Обвиненият в плагиатство Петър Илиев: Имам пълното доверие и подкрепа на Слави Трифонов

Има си законов ред, има процедура, която тече, нека изчакаме резултатите, истината ще излезе, каза той за проверката на книгата му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кандидатстват в СУ. След този Бисер, не мерси! Може да не ползвам курви, но цецата ми ще учат в чужбина!!!

Плагиатът имал подкрепата на политическия труп Цигулката??!! Ха ха ха!! Хи хи хи!!

Арменският поп те подкрепя, нема да се притесняваш с такива застъпници

мислех, че е потънал в нищото тоя Егати безсмисленото и нагло лайно

Кво става със Шнорхела, нещо се загуби на последък. Къде е, се не са го отвлекли? Притеснявам се за бъдещето на страната.

Гмурнал се е в яма с лай....на!! Ама с шнорхел!!

говедо .

Боже ква наглост..от друга страна ИТН са в липса на тотална координация....смешници

където и да отиде ще пречи без морал гнусен тип политик .. . .. .. ... . . ... . . . . . . . . .. . ... .

Как е възможно този да бъде предлаган за вътрешен министър - една от най-важните позиции. Този е абсолютно неадекватен , след като може да си изкупи обратно целия тираж на книгата и да я преиздаде отново с 80 ст. по-малко и да твърди, че нищо не е станало. Моля спрете да гласувате за Трифонов, вижте какви хора ни предлага, умолявам ви!

Няма как да искаш властта и да лансираш това недоразумение или Пацо Джапанката за Премиер. Славчо съвсем ясно показа, че бави топката, докато Тиквата и мафията му се съвземат. Гласуваш за ИТН, получаваш ГЕРБ + патеричка + ДПС в сянката.

Всеки си е пожълтявал долните гащи някога. Малко са хората дето имат самочувствие да ги развяват като знаме. Браво Пешо!!!

Къде си бе,Преписвачев?

99% от произведените " на килограм" професори ,доценти и академици са преписвачи и плагиати!!!!

ВАЖНО Е ЧЕ ДРУГАРИТЕ ОТ КОМИНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПОДОБРЯВАТ РЕЗУЛТАТА. .. ИДЕИТЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО СА ВЕЧНИ :)

Тоя човек има психичен проблем. Има нереално високото му самочувствие и самооценка, както и нереално самопоставяне в обществото! Липсва му критично мислене, както и липса на адекватна връзка с реалността като цяло. За него всички средства са допустими за постигане на целта, включително мачкането на хора - човек без абсолютно никаква емпатия. Според мен от тоя може да стане единствено страшно добър диктатор и нищо друго! Надявам се никой да не го подкрепя тоя и да си изгние в забрава някъде!

Ех Пешо Пешо, да ти имам и ментора ...

Е, и?! Тази подкрепа не Ви прави по-малко плагиат, господине.

Славе, защо бе ?

Защото бате Тиквич и дедо Доган ми платиха. Затова.

Тоя е подкрепян от Слави,щото плешо N: 2 двиши офорките на плешо N: 1 !Плешо N:2 не случайно има 6 (шест) секретарки в офиса си!Всичко друго е за парлама!Офшорки да има!

Шутовете - чалгари и техните слуги и почитатели предизвикват гняв и погнуса, този изрод, плезещия се идиот, глупака Тошко, фъфлещата Ива, Фильо Станев - клошара, премиера шнорхел от Орландоци, малкия Мук кандидат за премиер, сякаш гледаме сюрреалистичен филм по Оруел където геройте са изроди.

Тези чалгарите с голите глави са си селски мутри, интересно кое е селото на преписващата мутра? Да не нини той да е от Уйовдол?

Славуне, чалгарино, на такъв малоумник като тоя се вика “отровен актив”. Този актив трови всичко, до което се допре и хората гледат да се освободят колкото се може по-бързо! Ама де толкоз акъл в празната ти тиква!

Достоен човек , заедно с ИТН които се оказаха много по-силни и достойни към избирателите си . Нужни са на България повече такива политици и партии за да има прогрес . Такива като ДПС, СДС,ДБ, ГЕРБ и БСП да бъдат изтривани .

не ме разсмивай...предадоха каузата си

RUBBISH !!!

Краставите магарета се събират, този плондир да се гръмне, a CУ да го изхвърли преди това.

И този индивид срам няма. Борбата за кокала е жестока

май верва че щом чалгара е казал, че му верва начи ниакво съмнение за плагиатство не може да има и тия дет имат съмнения требе да внимават в картинката... баси боклука

не знам какъв препшодавател е този пендел , ама чак право да преподава и в су ! мисля че стова поведение , за чистач на цевнтрална гара става !

Уважаеми сънародници, имам голяма мъка - грозният сленг в публичното пространство.Красивият ни език е подложен непрестанно на издевателство. Съучастници в това са и Трифонов и Борисов и някои други. Това "народнячество", което е си въобразяват, че им носи привърженици, всъщност е опростачване на нацията.И това не се отнася само до политиците. Цялата интелигенция, целият елит на нацията е болен от опростачване.Ето, в 6 ще започнат предаванията на БНТ. Заслушайте се в безпомощния език на водещата. Има си един любим израз "Нещата ,които сме ви подготвили". Нещата? В случая "нещата" трябва да бъде заменено с думата "темите", Същото е и със синоптичките по всички телевизии - понякога се държат фамилиарно и това е грозно поведение.Изобщо не ми харесва да фамилиарничат непознати хора.Това не сближава хората, а е израз на пренебрежително отношение.

тя отдавна изчезна... някъде малко след като чалгата стана на мода... а може би дори и преди това; във америка съм говорил с повече интелигентни и по-образовани хора отколкото съм видял в софийския университет... седете си там слушайте чалгата и друсайте гюбеци... интелигентност не ви трябва, разваля рахатлъка

Интелигенцията е избита след идването на власт на шайката крадци, преставящи се на народа като "борци за справедливост". Първата им задачка е да изчистят истински вярващите в анти-фашизма, като ги пратят в Белене или директно ги линчуват. Втората е да унищожат останалите истински критично мислещи интелигентни индивиди, като им вземат имуществото и ги лишат от публична подкрепа. От този момент насам Българска интелигенция не съществува, тя е заменена с псевдо-интектуалци подчинени на ДС и партийните интереси, за да стигнем до историческият момент в който Учиндолският простак и неграмотник е публична политическа фигура, представляваща алтернатива след долнопробният престъпник-контрабандист Борисов. Този индивид, който виждам на снимката е за диагноза. Елементарни познания са необходими да се види по езикът на тялото за какво самовлюбено и тотално изкривено същество иде реч. Абсолютоно подкрепям тезата, че е време да се самоунищожим. Само така интересите на тукашните ДС собственици ще изчезнат и някой ще ни окупира ефективно, не като Американците. Само държава, която знае да се оправя с олигофрени може да спре унищожаването на тази територия. Нация не съществува отдавна, целият спектакъл е кой ще грабне комисионна от окупаторите. Нищо учудващо няма в това, че ИТН не стават. Те са създадени като троянски кон. Трифонов е дългосрочен проект на ДС, финансиран от Мултигруп и в последсвие захранван от кръга Премянов/Гергов. Очаквам, коментара да бъде изтрит веднагически, тук споменаване на Премянов и Краси Гергов не се толерира:)

То синоптичките се подбират за гледане, не за слушане.

Много ми харесва как всички коментари в подкрепа на казаното са неграмотни. Чудесен начин да потвърдим тезата на автора

Един боклук подкрепил друг боклук ! Е , и ?

Всяка новоиздадена книга оставя депозит поне 3 бройки в Народната библиотека, хич не се втелясвай, има го твоя екземпляр там и може да се провери крал ли си, срал ли си, мазал ли си.

без покритие! Гледах представянето на екипа на Петков и Василев - за момента ми се виждат читави. Опасявам се, че това беше мнението ми и за Ива Митева докато не влезе в женски интриги.Инак, да! - това е пътят - млади, образовани и почтени хора. Без маски и клоунади! Без кОвренски истории зад гърба си.

Пепи, плешивецо, камерата не те обича, а ти се правиш на еба ти пича.

Такива така си се раждат - брз срам. Готов за политик.

Ако съм си преиздал книгата с 80 страници по-малко, щото преди това съм ги краднАл, ще ме е срам да изляза от къщи навън. Най-малко пък ще се показвам по телевизора.

Ами те затова измислиха пандемията - щото "докторите" да си седят в къщи от срам. Пък и студентите без друго книги не четат на ден днешен.

Очаквам господин Илиев да очреди партия на честните и почтените, които не крадат от чуждия труд.

Якоооооо

Значи академическата общност се изключва на 99%

Е по принцип винаги може да споменеш от кой и къде си крал. Ама ние на дребно не си играем.

То това е пък една хвалба. Голямата подкрепа от един чалгар. Сигурно ще направите някой дует.

Пепи Барбадоса в изражение на психопат. Погледнете му черните сенки под очите... плешив близнак на рептила дърт вейдър от Левски Г-ъ

Този като адвокат, дали има нормални хора за клиенти?

И съм завършил Софийският университет! Повтарям Софийският!

Учиндол е с теб куку!

Това момче е с тежки психически и неврологични проблеми. Съдейки по тиковете и изражението е на границата с полудяването . Нищо чудни някой ден да му щракне релето и да изколи примерно семейството си.

Преписвач гаден и имаш наглостта да говориш още' Заради такива, като теб сме на това положение'

не, Пепи! заради такива като нас сме на това положение! този и итн не са се самоизбрали.

Откраднал дисертацията на жената! Нищо, Слави го подкрепя! Убил няколко човека! Нищо, Слави го подкрепя! Откраднал милиони! Нищо, Слави го подкрепя!..... Офффффф....! Къде е нашия нарцис Бойко Борисов?! Аааааа, Да! И него Слави го подкрепя!

както е тръгнало - скоро ще започне да обяснява, че той е жертвата и някаква си там е преписала по интересните моменти от книгата му и ги е отпечатала, за да печели от труда му. не стига че е откраднала трудът му, ами взела че и го отпечатала няколко години преди той да напише "книгата" си!

Нагъл, самодоволен , нарцистичен палячо. Да си адвакатсва там и да не се занимава с това, което не му е работа. Има още доста време да се учи на политика този палячо

Боклук до боклука, мила моя майно льо. Чалга поколението завзе държавата. Аз съм с бира и мезе и гледам СЕЙР. Добре, че съм извън България. Хахахаха. Горките хора, гласували или не ....

Този е отровно противен! Но Асен и канадеца са се изцъклили сякаш ще ни погълнат! Като анимационни герои са! Много пари хвърлят сега Прокопиев и Домусчиев за тях, но няма да ги бъде.

Прозрачен призрак на ИТН.

Изключително нагъл грозник. С такива Славучка няма и 10 процента да вземе. Започвам да мисля, че Славучка играе партия с Тиквун. Няма друго обяснение за малоумните изцепки на ИТН.

Илиев или Слави, няма разлика, и двамата са Куроглави.

И Гешев

Гледам си КОМИЦИТЕ и хич не ми пука за рептилите от Левски Г и Рептил ТВ.