Повдигнаха обвинение на Семерджиев за натиск за назначение

Спецзвеното „Антикорупция“ към Софийска градска прокуратура (СГП) обвини служебния здравен министър Илко Семерджиев за натиск върху подчинен за назначение.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинение на Семерджиев за натиск за назначение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светилотона родната медицина Семерджиев очевидно може да върши такива машинации. Вярно, миналите години отдавна ни доказаха това, но пък очевидно тези, които вземат решенията се водят от съвсем други мотиви... А кои сме ние, че да се месим!? ...затова колелото се върти и ние все още сме в цикъла му. Нищо не сме направили това да спре!

В момента лекарите са на път да забият байрака на най забогатялата прослойка в ''умрелата ни държавка'', щото крадат от държавата, народа, майка си и баща си, и никой не може да ги спре защото имат пари и връзки,народа им трепери и те го щавят.

Не лекар а зъболекар е в крайна сметка и двете завършват на лекар ;) По интересно е как за малко някой да хване власта и почва да сменя хора и т.н И другите реват като ги настъпят по мазола. 28 години едно и също по 100 цирки на дупарата да им излезнат. И ако продължават така х2 и докато се освестят.

Не става въпрос само за този, не че Москов направи нещо, но се опита. Всички цигани, хайде повечето са на ТЕЛК, как и защо ли?!?! Гадайте!? Герджиков какво направи, уволни половината кадърни областни управители и кои сложи,е пак гадайте! Сега ББ трябва да ги върне, и не само те колко още бяха порязани. И как ще се оправим, като винаги има КОЙ....

Само за няколко дни имаме два брутално тежки провала на Радев - отмяната на натедбата за бежанците, а сега и този министър, който надявам се до края на деня вече да е такъв..!

Както разбирам целта е Радев, защото не е помияр като Плевньо! Какви два гафа?! Онова с постановлението си е чисто нагазурчване на Тиквун! Да! ББ ще изчисти всички и ще ги замени със свои хора, по-честни рекетьори и мафиоти, които ще му плащат за да са във властта, както си беше до преди изборите! Аман от тези герберастки боклуци! Сега ще му увеличиха цените на всичко и той само ще събира паричките! Нали само това може - двете графи да попълва - ми даде, му взех! Ех, как ще искат да си отидат от власт тези гадини?! Ще ни морят и до последния българин!

май не само дипломата е фалшива!?

Да! ББ ще изчисти всички и ще ги замени със свои хора, по-честни рекетьори и мафиоти, които ще му плащат за да са във властта, както си беше до преди изборите! Аман от тези герберастки боклуци! Сега ще му увеличиха цените на всичко и той само ще събира паричките! Нали само това може - двете графи да попълва - ми даде, му взех! Ех, как ще искат да си отидат от власт тези гадини?! Ще ни морят и до последния българин!

loyola

#КОЙ пак вилнее ...

Срам за българското Правителство. Срам за ноизбраният Президент. Как може още да го държат за Зам. Министър Председател и Министър. Това е моралната българска политическа камарила. Той си е гьон сурат и няма да си подаде оставката до изясняване на казуса. Бедна ми злочеста Българио!

Семерджиев беше един от политиците с фалшиви дипломи, на които раздавал бившия ректор на ХТИ Бургас.

Браво г-н временен министър Председател, браво г-н Президент, браво -жо Нинова! Никак не е трудно да назначите г-н Илко за Министър, но и за Зам. Министър Председател. Първо той не е лекар, а зъболекар. И това не е, защото е известен рекетьор и разследван за кражба на пари от Заем на Световната Банка за изграждане на информационната с-ма на Здравната каса. Оправдан е след 5-годишно разследване. Ако това ви говори нещо? След това става бизнесмен. С какъв бизнес и с какви пари? Отговорете си сами. Опасен е не само той, но и групата край него. Да ги назовем за да опазим България от повярвали си "дебилковци".

Зам.-министър при Иван Костов - останалото е ясно, но защо ли Радев го е назначил, може би и той играе за Костов? ББ ще ги изчисти всички тези недоразумения!

Ббаси тъпотията изръси - първо не е лекар, а зъболекар. Е и кфо от тфа? не може да бъде министър ли? Майко мила как зачеркваш от лицето на земята цяло едно съсловие...

МАФИЯТА СЕ ВРЪЩА И ТЯМА КОЙ ДА НИ СПАСИ ЗАЩО ЧАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПИТАТЕ ЛИ СЕ КАТО ТО Е БИЛО ФЕВРУАРИ

защото резултата на бсп щеше да е много плачевен. безупречен и принципен президент, както и министър председател. те не знаеха за този Семерджиев - нали!?

Окуражаващо е, че вече има хора, които не се страхуват да разобличават високопоставени, които си позволяват такива ходатайства. Както знаем, това е в нашия манталитет, правеше се и се прави, без значение в какъв строй живеем. Време е да се говори, действа, категорично отхвърля и наказва подобна практика. За да променим държавата и нещо в живота си!

Този така си повервА, че е голямата работа, сякаш живее във времената на презрелия социализъм. Както винаги в България - правила трябва да има и те винаги да важат за другите, а не за този, който ги налага. Навсякъде е така в тази изгнила територия. Полицайте най-много не спазват закона, граничарите най-организирано прекарват нарушители, митничарите най-старателно събират рушвети, за прокурори и съдии пък закон изобщо няма, за депутатите - също. Защо тоя хубавец да е по-различен?Това нещо "личен пример" е само фраза без пълнеж. Амин за държавата.

ще падне като зряла круша в съда. То показва единствено, че прокуратурата не е способна или не желае да се заеме с действителните престъпления. Опитва се да демонстрира дейност./Не ми е известен текст в НК, който да обявява заплахата с уволнение за криминално деяние/

Хайде сега, пък този. Не че се меся на прокуратурата, ама то скоро няма да има кандидати за министри бе! Давайте го малко по-кротко, оставете хората поне да пооткраднат нещо, че тогава ...

Браво,Асена! Гилдията е зад теб! От цялото правителство този министър е най-компроментирания,доказал се през годините лобист и кариерист, самозабравил се т.нар.политик! Срам е за лекарската колегия.

мръсен гад е този. властта го опияни, самозабрави се бързо този наглец долен!!!

И той като почваше едни лафове едни чудесии и накрая и той се осра...

Румен Радев назначи този за министър!

всичко е идеално !!! назначи го за да смачка москов преди изборите сега смачкват този щото е бил в правителството на костов десните са виновни за всичко :) перфектно свършена работа на ДС :) нали овце???

Вярно е, не са виновни десните, защото това, което се пръкна от бившето СДС са все ултралеви. Десните към момента са в другите партии и най-вече в БСП. Повече ме притеснява душевното ти състояние, ъгъл. Уж демокрация, това, свобода на убежденията и на словото, а от една седмица чета от теб единствено обвинения и клетви срещу негласувалите за "автентичната десница". Недей така, мойто момче, противоречиш си също като Раданчо!

Онзи изцъкления Бабикян и Мара Капон да си видят човека!!!

е казал:"Мога да Ви уволня, мога и да ви направя други неща."т.е.-може и да го награди! Без значение е какъв е Семерджиев. Друго нещо направо ме шокира. Ограбват БГ, корупция, съдебна с-ма,знаете как стоят нещата. И изведнъж-много сериозно обвинение....ЗА КАКВО??? С години няма привикани за злоупотреба с милиони....сега-фразата е изречена на 20.03. На 03.04.-няма и две седмици оттогава- и хоп-ОБВИНЕНИЕ! Всичко това ми звучи-меко казано-"странно". Обяснение има, очевидно е, но всеки да си го намери....

Например - постановка на министъра, за разчистване на политически сметки.

Но, успяха да премахнат пръстовия отпечатък...За доброто на хората...За доброто на конкретни гора, обаче..Крадлива сган.Виха, квичаха по всички медии...Секнаха им кражбите и стана кофти

Този е не грешка, а нещо по-лошо и от умишлено злодеяние което някой би могъл да направи спрямо здравеопазването ни. Ако го осъдят, съответният ден ще бъде голям празник за България.

Прокуратурата да се забърза и да вкарва делото в съда още докато този е министър, а не постфактум!

не чакайте справедливост в БГ съдят само по целесъобразност москов го съдят за да смачкат десните този го пуснаха в публичното пространство точно с тази задача сега со махат щото вече не им трябва от правителството на борисов съдят само хората на РБ толкова е очевидно че чак грозно

Този път стъпа на криво,май?!

Бандата на социалният президент...Няма по гнусно, крадливо племе от червеното племе..И няма по-тъпи от избирателите на това племе...И в Расия даже няма..Не, там май са една идея по....Учители са все пак

Ще преглежда скоро в затвора,май?!...

Това министерство трябва да се закрие.Като няма здравеопазване,защо са ни министър и министерство?

Кога?...

Хайде в панделата-този има голяма вина за сегашното положение на здравеопазването в България-тупа се в гърдите ,че бил бащата на реформата в здравеопазването !

КОГАТО СЕ ГОВОРИ ЗА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА, ПОЛОЖЕНА ОТ МЕДИЦИТЕ, НА ТОЗИ БЕЗДАРНИК ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ ОТРЯЗАН ЕЗИКА !!НА ТАКЪВ ГАД КАТО ТОЗИ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ТАЗИ ВЕЛИКА ПРОФЕСИЯ, ЗАВИНАГИ !!! ЗЛОБАТА Е ИЗПИСАНА НА ЛИЦЕТО МУ !! (казвам това, като баща на медици )

Защо не вземете да я прочетете тази Хипократова клетва, да знаете поне какво цитирате. В случая споменаването и е доста глупаво.

хахаха обаче тоя тъпак как го хлъзнаха :))) накараха го да реве против москов предизборно ся вече като и не върши работа - айдеее в боклукааааа ТЪПАКО!!!!

Според проверени източници, този министър ще е първия български министър, който ще лежи в затвора. Не само защото е очевидно виновен, ами и за да направим впечатление че се борим с корупцията.

Този беше най-ретроградният министър в това правителство, участваще в хибридната война срещу България!

Семерджиев е виновен за смъртта на много българи,починали в резултат на измислената и проведена от него реформа,а те го разследват за някакво си назначение.Макар че като си помисля,и Ал Капоне е съден за неплатени данъци...

Това правителство направи много поразии, за разлика от останалите служебни кабинети. Този гадняр обаче носи жълтата фланелка. Даже имам чувството, че е избран с мисия, да разбие системата колкото може повече за колкото може по-кратко време. Страхотна интензивност, десетки уволнения и назначения, от които в крайна сметка ефекта няма да е голям и загубите ни ще са минимални. Колкото и некадърен или поръчков управител да туриш на една болница, то за два-три месеца вредите от неговото управление ще са незабележими, освен ако не е действал предумишлено срещу болницата. Чак дотам обаче да са си турили главата в торбата, не вярвам!

Е, не може да се сравни с правителството на М.Райков например. Там имаше желязна приемственост и не бе покътната нито една герберска "калинка". Право да уволнява има само правителство на ГЕРБ.Иначе който дръзне става клиент на прокуратурата.

Право да уволнява има само политически кабинет, спечелил доверието на избирателите! Ако БСП си спечели изборите, то техният министър има право да уволнява и назначава директорите според правителствената политика. Назначенията на служебния министър фактически са продиктувани само от лични предпочитания!

Този министър беше размахал голямата балтия. Сега ще го ударят с тъпото по главата. Явно не е учил третия закон на Нютон.

ББ беше казал, че се е "...разпищолил..." ......

Корумпиран и подъл тип. В затвора му е мястото.

С какви велики антикорупционни дела се занимава това звено!!! Всичката корупция пребориха,та се захванаха с някакви назначения и уволнения- България-ЛЕ-Ле Ланд.

Понякога прокуратурата е много чевръста.

бате се връща на власт! Как няма да е чевръста!

Ти дето уволняваш и правиш други неща сега ще бъдеш уволнен и ще ти направят други неща на тебе! Отвратителни чиновнически номера облечени с власт! Директно в затвора за тоя-по бързата процедура!

Че то винаги е било така... Не че е нормално, но не виждам какво се учудва въпросният шеф на агенция... Иначе добре е отказал на нагляра...

От къде ги намирате бе майка му стара.Така ли един читав човек не се предложи .

Ами, тя Системата ги "кове" тези кадри, още докато са топли, топли...;-)

ЕСТЕСТВЕНО В БГ ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ДОБРИТЕ НЕЩА ИМ ПОВДИГАТ ОБВИНВНИЯ!!!!!!! КАТО МАХНА НА ИЗВРАТЕНЯКА МОСКОВ ОТПЕЧАТЪЦИТЕ И АЙДЕ ОБВИНЕНИЕ! ШЛЯКАН НАРОД!

ТА ЗА КАКВО ДОБРО ДЕЛО ВИКАШ СТАВА ВЪПРОС????

и на Семерджиев????? Егати журналистите!

Ама той мълчи,като...

Комунисти, комсомолци, пионери от един и същи строй :) Нищо ново от другарите

Още не са дошли на власт и започнаха отмъщенията! Добри ученици на феса Ердоган.

С Путя,бе!

Да не се развали,пак машинката,а дрОгаре?!