17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската версия на лустрацията се разбра, че се казва ИЗБОРИ ДО ДУПКА!

Само при Борисов може да има евтин ток, вода и гориво. Всички други са боклуци особенно ДБ.

Няма как да стане. Повечето са долни червени боклуци начело с Радев.

Аз пък мисля, че ще съставят правителство. Лакомията е огромна. Разлика между политическите партии на практика няма никаква. Готови са да се наведат на когото и да било, да бранят нечии лични и външни интереси, само не и тези на българите и на България. Така че - очаквам да направят правителство. Зависи как ще се споразумеят да делят баницата, кокала, милиардите, комисионните и каквито още там се сетите благинки. Докато не обесим показно, по ирански или не разстреляме няколко показно, по китайски, няма да има управия.

Далавери има сега отвсякъде вода газ ток олио дърва въглища -все далаверки хубави мазни за милиарди.Няма кой да ги спре само трябва да си в политиката в меда и ставаш милиардер отма.!

Ако има нещо, което #ПростоКиро успя да постигне, това е да покаже на всички ни, че има и по-лошо от Баце и ГЕРБ. Другото, което стана на ясно на всички ни е, че Херото го подпира здраво отзад. Но това са си лични работи. На следващите избори доста разочаровани хора ще се върнат при Баце. Не защото нещо се е разхубавил, а защото са дори още по-разочаровани от Кирчо. Но нека не забравяме, че американците може и да не правят добри коли, но със сигурност знаят как да правят избори. Ако не вярвате, питайте Тръмп. И на тези избори ще има много машинации и манипулации. И много от тях ще са за ПП. Но дори и Кире и компания да се окажат първа политическа партия, какво от това? Всички проучвания сочат, че парламентът почти ще се преповтори. С повече "Възраждане" за сметка на Слави. И това е. Кирчо ще му трябват приятели. А сегашната групичка с Корни и Мравояда просто не стига. Дори и да успеят някак си пак да напазаруват 10-ина депутата, с 121 гласа не се управлява. Един ще е болен. Друг ще е в отпуска. Трети в командировка. И "прас" правителството пада и мандата е изгубен. Трябват ти поне 130 депутата. Така че всъщност въпросът на тези избори ще бъде дали Херото ще успее да издейства на Кирчо парламент. И ако успее, тогава предлагам да престанем да харчим пари за избори, а направо да питаме в американското посолство кой ще ни е премиер и кой министър. От нас зависи това да не се случи. На 02 Октомври.

Замисли се малко ! ГЕРБ и Боко ако бяха на мястото на Киро щяха да я свършат същата ! Така , че едва ли има по-зле от Тиквата ! Тиквата имаше късмет да е на власт в спокойно време !

Очаквам висока избирателна активност и 51% за ГЕРБ! Повече от половината население не харесват да плащат високи сметки, да бъдат лъгани с доставчици, да са с неясно бъдеще!

Герб и Пп+Дб да двете лица на една и съща монета. С тях е ясно само едно - липсата на каквото и да е бъдеще

Въпроса е кой , а не дали ще има !

с 43 % за ГЕРБ .

Следващ служебен кабинет и предсрочни избори ще чукат на врата ни докато политиците не проумеят, че личният им комфорт и броят депутатски места в са в пряка зависимост от съответствието м/у цената на живота и доходите на населението, а това няма да е скоро. Ще се въртим в предсрочни избори и правителства за по няколко месеца още доста време. На принципа проба-грешка всеки ще получи своята възможност да спечели гласовете за опонентите си. Ако не лакомее и не бърза може и да получи мнозинство в някой от по-следващите парламенти. Ще спечели най-умния , но няма да е тази есен.

Възраждане ще са № 1. Въпреки Америка СРЕЩУ Българско. Дано ДБ са пълен аут.

Изобщо не ме интересува дали ще има нови избори, да си гласуват малоумници колкото искат, кражбата и лъгането не е спряло от 89та г. насам, който и да е, все същото, а пък и на този опростачен народ няма защо да се надявам ако дори ми скимне да избера някого, да стане промяна някакси...

Прогнозирам Коалицията на Янев - 5,99 %, ДБ - 3,88 %. Да му мисли Козяк тогава. А и ако Костадин вземе над 20 % - жална им майка и на БСП и ПП.

е решението...Ще се прекратят въртележките с партиите, сговорът м/у тях не в ползу роду, целият този цирк, който няма нищо общо с демокрацията... Мандатът на президента е лимитиран със срок, той си назначава правителството, а не интересът на партия...И много други преимущества...

Има и още един плюс на президентската институция. Президентът е един. Не е 8 части ПП, 5 части ДБ, 3 части БСП и Слави на вкус. Коалицията може да се разпадне, но президентът не може. А това ти гарантира стабилност и изпълнен мандат.

И той е единственият съвършен и безпогрешен.

То няма за кого да гласува човек... ГЕРБ и ДПС са корупционери, доста нагли и безпардонни при това, готови да влязат в старите схеми и коловози БСП са до болка познати с катастрофите, до които довеждат ПП са пълен провал ИТН и Възраждане немат кадри, немат кадри! ДБ са градски, галени глезанчета с претенции без покритие Проектът на Янев е котка в чувал

Кратък, ясен...и най-вече-точен...

ЩЕ ПРАВИТЕ ВИЕ БЕ, С 30% УНИЖИЛИ СЕ ПРЕД ВЪЛШЕБНАТА КУТИЙКА НА МЪДУРО !? ВИЙ НЯМА ДА ИМАТЕ МОРАЛНО ПРАВО НА "МАНДАТ" ! ПРАТИХТЕ ЛИ ПАТРОНИ БРОТИВ БУНКЕРА ? НЕ ! ВСИЧКО Е ЯСНО !

Всякаква конфигурация без Възраждане в нея е обречена на няколко месеца управление подобие 4ната коалиция.

Правителство най-вероятно ще има. Ще се разберат за баницата. Въпроса е, за колко време.

Очаквам след 2 октомври - живот и здраве, да дойде 3 октомври.

Дори Кънчо Стойчев ви каза - БСП, ПП и ДБ няма да имат мнозинство. Ако към ОФ-то на Радев добавите и Копейкин, току виж станало. така напълно ще се повтори историята със златния пръст на Атака от коалицията на Станишев. Недоразуменията на Радев, Кирчо и Кокорчо, бяха от коалицията на Лукойл и работеха с посредниците на Газпром като МЕТ. Служебните недоразумения на Радев ще работят за директен НОВ договор с Газпром. Сигнал за това е инсталирането на Деница Златева начело на Булгаргаз. Турбо партийна калинка в сравнение примирно с професионал като Валентин Николов. Махмурлука ви с Радев ще ви излезе през носа. Ако не се докопа до президентска република като Путин, поне ще инсталира калинки навсякъде. С помощта на машинките на Мадуро естествено, които Слави и Радев ви натресоха.

ПП ще се свият до 8% . Козяк ще натиска за правителство на "евроатлантическото спасение" от ГЕРБ+ПП+ДБ (ако влязат) подпрени от ДПС.

ПП и ДБ са сбрали лековерните гласове, подлъгани от медиите на Станишеви и Прокопиеви. Ако им дойде акъла в главата може и да ни се размине Виденова зима. Ако не - саботажът на държавата ще продължи.

Може да се уплашат от резултатите и да има евроатлантическа коалиция ГЕРБ-ПП-ДБ.

Дано ДС България никога вече не водят парламент.

Няма да има избори след 2 октомври, защото Възраждане ще спечели мнозинство и ще управлява сама. Всички предатели вече треперят и затова пускат проучвания на които Възраждане са последни.

И ще се предлага като руска кучка!

И като се събуди иZраждане на боклука ?

А дано, ама надали...

ковида ще изчезне до изборите и много неща ще се стабилизират от страх да не яхне метлата Възраждане

Не и това е добре, защото без парламент не могат да се прокарат големите лобистки интереси, като зелена сделка, план за възстановяване и подобни едри кражби. Освен това администрацията е ошашавена кой кой е, незнае кой е чорбаджията и се налага да работи за всички. Сужебното правителство си е чудесно. Освен това се сменя на 6 месеца и не ни е скучно.. няма протести и т.н. все хубави работи.

Това, което виждам като възможност е ГЕРБ и ДПС- отговорни са и видяха, че няма вече на къде....Другите мислят за себе си -липсва им държавническото и отговорно мислене.

Смятам че редовните правителства вредят на страната. Ще се обоснова. Вижте какво вършеха редовните правителства в последните години. По времето на ГЕРБ имаше постоянна скандална корупция. Плюс неуредици на всички нива в държавата. Което значи че или не им пука за страната или са некадърни. Плюс тотална подчиненост на "Началниците" винаги в наша вреда. ПП видяхте какво свърши-огромни заеми които не стана ясно за какво се похарчиха, никому ненужен дипломатически скандал с Русия при положение че тепърва ще зависим от тях. Македония не се нуждае от коментар. Спряха газа от Русия без никаква мисъл с какво ще го заместим. На какво отгоре вярвате че следващите редовни правителства ще са по-добри? Те винаги са зависими от Началници и посолства, страхливо пазейки кариерите си, които са извън България. Свързани са Бог знае с какви бизнес лобита-наши и чужди. Произтичат от мафиотски партии-видяхте как открито пазаруваха депутати. Затова най-успешни са служебните правителства.

"Редовните правителства са вредни" - Това е ороката на Мунчо Мадурски. Той си работи за президентска република и партия тип Единна Русия.

може и да има. с борисов премиер и дпс мансатоносител.