17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двете пуделчета на САЩ едва ли ще договорят нещо различно от Слава Украйна и разни подобни..... само не мога да разбера как така малко по-малко спря да е важно Боко да отиде в панделата, съдебната реформа и тем подобни...... явно статуквото пак победи

Очаквам Соломончо и Чехльо да се вземат. Лика-прилика са си. Идвамата са безродници и подлоги.

Тези са поредните български предатели заедно с ПП и ДБ. Махайте се всички от политическата сцена.

Това е поредната велика глупост на Бойко. Никой не ги харесва тези двамата. Никой им няма доверие. Как те ще обикалят партиите и ще се договарят. Глупости! Бойко дръж се мъжки и направо да отиваме на нови избори и си смени циркаджиите, на тези им знаем номерата.

Бойко се прави на мъж единствено, когато се чувства по-силен. През останалото време се прави на жертва или се снишава и си трае. И чака.

При всички случаи бат Бойко прави коалиция с ДПС и БВ. На кантар са БСП и ПП.

Бойко се базика, като ни набутва тези двамата. Иска да вади кестени с чужди ръце, като при това тези ръце са АБСОЛЮТНО нечувствителни към интересите на България. Хелем Паси. Бат Бойко, що така ве?! Що се базикаш с нас? Само това ни трябваше...

Всеки, който се съгласи да седне на маса с тия двамата, не само ще стане за смях, но и си приключва политическата кариера ОКТОМВРИ 5, 2022 паси-плевел С избора на Плевналиев и Паси за преговорен екип за правителство, Борисов даде ясен знак, че иска да избяга от отговорност да управлява. Всеки, който се съгласи да седне на маса с тия двамата, не само ще стане за смях, но и си приключва политическата кариера. ГЕРБ бягат от отговорност, след като предизвикаха изборите. Въпросът е какво стои зад това? И дали няма някаква договорка с Радев служебният кабинет да продължи да управлява?!? Едни такива размисли са ме налегнали. Защото няма как дори Борисов да не осъзнава злотворния потенциал и несериозно излъчване на тия двамата. Откровена подигравка с идеята за съставяне на правителство. То, не че съм приритала за правителство на ГЕРБ, ама е интересно да се наблюдават лупингите им, за да избягат от отговорността. Елена Гунчева-Гривова

Не и не искам да се появяват въобще на политическата сцена! И двамата са опасни за България! Ще ни вкарат във войната! единият ни продаде на Америка и ни вкара в НАТО, а преди това трябваше да влезем в ЕС, другият се държа като плазмодий, длъжен на САЩ с нещо си... Не им вярвам. Нямат място въобще в живота на българите. Само вреди от тях.

ПАСИ е ЦРУ агент"Моторна Лодка" Като сащ агент Паси получава 8000 $/Е месечна заплата плюс милиони от БГ бюджет за Космическа програма ръководена от Паси(легален начин за финансиране на чужда агентура) А Плевньо е човек на РОТШИЛД който му осигури милиони приходи и сметки в встрийския клон "Дойче Банк" Фирмата на Плевньо ПИВИ ковсулт строи ВЕИ паркове на Ротшилд в Чили и Сицилия ВЕЙ парка в Чили е от най големите в света и е предназначен да дава ток на подземния ядрен бункер ва РОТШИЛД в Чили при един глобален ядрен конфликт

Филип дьо Вилие: Европейските лидери наказват своите народи, за да обогатят Чичо Сам   "Не разбирам какво прави Путин. И в същото време съм поразен от духа на подчинение на цялата брюкселска сфера на заповедите на НАТО. В името на един атлантизъм от друга епоха европейските лидери наказват своите народи, за да обогатят Чичо Сам, който черпи от конфликта целия просперитет на битуминозните си шисти. Става все по-ясно, че Европейският съюз е само придатък на НАТО. Франция не се държи като велика сила. Ролята на посредник, която трябваше да играе Франция, се играе от Турция. Комисарите в Брюксел са гвардейците на Америка". "Франция се превръща в американски кампус, нашите елити прегръщат нова религия, в която небето е расово, интерсекционално, сексуализирано и в която пред вратите на ада се блъскат “белите мъже”, западни, обречени от своето мъжество, от своята “токсична мъжественост” и “системен расизъм”. Колко ниско ще паднем? Горкият Бенвил сигурно се обръща в гроба: “Франция е по-добра раса. Тя е нация”.

Гласуваш за актьорите, получаваш режисьорите.

democracy

Твърде интелигентни са за да успеят да намерят общ език с тези избранници

Пасито и Плевню ? Интелигентни ? C'mon брадъре, дори и да си жълтопаветник, неможе да си чак толкова умнокрасив... Та тези двамата са доказани ПРЕДАТЕЛИ на всичко Българско ! Щели да правят "контактна група"... а после гранта ще го източим безконтактно, т.е. без да се допре нито един друг българин (обърни внимание българин, а не някъв евр(оп)ейски нагаждач) няма да докосне. Пасито заслужава само и единствено да бъде обесен за м@дете на някой стълб пред НС !!! И да виси за порицание на всички родоотстъпници ! Ех Круме, Круме, къде си да направиш една законодателна реформа, както ти си знаеш !

Абе говорят от партиите как били готови на всичко, за да оправят нещата, ама не на всичко. Никой от тях не иска да изпусне келепира! Ако бяха нормални, умни хора с национално самосъзнание щяха да съберат абсолютно всички и да направят експертно правителство без партийни зависимости, ама тогава как ще лапат?

На Чехльо и на трабант Паси им е наредено да убедят останалите, че е нужно съставяне на правителство, защото иначе ще загубим едни пари. Не че те ще дойдат до всички нас, но ако няма правителство, няма и пари за страната ни. Това ще е водещият ултиматум, а дали тия двамата ще убедят останалите не е ясно. Лично аз се съмнявам да имат успех, но пък всичко е възможно да се случи в крайна сметка.

Боко иска да си измие ръцете с тези наведени сополанковци,но няма необходимия "сапун" за това мероприятие.По-добре в Банкя,отколкото да продължава да руши държавата.

Ей, Греберасти, точно тия ли двама национални предателя, войнолюбци и краварски подлоги ли намерихте за медиатори?!... Олигофрени сте всички от ГЕРБ!

Бочко усеща, че го употребяват за последен път, преди да го смачкат като сополива кърпа и да го изхвърлят в коша с отпадъци! И сега се чуди дали се мазни достатъчно на американците, дали ще си удържат на думата да не го включват в Магнитски, дали ще му позволят да поседи още малко и от крайчеца на трапезата да обира по-мазнички трохички и да си ги къта в чекмедженцето? Дали пък не е по-добре, дали не е време да забегне при аркадаша ефенди Ердоан? Може г-н Ердоган да има в голямото си сърце едно мъничко и топло, уютно местенце за Бочко?

И какво от това , ако го включат в Магнитски ? Да не би успялото момче /като е включен/да е по-малко депутат и да не ходи на митинги преди сваляне на правителства чрез вот на недоверие.Тези санкции може да виреят някъде ,но не и тук.

Га свърши ляба, ще Ви нахраня с пици с кристали.

Като ги чуя тези двете подлоги и все се сещам за писмото до САЩ, дето щяло да бъде държавна измяна, ако охраняваме сами въздушното си пространство! Та не мога да проумея на тези две... същества коя им е родината, че това да е държавна измяна?

Чехльо и Еврейна ще правят правителство и ще спасяват България. Приемете го - правителство няма да има. Дори и да има ще е за малко. Като предишното. Ще ходим пак на избори. И не виждам какво друго ще измътим. Докато българина не се научи да гласува друго няма да се случи. Другия вариант е президентска република. Там мнозинство за правителство не е нужно. И звучи добре, нали?! Баце-президент! Кирчо-президент! Радев-президент! Костя-президент! Обаче... Хайде сега си представете Чехльо-президент! Монката-президент! Волен-президент! Хазарта-президент! Шамара-президент! Вече не звучи толкова добре, нали?!

Копейкаджиите на клекалото и серът ли серът

При тази конкретна ситуация едно работещо решение щеше да е доста по-високият праг за влизане в Парлавента. Да си представим например, че бариерата бе 15 %. Тогава щеше да има категоричен победител с мнозинство - прави правителство, то е успешно и народът пак го подкрепя и на следващите избори и България започва да става нормална европейска държава! Не успява - народът го наказва и дава доверието си на другата партия! А сега при това положение мафията непрекъснато си вкарва патерици и златни пръстчета и не се носи ясна отговорност, така успява да лъже народа! И тогава нямаше още да се договаряли за прословугите евроатлантически ценности и да откриват топлата вода отново и отново… При тази ситуация това е пагубно за страната!

Тъпия въпрос, Плевнелиев и Паси не договарят. Договарят се партиите влезли в парламента.

Да, така е. Но тя самата ситуация, която мафията пак създаде е тъпа! Свалиха правителството и разтуриха парламента л, а сега плачат като спечелиха как били готови на всичко само и саво да имало правителство! Че били тонови на всичко, които ПП и ДБ искат да направят. А, не всичко - Гешев да не го пипат, щото видите ли промените не трябвало да бъдат персонални… Та им трябва някой да ги уреди същите тези, които оплюха да разговаряли сега с тях:) Циркаджии!

Двете ЯСТРЕБЧЕТА са ГАРАНЦИЯ, че НЯМА ДА ИМА правителство. Едва ли има ПО-НЕПОДХОДЯЩИ медиатори от тях.

Го червена русофилска гнидо, правителство да. Узорпиране на власта от рротежето на путкин не. Няма ви огрее напъните за губерния. Апропо трябва да ви провесят на уличните лампи за национално предателство

Че Паси и Плевнелиев за нищо не стават и точно за това са извадени от нафталина, защото Борисов и паплачта Герб нямат никакво намерение да управаляват, а само да използват властта за лична облага, при която друг ще им е виновен.

Банов и Гръчаров са най-големите отрепки и боклуци. Веднъж не казаха нещо хубаво за България, все евроатлантизъм им е в устата. Продадоха държавата, гушнаха едни милиони, поне да се скрият да не дразнят хората.

Тия са трагикомични фигури сигурно за мнозинството българи. Общото им неодобрение е сигурно 120-170%. Наречи ги евроатлантици и не ги обиждай повече. Точно такива и други глупости на политиците докараха кризите. Има си си съвсем конкретни причини. А с ковид идиотизма тук постигнаха към 70 хиляди повече починали по статистика.

ТЕЗИ ДВАМАТА ОХЛЮВИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, КАМО ЛИ ЗА ПРЕГОВОРИ. ВСЕ ЕДНО КОСТОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

Тази работа ми се струва хафиф, бати Бойко този път надува здраво балона, ама дали ще друса здраво маслините ще видим !!!

Борисов с всеизвестното си огромното патологично его е готов да се откаже от всички постове, дори спомена и че може да се пенсионира, но ДА НЕ СЕ ПИПА Гешев!!! Което обяснява всичко за него, ГЕРБ и доколко са искрени, че щели да подкрепят съдебната реформа и всякакви реформи!

“Очаквате ли Плевнелиев и Паси да договорят подкрепа за правителство?” Плевенлиев и Паси нямат абсолютно никакво право и легитимация да “договорят подкрепа за правителството”! Всъщност те НЕ се ползват и с тази репутация, с която ГЕРБ се опитват да ги лансират. Именно затова Борисов и ГЕРБ изтъкват, че били безспорни и ревностно евроатлантици (но аз поне никога не ги чух да поставят въпроса защо Борисов похарчи 3 милиарда да се построи руския поток на Путин, наречен турски, балкански и пр., който направи възможно войната на Путин в Украйна), но ТОВЕ НЕ Е приоритетът за България сега и вече - Бългапия Е в ЕС и НАТО! Това е изкуствено привнесен като пръв приоритет! С две думи - ГЕРБ се опитват да легитимират Паси и Плевенлиев, за които НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ, за да може те да уредят и договорят някак си … ЛЕГИТИМАЦИЯ за Борисов и ГЕРБ! А доказателството за това е, че Борисов сам се отказва да е и депутат, и министър, и премиер. Дори бил готов и да се пенсионира, стига да има някакви гаранции, че няма да бъде наказателно преследван за огромните кражби, престъпления и корупция - за десетки милиарди! И за това сме последни в ЕС! Това е положението!

Ако ГЕРБ не могат да направят правителство, може би ПП ще успеят. Например една коалиция ПП + ДПС + Възраждане + БСП би стояла супер свежо и би променила съдбата на България завинаги.

Който свали правителството, да се коалира с ортаците си при гласуването ' герП, Дъпъсъто и Израждане.

Ако ГЕРБ не могат да направят правителство, може би ПП ще успеят. Например една коалиция ПП + ДПС + Възраждане + БСП би стояла супер свежо и би променила съдбата на България завинаги.

Еврей и Помак никога не могат да прогресират , освен това те са от старото Котило на ДС !

Натиснат са им бутоните от една къщичка на ул. КОЗЯК

Към Плювналиев и Пасито трябва да се присъединят Тодор Тагарев и Крадлата(Елена Поптодорова). Така екипът ще е абсолютно турбо-евроатлантически ориентиран и без всякакво съмнение ще се състави кабинет на евроатлантическа основа, чиято първа задача е да предплати 2-рите осем Ф-16-ки и да внесе предложение в парламента за поръчка на 2-ра ескадрила! Защо не и да помолим президента Байдън да закупим самолетоносача Ентърпрайз, който е с отпаднала необходимост за флота на САЩ, заедно с 200-300 ракети с ядрени бойни глави!?

Пропускаш Фильо Брадата , Ники Василев и Милен Велчев !

И двамата са вредни за България

Тези двамата майцепродавци са сороски хрантутници.

Това е отчаян опит на бибитко да удължи работата на Парламента с цел да може с негово мнозинство да се гласува удобен за Гешев Висш съдебен съвет. Правителство няма да има.

Двама лаладжии, комунистически отрочета, наред с Борисов и компания- никой не ги бръсне за слива.

Нищо добро не можем да очакваме от тези двама идиоти.

Май на Боци му е поставена задача да няма правителство.Единственият начин да се оправи България е без Борисов и Гешев и обкръженията им !

Два вонящи политически трупа. Боко се е побъркал. Време е да го пенсионираме!

Тиквата е голям шегаджия!

Те герберите не си вярват, вие питате останалите.

Вчера, Боко плямпа по една от телевизиите. Гледам и не вярвам на ушите си. Пасито и Плевнята щели да го играят МОДЕРАТОРИ при преговорите с другите политически сили за създаване на правителство. То вярно, че където МЕДИАТОР, там и МОДЕРАТОР, какво толкова да придирям на човек, който казва ходимЕ да правимЕ. Още повече, че малко след него и едно младо джоджи, играеща го журналистка и тя анонсира същото. Така ами, цял доктор на науките е казал, че медиаторите вече са модератори, тя ли ще има собствено мнение по въпроса.

Това е перфектен пиар на Борисов, за пред десния европейски ориентиран електорат. ПП и ДД трябва да се обясняват, защо не искат да правят проевропейско и пронатовско правителство. За копейкаджиите

На кого трябва да обясняват нещо, след като още преди изборите са обещали на гласоподавателите си, че с Герб и дпс няма да правят коалиции?! Устояването на това обещание само ще вдигне рейтинга на ПП и ДБ.

_stankow

Точно пък Плевнелиев и Паси - най-одиозните гербаджийски и проатлантически кадри ... Подозирам, че Борисов нарочно ги е подбрал. Никак не му се иска да управлява. Точно тази зима и тази пролет. Достатъчно опитен е, за да знае какво ще му се струпа на главата на правителството с тези цени, инфлация и недостиг на газ и нефт ... Натискан постоянно от американците за още и още по-идиотски решения в интерес на запада и явно против интересите на страната. За всички е изгодно служебно правителство. Президентът да бере негативи.

Научих нова думичка :D

Плевньо Офшорков бил евроатлантик? Искрено ли си вярваш в това? Не ставай смешен! Роско Плевньолиев е като (п)резидента Гумен Гадев! Питай го да каже чий е Крим и ще се убедиш в неговия (анти)евроатлантизъм!

И двамата отдавна са на бунището и нямат никакъв авторитет сред българите. Имат място по-скоро на веселите, отколкото на сериозните страници. Коя уважаваща себе си партия ще се съгласи на такива медиатори. Това ще е един изпит за партиите, колко държат на своя авторитет.

Щом Боко опря до тези, ясна е....