Четири обвинения повдигнати на Веселин Пенгезов (обновена)

Обвинения за длъжностно присвояване бяха повдигнати на председателя на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов. Обвинен бе и шефът на Военно-апелативния съд.

Обратно в новината

Коментари - Четири обвинения повдигнати на Веселин Пенгезов (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният фойерверк......Бисеров забърса бая повече, но след едноседмична медийна пукотевица всичко замря, защото той не е сам, над него има други и те не са кои да е. Ето затова никой не вярва в правосъдната система, защото законите в държавата не важат за всеки.

Той сам си го каза"за всяко прасе идва коледа"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не му е лоша идеята на Пенгеза! Да ги обявят за организирана престъпна група и да ги вкарват - това е то - корупцията в правораздавателната система. Да подкарват и съдиите... Превърнали са съда в БОРСА!

СОФИЙСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД ОПРАВДА: Николай Цонев Христо Ковачки Марио Николов по аферата "САПАРД" Христо Лачев - бившия шеф на Булгартабак Част от "Наглите" Лидия Шулева Мургина Марио Николов Валентин Димитров - Топлото Съдия Теодор Милев Областния лидер на БСП - СВетослав Мичев Демби Убиеца на Стефан Стамболов - Наум Тюфекчиев и много други герои от българската история...... така че спете спокойно ще се опрайм

и Бареков -дудука плаща 1000 лв.наем за също такъв палат.Хора имате ли акъл? Как може палат за мзилиони да се дава под наем за 1000 лв. - т.е. за 500 евра?Това са си техни имоти. Но народът ни и проз, проз и тъп да им вярва.Така ще си тънем в кочината.Нямаме нито един свестен политик или магистрат.Нито един.-

Червените крадци и турските им сподвижници БЪРЗАТ да подменят с ТЕХНИ хора всички от съдебната система !!??!? Това се прави с цел :ДА НЕ ги ОСЪЖДАТ след загубата на изборите!! Номера НЯМА да мине!! НИЕ ще ги СМЕНИМ!!! И ПАК ще ви тикнем в затвора!! Мястото на пасмината от БСП и ДПС /всички от ДС / е в ЗАТВОРА!!Ако ви бяхме вкарали НАВРЕМЕ--сега Б-я щеше да е РАЙ , не опоскана до шушка от вас!!

Що ли не изпитвам съчувствие?

Сега разбрахте ли защо няма народен съд за магистратите ??? Хайде да видим какво ще направи този съд.Мисля че както винаги нищо съществено няма да се случи,единствено тези двамата с квичене и грухтене да се изкачат още по-нагоре в йерархията за да могат с още по-голям имунитет да се изхранват от нас... като ни съдят.

не го знам крал ли е... но знам че от времето на партайгеносе Гьобелс няма нищо ново - ше кажат , че сетра му е к.рва и после той да доказва че няма сестра

Четири обвинения повдигнати на Веселин Пенгезов Това си е поредната съдебна поръчка. Едната мафиотска фамилия се опитва да отстрани от "яслата" другата мафиотска фамилия.

Вижте имението, в което живее иначе забавният г-н Пенгезов - умалено точно копие на Белия дом е. Той не бил собственик, а само бил ползвал имението под наем. За 1000 лв на месец :))) Нали се сещате дали къща за 7-8 милиона се дава под наем за 1000 лв/месец :))) Дъщеря му беше една от "крайно нуждаещите" се, които получиха терени за строителство в Приморско, ако си спомняте скандала преди 4-5 години. Била бездомна и общината й дала терен, за да се задоми :))). За целта дъщерята преди това се беше регистрирала с настоящ адрес в Приморско.

Сергей Станишев: ''ДПС трупа НЕГАТИВИ ,на България". Най-после,след 26г., Съселът проумя... ,защо БСП си загуби електоратЪ...

Браво, почвайте ги един по един ! Крадците са страхливи - осъдят ли някалко, повечето ще ги е страх да крадат ! Затова смело напред и дано доживеем да има ефективно осъден БГ политик или висш магистрат !

Ей голямо квичене пада ... кокала трябва да е бил доста голям и сладък... Този простак като е с военен чин ще го съди ли военен съд ?

Алексей Петров сензационно пред ПИК: Делян Пеевски щеше да ликвидира контрабандните канали на Цветанов, ако беше останал председател на ДАНС! И после чакаме правосъдие от слугите на Пеевски във ВСС и Прокуратурата. Нищо добро не я чака тази държава!

Хората лесно се лъжат. Те нямат представа кой е този Алексей Петров, Пеевски, Василев. Те гледат Тв7, четат Уикенд и се възмущават какви наркобосове са Борисов и Цветанов. Заслужаваме си съдбата!

За всяка свиня идва Коледа!

Шопарите като теб мислят свинарски. Заради такива като теб, които в тиквите си имат само мисъл за пържола и се възхищават на Главното Национално Шопарче, отгледано в Свинар/Шопарника на Главния Свинар на Републиката Гергоф, идва поредната шоу програма - АЗ пак нищо не зная, той "съответния" прокурор /след моя команда/ ще се произнесе...

Не мога да повярвам ,че този човек има завършено юридическо образование.Мисля ,че е пожирникар.А иначе е за затвора.

Айде стига с това "пожарникар"! Това са хора обучени да се борят с определени извънредни ситуации. Това не значи, че трябва да са малоумни. Ако ти гори къщата, какво ще правиш? Няма да викаш пожарна, защото са малоумници?!

Опорни точки, брат.. пишат по тях. Не могат да разсъждават..

Ех, Веселине! кога трябва да растеш в служба - си военен !! Когато те обвиняват - нямаш нищо общо !! Хвърляй пагоните !! Напоследък все се измъкваш !! но , капанчето щракна и мишлето остава със сиренцето !!

Този как са разприказва след като го натиснаха. А е видно що за корумпиран боклук е.

И откъде е видно? Може би ползваш специални очила?

И без специални очила се вижда белия дом. но като цяло си прав , у бугаристан всички са невинни. всичко си е ок, и си е в реда на нещата.

Типичен похват на комунистически възпитаник - натиснат ли ни ревем та се късаме!!