Коментари - Очаквате ли 48-ото Народно събрание да успее да излъчи правителство? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, Карата, Костя и генерала са коалицията. Има кресла за всички. В противен случай Донев остава доживот като проф. Беров през 90-те. По цял свят има криза в политиката, щом Тръмпи стана президент...

При изключително фрагментирания 48-ми парламент и острата конфронтация между по-големите политически формации, вероятността за стабилна работа и за съставяне на правителство, е много малка. Налице е блокиране на политическата система и явна необходимост от нови идеи и нови лица на политическата сцена. Най-вероятно е преминаването в нова парламентарна криза и нови избори през февруари-март 2023г.

Те ще ви довършат!

Анархияяяяя.

Ако се състави правителство с тия смешници герп,дпс и онзи палячо хр.иванов пък и тоя натовеца дето се пръкна едно е сигурно.....ВРЪЩАМЕ СЕ В МИНАЛОТО.

Това не е Народно събрание. Даже не е и Скупщина, като в Сърбия. Това е СБИРЩИНА!

Чакай да дадем 1ммилиард за избори. Тогава ще правим правителство.

Защото, както припомни Путин, „претенциите за световно господство в миналото са били разбивани повече от веднъж от смелостта и устойчивостта на нашия народ“. Така ще бъде и този път - и ние няма да сме сами в тази борба: "Убеден съм, че страните и народите разбират, че политика, изградена върху изключителността на когото и да било, върху потискането на други култури и народи, е по своята същност престъпна, че трябва да обърнем тази срамна страница. Колапсът на западната хегемония, който започна, е необратим .”

You Tube:Bucurest Thermi Къде е Букурещ Къде е София Букурещ Терм цена 30 милиона евра луксозен спа комплекс с минерална гореща вода и хиледи тропични палми и растения Зала Арена Бургас празна сивота и гпозотия цена 78 милиона лева 39 мелиона евра яка ГЕБкражба

Що не емигрираш? Кеф ти Румъния, кеф ти Украйна.

_stankow

На никой не му се управлява. Като гледа какво се задава. На всички им е изгодно служебно правителство да управлява.

Във входа на нашия блок от началото на тази година вече нямаме домоуправител. Никой не ще. Много хора напуснаха, имаме повече баби и дядовци, или млади студенти и семейства под наем. А касиерката ни забременя и се отказа. Набедиха една лелка или млада баба, не знам на колко години е точно, но за нея компютрите са като атомен реактор в електроцентрала - да я накараш да го пусне е невъзможно! Дърпаше се, ама като нямаше друг се нави. Та в един вход на блока щом е така, смятайте в Народното Събрание какво е! Всичко читаво се изнесе зад граница. Сега не се учудвайте, че ще трябва да внасяме - дали от Канада, дали от САЩ, но няма друг изход от блатото, другарки и другари! Колкото и да не ви харесват "Кирчо и Кокорчо", те бяха последния влак към Европа и цивилизацията!

герб може да дръпнат Радостин Василев за патерица на новия кабинет. Него поне го знаят, че дава и може да се ангажира да дръпне още някой от групата на ПП.

Ако Янев не беше влезнал - твърдо НЕ. Но с такъв като Янев, закойто всички без Възраждане да се скрият и да мишкуват цяла зима в кризата - ДА.

Не, не очаквам., или ако тези продажници съставят все пак едно измъчено правителство, то ще е за няколко месеца.

Как минава живота ми? - Половин година събирам пари за море, половин година за дърва... Как е на английски "Котката скочи в басейна и се удави?" - The cat хоп фиууул пльок in the water and then бълбук бълбук and no more МЯУ МЯУ!!! - Ванка, как е водата на морето? - Мокра... - Не бе, питам колко градуса е? - Ааа, безалкохолна е...

облажват се и е ЕС по проверена схема!

ХА-ХА-ХА! По-добре кажете кога се очакват следващите избори?

С герб който ще заявят "опитахме и не стана, нека другите които се пишат по-големи от нас да направят нещо" и ПП които "а не не вие сте първа политическа сила, вие трябва да направите управление". Остатъка или самостоятелно или с който може да се прави коалиция. От възражение най-много да имат изблик на синдрома на Бареков и да се осерат. След като никой ама никой в политиката не знае как да се възползва от възможности. Тъй че не няма да видим нов кабинет. Пък и за какво ни е? Я по-добре на избори подир изброи подир избори за такива като Кирчо и Бойко дето им зор да си го мерят за сметка на държавата и електората си.

След като СВО завърши, през април2023 г. ще са следващите избори, които ще предопределят кметските през октомври. Стягайте се с упражнения за хващане палците на краката, след като не искате да гласувате.

Джендърче, имаш от мене ПЛЮС.

Надявам се да не излъчи! Крайно време е всички да разберат, че народът повече не иска да гласува за подредени от партиите листи. Трябва промяна на политическата и избирателната система на страната. Докато това не се случи, няма да има никакво подобрение на ситуацията.

Баце да управлява и да свали инфлацията. Нали разправа,че може.

Втрещява ме мазохизма и тъпоумието на всички, гласували за комуноидната мутро-милиционерска шайка на борисов!

повечето хора предпочетоха да не гласуват изобщо... Затова и гроп има 25%, при нермална избирателна активност, едвам щяха да влязат в Парламента...

Ако бяха гласували масово за Кирил Петков, алтернатива щеше да има...

Ама какво те учудва не разбирам? След като виждаш че не спират луди баби да мятат пачки със стотачки през балконите на "ало" измамници, защо смяташ че при гласуването ще е по-различно?