Коментари - Обвиниха бивш енергиен министър и ексшеф на "Булгаргаз" за купуване на руски газ през посредници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спретнете му пак едно 15 годишно дело като на Вальо топлото че съдии, адвокати, вещи лица, прокурори огладняха.

Гешев ги пази, спокойно, нищо няма да стане.

Иначе няма проблем да купуваме руски газ от Хамерика, супер!

Споко, след 15 години ще бъде окончателно оправдан като Топлото или след 3 години ще бъде прекратено производството като за Бобоков. Гешев е радост!

То друг газ, освен руския за нас няма, няма и да има.... Проблемът е, че го купуват под етикета "казахски", "азербайджански", "турски", "туркменски" и го плащат двойно и тройно за наша сметка и се бият в гърдите, че не купуват руски газ! Що за идиоти???

Бобокови номер 2 ...

???

Язе ползвам само хамериканска газ. От тая дето Кирчо ни я докара. Евтинко върви на женски пазар! БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Купували са газ откъдето е имало, а тогава нямаше никъде.. Простотиите на Боку Тъпото... нали всяка бабичка хляб да си вземе, пак го купува през маса посредници.

И после ще дели с Гешев обезщетението!

Развитите държави са против Русия А България една от най бедните и народа му се клани на Русия и един терорист. Сами си направете изводите.

На Киро и на Асен хората! Още гладувайте, пардон, гласувайте за тях...

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА МАФИОТСКАТА ПРОКУРАТУРА? ДОКАТО ШИШИ И ТИКВАТА СА НА СВОБОДА, ВСИЧКО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО.

"Обвиниха бивш енергиен министър и ексшеф..." Ако бяха от ГЕРБ, щяхте да пишете "МИНИСТРИ НА ГЕРБ/ БОРИСОВ...", но понеже са от ПП, скандалите трябва да се покриват!

Чудя се в Бг има ли въобще правосъдие. Или всеки трябва да се съобразява с прокуратурата да не бъде обвинен в нещо. Щото после с години ще се влачи по съдилища.

Да ама не е от ПП а от "Има такъв народ".

Че не трябва ли да ги наградят за това? Тая 'държава' е пародия на американската пророческа комедия "Идиокрация". Разликата само е в общият прираст. Тук раждаш афганистанец, африканец или осраинец. Още утре ще пробва да заредя на бензиностанцията с посредник. И за да съм достатъчно модерен - един от малцинствата.

“… след като "Газпром" спря доставките за България.” Верно ли?! И това кога и как се е случило?! Мисирки продажни!

Не са на Киро и Асен, а на Слави и сие. Но ви е къса паметта...

Tи чакай да видиш как пак ще завърши цялата работа като най-новото осиране на Каскета с Бобоков и Узунов. Тогава уж боковата каскетирана бухалка ги обвини гръмко, а накрая се оказа, че нямал доказателствата, за които се хвалеше.

Че задаваш такъв тъп въпрос

Да не би и мисирките да са виновни че беше спряна газта и за Испания, Франция,Германи и т.н.т Путон е луд и вие сте луди щом му се връзвате на акъла

Сашо Кеша каза, че бил точен с парите. Само дето направи една врътка там за едни количества газ... ама гешев няма капацитет да го докаже. Та ще погледаме малко шоу 1-2 седмици и всичко постарому.

А за това, че ПАВЕЦ Чаира беше потрошен виновни ще има ли?

Бухалките на тиквата продължават да действат.

А бе ДеБерастче! Кирчо и Ристо спряха да плащат, а не Газпром да доставя!!! Ама си малоумен трол и няма как да го разбереш!

Ха, този бивш министър го играеше много намахан и надут, сега ще пере пешкира след Асенка и Кики Хахото. По-добре да си отвори хубаво устата и да разкаже с подробности

Баси цирка....

Според всички управленци живеем в правова държава. Виж за правосъдие не съм чул нищо.

Очаквам обвинения срещу шофьори, купуващи бензин на други бензиностанции... През посредници, като Шел

Щетите ги предизвикаха Кирчо и Кокорчо като спряха да купуват газ по договора с Газпром.

??? Защо трябва да ги спонсорираме??

Гешев е радост. Рубли, рубли.... За 24 февруари, трябва победа пред избирателите

Като “ Не пазаруваме от терористи “ защо вкарваме пшеница и слънчоглед, които са негодни за консумация от фашистка Украйна?!

Продължаваме Потъването . Саше Не потъвай сам вземи Киро и Асен . Няма само ти да страдаш , Я !

Хахахахаххах шматка

Няма значение на кого са хората ,има значение кой се хвалеше ,че няма да плати на Газпром и удряше с копитце по масата.Май Асенчо беше ,и май Кирилчо му пригласяше отстрани,и кой даваше нарежданията от къде да се купува газ,пак тия двамцата!

Русия спря да продава. До сега дори руснаците не са ни упрекнали че сме развалили договора

Не си мислете, че зад т.нар частни дружества не стоят отново руските олигарси. Всичко в тази жалка държава се контролира от Москва.

Ние пак им ги даваме, бре тъпако! Но - пълним гушите и на посредници и плащаме яките комисионни на "променливите" мошеници!

Както и да се въртите, гз ви все ще е отзат.

Отново се е докопала до пари! Сега започват « игрите на доказателства» Кой е следовател и ще разберем дали делото е рапределено на « случаен принцип» или по « принципа на Гешев- Сарафов»!

Имаме си РУСКИ РЕАКТОР за над 1 МИЛИАРД! Ще го ползваме за СКРАБ! ВИНОВНИ НЯМА! Имахме АЗЕРСКИ газ на границата-внасяхме РУСКИ газ на 3 пъти по-висока цена! Виновни все още няма! Русия ни врътна кранчето при подписан договор-претенции към Раша за загуби-НЯМА!

По- добре Москва, отколкото Вашингтон!

Поръчка на мисирките срещу ИТН!

При над 1 милиард долара печалба от газ и нефт дневно, руските запаси са се стопили до 10.4 милиарда евро. Това е всичкото което е останало на фалирала могучая. И 550 тона злато.

Поне ни е чиста съвестта. А Не разбираш ли че директното купуване от тях си е живо спонсориране на тероризъм?

Военните бази в България на окупатора САЩ и те ли се контролират от "Москва"?

глупости Кое и е по-доброто?