Коментари - Обявиха причините за дефицита на лекарства: Меджидиев поиска обяснение от Сербезова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решението да се върнат добрите стари склададжийки и да се изхвърлят премодерните префърцурщини

Какво стана с Нексо бееее жалкарииии ?? Пак за смях стана каскета

Добре че я разкараха тая сербинкова, тя ще ми каже кога да пия антибиотици

Недостига е днес, когато д-р Меджидиев е министър вече от доста време (почти колкото и проф. Сербезова бе на поста си). Вероятно Иван Костов е също виновен по презумпция?

Сърбигзова беше от хората на Киро Шоумена, ако от тия чакате да вършат работа... Стана известна с тъпотиите дето говореше през пандемията. За сметка на това, мъжът и има няколко часовника за по 50 000 евро.

а някой осъден няма ли най сетне

Само доктор Радева ще оправи нещата.

Няма да се учудя да сме пращали и зсбранените за износ лекарства за укромършите

Лекарско-аптекарската мафия в БГ-мутрокочината пълни гушите доволно и на воля, а съответно пък БГ-раята пълни на воля гробищата. Смях. :-))))))))

Това , че БД не е лицензирана е много важно ! БД с или без лиценз работят еднакво добре ! Разликата е само в това , че лицензираните има support !

Разследването в щатите англия и германия продължава платено тролче.

КОГАТО КИРО ПРАВЕШЕ БИЗНЕС И ИЗНАСЯШЕ ОРЪЖИЕ И ДИЗЕЛ ЗА ФАШИСТКА СТРАНА !! НАРОДЪТ НЕ ЗНАЕ ЗАЩО БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ КОМПАНИИ ПРОДАВАТ ЛЕКАРСТВА В ЧУЖБИНА ПО-ЕВТИНО ОТКОЛКОТО ТУК !! ЯВНО ВСИЧКО Е ОГРОМНА ДАЛАВЕРА !! ЯВНО ТРЯБВА БИТКА !! БИТКА СРЕЩУ МАФИОТИЗИРАНИТЕ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ !!!

Асена Сербезова е калинката на ПП. Изберете ги ПуПу-ките пак !

"Специализираната електронна система за проследяване и анализ на лекарствените продукти" Първо, това от първокурсници ли е писано? Второ, кой по дяволите го одобри изобщо за употреба? Трето, като има одит, и то от месеци, някой въобще трогва ли се? Без значение редовен или служебен е...

Мунчовите започнаха като Бибитковите - "предишните са виновни". Сербезова не беше цвете за мирисане, но беше само 6 месеца в това министерство. Сегашните уръфляци са там от повече от 8 месеца. Като има толкова много провинили се търговци пък да вземат лиценза на първите 2 с най-много провинения и останалите ще спазват правилата. Аман от оправдания!

СТИГА СТЕ СИ ПРЕХВЪРЛЯЛИ ОТГОВОРНОСТТА БЕ ТЪПАНАРИ. ВЗЕМЕТЕ ДА СВЪРШИТЕ НЯКАКВА РАБОТА.

Сърбигъзова!

СВАЛЯЙТЕ ЦЕНИТЕ СЪС 80% И ТИЯ ПРЕПРОДАВАЩИ АПТЕКАРИТЕ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ПО-МАЛКО, В СЪСЕДНИТЕ НИ СТРАНИ СА 10 ПЪТИ ПО-ЕФТИНИ ЛЕКАРСТАВА И ДРУГИ СТОКИ МАЙ? ПО БЛИЗКО СА ОТ СОФИЯ...

Аз, шефь или по-големио шеф няма как да сме виновни. Виновни са предишните. Звучи някак познато отпреди 10-12 години.

Ееее разсърдил си 2 сорсоида :(

Та на какво се дължи недостигът?

1.На лошото наследство от миналото. 2. На международното положение.

Има ли какво да премести?

България в Страсбург

Писането с главни букви не прави глупостите които пишеш...по умни. Значи излиза че 189 държави в ООН подкрепят "фашистката държава" , 3 подкрепят нейния агресор ,а останалите няколко се въздържат....включително Китай.

Според мен има, хихи

Отрихте топлата вода мафията със лекарствата печели милиони

Ахахаха. Няма никакво разследване нито САЩ,нито в Германия нито в Англия. Каскета го пуснаха по пързалката тоя път

На политиката на Сърбигъзова

Е, как недостиг сега? Нали нямаше недостиг, беше проверил в няколко аптеки, а сега изведнъж изненада...

Тя тая Сербезова и цялото ПП само за едното еб...........е влязоха във власата . То от такива Е.......ЧИ полза няма и няма да има .

Вестник Труд от днес. Статия, в която се казва, че 6,3 милиарда подкрепят, удобряват политиката на Русия и Китай и само 1,2 милиарда либералоджендъри и фашисти са против тези страни. Какво е това ООН? Скоро ще се питаме за какво е тази безсмислена организация, подчинена на американското правителство.

Тово че според теб 189 подлоги на САЩ подкрепят тяхната политика, не я прави правилна. Сумирай населението на Кирай, Индия, Бразилия, Русия, ЮАР и тогава ми прави изводи.

ми звънят да им търся лекарства тук......и там няма антибиотици, няма жизненоважни лекарства. Не сме сами, значи с този проблем

СЕСПА е разработена от ИО. ПО техни спецификации добавяхме отчети в наш софтуер. Критикуват себе си ли кво???

Дефицитът се дължи основно на реекспорт. Да не се правят на ощипани, много добре си го знаят!

Кой каквото и да казва, отговорът на всички въпроси в тази държава е -ЗА ПАРИ!

Точно тия държави които цитираш не подкрепят агресора Русия -

Както споменаха надолу - реекспорт за кинти.

преди време някой предупреди какво ще стане! Вместо да се вземат мерки, насъскаха прокуратурата срещу него!

Е каква беше тая промяна не разбрах точно, лекарствата изчзнаха, дърва и пелети за отопление изчезнаха, само Кирчо и Кокорчо не щат да изчезнат и си седят най-нахално

Проблемите съществуват от години! Майка ми е с хронично заболяване и вече повече от 10 години приема всеки ден лекарство, което периодично изчезва от аптеките и което тя трябва да пие цял живот! За да не изпадам в ситуации да обикалям аптеките по цяла София с надеждата някъде да го открия, вече се запасяваме т.е. поддържаме определени количества резерв от него, защото недобросъвестните търговци му правят реекспорт, понеже тук се продава на по-ниски цени и за това го изнасят в чужбина и у нас по аптеките то изчезва и изобщо не им пука, че оставят хора без необходимото им лечение, но това се случва от поне десетилетие, а може и по-отдавна да е! Сега по аптеките липсват определени антибиотици! Вчера влизам в една аптека и най-учтиво пита имат ли Зинат таблетки от 500 мг., при което аптекарката ми се нахвърля с думите, че това е антибиотик, продава се само с рецепта и го няма вече и по складовете - провери пред мен в компютъра и потвърди, че липсва. Нямах време да се разправям с нея и да я попитам защо смята, че нямам рецепта и дали липсващите лекарства са изнесени навън с рецепта или друго предписание!

Има една фирма на олигарх със завод, търговец на едро и към 200 лъскави аптеки - нея да проверят за реекспорт на дефицитни лекарства ,а да не ни подхвърлят глупости.

Защо не питате и за цените на лекарствата, като в съседните ни държави: Турция,Гърция,Сърбия,/Югозападна България/са по евтини а някои са в пъти ??? Колкото и да са били ,,корумпирани,, предишните, тия са тотално некадърни!!!

А причината е?

Защото са назначени от вън, но и това ще е временно :)))

А нали същия този след това и министерстваше ама все тая като виждаме.. Аптеките са пълни с какви ли не боклуци, но това което помага го няма, защото явно не е рентабилно за производители и търговци.

За 6 месеца се напънете да проумеете какви глупости могат да се сътворят когато си властващ и защитаваш поредните интереси, дето и през следващите 12 месеца няма как да се изтрият..

Купувахме антибиотик в Сърбия по нова година на цена около 2 лева!

Прави се всичко възможно да няма яснота къде отиват парите, населението, с помощтта на медиите, си плюе лекарите че са му пред очите, мутрите си крадат, младите лекари и сестри напускат България, пациентите с право са недоволни... дали ще има оправия не е ясно...