Агресия на пътя се разиграла пред очите на Марешки

Агресия на пътя се разигра пред очите на Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Агресия на пътя се разиграла пред очите на Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моля да спазваме закона

И какви мерки бяха взети? защото спокойно могат да лишат "агресора" от правоуправление за няколко месеца и да го изсуровакат с 2-5Клв по гражданско дело.

Ужас! Как ли ще го понесе?! Дано му осигурят психиатър...

Българите са нежни и красиви хора. Такива неща не могат да правят.

Правилно, Марешки! Виж, ако му беше ударил един, два шамара, нямаше да го правим на въпрос защото какво престъпление е да удариш шамар на някой, но виж това което си видял е друга работа....

Е и какво от това, че се е разиграла пред очите му ? Да не е вдигнал диоптъра? Ние всеки ден го гледаме това, нека и Богопомазаните го видят!

Мареш щом не са набили теб е добре.

Този с опелчето е голям грешник,пребил не когото трябва. Защо и на мен не ми се падне примерно Ваньо крадливото цигане или Плевню нежния с кеф ша ги таковам!!!

Сергейчо и цигането от сирищник ще ти се паднат а и меди сопола с вагинин

Преди 3 години във Варна , на светофара на стадион Спартак се беше получило задръстване. Всички културно изчаквахме колоната да тръгне. Не и Бентлито на Марешки. Най-нагло влезе в насрещното и изпревари чакащата колона. Нагъл тип.

Мутрата Марешки, който лично преби общински съветник пред публика, апелира да се спре агресията. Смееех...

Хайде бе. Побойникът Марешки да говори такива неща, че не бива агресия. Вероятно журналистите нещо са се объркали.

Ама МаГАрешки има ли ОЧИ?

Точно Марешки е виновен в конкретния случай! С този евтин бензин, куцо и сакато се качило да кара! :)))))))))

евала на плажа Кабаком си пече гъза и почва от другата седмица в парламента да дипли законите.Неколко надрусани с бело и синтетика под формата на лекарства вършат глупости.Абе да върви бизнеса както се казва.Друсани са били.

Магарешки не можа да разбере, че - или ще бие съда, или ще се бият гражданите. Трети вариант няма. Впрочем, къде е съда?

и едно хапче за успокоение ! но , хайде жега е жега и шегата си стои като шега . има друго : Борисово МВР или , ако щете , голямото национлано съединително управленско МВР , май , имали го още , освен на плашни ивици и около 24 часа нощно време в кварталите и квартирите пеперудки , нощната издънка ? да те нападят по светъл ден улицата пешеходна , да се опитат да ти грабват чантичката с пепсионерската ти съдържанието една бутилка Коко-Кола , да те избият очилата купенни с пари отпуснати от Здравната Каса , да те влачат на пода , да те пипнат и дърпат на чантата ти , ето , кварталните заети , МВР те препраща от Понтиус до Пилатус , и въобще , нали си гражданин, гражданка Рез Публика , където в нови МВР постижения кола с диско осветления няма горива в резервюрът . щом ще на заплата , макар мишена , размърдайте си Голо Дупе. А не ние да търпим бездействие , безхаберието , беззаинтересованост . Вие сте на нащият PAYROLL , а не Ние на Вашият .

Хубаво! Правилно!Вярно! Това обаче, го кажи на Бойко Борисов. Щото той тия неща не ги знае. За първи път ги чува. За него всичко в държавата е цветя и рози! Цъфти и върже! Няма касапница по пътищата! Няма мутренски изпълнения, като в този случай. Няма и безчинства на ромите! Нищо такова няма. Това са измишльотини на едни лоши хора, които искат да компрометират хубавото управление!

Бас държа че Маршмелолски е платил на агресора, за да пишат после за геройското му обаждане по телефона!

КЪДЕ ИЗКАРВАТ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ЦИГАНИТЕ ? НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИТО ЕДИН В УЧЕБНА КОЛА ! А КАРАТ МАСОВО КОЛИ !

ПИТАЙ ЗА НЕ ЦИГАНИТЕ КЪДЕ ИЗКАРВАТ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ !!! ЗАЩОТО ВИЖДАМ МАСОВО САМО БЪЛГАРИ С БЪЛГАРСКО ЕТНИЧЕСКО САМОСЪЗНАНИЕ ДА ВАДЯТ НОЖОВЕ И БУХАЛКИ И ДА СЕ БОКСИРАТ ПО ПЪТИЩАТА . ГЛЕДАЙ ЗА ПО-ДОБРЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД КАКВО ВЪРШИ ПО ПЪТИЩАТА ! ! НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙ ПРОБЛЕМА НА ДРУГИЯ ЕТНОС .

Трябваше да слезнеш ,да се изпъчиш важно ,да си покажеш депутатската карта и да спреш скандала.А може би и убийство.А ти телефони въртиш,на полиция разчиташ

--- Браво, НАЛИ? Велик! Жалко, че и него не са ГО набили! --- Ама може некой ден да се ИЗНЕНАДА!

СИЛАТА НА ЗАКОНА, БУШУВА ЗАКОНЪТ НА СИЛАТА !!!

Магарешки-Херой! медаль, ордень за раброст, добрес и бест!

тиквен медал и магарешки тръни ..

трябва да бъдат взети обратно всички книжки-менте, които са купени. Второ - да бъдат осъдени ефективно всички тези, които са ги продали на всякакви дебили, които не дават елементарни мигачи, засичат, създават предпоставки за ПТП.