Коментари - Очаквате ли държавата да успее да гарантира работа на "Лукойл Нефтохим"? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, държавата няма да може да гарантира работата на "Лукойл Нефтохим", защото за да се случи това , трябва първо всички руснаци да напуснат територията на рафинерията, а те никога няма да го допуснат. Това е център за подготовка, рехабилитация и логистика на операциите провеждани от руските тайни служби на територията на югоизточна Европа. Затова държат терминала и никой не знае какво влиза, излиза и каква дейност се извършва там.

Ток ще внасяте от Турция,газ от Турция,петрол от Турция,плодове и зеленчуци от Турция,месо от Турция,млечни продукти от Турция. Като сте прости .

При условие, че Нова ТВ пряко се е ангажирала със закриването, трудно ще стане.

Нефтохима ще затвори и народа ще побеснее.

Спират Лукойла и се връщаме в 90те. После след период на драми го конфискуват и продават да западна компания. Следва бензин на 5лв (колкот е в Гърция, Италия и прочее). И го духаме мощно. Това ще е дирекно последствие от действията на ДПС, ГЕРБ, ПП и ДБ. Да забраняваш износ ор нефтопродукти произведени В България е национално предателство. п.с. В най-добрият случай Лукойла ще бачка с чужд по-скъп петрол, ще ... мамата на и без това потрисащата екология на Бургаско (защото машините са оптимизирани за руски петрол), и цената ще гони 4 лв. Дупе да ни е яко. А Март мислете за кой евроатлантик да гласувате и къде има гъби п това време, оФце.

Ама нали Искрен Митов от ПП каза: "Лукойл е частна фирма и може да продава на каквато си иска цена". Това малко след като държавата гарантира пред ЕК доставки на руски нефт на същата частна фирма. Сега да се оправят - нали са частна фирма. Или са частна фирма само когато има печалба. Когато има загуба, давай държавата да се вътри?

Че то държава има ли, Аз мислех, че сме колония, да не би да греша.

Рафинерията може да работи с всякакъв петрол.

Ти наистина си Меркурий, без първата сричка.

Супер, Европа трябва отново да бъде освободена, но този път цялата.

какво построихте и с какво ще замените рафинерията в Бургас? Лесно е да се съсипва всичко по заповед, както се вижда и новият генерал-губернатор с това ще се заеме. Хайде постройте нещо, пък тогава закривайте.

Усеща се дългата педерастка ръка на Руте.

Тъп си като русофил. Даже не си запознат какъв е проблемът.

Голям си освободител бе. Гнусен руски педал. Я си заминавай за кочината.

През Босфора Турция със закон позволява да преминават само ограничен брой танкери. От къде тогава ще получаваме НЕруски петрол за преработка? От Румъния ли?

Не дали ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва. Иначе РЕВОЛЮЦИЯ!

Епа Ердоган нали копа втори канал. По него. А и нали се мисли за Александрополис-Бургас.

Ако искат да не бъдат изведени с ритници от НС ще гарантират работата ! Въпрос на избор !

вие копейкаджиите всяка седмица правите революция. 100 човека с руски знамена. баш революционери.

Мсли ама трябва да е бързо, а още по бързо трябва да се строи.

Дай да видим как ще стане.

Демократите са 100 човека политици. Ама народа мисли по друг начин. Той е гладен и няма да мисли. И ще ядат хурката ЕВРО демократите и простотията им.

Как държавата може да гарантира работата на Нефтохима? Руснаците казват, че не им е изгодно да работят само за българския пазар.

Руските форумни проститутки пак квичат, че щели да правят революция. Смешни сте бе боклуци. Давайте де. Правете ра да ви се посмеем пак. Жалки копейкаджии.

Кириле, ти ли си бе ?!

По-добре копейки отколкото потупване по рамото от Козяк !

2000г. как му гарантираха работата. Кат на Плевен. Абе къде е плевенският комбинат!!!!?

ти ли с бре?

и по-важното е, че американския петрол е по.евтин от руския