Коментари - Обявена за издирване млада жена бе открита убита във Варна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО!!! МАКЕДОНИЯ Е НА МАКЕДОНЦИТЕ ,НЕ РИЙТЕ С РЪЖЕНА УПРАВНИЦИ НАШИ1

Аз знам, момичето, беше от възраждане или младост квартал, наркомните я друсаха с кристал и я чуках а този е бил сводникът.

ДИР-а да продължава да трие политически неудобните истинини на коментиращите и да поощрява косвено престъпниците!

Знам че е трудно на човек като е свикнал с нещо но понякога просто let go. Нямаше нужда да я убива и да си прецаква живота за една прасковка която от дъжд на вятър му пуска

Сега ще му цъфнат "прасковката" в панделата като стимул за размишления.

Много сте щедри на думи-"убита"...

Да ново доказателство за некадърноста на милицията и сегашното служебно правителство на пРезиданта - прорушняк радьев ! Убийства, грабежи, мародерства, червената мафия вилнее на свобода а милицията и помага !

няколко убийства имаше за 40г, и виновниците в затвора, при"червената мафия" Неизгодно. за синята мафия.

Само това могат, да убиват жени, дришльовци загубени.

Кои са това?

Варненците

направо на пангара... нема жалене или както каза един от коментиращите дай му работата от 5 до 21 да бачка на строеж...

Обявена за издирване на първи януари. Според мен тоя урод самороден на нова година се е налял като животно и е изпаднал в някакво нечовешко настроение както само пиянките го могат. Били са на вилата, ако са имали и компания те са си били тръгнали, може би точно защото е бил станал вече мегагъз. Филмирал се е, че момичето нещо е гледало мило някого и в пиянския си ступор я е убил. Момичета, при най-малкия намек за лошо отношение прекратявайте връзката, никакви втори шансове и тем подобни. А който мъж е попаднал на кофти жена също изобщо да не се занимава, да къса с нея че иначе само си къса нервите и се озлобява. Просто много хора не са едни за други и колкото по-рано го осъзнаят и сложат край толкова по-безболезнено ще могат да продължат нататък.

За тва жасам украинки. Не искат много, дащни са и са позагорели, не знаят оня ше живее ли или ще си го получат насипен, пият и се веселят. Само разправят малко имали полови болести доста, ама дано да се разминеме и тоя път. Още си мислят, че някой има романтика да им даде. Еми, не не е обич, джасане е. Ама добре е, добре ни дойде тая война.

Досега не съм видял българин да е прецакал рускиня или украинка. Не ми се виждаш много умен, едва ли ще си ти първия. Аз съм от твоя отбор де. Само те предупреждавам да внимаваш.

Меркене. Не обичате да живеете и това е.

Никакво смъртно наказание, а доживотна каторга без замяна. От 5 сутринта до 21 да бачка в мините и да плаща кръвнина. Който не ще да работи - в изолатора на вода, докато реши че му се работи.

Шило

Бог да прости момичето, нека виновния си понесе наказанието. Стана ми жал и за кучето от последната снимка.

мъже плачат за невинните животни. Уродите пък ги убиват.

Жената не е човек и това се знае от 100 години и повече. Те са природно развратени същества, които живеят с 20 - 30 години повече от мъжете, защото ги глезим, лигавим, пазим ги от тежка физическа работа, угаждаме им прищевките, капризите и прочие. Като си отиде мъжа те сменят и уморяват още двама - трима, че и повече. Комшийката смени 4-ма, яде им пенсиите, а единият дори и преписа вилата си. Сега е 90 годишна, върви като кон и нищо и няма, само дето малко ку-ку стана, иначе права като струна. Виждали ли сте като вървят един до друг съпруг и съпруга на 70 - 80 годишна възраст? Жената върви наперена, сербез, а мъжа е дроб сърма, взел-дал вече. Простатите били виновни за ранната смърт на мъжете казват едни, други, че мъжа бил с един хромозон по малко, но истината е другаде - повече работа да им давате на жените и по често да им пренареждате керемидите. Едно време жените са яли кьотек за най малкото, само да си отвори устата и е паднала на земята. А сега пиленце, котенце, гълъбче, миличко, качва ти се на главата и ти еваат маата. После на 50 - 60 айде пратила ти е на майната.

Педал женомразец или просто пееруга.

Сандьо, така си е, прав си отвсякъде, но никой не обича да му казваш истината в лицето. Лъжата, измамата, изневярата са нещо като раната кървящата, а истината е като бензина, като солта изсипана отгоре върху раната.

Въобще не сте прави, защото не си живеете вашия живот, не му се радвате, не се смеете и забавлявате, а постоянно се занимавате с някаква "истина", завиждате , недоволни сте и ощетени. Отивате си от света по психологически причини, а не по физиологични. Ние, жените, въобще не живеем по-добре, и заради вас, но ценим и обичаме живота - такъв какъвто е. Радвайте се на живота, а не на неговия смисъл - мъж го е казал. И ще живеете по-дълго.

а, да, и че жената не е човек, още Дарвин го е установил - все пак човекът е произлязъл от маймуната, нали, Сандо???

много добре те разбирам. Аз съм имаш късмет да съм с много прекрасни жени, но и с големи скочубри. Боя не помага. Просто бягаш и тва е. Антова, че мъжете станаха ебаси и женчовчите сине верно. Ама за едно не си прав вече- не живеят повече. Особенно поколението които сега са 30- 40 годишни са ебаси и износените. Пият и пушат повече от мъжете, пък и работят вече много. Жени колко искаш- живота е твърде кратълк да си го тровиш с неподходяща жена. А иначе благодарение да феминизма и соросоидите обществото се деформира още повече и първите жертви пак ще са жените. Сами си го причиниха

1 който евентуално може да разсъждава (или се перчи с бройка- не е много ясно) Нека си хейтят импотенциите - може така да им е оргазмено - знаеш ли ;)

А какво е бе,мърльо? Подлога,която е длъжна да да ти обгрижва смърделите на ракия и чесън изцепки?

Точно това ли намери да напишеш под статията, ненормалник.

да ти кажа, че за пореден път доказваш с поредния си пост, че си много просто парче. И много ти мяза ника на мирогледа.

или да? Баща ти биеше ли майка ти? Та те е възпитала такъв "умничък???

Аз не мога да си намеря приятелка а някой педал е убил жена . Е те това е несправедлисвост .

Те сега такива си ги харесват татуирани наркомани понеже малката пикла иска да си помпа егото пред приятелките

Харесвахме тъпаците хулигани и мутри. И пострадахме, разбира се.

Пепи, някой като тебе също не може да си намери приятелка. Намерете се и се вземете. Ще ви викат педали, но любовта ви ще е по-силна.

Браво - хилих се половин час !

защо в България Смъртната Присъда беше Премахната - има ли По-Справедливо нещо от Реципрочност, т.е. за Убийсктво да бъдеш Убит от Закона?!

В целия ЕС няма смъртни присъди. Освен това, в основата на наказателното право е заложена идеята не за възмездие, а за превъзпитание, въздържане и превенция.

Какво ги интересува роднините на жертвите дали някакъв неандерталец ще бъде превъзпитан. Това е работа на държавата, а родата иска възмездие и то справедливо. Като ти казвам, че законите ни стават само за тоалетната ти локуми ми разтягаш.

Идеята е, че съдебната система не служи на родата на жертвите. Идеята е че служи на обществото, и което е добро за родата на жертвите, не значи че е добро и за обществото. На който не му харесва тази концепция, следва да се обърне към частните извън-правораздавателни средства и начини.

ти чак сега ли стигаш до подстъпите към осъзнаването на това, че си всъщност никой? Забавно е да общувам с такъв тъпак, макар и не лично.

И като го пуснат тоя след 7 години и убие още някой, може ли да ходя да тегля един куршум на съдията, защото той не е отсъдил правилно и не е защитил обществото? А да те питам сега драги ми съдия или адвокате. Служела на обществото съдебната система мале мале те това беше вица на деня.

Но не за извършителя а за други кандидат извършители. Друго освен смъртно наказание не трябва да има, особено както е пренаселена планетата и при глобалното затопляне, бързо трябва да се регулира населението до 1.5-3 милярда

Можеш да теглиш каквото ти позволяват възможностите и силата на волята на всеки. За това не търси обаче обществото и съдебната му система.

Аз пък си мисля и жаля жертвите в студения гроб.

най-добрата превенция е възмездието, не какво да е възмездие, а жестокото и садистично възмездие, тогава и най-невъзпитаните и невъздържани сто пъти ще помислят преди да извършат подобно нещо

сега човекът ще обясни защо я е убил. Вероятно му е налагала психически тормоз, че пишката му е малка. Разбира се това не е оправдание, но звучи доста европейски!

Ти си простак.Сега пък Европа ти виновна.

Как да не е Европа виновна. Заради тия пИдали всичките ни закони са за тоалетната да си бърша задните части. Разбира се, че трябва да има истинска справедливост. Отнемаш живот отнемат твоя. Това истинската справедливост.

Такива като този са не само убийци. Те са безмозъчни. Тоьи ескрил убитата във вилата си. Друг я държи в спалнята. Трети в хладилника.

Докато има изневери, ще има и убийства. Затова ще се обърна към дамите със следното: Всяка една от вас си мисли и надява, че точно пък тя няма да бъде разкрита и хваната, но точно там ви е грешката. Жената е като малко дете, което като се скрие главата под стола си мисли, че се е скрило цялото. Нищо скрито и покрито на този свят не остава за дълго, камо ли за вечно.

Курвалкът убива.

Според вас - дай сега, която е изневерила, да я млатим с чука по главата докато пукне. А за кочовете, дето са изневерили важи ли или не ?

скъпи Сандо, дискретно ще ти напомня, че всяка женска изневяра е също и мъжка. Това, че вие, мъжете, сте го превърнали в хвалба за вашия пол и наказуемо за нашия само говори колко извратено е мисленето ви. Бих казала така - докато има ебачи ще има и е--ни - тъй го мислите вие. Излиза, че ебания трябва да бъде убит. Какво правим тогава - избиваме се всички по твоята логика, ако изобщо има такава.

пълен изрод си

Ми то по тази тъпа логика 90% от мъжете вече трябва да са убити... поредния възрастен чичко, изпил 2 ракии и седнал да коментира в нет-а..

В Светото Писание е предсказано, че така ще стане... В последните времена хората ще станат свирепи, жестоки, алчни, егоисти, бездушни, ще предпочитат светските удоволствия вместо да спазват заповедите на Бога. И всичко това ще е признак, че наближава краят на света и че скоро ще настъпи Денят на Страшния съд.

От когато свят светува, все е така. Емоционалното развитие буксува за разлика от технологичното.

Какво е твоето универсално решение, любопитен съм да чуя !

Получихте я. Ценностите, моралът, етиката, семейството ги захвърлихте с усмивка на уста. Сега се вайкате от резултата. За съжаление все повече ще стават подобни случаи. Дерзайте, един път се живее, нали така беше....

Да, обявяват се в новините убийствата. В комунизма само в първите години са избити почти тайно 30000 човека от цвета на нацията и реално оставаме без нация, а с една завистлива човешка маса, която се гордее да се нарича народ, за да се подчертае по-ясно колко е изостаналността и разделението. Като видиш как е при кгбиста путлер и в някое западна столица моментално рабираш откъде идва лошото влияние. Дори и при т нар турско робство са израствали по-достойни хора в България, но комунистите не са давали това да се случва.

Къде въобще съм споменал комунизъм, демокрация или монархия? Утайки като теб ги има от зората на цивилизацията независимо от строя. Просто в последните години се изродихте тотално. Общо взето деградирахте до римляните преди краха им. Това и ни чака отново.

До 1944 в България от Бял терор, от ЗЗД и от жандармерийски акции са избити повече от 50 000 души. Отделно от това в балканските войни и в ПСВ поради идиотията на "цвета" на нацията, т.е. ЛАЙНАТА на нацията, са загинали повече от 700 000 души. Това не е като оправдание за твърдените от теб убити 30000 след 1944, а като сравнение.

Глупако, тази новина по байтошово нямаше да я чуеш никъде, не че не ги е имало! Просто не се говореше за такива "битови" проблеми и престъпления! Чакахме светлото комунистическо бъдеще!

В селото ми знам за две заклани хванати в крачка.

По байтошово нямаше такъв бум и тряс на убийства и на битова престъпност. Сега всеки ден мангали, маргинали и други "модели" дебили убиват възрастни хора и деца.

Не анти, а си пълен идиот и долен боклук. Щото си има статистика. Та тя казва, не сега убийствата 1,6 на 10000, докато при бай ти селяндурка са от 2,7 до 4,1 на 10000.

Като няма смъртна присъда за такива убийци не е чудно, че много станаха такива случаи у нас.

Не са за смъртна присъда, а за доживотна без право на замяна. В много случаи оставят деца без майка, заслужават да се мъчат дълги години по затворите.

Такива изроди свикват с всичко. По-добре да изпържат на стола и роднина на жертвата да има право да натисне копчето.

Агресията ескалира. Ще микажете ИК ще реши въпроса? И ще сбъркате. Старните-радетелки на ИК преживяват най-големия ръст на насилието срещу жени в историята си - например Великобритания, Скандинавските и др под. А ние просто вървим по техния път. Да, ужким всичко е за жените, правата им и прочее. Но резултатите са обратни!

Много зачестиха напоследък. Сигурно не са чели Истанбулската конвенция.

Браво на Гешев! Добре е хванал убиеца веднага! Само той може да ни спаси от гадните престъпници от Харварт!

има някаква разлика. Закопчали са най-очебийния заподозрян. Но ътрябва да докажат.

" Харварт"... Копеле неграмотно... А какво значи веднага? След месец? Леле, леле, що е простотия...

Няма ли някой да подбере бандюгите в общината

Циганин, сър!

А може би ИТ отново?

Много гнило има Във Варна!!!

Затова ще си стоя на село да си храня кравите.

Живях в Добрич, после във Варна, пробвах и София ….. най-добре си е на село.

Браво Пашов. Така и случаите като този ще намалеят

Е те на днешно време жените са за убиване. Да би мирно седяло, не би чудо видяло

а, че в миналото не са убивани???? Дали е заради жените или заради орангутаните, дето не са мръднали в цивилизоването., как мислиш, ГОЛ ГЪЗ???

А същите тези недоеволюирали орангутани кой ги ражда и отглежда, мари бабо? Не си по-различна от мъжете боклуци, които все се пищят, че всички жени били курви. Без майките им естествено. Както е казал лиричният герой - Боже, колко мъка има на този свят!

искаш да кажеш, че мъжете не са мръднали в цивилизоването? Ако това искаш да кажеш то си в голяма грешка. Цивилизацията като цяло е продукт на мъжете.

Цивилизацията включва много неща, но най-важното е да осъзнаеш, че както ти имаш право, така и другия, и че убийството не е право изобщо. Затова и има забрана на смъртното наказание - нецивилизовано е да отнемаш човешки живот. Както виждаш - не сте мръднали и няма никаква надежда - личи от коментарите.

Прав си, но форумните дебелани дето мъж не ги е поглеждал, ще ти напраскат минусите.

Ех, Ваня, Ваня... Зарежи...

Защото вие мъжете много мирно следите.. Стой, та гледай