Коментари - Трайков: Това, в което ме обвиняват за ЕВН, няма смисъл | Днес.dir.bg

Трайков: Това, в което ме обвиняват за ЕВН, няма смисъл

Бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков посочи, че повдигнатите обвинения срещу него за продажбата на акции на ЕВН нямат никакъв смисъл.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Това, в което ме обвиняват за ЕВН, няма смисъл | Днес.dir.bg

Коментари

"Трайков прогнозира, че делото ще се проточи, тъй като ... делата от този тип ще се гледат от Специализирания съд, а не от Софийския градски съд". Е да няма да може съпартиеца Пантоф от "дай-българия) чрез своето протеже Калоян Топалов (назначен от него за председател на СГС) да замаже поредения седерстки грабеж.

Цацаратурата - за едни майка, за други мащеха.

на Боко.

Тахтаба, а пък да знаеш ти колко си безсмислен! Направо си най-голямото недоразумение след Роско Тапета в българската политика!

Аз мисля че медиите са проводник на престъпност!Защо канят своите предавания хора срещу които са заведени дела за извършена Престъпна дейност? Тези случаи те се явяват като адвокати на подсъдимите или искаш твоите изказвания подсъдимите да излезем невинни пред цялото общество и да повлияят на процеса на определеното дело!!!

продали "Нефтохим" на "Лукойл" ???

Абе не е ясно продадоха ли го или рашките просто си осребриха дълговете, които имаше Нефтохим-а към тях!

Те това чака всички властващи, които по някяква причина са отпаднали от властта. И не само ще ги съдят ами ще ги осъждат. Защото не са предсказали добре времето например и састанали пожари. А тези дето си мислят че това е българска работа се лъжат. Това е навсякъде в империята на Меркел. Законите, особено такива като антикорупцианите се правят да може да се съди всеки и вечно. И да не може дасе осъждат обикновените престъпници. Полша и Унгария са единствените страни, които не приемат инквизицията на Меркел.

Как спи спокойно този престъпник крадлив , хубава е комисионната сигурно гарван ! Този е готов да лъже от Село до София че не е виновен ! И пак е във властта , краде от СОС , то е като крастата и ни заблуждава с анти- комунистическа реторика !

Бихте ли споделили кое му е престъпното и какво точно е откраднал, инак отивате към оклеветяване и евентуално към набеждаване ?

А самата продажба на държавните акции какво е, Това е престъпление. Останалото не го знаел. Нагло копеленце! Тези крадци не рабраха ли, че рано или късно ги чака съд. И как може да си ляга спокойно, след като ни е окрал в мащаби. Дори няма нужда да го съдят. Такава съдба си създал, че ще врещи и пищи. Горките му деца. От откраднатото добро няма да види, плащане ще трябва. Пълен кретен и той и компанията му крадци.

си искаш, напълно безплатно е.

Има смисъл има Мишок крастав ! На нашия беден гръб ще богатееш , заслужаваш като в Китай на стадиона и куршум в главата ! Трябва да се Арестува Трайчо , то като братя Галеви ще се скрие , такива мижитурки виждаме всеки ден във Властта и после аз не бях , друг беше , като Софиянски , Бисеров и други знайни и незнайни Изроди !

Пак ще се измъкне този Мишок от Стани Да Седна ! Нали Каменна Кариера си купи когато беше Министър и продава варовик на Американските Марици по високи цени , а те ток скъп !

са предимно срещу прозападни политици и бизнесмени, а прорашистките, които са стократно повече като брой, с хилядократно повече откраднати активи, никой не ги закача ???

Като гледам очевадната крещяща интелектуална разлика, да не кажа пропаст, която съществува между кретените от прокуратурата и тези, които обвиняват трябва да ви кажа, че съм абсолютно убеден, че дори и да има наистина направени нарушения и пресртъпления, НИКОГА НЯМА ТЕЗИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ДА СТИГНАТ ДО ПРИСЪДА С НЕФЕЛНИТЕ СИ, НЕГРАМОТНИ И СКАЛЪПЕНИ ОБВИНЕНИЯ! В България обвиненията на прокуратурата срещу хората започват да се превръщат в нещо като сертификат, че са невинни и свестни! ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА С ОЧЕВАДЕН ИМУНИТЕТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, МВР, СЛУЖБИТЕ И ДЪРЖАВАТА!

На територията населена със завършени олигофрени като тебе е така.

МАЙ ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ ТОВА ЧАВДАРЧЕ . НЕ БЕШЕ ЛИ СЪЩИЯТ ИДИОТ КОЙТО НИ ОБЯСНЯВАШЕ ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ СА ЦИГАНИТЕ ?

съдят трайков а ценко чоков пребива свидетели и държавата го оставя да вилнее -къде е тук правосъдието има ли държава и защо боко мълчи като мишка и ходи само из европа а тук кочината се увеличавааааа!

мили трайчо ти се продаде,сега дойде време да си плащаш за греховете,за твое успокоение обаче в прокуратурата са некадърни и корумпирани и като се има предвид успеваемоста на бг правосъдието най вероятно и теб няма да те осъдят,това е държавата на свинете , но рано или късно садбата ще наказва свинете в парламента,съдбата има повече способи от мизерните малоумници в бг правосъдието!!!

Мафията си вършее, МВР си спи... 29.08.2017 Има ли мафия у нас?! Едва ли, ако се доверим на думите на втория човек в ГЕРБ-Цветан Цветанов. Още през 2012 година той ни окъпа в лавина от светлина, заявявайки: България е взела всички необходими мерки, за да гарантира надеждността на границите си и е пречупила гръбнака на организираната престъпност. Де да беше.... Всеки, влязъл след Цветанов в сградата на МВР, опита да ни убеди в същото. Цветлин Йовчев ни заля със стратегии и концепции, написани на хартия. Шашардиса любознателната публика с цветно илюстрирани графики как ще мори престъпниците. Идеите му в крайна сметка си останаха във вечния фонд на прашасалите папки. Всъщност можеха да бъдат включени в интерактивните игри на хлапетата от детските градини, но на никой чиновник не му хрумна тази иновация. Мафията, обаче не се трогна кой знае колко от шаренията на Йовчев и необезпокоявано продължи да си действа.   Наследничката му Румяна Бъчварова пък се довери на експертите в МВР, които по-скоро забавляваха аудиторията, отколкото да я респектират заради колоритния и неподражаем език, с който обясняваха една или друга критична ситуация. Незабравим остана зам.-главният секретар Георги Арабаджиев с репликата по повод пребит лекар в столицата: Провежда се многоаспектно разследване и се установява дали преди е имало опити за физическа интервенция за нарушаване целостта на лицето. Речниковият запас на бившия главен секретар на МВР Георги Костов, сега шеф на митниците, и на ексшефа на СДВР Младен Маринов, настоящ главсек, се ограничаваше предимно с думи като лица и обекти, повторени стократно в различна последователност. Мафията, обаче не мръдна.

В подкрепа на това, че престъпността намалява в геометрична прогресия, МВР-шефове ни пробутваха куп статистики, естествено натъкмени от горе до долу. И ако хората по върховете могат безогледно да ни лъжат как са се сборили с бандитите, то обикновените хора не са слепи и глухи за ежедневните изцепки на мафията. Нищо, че управляващите се научиха да не я споменават в словата си, надавайки се, че така ще я направят по-незабележима. Избягват я и от опозицията, за да не се върнат думите им като бумеранг, който да ги челоса. Руската мафия си има слоган: Организираната престъпност е незабележима там, където е добре организирана.   Мафията у нас прозира през най-баналните криминални случки, болшинството от които старателно се пазят в тайна. Най-топлият пример е: Служители на РУ Ихтиман установиха 51 чужденци, без документи, съобщават пестеливо от пресцентъра на МВР. Ясно е, че тази работа не става без да са замесени гранични полицаи, началници, подкупи т. н. Прехвалената от политиците ограда не е свършила никаква работа, нищо, че милиони народна пара се изсипаха за нея. И една гореща новина днес ни подгря: Свидетел по делото срещу кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков е бил пребит жестоко тази сутрин в центъра на селото. Емил Марков е с пукнат череп, счупена ръка и други травми. Той е транспортиран в плевенската болница с опасност за живота. Оптимистите щяха да го окуражат, напомняйки му, че свидетелите у нас обичайно ги убиват. И няма сила, която да ги защити.   Има и друг случай, който е твърде любопитен: 51,6 кг чист хероин на стойност близо 4 милиона лева откриха митническите служители на граничен пункт Лесово. Властите гордо допълват: Наркотикът от изключително високо качество бил укрит в специален тайник в ТИР с турска регистрация. Докладите на ДЕА /Американската служба за борба с наркотрафика/ сочат, че истинското преминало количество дрога през границата ни е десетократно по-голямо от задържаното.

Чуждестранните експерти са категорични, че подобни пратки се пускат умишлено от международните престъпни банди, за да може успешно да се пробута далеч по-голямото количество дрога.   Новината за сватбарската стрелба с автомат по гаража на бизнесмен в Сандански едва проби в някои медии миналата седмица, сякаш подобни неща са се превърнали в част от ежедневието ни. До този момент няма и помен от маскираната и въоръжена до зъби банда. МВР не дава признаци да се вълнува кой знае колко, нищо, че тази вечер непознатите може да потропат на всяка врата и освен заплахи, да сеят и смърт. Наглостта, с която са действали показва, че се чувстват недосегаеми. А това се постига само по един начин-със закрила отгоре. Блага новина споходи вчера и жителите на столичния кв. Младост. Хиляди левове се разпиляха по земята, след като банкомат беше взривен. Черната хроника изобилства от подобни истории, с дъх на барут, напомнящи по-скоро сцени и правила от Дивия Запад.   Мафията е по-жизнена от всякога. Доказват го и годишните доклади на Държавния департамент на САЩ, за които управляващите си правят оглушки. Българското правителство не покрива изцяло минималните стандарти за елиминиране на трафика на хора, Местното производство на забранени вещества все още е ограничено до отглеждането на канабис, най-вече за местна употреба, и производството на синтетични наркотици като амфетамини, които се добиват в малки лаборатории както за лична употреба, така и за продажба на местно ниво., От 2009 г. насам у нас няма ефективно проучване на наркоманията. Тогава според оценката на властите 30 000 души в България редовно употребявали дрога. Най-често се използва марихуаната, следвана от синтетичните наркотици и хероина.

Да се готвят за повдигане на обвинения габровския булдог Томи и дебелото Лиле

Посланика на САЩ ще каже, че демокрацията у нас е застрашена, а Плевнелиев ще посети рано НОВА ТВ с версия за руска агресия в този "финансов казус" и ще го оправдаят за всичко, та даже може и пари за претесненията да му изплатят.

Яде ми се агнешка главичка беееее беее

".. прокуратурата го обвинява НЕ ЧЕ Е ПРОДАЛ акциите, тъй като по закон той няма такова право, А за това, ЧЕ Е РАЗРЕШИЛ на Агенцията за приватизация да извърши ПРОДАЖБАТА..." Не по врата, а по шията... Тарикатче е Трайчо, душата му не изтраяла и, за да свидетелства по арбитражното дело за "Белене", изрично настоял, че ще го направи срещу заплащане и гушнал над 70 000 евро. ... А тези обвиняеми за ощетяване на държавата ще бъдат осъдени, колкото осъдиха Дянков за кражбата на милиардите от резерва на НЗОК въпреки че съдът доказа, че кражбата е противоконституционна.. Който крал, крал...

Алсолютно вярно.

Човекът е прав наистина няма смисъл както всичко в бг.

Практика е "мероприятия" от подобен характер да се докладват на заседания на МС.Преди това се обсъждат при началника,подкрепени от становища на експерти и се взима решение.Това дело е в Шеста глуха!

Прокурорът може да каже ,че това е защитна версия,г-н Трайчо!А и обяснения се дават пред съответния орган , а не пред вестниците.

А пред приближени сайтове...

Трайчо, ако беше дарил четири тона суджук сега нямаше да си обвиняем.

А този, дето ги дари от чуждо име защо е обвиняем? Почнал ли си да даряваш, няма надаряване, докато свърши.

Прокуратурата на Кой в атака... Цацаратурата погна единствените останали независими в държавата от Тиквата, Курнелчето и Ахмед ага...

Вече 27 год. за плитиците ни единственото смисленото нещо, е да предават интересите на българите и да ги правят бедни. Сега и Трайков е изненадан, че държавните активи трябва да се продават на максимално възможна цена и да се пазят интересите на българите.

Написах Народен съд на латиница за да го разбере тоя капут....., и барем се освести, че заради неговите далавери са загинали много болни деца и хора поради липса на лекарства! Майка му да.... е жива и здрава!!!

Честната калудка

И ЕВН-а и твоя милост много добре сте знаели истинската стойност на акциите!Ако не е така , защо не ги продадохте по 3000 лв ,а по 1600лв парчето? Какточно я определихте тази цена? И защо по това време Плевню все току се срещаше с ЕВН-ци във Виена? Защото и двамата цицате от една бозка, наречена "Америка за България"!Тя че е за България, за България е , ама за вашата и нейната България, не нашата.....!

Тези решения за които ги обвиняват с другото ... не са ли взети на правителствено съвещание? Там има само един цар, който казва, показва, заповядва и одобрява. Него няма ли барети да го отъркалят на "Дондуков" някой ден?

ли си сметка, че различните правителствени агенции имат права на самостоятелна оценка и политика в областта на държавно-обществените взаимоотношения!? Всяка от тях за тези взаимоотношения, за които конкретно е създадена и отговаря!А, само министър-председателя има някакво и то, не цялостно право, за намеса в дейността им!?Ако, някаква правителствена стратегия не е била уж спазвана, от съответното министерство, не е ли министър-председателя този, който трябва да коригира нещата на правителствените заседания!?И да носи солидарна отговорност с обвинените в нещо си министри, че не е коригирал дейността им!?В истинските демокрации, при тези положения министър-председателите не подаваха ли оставки, заедно с кабинета си, поради това че съвкупно, с членове на правителството, не са се справяли по верен начин с държавното управление!?

jingiby

Важно е да се изпълняват поръчките на Б.Б. и Ц.Ц. Така пишише в изчезналото тефтерче на един оправдан след това подсъдим от ГЕРБ, шеф на агенция. Никаква милост за предателите на Партията, нейния Вожд и неговия сол-таш?к...

като изчезна тефтерчето, докато сменял гумата, ръйш ли....??!!

Оставете умните и красивите на мира. За това младите хора бягат от България! Вие как мислите,нормална ли е заплатата на Трайков за образованието и качествата които притежава? Сами си отговорете! Просто Трайков сам е взел нещата в свои ръце и правилно!

прокуратурата е много деятелна преди, по време и след избори. колко гербаджии протъркаха съдебните скамейки, колко още ще ги търкат, ехей, ама не е защото БСП са на власт, колкото и да им се зъбят комунягите, а щото Бойко не му стига да ги избушони от герб, ами му трябва да ги прави и подсъдими после, за да може само той да е най-най великия. Щото какво остава в историята с министри и гербаджии съдени след членство или активна дейност, може би става диктатура, а може би става нещо друго, защото съм сигурна какт ББ ще измисли нещо ново за да се изплъзне от имиджа на диктатор, за да обвини достатъчно други в достатъчно много измишльотини, и ще се прегръща и целува по примера на своя идол с всички наред, да не забравяме и че верно служи на СССР2. Според някои, които могат да броят двама съдени министри не били чак толкова много. Странното е, че са все от първото правителство на герб, а не от следващите, дето бяха пълни с някакви Пламеновци, Московковци и какви ли не още "индивиди".

Не съм нито за, нито против тия политици. Биле са на върха,могли са, краднали са. И аз да бях нна тяхно място,и аз щях да заделя някой и друг милион. Сега ако чичко Сорос развърже кисията си, даже бих полегнал на жълтите павета за седмица две. Какво толкова е станало,парите миришат ли?

Чичко Сорос не е ли евреин? Евреите развързват ли кесиите си! Пример, родният син на Рокфелер е започнал като общ работник и е преминал през всички стъпала на йерархията, нищо даром не му е дадено!

По-долу има дискусия за приватизацията и дали българската държава не можеше да е по-добър собственик. Мисля че това съвсем скоро ще проличи. ЧЕЗ се очаква да продаде своя дял на българската държава. Така че тя ще влезе в реална конкуренция с ЕВН. Ще стане ясно, дали примерно в София или в Пловдив качеството на услугата е по-добро!

Боже, пази България. Докога бе, докога?

Бойко осъди поне тия крадльовци бе какво чакаш? Прокопа Трайчо и Дянката са си за софийския,все пак не са от прованса! Гледай да им е уютно при бай Ставри :)

Че той Боко е по-виновен, щото е бил мин. председател, а цялото правителство него слуша, когато е взело решението. Би трябвало цялото правителство да се подведе под отговорност, но пак циркаджийски номера на ГЕРБ и използване на държавата за политически репресии.

Мафията няма шанс. Да си повдигат обвинения, в края на краищата на никой не пречат! Това не бива да ни тревожи и трябва да продължим да се радваме на живота!

Демократично ще се радвам тия урудчета да влезнат в затвора:)

Няма шанс, забрави!

Чисто човешки ми е жал за човека... 5,89% като кандидат за президент, 2,54% с Нова Република... Дано поне да е спестил нещо от получените грантове или от "Америка за България" да му осигурят пари за добър адвокат, иначе лошо... Бай Ставри чака! А той е строг, но справедлив...

Трайчо, от както даде на концесия Добруджа на Шеврон за шистов газ, като при това според разсекретените документи на ДД на САЩ сам си проявил инициатива и си подготвил концесиите, че си ги и предложил на Шврон и 7 Тауърс, за каквото и да те осъдят - малко ще ти е!

Споко бе аркадаш,трай си,Трайчо да ти е името. Сега да не вземеш да пееш в следствието,да се разприказваш и циганчето Костоф,за проценти и оотчисления. Тъй де то за хотелите по Златните пясъци требват кинти за подръжка,как да стане иначе, а?!

Троловете на Пеевски пак са се възбудили, били повдигнати обвинения! Тролчета, повдигането на обвинение е безплатно и затова там сте силни. Ами доказателствата, като дойде време за доказателствата!

Доказателствата са във банковите сметки на подсъдимите .

Грозньо, ама не искате да ги покажете! Ха хаааа!

Поредна атака срещу демократите и инакомислещите. Трудно ще затворите устата на над 300 000 интелигентни българи! Ще дойте и вашия час!

Като хукнеш към затвора да не забравиш и твоя ментор Ваньо ще се моля богу да сте двамцата в центалния софийски в една килийка,че знаеш ли с кого може да лежиш :) Вземайте си и железните гащи, че като те гледам колко си женствен голяма веселба ще пада :)

Чул ли си Кума Лиси как се облизвала, като гледала как се клатят на коча мъдите!

Може би Мафията си мисли, че като повдигне тези абсурдни обвинения, демократичните медии и политици ще се вглъбят в себе си и ще оставят обществото на кучетата и те ще могат да го разкъсат! Не са познали!

Бай Ставри е строг, но справедлив.... Той ще ти осмисли живота и престоя в килията на Централния... Но, ако все пак ти е скучно, има доста мераклии с тъмен загар да те развеселят ( до сълзи...)

Коментари - Трайков: Това, в което ме обвиняват за ЕВН, няма смисъл | Днес.dir.bg

Трайков: Това, в което ме обвиняват за ЕВН, няма смисъл

Бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков посочи, че повдигнатите обвинения срещу него за продажбата на акции на ЕВН нямат никакъв смисъл.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Това, в което ме обвиняват за ЕВН, няма смисъл | Днес.dir.bg

Коментари

"Трайков прогнозира, че делото ще се проточи, тъй като ... делата от този тип ще се гледат от Специализирания съд, а не от Софийския градски съд". Е да няма да може съпартиеца Пантоф от "дай-българия) чрез своето протеже Калоян Топалов (назначен от него за председател на СГС) да замаже поредения седерстки грабеж.

Цацаратурата - за едни майка, за други мащеха.

на Боко.

Тахтаба, а пък да знаеш ти колко си безсмислен! Направо си най-голямото недоразумение след Роско Тапета в българската политика!

Аз мисля че медиите са проводник на престъпност!Защо канят своите предавания хора срещу които са заведени дела за извършена Престъпна дейност? Тези случаи те се явяват като адвокати на подсъдимите или искаш твоите изказвания подсъдимите да излезем невинни пред цялото общество и да повлияят на процеса на определеното дело!!!

продали "Нефтохим" на "Лукойл" ???

Абе не е ясно продадоха ли го или рашките просто си осребриха дълговете, които имаше Нефтохим-а към тях!

Те това чака всички властващи, които по някяква причина са отпаднали от властта. И не само ще ги съдят ами ще ги осъждат. Защото не са предсказали добре времето например и састанали пожари. А тези дето си мислят че това е българска работа се лъжат. Това е навсякъде в империята на Меркел. Законите, особено такива като антикорупцианите се правят да може да се съди всеки и вечно. И да не може дасе осъждат обикновените престъпници. Полша и Унгария са единствените страни, които не приемат инквизицията на Меркел.

Как спи спокойно този престъпник крадлив , хубава е комисионната сигурно гарван ! Този е готов да лъже от Село до София че не е виновен ! И пак е във властта , краде от СОС , то е като крастата и ни заблуждава с анти- комунистическа реторика !

Бихте ли споделили кое му е престъпното и какво точно е откраднал, инак отивате към оклеветяване и евентуално към набеждаване ?

А самата продажба на държавните акции какво е, Това е престъпление. Останалото не го знаел. Нагло копеленце! Тези крадци не рабраха ли, че рано или късно ги чака съд. И как може да си ляга спокойно, след като ни е окрал в мащаби. Дори няма нужда да го съдят. Такава съдба си създал, че ще врещи и пищи. Горките му деца. От откраднатото добро няма да види, плащане ще трябва. Пълен кретен и той и компанията му крадци.

си искаш, напълно безплатно е.

Има смисъл има Мишок крастав ! На нашия беден гръб ще богатееш , заслужаваш като в Китай на стадиона и куршум в главата ! Трябва да се Арестува Трайчо , то като братя Галеви ще се скрие , такива мижитурки виждаме всеки ден във Властта и после аз не бях , друг беше , като Софиянски , Бисеров и други знайни и незнайни Изроди !

Пак ще се измъкне този Мишок от Стани Да Седна ! Нали Каменна Кариера си купи когато беше Министър и продава варовик на Американските Марици по високи цени , а те ток скъп !

са предимно срещу прозападни политици и бизнесмени, а прорашистките, които са стократно повече като брой, с хилядократно повече откраднати активи, никой не ги закача ???

Като гледам очевадната крещяща интелектуална разлика, да не кажа пропаст, която съществува между кретените от прокуратурата и тези, които обвиняват трябва да ви кажа, че съм абсолютно убеден, че дори и да има наистина направени нарушения и пресртъпления, НИКОГА НЯМА ТЕЗИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ДА СТИГНАТ ДО ПРИСЪДА С НЕФЕЛНИТЕ СИ, НЕГРАМОТНИ И СКАЛЪПЕНИ ОБВИНЕНИЯ! В България обвиненията на прокуратурата срещу хората започват да се превръщат в нещо като сертификат, че са невинни и свестни! ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА С ОЧЕВАДЕН ИМУНИТЕТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, МВР, СЛУЖБИТЕ И ДЪРЖАВАТА!

На територията населена със завършени олигофрени като тебе е така.

МАЙ ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ ТОВА ЧАВДАРЧЕ . НЕ БЕШЕ ЛИ СЪЩИЯТ ИДИОТ КОЙТО НИ ОБЯСНЯВАШЕ ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ СА ЦИГАНИТЕ ?

съдят трайков а ценко чоков пребива свидетели и държавата го оставя да вилнее -къде е тук правосъдието има ли държава и защо боко мълчи като мишка и ходи само из европа а тук кочината се увеличавааааа!

мили трайчо ти се продаде,сега дойде време да си плащаш за греховете,за твое успокоение обаче в прокуратурата са некадърни и корумпирани и като се има предвид успеваемоста на бг правосъдието най вероятно и теб няма да те осъдят,това е държавата на свинете , но рано или късно садбата ще наказва свинете в парламента,съдбата има повече способи от мизерните малоумници в бг правосъдието!!!

Мафията си вършее, МВР си спи... 29.08.2017 Има ли мафия у нас?! Едва ли, ако се доверим на думите на втория човек в ГЕРБ-Цветан Цветанов. Още през 2012 година той ни окъпа в лавина от светлина, заявявайки: България е взела всички необходими мерки, за да гарантира надеждността на границите си и е пречупила гръбнака на организираната престъпност. Де да беше.... Всеки, влязъл след Цветанов в сградата на МВР, опита да ни убеди в същото. Цветлин Йовчев ни заля със стратегии и концепции, написани на хартия. Шашардиса любознателната публика с цветно илюстрирани графики как ще мори престъпниците. Идеите му в крайна сметка си останаха във вечния фонд на прашасалите папки. Всъщност можеха да бъдат включени в интерактивните игри на хлапетата от детските градини, но на никой чиновник не му хрумна тази иновация. Мафията, обаче не се трогна кой знае колко от шаренията на Йовчев и необезпокоявано продължи да си действа.   Наследничката му Румяна Бъчварова пък се довери на експертите в МВР, които по-скоро забавляваха аудиторията, отколкото да я респектират заради колоритния и неподражаем език, с който обясняваха една или друга критична ситуация. Незабравим остана зам.-главният секретар Георги Арабаджиев с репликата по повод пребит лекар в столицата: Провежда се многоаспектно разследване и се установява дали преди е имало опити за физическа интервенция за нарушаване целостта на лицето. Речниковият запас на бившия главен секретар на МВР Георги Костов, сега шеф на митниците, и на ексшефа на СДВР Младен Маринов, настоящ главсек, се ограничаваше предимно с думи като лица и обекти, повторени стократно в различна последователност. Мафията, обаче не мръдна.

В подкрепа на това, че престъпността намалява в геометрична прогресия, МВР-шефове ни пробутваха куп статистики, естествено натъкмени от горе до долу. И ако хората по върховете могат безогледно да ни лъжат как са се сборили с бандитите, то обикновените хора не са слепи и глухи за ежедневните изцепки на мафията. Нищо, че управляващите се научиха да не я споменават в словата си, надавайки се, че така ще я направят по-незабележима. Избягват я и от опозицията, за да не се върнат думите им като бумеранг, който да ги челоса. Руската мафия си има слоган: Организираната престъпност е незабележима там, където е добре организирана.   Мафията у нас прозира през най-баналните криминални случки, болшинството от които старателно се пазят в тайна. Най-топлият пример е: Служители на РУ Ихтиман установиха 51 чужденци, без документи, съобщават пестеливо от пресцентъра на МВР. Ясно е, че тази работа не става без да са замесени гранични полицаи, началници, подкупи т. н. Прехвалената от политиците ограда не е свършила никаква работа, нищо, че милиони народна пара се изсипаха за нея. И една гореща новина днес ни подгря: Свидетел по делото срещу кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков е бил пребит жестоко тази сутрин в центъра на селото. Емил Марков е с пукнат череп, счупена ръка и други травми. Той е транспортиран в плевенската болница с опасност за живота. Оптимистите щяха да го окуражат, напомняйки му, че свидетелите у нас обичайно ги убиват. И няма сила, която да ги защити.   Има и друг случай, който е твърде любопитен: 51,6 кг чист хероин на стойност близо 4 милиона лева откриха митническите служители на граничен пункт Лесово. Властите гордо допълват: Наркотикът от изключително високо качество бил укрит в специален тайник в ТИР с турска регистрация. Докладите на ДЕА /Американската служба за борба с наркотрафика/ сочат, че истинското преминало количество дрога през границата ни е десетократно по-голямо от задържаното.

Чуждестранните експерти са категорични, че подобни пратки се пускат умишлено от международните престъпни банди, за да може успешно да се пробута далеч по-голямото количество дрога.   Новината за сватбарската стрелба с автомат по гаража на бизнесмен в Сандански едва проби в някои медии миналата седмица, сякаш подобни неща са се превърнали в част от ежедневието ни. До този момент няма и помен от маскираната и въоръжена до зъби банда. МВР не дава признаци да се вълнува кой знае колко, нищо, че тази вечер непознатите може да потропат на всяка врата и освен заплахи, да сеят и смърт. Наглостта, с която са действали показва, че се чувстват недосегаеми. А това се постига само по един начин-със закрила отгоре. Блага новина споходи вчера и жителите на столичния кв. Младост. Хиляди левове се разпиляха по земята, след като банкомат беше взривен. Черната хроника изобилства от подобни истории, с дъх на барут, напомнящи по-скоро сцени и правила от Дивия Запад.   Мафията е по-жизнена от всякога. Доказват го и годишните доклади на Държавния департамент на САЩ, за които управляващите си правят оглушки. Българското правителство не покрива изцяло минималните стандарти за елиминиране на трафика на хора, Местното производство на забранени вещества все още е ограничено до отглеждането на канабис, най-вече за местна употреба, и производството на синтетични наркотици като амфетамини, които се добиват в малки лаборатории както за лична употреба, така и за продажба на местно ниво., От 2009 г. насам у нас няма ефективно проучване на наркоманията. Тогава според оценката на властите 30 000 души в България редовно употребявали дрога. Най-често се използва марихуаната, следвана от синтетичните наркотици и хероина.

Да се готвят за повдигане на обвинения габровския булдог Томи и дебелото Лиле

Посланика на САЩ ще каже, че демокрацията у нас е застрашена, а Плевнелиев ще посети рано НОВА ТВ с версия за руска агресия в този "финансов казус" и ще го оправдаят за всичко, та даже може и пари за претесненията да му изплатят.

Яде ми се агнешка главичка беееее беее

".. прокуратурата го обвинява НЕ ЧЕ Е ПРОДАЛ акциите, тъй като по закон той няма такова право, А за това, ЧЕ Е РАЗРЕШИЛ на Агенцията за приватизация да извърши ПРОДАЖБАТА..." Не по врата, а по шията... Тарикатче е Трайчо, душата му не изтраяла и, за да свидетелства по арбитражното дело за "Белене", изрично настоял, че ще го направи срещу заплащане и гушнал над 70 000 евро. ... А тези обвиняеми за ощетяване на държавата ще бъдат осъдени, колкото осъдиха Дянков за кражбата на милиардите от резерва на НЗОК въпреки че съдът доказа, че кражбата е противоконституционна.. Който крал, крал...

Алсолютно вярно.

Човекът е прав наистина няма смисъл както всичко в бг.

Практика е "мероприятия" от подобен характер да се докладват на заседания на МС.Преди това се обсъждат при началника,подкрепени от становища на експерти и се взима решение.Това дело е в Шеста глуха!

Прокурорът може да каже ,че това е защитна версия,г-н Трайчо!А и обяснения се дават пред съответния орган , а не пред вестниците.

А пред приближени сайтове...

Трайчо, ако беше дарил четири тона суджук сега нямаше да си обвиняем.

А този, дето ги дари от чуждо име защо е обвиняем? Почнал ли си да даряваш, няма надаряване, докато свърши.

Прокуратурата на Кой в атака... Цацаратурата погна единствените останали независими в държавата от Тиквата, Курнелчето и Ахмед ага...

Вече 27 год. за плитиците ни единственото смисленото нещо, е да предават интересите на българите и да ги правят бедни. Сега и Трайков е изненадан, че държавните активи трябва да се продават на максимално възможна цена и да се пазят интересите на българите.

Написах Народен съд на латиница за да го разбере тоя капут....., и барем се освести, че заради неговите далавери са загинали много болни деца и хора поради липса на лекарства! Майка му да.... е жива и здрава!!!

Честната калудка

И ЕВН-а и твоя милост много добре сте знаели истинската стойност на акциите!Ако не е така , защо не ги продадохте по 3000 лв ,а по 1600лв парчето? Какточно я определихте тази цена? И защо по това време Плевню все току се срещаше с ЕВН-ци във Виена? Защото и двамата цицате от една бозка, наречена "Америка за България"!Тя че е за България, за България е , ама за вашата и нейната България, не нашата.....!

Тези решения за които ги обвиняват с другото ... не са ли взети на правителствено съвещание? Там има само един цар, който казва, показва, заповядва и одобрява. Него няма ли барети да го отъркалят на "Дондуков" някой ден?

ли си сметка, че различните правителствени агенции имат права на самостоятелна оценка и политика в областта на държавно-обществените взаимоотношения!? Всяка от тях за тези взаимоотношения, за които конкретно е създадена и отговаря!А, само министър-председателя има някакво и то, не цялостно право, за намеса в дейността им!?Ако, някаква правителствена стратегия не е била уж спазвана, от съответното министерство, не е ли министър-председателя този, който трябва да коригира нещата на правителствените заседания!?И да носи солидарна отговорност с обвинените в нещо си министри, че не е коригирал дейността им!?В истинските демокрации, при тези положения министър-председателите не подаваха ли оставки, заедно с кабинета си, поради това че съвкупно, с членове на правителството, не са се справяли по верен начин с държавното управление!?

jingiby

Важно е да се изпълняват поръчките на Б.Б. и Ц.Ц. Така пишише в изчезналото тефтерче на един оправдан след това подсъдим от ГЕРБ, шеф на агенция. Никаква милост за предателите на Партията, нейния Вожд и неговия сол-таш?к...

като изчезна тефтерчето, докато сменял гумата, ръйш ли....??!!

Оставете умните и красивите на мира. За това младите хора бягат от България! Вие как мислите,нормална ли е заплатата на Трайков за образованието и качествата които притежава? Сами си отговорете! Просто Трайков сам е взел нещата в свои ръце и правилно!

прокуратурата е много деятелна преди, по време и след избори. колко гербаджии протъркаха съдебните скамейки, колко още ще ги търкат, ехей, ама не е защото БСП са на власт, колкото и да им се зъбят комунягите, а щото Бойко не му стига да ги избушони от герб, ами му трябва да ги прави и подсъдими после, за да може само той да е най-най великия. Щото какво остава в историята с министри и гербаджии съдени след членство или активна дейност, може би става диктатура, а може би става нещо друго, защото съм сигурна какт ББ ще измисли нещо ново за да се изплъзне от имиджа на диктатор, за да обвини достатъчно други в достатъчно много измишльотини, и ще се прегръща и целува по примера на своя идол с всички наред, да не забравяме и че верно служи на СССР2. Според някои, които могат да броят двама съдени министри не били чак толкова много. Странното е, че са все от първото правителство на герб, а не от следващите, дето бяха пълни с някакви Пламеновци, Московковци и какви ли не още "индивиди".

Не съм нито за, нито против тия политици. Биле са на върха,могли са, краднали са. И аз да бях нна тяхно място,и аз щях да заделя някой и друг милион. Сега ако чичко Сорос развърже кисията си, даже бих полегнал на жълтите павета за седмица две. Какво толкова е станало,парите миришат ли?

Чичко Сорос не е ли евреин? Евреите развързват ли кесиите си! Пример, родният син на Рокфелер е започнал като общ работник и е преминал през всички стъпала на йерархията, нищо даром не му е дадено!

По-долу има дискусия за приватизацията и дали българската държава не можеше да е по-добър собственик. Мисля че това съвсем скоро ще проличи. ЧЕЗ се очаква да продаде своя дял на българската държава. Така че тя ще влезе в реална конкуренция с ЕВН. Ще стане ясно, дали примерно в София или в Пловдив качеството на услугата е по-добро!

Боже, пази България. Докога бе, докога?

Бойко осъди поне тия крадльовци бе какво чакаш? Прокопа Трайчо и Дянката са си за софийския,все пак не са от прованса! Гледай да им е уютно при бай Ставри :)

Че той Боко е по-виновен, щото е бил мин. председател, а цялото правителство него слуша, когато е взело решението. Би трябвало цялото правителство да се подведе под отговорност, но пак циркаджийски номера на ГЕРБ и използване на държавата за политически репресии.

Мафията няма шанс. Да си повдигат обвинения, в края на краищата на никой не пречат! Това не бива да ни тревожи и трябва да продължим да се радваме на живота!

Демократично ще се радвам тия урудчета да влезнат в затвора:)

Няма шанс, забрави!

Чисто човешки ми е жал за човека... 5,89% като кандидат за президент, 2,54% с Нова Република... Дано поне да е спестил нещо от получените грантове или от "Америка за България" да му осигурят пари за добър адвокат, иначе лошо... Бай Ставри чака! А той е строг, но справедлив...

Трайчо, от както даде на концесия Добруджа на Шеврон за шистов газ, като при това според разсекретените документи на ДД на САЩ сам си проявил инициатива и си подготвил концесиите, че си ги и предложил на Шврон и 7 Тауърс, за каквото и да те осъдят - малко ще ти е!

Споко бе аркадаш,трай си,Трайчо да ти е името. Сега да не вземеш да пееш в следствието,да се разприказваш и циганчето Костоф,за проценти и оотчисления. Тъй де то за хотелите по Златните пясъци требват кинти за подръжка,как да стане иначе, а?!

Троловете на Пеевски пак са се възбудили, били повдигнати обвинения! Тролчета, повдигането на обвинение е безплатно и затова там сте силни. Ами доказателствата, като дойде време за доказателствата!

Доказателствата са във банковите сметки на подсъдимите .

Грозньо, ама не искате да ги покажете! Ха хаааа!

Поредна атака срещу демократите и инакомислещите. Трудно ще затворите устата на над 300 000 интелигентни българи! Ще дойте и вашия час!

Като хукнеш към затвора да не забравиш и твоя ментор Ваньо ще се моля богу да сте двамцата в центалния софийски в една килийка,че знаеш ли с кого може да лежиш :) Вземайте си и железните гащи, че като те гледам колко си женствен голяма веселба ще пада :)

Чул ли си Кума Лиси как се облизвала, като гледала как се клатят на коча мъдите!

Може би Мафията си мисли, че като повдигне тези абсурдни обвинения, демократичните медии и политици ще се вглъбят в себе си и ще оставят обществото на кучетата и те ще могат да го разкъсат! Не са познали!

Бай Ставри е строг, но справедлив.... Той ще ти осмисли живота и престоя в килията на Централния... Но, ако все пак ти е скучно, има доста мераклии с тъмен загар да те развеселят ( до сълзи...)