Коментари - Обвиниха нападателя на медицинската сестра в опит за умишлено убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези рани - тука има, тука няма. На лявата или на дясната ръка, или на главата или няма на главата, че станаха повече от пет? Толкова ли е трудно да си прочетете написаното и да не публикувате глупости, защото и без това повечето ви статии сами по себе си са такива?

Имам едно питане към дира и останалите медии.Защо когато престъплението е от циганин не публикуват никакви снимки на извършителя,а когато е българин пускат даже по две

Същински режисьор от Народния театър.

Не мъж, а същински дивак. Аман от такава чест и достойнство. На всяка крачка недооценени изроди от мъжки пол, кой с пистолет, кой с нож, кой с фолио. Май прегледите при психиатри трябва да станат профилактични и задължителни. Бая народ изперка от простотия и бедност като нейно следствие.

Задължителни прегледи и освидетстване при психиатър и за двата пола - не само мъжкия. Гледайте Ергенс и е разберете защо . Има само една Поли там нормална и добричка само. Сигурно защото сме адашки ;)

И от мързел...

... любоффф

По соца ни учеха, че "битието определя съзнанието" - Карл Маркс. Грешката, която съсипа соца беше, че той се опита със съзнанието да определи битието - и се издъни. Некачественото битие създава некачествено съзнание - факт.

До днес имам повече потребности, отколкото мога да предоставя възможности.

Интересно, набора как вдига самолета?

Не го вдига , господине, затова е зъл и иска да убива , че жената не иска да живее с него да му пере на.каните гащи и да му гали егото , че голям мъж в леглото . Според мен и доста пийва набора, съдейки по червендалесто му подпухнало лице. Вероятно го е зарязала и предпочита да си живее сама , жената, да се вижда с приятелки , да се радва на внуците , отколкото да със стар пияница, зъл и импотент , на когото да слугува само.

_stankow

То де нямаме медицински сестри, този тръгнал да я убива ... !? Изтрещяха хората !

езикът си.

Бягайте крачета по чуждите момчета?!!

Ей, дедоооооо ! Да беше нападнал Дамаджанко Чашков, или Мунчо, герой щеше да бъдеш ! А ти някаква си бабичка. Ами шопиянец, сър.

Любов ... Старците са като деца - полудял е от любов, а сестричките са сръчни.

И защо непрекъснато пишат че била медицинска сестра? Нали я убил по лични причини. Можеше да е сервитьорка, пак ли щеше да пишете убиеца на сервитьорката?

Пише, че е жива.

И аз точно това се чудя. Дори си мислех, че му е объркала хапчетата и той отишъл да си отмъщава. Просто дори се чудя как журналята не писаха, че е нападнал болницата и ранил един човек, тъй като не успял повече.

За да има вълнение. Някои четат само заглавията. Веднага ще се обсъди здравната система, ще дойдат онези дето бият медици. Абе ще има масово писане и плюене.

Медицинските сестри могат и знаят неща и хватки, за които сервитьорките са в неведение. Изобщо - как могат да се сравняват?!! Сестричките са много вървежни жени, вечни жени.

Ами защото е медицинска сетра бе имбецил....

Движейки се по улиците и пътувайки с градския транспорт ми прави впечатление, че все повече и повече хора са тотално изтрещяли, гледащи злобно и с безумен поглед. Това естествено е резултат от начина на живот, който водим, а именно - бедност, стрес, безнаказаност на престъпленията, оскотяване, тотална промяна в ценностната система. Хората просто се променят поради начина на живот, който водят и обкръжаващата ги среда. Съдейки по безумния поглед на този от снимката, него нито затвор ще го превъзпита на тази възраст, нито вкарването в психо диспансер ще му е от полза. Неприятното е, че всеки нормален човек в даден момент под някакво влияние може да изтрещи до такава степен.

Това е защото много хора вече няма защо да живеят. Докарани са до това положение от политиката на всички правителства последните 30 години. Хората вече не виждат смисъл да живеят. Трагедия.

Ако чакаш правителството да ти каже за какво живееш, значи наистина си изтрещял.

И аз имам такива наблюдения последно време. Не че и аз изглеждам много в ред, но повето са като наркомани. Гледат в точка. А има такива дето сами си ръкомахат и говорят. Отдалече изглежда, че са на слушалки по телефона, ама като ги приближиш и ги чуеш как спорят със себе си и редят някакви несвързани повтарящи се изречения и ти става ясно, че няма пилот в самолета.

След Ковида много се променихме. И като пътници, и като шофьори вече сме много по-зле. ..не само в България.

Колко убийци се разхождат по улиците без присъда, та тоя ли ще вкарат за Опит. Жалка държава

По телевизора вече гледам само анимации и порно. Всичко друго ме плаши.

Пор#ото вреди на мозъка не по-малко от новините за убийства

В смисъл, дава грешна представа, за колко време пристигат майсторите?

Se taia

Последно инициалите В.Д. ли са или В.И. ? Няма ли редактор, който да ги проверява тези статии?

Долупишещия е напълно прав- защо като е етнически българин е качена и снимка, а ако беше циганин или мигрант щяха да го крият? От друга страна, какъвто ще да е , е за затвор.

защо като е етнически българин, всички медии се надпреварват да му качват всякакви снимки, а като е бежанец или римлянин, никога не се предоставя снимка, дори и име, а се пише лицето , извършителя и т.н, това с цел прикриване на мащабите ли е ?!!