Коментари - Обявена за издирване млада жена бе открита убита във Варна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те на днешно време жените са за убиване. Да би мирно седяло, не би чудо видяло

Много гнило има Във Варна!!!

Нема дим без огън

Циганин, сър!

а, че в миналото не са убивани???? Дали е заради жените или заради орангутаните, дето не са мръднали в цивилизоването., как мислиш, ГОЛ ГЪЗ???

Прав си, но форумните дебелани дето мъж не ги е поглеждал, ще ти напраскат минусите.

Защото вие мъжете много мирно следите.. Стой, та гледай

Ех, Ваня, Ваня... Зарежи...

Затова ще си стоя на село да си храня кравите.

Няма ли някой да подбере бандюгите в общината

Браво на Гешев! Добре е хванал убиеца веднага! Само той може да ни спаси от гадните престъпници от Харварт!

Живях в Добрич, после във Варна, пробвах и София ….. най-добре си е на село.

Браво Пашов. Така и случаите като този ще намалеят

Много зачестиха напоследък. Сигурно не са чели Истанбулската конвенция.

има някаква разлика. Закопчали са най-очебийния заподозрян. Но ътрябва да докажат.

Агресията ескалира. Ще микажете ИК ще реши въпроса? И ще сбъркате. Старните-радетелки на ИК преживяват най-големия ръст на насилието срещу жени в историята си - например Великобритания, Скандинавските и др под. А ние просто вървим по техния път. Да, ужким всичко е за жените, правата им и прочее. Но резултатите са обратни!

Като няма смъртна присъда за такива убийци не е чудно, че много станаха такива случаи у нас.

А същите тези недоеволюирали орангутани кой ги ражда и отглежда, мари бабо? Не си по-различна от мъжете боклуци, които все се пищят, че всички жени били курви. Без майките им естествено. Както е казал лиричният герой - Боже, колко мъка има на този свят!

искаш да кажеш, че мъжете не са мръднали в цивилизоването? Ако това искаш да кажеш то си в голяма грешка. Цивилизацията като цяло е продукт на мъжете.

Не са за смъртна присъда, а за доживотна без право на замяна. В много случаи оставят деца без майка, заслужават да се мъчат дълги години по затворите.

Такива изроди свикват с всичко. По-добре да изпържат на стола и роднина на жертвата да има право да натисне копчето.

Плюсовете на горния коментар са много притеснителни. Колко ли такива пълни извратеняци бродят сред нас, които си мислят, че всичко се решава с побоища и убийства...

Цивилизацията включва много неща, но най-важното е да осъзнаеш, че както ти имаш право, така и другия, и че убийството не е право изобщо. Затова и има забрана на смъртното наказание - нецивилизовано е да отнемаш човешки живот. Както виждаш - не сте мръднали и няма никаква надежда - личи от коментарите.

Получихте я. Ценностите, моралът, етиката, семейството ги захвърлихте с усмивка на уста. Сега се вайкате от резултата. За съжаление все повече ще стават подобни случаи. Дерзайте, един път се живее, нали така беше....

Да, обявяват се в новините убийствата. В комунизма само в първите години са избити почти тайно 30000 човека от цвета на нацията и реално оставаме без нация, а с една завистлива човешка маса, която се гордее да се нарича народ, за да се подчертае по-ясно колко е изостаналността и разделението. Като видиш как е при кгбиста путлер и в някое западна столица моментално рабираш откъде идва лошото влияние. Дори и при т нар турско робство са израствали по-достойни хора в България, но комунистите не са давали това да се случва.

В Светото Писание е предсказано, че така ще стане... В последните времена хората ще станат свирепи, жестоки, алчни, егоисти, бездушни, ще предпочитат светските удоволствия вместо да спазват заповедите на Бога. И всичко това ще е признак, че наближава краят на света и че скоро ще настъпи Денят на Страшния съд.

Докато има изневери, ще има и убийства. Затова ще се обърна към дамите със следното: Всяка една от вас си мисли и надява, че точно пък тя няма да бъде разкрита и хваната, но точно там ви е грешката. Жената е като малко дете, което като се скрие главата под стола си мисли, че се е скрило цялото. Нищо скрито и покрито на този свят не остава за дълго, камо ли за вечно.

Глупако, тази новина по байтошово нямаше да я чуеш никъде, не че не ги е имало! Просто не се говореше за такива "битови" проблеми и престъпления! Чакахме светлото комунистическо бъдеще!

" Харварт"... Копеле неграмотно... А какво значи веднага? След месец? Леле, леле, що е простотия...

Такива като този са не само убийци. Те са безмозъчни. Тоьи ескрил убитата във вилата си. Друг я държи в спалнята. Трети в хладилника.

Курвалкът убива.

Къде въобще съм споменал комунизъм, демокрация или монархия? Утайки като теб ги има от зората на цивилизацията независимо от строя. Просто в последните години се изродихте тотално. Общо взето деградирахте до римляните преди краха им. Това и ни чака отново.

В селото ми знам за две заклани хванати в крачка.

Според вас - дай сега, която е изневерила, да я млатим с чука по главата докато пукне. А за кочовете, дето са изневерили важи ли или не ?

От когато свят светува, все е така. Емоционалното развитие буксува за разлика от технологичното.

Какво е твоето универсално решение, любопитен съм да чуя !

скъпи Сандо, дискретно ще ти напомня, че всяка женска изневяра е също и мъжка. Това, че вие, мъжете, сте го превърнали в хвалба за вашия пол и наказуемо за нашия само говори колко извратено е мисленето ви. Бих казала така - докато има ебачи ще има и е--ни - тъй го мислите вие. Излиза, че ебания трябва да бъде убит. Какво правим тогава - избиваме се всички по твоята логика, ако изобщо има такава.

пълен изрод си

сега човекът ще обясни защо я е убил. Вероятно му е налагала психически тормоз, че пишката му е малка. Разбира се това не е оправдание, но звучи доста европейски!

Ми то по тази тъпа логика 90% от мъжете вече трябва да са убити... поредния възрастен чичко, изпил 2 ракии и седнал да коментира в нет-а..

До 1944 в България от Бял терор, от ЗЗД и от жандармерийски акции са избити повече от 50 000 души. Отделно от това в балканските войни и в ПСВ поради идиотията на "цвета" на нацията, т.е. ЛАЙНАТА на нацията, са загинали повече от 700 000 души. Това не е като оправдание за твърдените от теб убити 30000 след 1944, а като сравнение.

Ти си простак.Сега пък Европа ти виновна.

По байтошово нямаше такъв бум и тряс на убийства и на битова престъпност. Сега всеки ден мангали, маргинали и други "модели" дебили убиват възрастни хора и деца.

защо в България Смъртната Присъда беше Премахната - има ли По-Справедливо нещо от Реципрочност, т.е. за Убийсктво да бъдеш Убит от Закона?!

Как да не е Европа виновна. Заради тия пИдали всичките ни закони са за тоалетната да си бърша задните части. Разбира се, че трябва да има истинска справедливост. Отнемаш живот отнемат твоя. Това истинската справедливост.

В целия ЕС няма смъртни присъди. Освен това, в основата на наказателното право е заложена идеята не за възмездие, а за превъзпитание, въздържане и превенция.

Аз не мога да си намеря приятелка а някой педал е убил жена . Е те това е несправедлисвост .

Жената не е човек и това се знае от 100 години и повече. Те са природно развратени същества, които живеят с 20 - 30 години повече от мъжете, защото ги глезим, лигавим, пазим ги от тежка физическа работа, угаждаме им прищевките, капризите и прочие. Като си отиде мъжа те сменят и уморяват още двама - трима, че и повече. Комшийката смени 4-ма, яде им пенсиите, а единият дори и преписа вилата си. Сега е 90 годишна, върви като кон и нищо и няма, само дето малко ку-ку стана, иначе права като струна. Виждали ли сте като вървят един до друг съпруг и съпруга на 70 - 80 годишна възраст? Жената върви наперена, сербез, а мъжа е дроб сърма, взел-дал вече. Простатите били виновни за ранната смърт на мъжете казват едни, други, че мъжа бил с един хромозон по малко, но истината е другаде - повече работа да им давате на жените и по често да им пренареждате керемидите. Едно време жените са яли кьотек за най малкото, само да си отвори устата и е паднала на земята. А сега пиленце, котенце, гълъбче, миличко, качва ти се на главата и ти еваат маата. После на 50 - 60 айде пратила ти е на майната.

Какво ги интересува роднините на жертвите дали някакъв неандерталец ще бъде превъзпитан. Това е работа на държавата, а родата иска възмездие и то справедливо. Като ти казвам, че законите ни стават само за тоалетната ти локуми ми разтягаш.

Те сега такива си ги харесват татуирани наркомани понеже малката пикла иска да си помпа егото пред приятелките