злоба и ладички икономика не става. Ако силата на валутата се определяше от злобата и убитите свои и чужди, рублата щеше да е световна валута и нямаше да има равна.

lu4ka

Абе, я гледай с войнички, как усаците си крепят валутата.

Днес Кери е зънял на Лавров.

То и аз се опасявам че Турция изтрепва кюрдите , ама .... Както и се опасявам че Турция купува евтин петрол от и.д ама... Така че съм за руснаците в случая колкото и агресивни да ги изкарват , янките са два пъти по долни от блядовете

Когато преди 4.5 години САЩ,саудитци и катарци започнаха на въоръжават тамошните трибуквени банди, един прозорлив американец предупреди-Не го правете, отваряте гражданска война с ,която и ние няма да можем да се справим.Но,кой да го слуша!Сега Меркел предупреждава нас!

кажете ми на кои казвате тролове!

На тия дето пишките са им под 20 санта.

А по какво ще познаете реформаторските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

Руснаците вече не ни обичат като преди. Вече няма студенти в русия. Вече държавните глави не си ходят на гости. Няма и екскурзии до руссия, както преди. Скъсахме, това е! Какво ни пречеше да си поддържаме приятелство с руссия, и пак да сме в европа. Защо трябваше да ги загърбваме, като запада винаги смята българия за руски сателит!!!

Имат пълното основание да не ни обичат, макар че и те си имат вина в историята след падането на Берлинската стена. Проблемът е, че сме си избрали да ни управляват продажници, предатели и масони.

Братушките знаят какво да правят!!!

личи си от цялата им история и бит !

Първо погледни своята история и своя бит!!! Щтъкаш из Европа като катунар};-)))

хораааа! не говорете така, една вяра сме, един бит сме. Един език сме ако щете! Какви бели цигани от руссия, та ние какви сме, ... ако русия плъзне към европа както ние, както бежанците, не знам какво ще стане! Руския народ не живее по добре от арабина

Ръководителите на групировките и фракциите в ИДИЛ единодушно са осъдили безжалостните варварски действия на руската авиация и ракетните войски и са се обърнали с призив към НАТО ,САЩ и ЕС да принудят Русия да спре тези унищожителни бомбардировки.Ръководителите без изключение са изразили съгласие и желание да бъдат бомбардирани от американската авиация и съюзниците!

Руснаците действат по метода на американската мафия,най-напред трепят "изпълнителите" сетне минават към "лейтенантите"и накрая ще гръмнат и "капото"а,че ще го гръмнат спор няма!никой не може да краде от плячката на "мечката"-дано сте ме разбрали!!!!!!!!!!!!!

Ти с минуса азбуката от клавиатурата ли я научи?трябва да се чете,полезно е!!!!!!!!!!!!

просто е невероятно как соросоидите се застъпват за ислямстите от ИДИЛ и Ан Нусра (клон на Ал Кайда) за да плюят по Русия и Путин! Защитават публично тези терористи (подкрепяни тайно от САЩ) !

нещо за хамаз да споменеш ?

то добре русия е почнала офанзива , но в сирия няма дървета !

В смисъл?

от дърветата се бичат дъски . от дъските се правят ковчези. с тях се транспортират тленните останки на агресорите до родината им. в този смисъл

Боже, колко много безмозъчни тролове. Дали е добре, дават им някакви пари. След като Германия унищожи нашата индустрия. Поне дава някакви дребни стотинки. И парче пица. На това никой трол не може да устой. Абе малоумници смотани, нима желаете да унищожите България. Помислете, Турция си мечтае за пан Османизма. Кой ще ни защити , Германия ли, Франция ли или Англия. Може би САЩ? А кога дойдат главорезите тук, вие къде ще сте? Драги тъпи тролове , вие сте от диван-ните войски На янките. Те ако можеха отдавна щяха да реализират Югославският сценарий, спрямо Русия. Отидете на Шипка. отидете в Плевен ( Мъртвата долина ). Отидете на Руски паметник в София. Отидете при паметника на цар Освободител. Струват ли тези, а и още много други паметници, парче пица и шепа жълти стотинки? А жалко гуано, такова.

по - добре платен, отколкото болен.

По добре богат и здрав, отколкото беден и болен. Има ли забогатял тролл? Не не и не. За да забогатееш трябва акЪл и яко дупе. Е и Знания. Но при вас тролейте, няма от тези неща...

Шило

Не мога да разбера едно: какъв е този вой за убитите ислямисти? Нов случай "Шарли" ли има? Или 11.09.?

Докато ЕС е в насин състояние без армия и др. институции България е заплашена, човека е прав. Не знам дали имаме таен договор с Русия , за защита в случай на нападение от страна на Турция, ако нямаме Бат Бойко да подписва, до де е време. Войната е в ход, знам че не е за вярване, но е така. Европа спи сладък сън.

ще бъда където е бил прадядо ми и дядо ми - на границата, първа редица пушечно месо !

Няма да коментирам, а ще цитирам новата Нобелистка по литература - Ето какво пише военният министър Куропаткин на цар Николай Втори: "Ваше императорско величество! През 18-и и 19-и век Русия в продължение на 128 години води войни, мирни са едва 72 години. От общо 128-те войни само пет са отбранителни, останалите са завоевателни." През 20-и век не е по-различно: руският човек не е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял заради самия себе си. Руският човек има специално отношение към смъртта. А самата страна дълбинно не е способна да води цивилен, нормален, мирен живот."

Стана прозрачно, либералци... Вече няма нужда като се каже "нобелова награда за литература" да се обяснява дали лауреатът е навуйник на ЦРУ.

Да чакаш мисъл да проблесне в чугунена глава е все едно руски танк сливи да роди. Нобеловата носителка е Рускиня (по точно Беларус, ама нали Путин твърди че са един народ) - Светлана Алексиевич: У нас войната е издигната в култ

Нашите (ЕС) политици стават за смях с тезата за умерените джихадисти, също като икономическите мигранти станали популярни , като бежанци. Бежанци са в Турция, тръгнат ли към ЕС стават мигранти. Няма умерен опозиционер мароканец, алжирец, саудитец и т. н. всички са чужденци отишли са там да убиват.

Да попитам и тук. Видяхме кой против кой е. Хайде сега да видим , кой на кой симпатизира в този конфликт. Уточнявам, за в конфликта, понеже смятам, че интересите на България са най-важни. Та, кой/и поддържате в конфликта в Сирия? Аз съм за легитимното правителство на Асад и за подкрепата му ( в законовите рамки ) от Русия.

И аз. Интереса на България: Мир в Сирия ще намали потока бежанци.

Как ще има мир в руска колония? Как?

Всяко светско правителство е по добро от И Д.

Путин бил изтрепал 7 джихадисти, а us вие на умряло. Ми прави са си us шъ знаити. Друго си и е обама да изтрепе стотина...лекари без граница

Запомнящи се изяви на руския лидер - превзе Киев (за 2 седмици) - каза че Русия забогатя толкова повече, колкото повече рубли струва 1 долар (ако стане трилион рубли за 1 долар - най-добре) - отпразнува рождения си ден в мъжката съблекалня. В чест на нощния "хокей" му направиха заря с 26 ракети за 10 милиарда рубли.

Гуано си ти тъпи!!! (не)Запомнящо се.

Путин е казал, че не бива да скачаш от третият етаж! Докажи , че си либерал! Наруши забраната!

За да си световна сила не може само база в Крим, нужно е поне 100на бази по света. Путин трябва да задържи втората си база, тази в Сирия. В противен случай никой няма да го бръсне за нищо. Най - много да си спечели славата на лошо момче.

Не забравяй, че е най голямата страна в света. За какво са и бази. От своя територия може да порази когото си поиска.

Базите не са нужни, за да поразяваш, а да защитаваш определени ценности.

Така е, поне 100 бази, като САЩ. А кой го бръсне Путин се вижда и чува доста добре.

И ся кво - радикалната опозиция е ИД, а умерената е ....Ал Кайда... Така значи било....

Блядюхите пак са вършили работата нафаткани на кирка. Цяла седмица бомбят, накрая сирийците убиха няколко терориста. Така ако карат, за 10 години като в Афганистан, може и да избият една рота тероряги.

Това новата опорна точка ли е? По-долу един пише същото. Или си същия.

ти не си Барак - той си стои при семейството а опорните точки са ислямо-левичарски, всичко го знаят, нали ги взеха от документ на БКП

Целта е сирийската армия и руснаците да изолират турската граница, откъдето влизат джихадисти и оръжие за ИДИЛ, а излиза нефта на Турция. Затова Ердоган се вбесява и заплашва Русия с икономически мерки. Затова САЩ пищят, че Путин удрял "умерената" опозиция.

"Умерената опозиция" е топъл резерв на "Ислямска държава" за бойци (обучавани и въоръжавани от САЩ).Там се налива всичко необходимо за "американската мечта"-сваляне на Асад, но 70% отнего се прелива в ИД заедно с хората. Така че яростта просто трябва да се превърне в бяс и "режещите глави" да се превърнат в пустинен прах...

Като почне демокрацията и статуквото почне да се дърля, много хора се изнервят и стават крайни. Помня по времето на Виденчето, колко хора от умерени станаха хард. То бива да си умерен, бива, ама като ти направят заплата 3$ и спираш да си умерен.:)

И започваш да правиш клипчета с рязане на глави на "неверници"? Престъпниците са си престъпници и следва да бъдат наказани. В момента едновременно се чете присъдата и се изпълнява наказанието. Помагачите реват на умряло. Това е общо взето.

СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА БОМБЕНЕ... най накрая убиха 7 терориста... може би... добре че се включиха и войници от Сирия. Което значи Путин трябва да изплати 7 заплати по-малко този месец.

Друго си е по сватба, там работата е сигурна.

Паисий

може и детска болница. Там е още по-сигурно. Децата не могат да отвърнат дори.

Шило

Така е- поне 7 бунтовника. Докато за една година действия на онази "Коалиция", ИД стана два пъти по-голяма, 100 пъти по-жестока, както и набъбна неимоверно. Твърдят, че са около 100 000. Но и 60 000 да са, пак не са малко.

захранва се от другаря Путин. Щом Кремъл твърди че има 5000 руски войници то значи има поне 10х повече... нали така. Добре знаем как "нямаше" зелени човечета в Украйна, па после имало, па после преместени, па тука нямало да има, па сега щяло и да дойдат... кремълски опашати....

с плазмата,колко бяха и защо не ги бриш

добре че се включиха по суша сирииската армия, че да има поне 7 убити от ИД... нищо, че са загубили 13 човека :))) Да ви имам бомбите :) Да ви имам Армията... да ви имам авиацията. цитат: "Тринайсет военни от силите на режима са загинали. Сред бунтовниците има само седем потвърдени загинали"

Шило

А продължението какво е? Нали не спираш да слушаш и четеш като чуеш "конграчулейшънс"?

продължението е: може би, малко вероятно по непотвърдени източници и може да се предположи... нали така другарю. черно на бяло - 7. Преброени - 7. Това е.

Дир а, защо не споменавате, че нашите руски приятели не удрят само с изтребители, но обстрелват терористите и от Каспийско море с високоточните ракети Калибър?! Трябва да се признае, че операцията на руските въоръжени сили ще приключи най-много до месец.

още в началото в долината Ал Габ!

"операцията на руските въоръжени сили ще приключи най-много до месец." Е как за месец бе, те за 2 седмици взеха Киев, а за 2 часа направиха сухопътен коридор до Крим. Тука ще имат работа максимум за още 20-30 минути.

Иван Петров

ако Украйна ги нападне, до Киев ще са за два дни, а не седмици

В Крим колко жертви даде украинската армия?

не бих бил такъв оптимист за срока. това зависи основно от пехотата. но шума от шамара по врата на недораслата САЩ бе звучен, и скоро те и техните подлоги няма да спрат да квичат

По коя руска телевизия дават на живо военните действия?

Шило

Трябва ли? Все пак не е филм.

Това е специалитет на САЩ. Журналистите са преди военните и ги очакват с камери.

Жалко! Беше такъв кеф, когато САЩ громяха Садам и Милошевич. Сега съм русофил и ми се иска да се насладя на кефа, да гледам на живо, как изпепелява неокумистите в Сирия.

Съмнявам се някъде да го дават на живо. Все пак в такива случаи военна цензура решава какво да се покаже после, какво не, какво може да представлява военна тайна.

Тия пък жалните русначета, нямат пукната стотинка а спонсорират мисия отвъд границите им - помислиха се за развита икономика :D редовния руски селянин ще яде хляб и сол

Превърти си часовника с 60-70 години и включи на днешна дата.

Ами към днешна дата минималната пенсия в супер-бедна България е почти двойно по-голяма от тази в супер-богата Русия. Кво да коментираме повече. Както винаги - на гол тумбак чифте ракети. Но кога не е било така?

А ти и господарите ти, ще му ядете, знаеш кво.

С точните си крилати ракети Путин кове пирони на 1500км., а може и на 4000. Някой замисля ли се какво е това... Абсолютно превъзходство в тактическите сили с морско базиране. Не се е включил още подводния флот за да разберем как действа той. Ясно е че това е не само война срещу И.Д. но и рекламна кампания в реални условия на руското оръжие,което е най-търсеното по света. Военните специалисти гледат и не вярват на очите си.

така си е ...

"руското оръжие,което е най-търсеното по света" знаем, знаем - руските болни са най-здравите болни в света, руските дебили са най-интелигентните дебили на света, а немеца Хюго Шмайзер, създател на автомат, кръстен на неграмотен колхозник, се оказва, че е руснак.

това бе атака само от 4 корабчета... някой знае ли размера на корабния им флот? а, на подводниците? 30 самолета от две бази създадоха световна суматоха... а, някой знае ли колко е въздушния им флот...

1/2 сирия спи на слама а другата 1/2 върху злато това ще рече че на този етап путин е абсолютно прав, а що се отнася до това кои да е президент на сирия това ще речат сирииците като разкарат тази пасмина от ислямисти и др.религиозни клики ...башар между другото е алауит това ще рече шиит но.... и аз мисля че ако разчисти там путин трябва да има избори в по-късен план засега не не му е времето за избори и смяна на президента....мое мнение

Хибридната война се печели от руските тролчета. Те са преминали специална школа и имат като котките 9 живота. Колкото пъти да умрат в битка с истината, всеки път оживяват. Дори гордостта на руския народ Ленин, почетен в мавзолей, когато е нужно е изкарван като ЦРУ агент, поставен на власт от янките да унищожи Русия. :))))

вагон през цяла Европа (от Швейцария) за да изкара Русия от войната!

Кво дири в мавзолея?

Сирия и Русия започнаха офанзива в долината Ал Габ Със сигурност , утре ще четем , че бунтовниците са се "изпарили", в прекия и преносен смисъл. Явно, че първият етап от военните действия е да се унищожи т.н. умерена опозиция, след , което основната цел ще бъде унищожаването на ИД, СПОНСОРИРАНА ОТ САЩ.

Шило

Лесно е- заравят автоматите и стават "цивилно" население. След това пак "Аллах акбар!

Ще четем, че там никакви терористи не е имало, но е било натъпкано в три пласта със жени и деца.

Опитва се Путин, но не забелязвам онзи ефект който имаше пустинна буря. Беше истинска наслада за окото.

Путин отиде да празнува рождения си ден в Сочи с цял отбор хокеисти. Първо на леда му дадоха да забие 7 шайби, а после в съблекалнята на него му забиха 7 шайби.

не е вярно

Шило

Съжаляваш, че не си бил на негово място ли? Че и 7 хокейни стика да ти ...?

Ако бях като него, щях да се гордея с това - както Кончита са гордее и не се крие. Той обаче се крие - някак оставаме с впечатлението, че се срамува нещо ли, що ли? :)))

Сега нова опорна точка ли има - Путин е гей? Ама нали това не е срамно и даже е модерно в евроатлантизма? Ако е вярно, значи човекът иска да сподели тези ценности. Ако не е - значи опорната точка издиша. Обмисляйте ги тези неща все пак.

"Ама нали това не е срамно и даже е модерно в евроатлантизма?" - ами не е срамно, ето Кончита не се крие, точно напротив. Въпросът е - Путин защо се крие, като и без това всичко е кристално ясно?

дано да стигнат с офанзивата до силиконовата долина, светът ще стане по-добро място за живеене