17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Още служебни правителства ТРЯБВАТ! Закона на ОМЕРТАТА беше нарушен. Комисии, разкрития, убивай. Дори да не се промени системата: еднокнижника и калинките МУ ше бъдат наритани. Което ми харесва, одобрявам, кефя му се и е необходимост. Тез са такиви тежки престъпници, че в затвора няма да влязат. ОБАЕЧЕ СРЕТАН ГИ ДЕБНЕ. УРА ДРУГАРИ!

Тоз гущер много голяма опашка има ,бе! Все я реже, а тя все по - голяма става!

Байдън и Меркел пратили поздравителни писма на новото правителство! Майтап бе :)

Тъпунгер! Това НЕ е избрано, а назначено, временно правителство.То няма правомощия за никакви международни контакти и решения. Никой не поздравява такава временна формация, с ограничени правомощия и срок на действия.

Щом още не са предложили Пеефски има какво да се желае... Орешарско ми е :)

Ми като я няма Маямата ...

Никой не е прогресирал с реваншизъм...

Повече от 10 години назначаваха свои хора навсякъде.Тогава проблем нямаше,а сега реват!

А знаеш ли какво е реваншизъм? И най обикновен нов треньор идва с екипа си, и уволнява старият. Това реваншизъм ли е . Всеки нов ръководител, особено на по-високо ниво, сменя старите заместници, и си назначава нови. Това реваншизъм ли е ? А подрязването на пипалата на хунтата, която се е сраснала с всички държавни институции, реваншизъм ли е ? НЕ Е ! Това е връщане към нормалната държавност в страната! Защото девиза "Мутри вън", заради който 10м хората бяха на площадите, не означава само "Бойко вън". Означава цялата му шайка да си платят! Ако се докаже вина, разбира се.

Тролчета, продължавайте да пишете тъпите си герберски опорки! Само че в един момент ще ви се наложи да се огледате, и тогава ще установите, че сте заложили на куц кон. Но какво да се прави, такъв е живота... И пак ще смените боята, и ще се пробвате от другата страна. Нали за пари сте готови на всичко!

Като гледам всичките коне са стари и куци! Ще залагам на гонки с кучета ...

Червен чалгар си

Просто да изхвърлят всички членове на ОПГ ГЕРБ от администрацията,тъй като не го направиха Ина какво да се иска.

Има какво да се иска

Е то надали има и един процент членове на ГЕРБ там. А и с кой да ги сменят, при тази липса на материал, с ултраси на левски ли? Или да внасят от Дубай?

Всички в администрацията са членове на ГЕРБ по правило,иначе не ги назначават

Пък на нас ни казаха че няма да ни пипат, само бригадира, евентуално ...

Да си събирам ли багажа?

А мене кога ще ме уволняват? Че жената пита!

Новите машинки тип "еднорък бандит" ли са? Какви ще са джакпотите?

Къде бръмчи сега Маямата? За един приятел тираджия питам ...

Щом герберопитеците вият на умряло, значи всички действия на служебния кабинет са в правилната насока!

Е що плачкаш тогава?

1. Чети! 2. Мисли! (или поне се опитвай да мислиш) P.S. Повярвай ми, мисленете не е ковид или друга заразна болест! Опитай някой пък!

Няма лошо да четеш, ама не само Фрог Нюз де :)

Хубаво е да се чете повече, докато човек успее да си състави СОБСТВЕНО мнение, а не да повтаря написаното по сайтовете (които всъщност преписват мнението на някой друг). Сайтаът на Фрог не е от "любимите" ми поради наличието на бивши (ако има такъв термин "бивши") агенти на ДС - Илиян Василев, Огнян Стефанов... А подобни креатури има в изобилие по всички медии. Не знам дали сме пропуснали моментали за лустрация, но не пречи да се опита...

Това как не ти писна да го повтаряш през всеки 10 коментара. Айде млъквай.

Ха-ха... Изобщо не съм чел какво пише по-надолу, но щом казваш, че се повтаря, значи твърде много хора сме на едно и също мнение за герберопитеците :))))

Не ме сравнявайте с тая проста Тиква бре... Аз печеля от глупостта на хората...продавам им едни билетчета с обещания за много пари и те търкат ли, търкат. Тиквата е елементарен рекетьор с бухалка и слуга на рекетьори... някой д ме е видял да се занимавам с рекет?

Ама много се вдига запрашеността на въздуха ...

Какво има да говорим за тях - резултатите вече са ясни. Даже не мога да разбера протестърчетата защо толкова много се кефят - вероятно защото нямат представа какво ги очаква. Нооо, както е казал народа - Сит на гладен няма вяра. Те си мислят, че да махнеш Герб и Бойко Борисов е голям успех. Не, сладурчета, голям успех ще е ако успеем някога да махнем тези. Сега се пръскат конфетите за замазване на очичките - след това започва веселата част.

А мене кога ще ме уволняват! Че тази неизвестност ме съсипва ...

Колкото по-рано - толкова по-добре!

А кога ще се готвим за новите избори? Че то време не остана!

Обаче ми е много мъчно за Хаджигейов и Маямата! А как се раздаваха само ... :)

Тиквата, или Черепа е по - голяма мутра.

Бегай с тая смешна тиква бе, направо е лаик, в сравнение с мене :)

Действат по предварително написан сценарий. Няма как по друг начин да бъдат обяснени такива уволнения и изказвания още в първите часове на назначаването на това правителство. За сметка на това пак, за основната им дейност-организирането на изборите, не се прави нищо. А-като изключим идиотските изказвания, че уволненията ще помогнат за изборите.

С разчистване на лични сметки,държава не се управлява.. никой не и е избрал,за да пранят чистки и да приемат закони,облагодетестващш Божков,Баневш,Арабаджиеви и Стайков,най-големите крадци в държавата,а това е първото, което те направиха.. Ако пак гласуваг за тях,то е ясно,дебилите в България,които се обидиха,като ги нарекоха така,ще продължат да бъдат такива..

Да приемат закони? Герберите сте вярно ограничени...

Вярно ли новите машинки за гласуване шели да пускат палонче за търкане?

Даа, но ще има награди за всички, по гърненце с мед от злато ...

Пълни лаици управляват държавата в момента.

И комици

Дано греша, но за мен съвременните социалисти, в т.ч. и ЦП, са най-продажните срещу интереса на народа си политици и партийци и това правителство е създадено с финансиране отвън (най-вероятно от Сорос) и ще обслужва чужди антибългарски интереси. Ако след изборите се установи управление на резидентското протестърско котило очаквам прекратяване на изграждания при ББ Балкански поток в интерес на Запада против Русия, от което се ощети България, завръщане на мутренските времена от времето на създателя им Луканов в интерес на олигархията, ратифициране на Истанбулската конвенция, неконтролируем поток от мигранти и какво ли не още, според както разпореди другарят Шорош.

И ще ти порасне вагина.

Балкански поток, всъщност е Турски поток.. и е 100% руски, 100% строен от руснаци (през саудитска фирма), капацитетът му е 100% взет от Газпром... Къде видя интересът на Запада?

Бе видях че газчицата поевтиня два пъти. Пък ти гледай където си искаш!

Интересно какво разбирате, като четете? Интересът на Запада е да не тече руски газ и да няма Балкански поток и целта е някой да го спре, както БСП-Орешарски спря послушници и изпълнители на Шорош, та и затова ни туриха резидент бесепар, че и обучаван в САЩ, или си мислите, че там обучават руски агенти.

КОРЕКЦИЯ: Интересно какво разбирате, като четете? Интересът на Запада е да не тече руски газ и да няма Балкански поток и целта е някой да го спре, както БСП-Орешарски спря ЮП. С една дума БСП са доказани послушници и изпълнители на Шорош, та и затова ни туриха резидент бесепар, че и обучаван в САЩ, или си мислите, че там обучават руски агенти.

От мен да знаете! Такива мускули се правят с анаболни стероиди и бело!

А от мен да знаете, че такива мускули само с анаболи и бело не се правят. Ако беше така арнолдцитещяха да са 80%.

И по 8 часа на ден щанги трябват :)

е името на путката ми!

Минетков бил наредил в художествената академия студентите да спират да рисуват голо тяло и да почват да рисуват стилизирани бесилки и чували за трупове ...

Ако искате да имате една една по-правдоподобни резултати, ограничете възможността да се гласува неограничен брой пъти от един и същ потребител. В противен случай троловете изкривяват вота на анкетата... А вие си мислите, че правите социологическо проучване... Освен, ако троловете не са ваши.

"И ДСБ плащали на тролове за "онлайн репутация"" - Офнюз

Когато видя Румен Радев плача от радост ,има кой да спаси България от разбойниците на ГЕРБ.

Ма по-скоро не си баба а черепарски куросмукач :)

Дани Каназирева беше против ГЕРБ,сега й дадоха пари и обърна палачинката. Колко злоба има в тази нещастна жена.

Значи това казваш когато се погледнеш в огледалото.

С две думи вредно правителство! Правителство съставено от партията на комунистическите боклуци, фъркатия фатмак, пряко подчинен на черепа и рашетника може само да руши и унищожава!!!

С тази анкета в която можеш да гласуваш неограничен брой пъти, е ясен какъв ще е резултата. Пропаганда на комунистическите боклуци.

През турско е имало 4,5 милиона българи. Сега са 4 милиона с 2 милиона малцинства. През турско не е имало глад и безработица. Сега има глад, безработица и масова неграмотност.

Е точно глад и безработица няма!

герберско войнство на амбразурата е мобилизирано. Нормално е да се сменят ключови фигури ако искаме да има чесни избори. Не може да разчиташ на полиция която е правила чадър над купувачите на гласове.

Нормално е да се правят смени, но от редовно правителство!

Че какво му е нередовното на това? Ти би ли работил нормално, ако всичките ти подчинени са срещу теб?

Харесва ми. След това правителство на "Има такъв кючекчия", след това БСП и накрая правителство на ДПС. Надявам се милионите емигранти в Русия да се завърнат и да започне масово осеменяване, за да се оправи демографския срив.

Мика Зайкова на каква се прави,да не е по-умна от мен.А другата пача от Има такъв народ е такава коза . Аз съм най-добрата.

Мика жива ли е?

Дори през Турското робство не е имало такава смъртност и миграция,такъв глад и толкова много просяци, неграмотни,клошари . ГЕРБ падна, България ще пребъде. Отървахме се от Хунтата ГЕРБ.

Са Славун ще ви вдигне раждаемостта :) А Мика Зайкова ще намали смърттноста :)

Новото правителство няма самостоятелни решения и действия. То е маша за реваншизъм на новите големи мутри.

Правителство назначено от Божков... Трябва да си по-болен и от Волен и от Слави та да го одобриш

При Герб бях добре,сега няма да мога крада от бюджета,обществени поръчки,от еврофондовете. Тоя Радев ще ни вкара в затвора ,ако продължаваме с кражбите .

Ми, като не можеш да гепиш, кво правиш в Булгаристан. Ходи да сервираш и миеш кенефи в някое кмество в странство.

Бойко Борисов е най-големият разбойник начело на България за 1340 години.

Май и по-големи има :)

Ехеее, всичкото трол и наемник на амбразурата! Браво, так держать!

НЕ всичко е под мотото да си отмъстим докато можем , дребни малки душици

Правителсатвото на Радев има подчертано превратаджийски характер и се занимава само с политичеси дейности неприсъши на служебно правителство. Правителсто неизлъчено от суверена и без даден политичски ркедит на доверие. Превратаджийския характер на правитеслтвото бепе току-що потвърден и от говорителя им Антон Кутев по Нова ТВ. Всички съменния са вече разсеяни. А Радев направо се прости със следващ мандат.

Дето има една приказка - един дол дренки и новите и старите.

Вашата анкета е фалшива. Не е защутетена, гласувах няколко пъти с НЕ а се увеличи резултата на ДА. Пробвайте и ще видите, че е така. ПРАВИТВЛСТВОТО на Радев е напаст. Културистът е върха на извращението. Бойко Рашков е голяма грешка.

Без военен преврат, събиране на имоти и пари ОТКРАДНАТИ от народа на ВСИЧКИ от 1980 до ден днешен, все така ще бъде за обикновеният българин.

Бойко Рашков кога ще арестува Борисов и Гешев ?

И главния здравен инспектор да бъде уволнен. Оня дето няма време да се обръсне.

Ще го замени Посран Бабикян!

До идването на служебното правителство беше възможно да се видят резултатите от анкетите на дир.бг. Вече тайна ли са?

Това е формуляр

И за Белене ли апликирамо с този "формуляр" или зависи от отговорите?

Нещо като "машинно гласуване"

е малко излишно на този етап… такива решения трябва да се вземат от редовни правителства

Изглежда се готвят да векуват. Или назначават администрацията на следващо марионентно правителство.

ГЕРБЪТ НА ВОЕННАТА ХУНТА НА ГАДЕВ Е МИСТЪР МУСКУЛ- ШЕФЪТ НА НАПИ НАДПИС- ЩЕ ТИ СКЪСАМ @ЪЗА- ПО ТЕКСТ НА СОНЯ МОМЧИЛОВА ПИАР НА ХУНТАТА...

Чувал съм че тези с големите мускули са с малки пишоци ...