Румен Радев призован по съдебното дело срещу Николай Ненчев

От 09.00 часа Софийски градски съд ще проведе първото заседание по делото срещу бившия министър на отбраната Николай Ненчев, съобщават от съдебната институция.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев призован по съдебното дело срещу Николай Ненчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.... нещастната държавица, натикана в ъгъла на ЕУ стана за смях на света, превърната в марионетка.... Днес никой не говори за педерунгите Плевньов, къдравата Сю и тракториста-министър на отбраната със секретарка проститутка от бранша. Тия тримата осраха напълно имиджа на държавата за да станем военен плацдарм на нато след крясъците им помощ...нападат ни руските хейтъри... Да се настаняват в сливенския женски затвор без да ги съдят за да се спасят от омразата на смачканото самочувствие на българите... Това не са предатели продали сигурността и независимоста на родината си -те са образци на нещастни марионетки. Това са хамелеони, подлежащи на забрава или екстрадиране при техните работодатели...след конфискация на заработените сребърници... нещасти амеби....

Може да каже пред съдия шофЙор на самолет?

Повече от колкото НЕ шАфьор на трактор.

След Ненчов у Армията е пълна разруха. Да бъде съден, защото нямаме нито един самолет. Както каза Пешу Ваксината, след ДЕФОРМАТОРИ, требе да идват РЕСТАВРАТОРИ

javascript:void

ще видим какви ще ги ръси главният шеФФ на ВВС след пируетите на червеното шоу над Враждебна, като съ е загрижил заедно с Михов и Александров за руската комисионна зад претекст - младите летци на старите айроплани...

РАДЕВ УЧАСТВА ВЪВ ФАЛИТА НА АВИАЦИОННИЯ ЗАВОД-АВИОНАМ И В ОПОЖАРЯВАНЕТО НА ЕДИН САМОЛЕТ-МИГ.ЗАЩО НЕГО НЕ ГО ПРИЗОВАВА ЧЕРВЕНАТА ПРОКУРАТУРА.

Беше назначена от Бате Бойко и от г-н Цветан Цветанов- Цвъчока ( изначално бивш униформен милиционер)!

Веднага трябва да се потърси отговорност от чиновниците подписали и докарали АМЕРИКАНСКИ военни в България. Да дадът смислено обяснение и подведени под съд ! Не искам страната, ни да се превърне в ФРОНТОВА ЗОНА !

а вие от Позитано зачуруликахте по руски ноти.

Нямам нищо общо с Позитано и производнитеи.И нокога не съм бил партиен член. Да станеш партиен член, значи да не разчиташ на себе си, и да търсиш подкрепа от другари, които често са нечистоплътни намерения!

Този ПЛЕХАР-МОКЕТ още ли се расожда на свобода?

простуриите продължават! НИЩО НЕ ЧУВАМ ЗА РЕФЕРЕНДУМА? ще гласувам за този, който вземе отношение по въпроса с волята на НАРОДА..

Що бе, Учиндолското шерифче не те ли информира редовно за т.нар. Референдум?!

полека лека отива на Запад.

За тази поръчка за облеклата наистина е въздействал. И макар да отива поръчката в държавна фирма, частната е ощетена. Имал е други цели, да запази работни места на бедни хора, но пък и закони си има, които трябва да се спазват. Що се отнася до МИГ-овете, там мисля цялото общество е наясно, че сделката е ок. Вероятно има някой заинтересован, който е обещавал да се ремонтират в Русия. А не се е случило. Както с Белене. Едни милиарди се чакаха там за по джобовете на Позитано, та и договорът беше подготвен да включи произволна коминисонна... Аз се чудя прокуратурата защо не се намеси да осъди лидери на БСП и техни подлоги за подписването на договор с неупоменато задължение, което изпълнителят сам си определя, а целият народ след това плаща? Мащабите а такова престъпление са хиляди пъти по-големи от даването на една поръчка на интендатска фирма, че жените да могат да изхранят децата си... Ако някой не е съгласен, значи е му е наред психиката.

loyola

Вероятно за МИГовете Николай Ненчев ще се отърве, щото загатна, че така му наредили от посолството на САЩ... Но за облеклото може и получи възмездие... ама като знам как работи нашия доблестен съд, нещо се съмнявам ...

Извинявай, ще го съдят защото не дал поръчката за военно облекло на частна фирма, а на държаваната към военното ведомство, на която това е работата? От което за него НЯМА никакви облаги?

Ако няма да се дава на частна фирма, по добре е въобще да се забрани достъпа им до поръчки!

подкрепа за Ненчев. Целия цирк е заради военните досиета. Досиетатата от МВР дето са скрити там. Мафията не прощава дори на един министър. Подкрепете Ненчев! Не давайте пропагандната машина да ни облъчва.

Тези военни досиета вече не са в ръцете на Ненчев!

И никога не са били , иначе щяха да видят бял свят . И тогава българската(руската) армия , щеше много обяснения да дава .

И зщо да са глупости? Нали военните доведоха мутрите, а сега е пълно в управлението с такива? Дето гледат на бюджета на държавата като лична каца. Не говоря за обикновените военни, говоря за онези, дето са на върха на пирамидата и участват в приватизация, еврофондове и т.н.

РАДЕВ Е ОТМЪСТИТЕЛЕН КОМУНИСТ. ЩЕ СИ ОТМЪЩАВА ЗА ПЕНЦИОНИРАНЕТО.

Радев едва ли се чувства щастлив да го въвличат в мизериите на прокуратурата, независимо че с Ненчев са имали разногласия за някои неща.

Натовски генерал - свидетел срешу натовски военен министър...