17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе келнерите нали вече станаха сервитьори.

Вижте сега, не става тази работа така. Конкурсите, комисиите и договорите идват после. Първо са 10% за Баце, може би още 10% за Мамин и евентуално 10% за Сокола, за да се благослови сделката. Те са институциите в тази държава и там се плаща "входна" такса. За пояснение - гишетата на държавната администрация са за сделки и услуги до 100 000 лева. Веднъж одобрена сделката, след това минава на "второ четене" през комисии, конкурси, обсъждания и договори. И да, като във всяка "правова" държава и при нас не може нещо да отива на "второ" четене, при условие, че не е одобрено от първа инстанция. Моля ви се, някой да го обясни това на уважаемите чуждестранни инвеститори и други крайно найвни и незапознати елементи. В противен случай се получават недоразумения, губи се време и се пропускат ползи.

Откъде този млад човек има тези пари, и е най-богатия човек ? Да не Бил Гейтс.

Тука се работи с комисионни, бацеееее......

Щом и келнерите взеха телевизии да купуват.......

Той е чешки евреин. Не трябва да се дава на евреи да притежават медии, това е техен патент за да прокарват глупостите си.

Къде в закона пише, че евреи не могат да купуват медии, бе лайномет прост?

В закона не пише бе соросоид проЗт, той го казва от национални съображения бе проЗд....р

На джендър мяза тоз келнер.

СЛЕД КАТО ЧЕХА КУПИ НОВА , ТЯ КЕ ПОЧНЕ ДА СЕРЕ ВЪРХУ ГЕРБ-СИК

Не гледам тази циганска телевизия и онази зелената (анадолската). Телевизорите у дома също не ги искат въпросните 2 телевизии и техните клонинги та затова не са запаметени. Поради факта, че двете телевизии манипулират, използват основно чужди думи (дори не са чуждици или заемки) и изобилстват от анадолски и фашистки (ФАЩ) предавания и нагласи, то затова не ми дреме кой им е собственик.

Така де, гледай си Пайнер и да не ти пука.

Хора, нека бъдем разумни с бакшишите.

Тоя келнер да носи ракиите и да не се офлянква!

Държавата яко се е заела да хрантути мамка му и прасе. Не искат Нова да се продаде, за да я купи правилното прасе от правилната кочина.

Соросоиди и соросоиди от нова тв.начело с мира соросоидката аут сте чака ви бнт люпилня на соросоиди.

Трябваше да му намерите снимка с папионка и гладко избръснат и наведен взимащ поръчка от маса, за да е по-пълно внушението. Ако ли не значи нямате в дир добри служещи разбиращи от Фотошоп. Само питам, защо български перачи не отидоха като тоя в Чехия да изкупуват държавните фирми? Чехите да не би да са малко по-умни от нас или там приватизацията бе проведена по-умно от чешкото ДС и достойно служещи на държавата си чешки офицери? Ако е така защо няма самоубийства на достойни провалили се български ченгета?

Къф келнер, кви 4 лв - Купува офшорка от Холандия

Защо чехите така неистово изкупуват БГ ???....чез, енерго про, теленор, а сега и нова тв....и после всички в купом продават на Върбакова...кво стаа с нашто село БГ ????....

Не са чехите а руснаците. Келнер е чешкия Пеевски(тоест човека на Русия в Чехия

Е хееее ти от ги изкара Руснаците вездесъщи . Къде кво стане Руснаците а евреите що декарт.

Не смятам руснаците за вездесъщи.Явно не знаеш кой е Келнер.Затова ти обяснявам

Той е еврейски олигарх.

"Административнопроцесуалния кодекс (АПК) е записано, че съдията докладчик насрочва делото в срок не по-дълъг от два месеца от постъпването на жалбата в съда, но срокът се приема за инструктивен" - не съм юрист, но това ми звучи като съда не иска да спазва закона, за да не се трогва от срокове и други глупости, които му развалят рахатлъка... Това значи ли, че границата за шофиране след употреба на алкохол от 0.5 промила е "инструктивна" и не е задължително да се спазва?!

Кога Пеевски иска може а ?

След като сме на последно място на свобода на словото в EU вие искате да си останим така?

A sega tova dolno nesto na kogo e sa kogo raboti

този Петер?

че тоя Петер не е купил теленор? има вид на некъпан от поне месец... между другото.