Прокуратурата обвини и Иво Прокопиев за сделката с ЕВН

Прокуратурата повдигна обвинение и на издателя на "Капитал" и "Дневник" Иво Прокопиев за продажбата на държавните дялове на енергодружеството ЕВН.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата обвини и Иво Прокопиев за сделката с ЕВН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно бойко как не е усетил далавера за много милиони говори лошо за кожения му шлифер или шлифера има дълбоки джобове дано дойде видовден

Браво най после на този този човек да му се създаде напрежение до сега се измъкваше сух от водата моля ви да не забравите Пеевски и майка му и те има за какво да отговарят и да бъдат съдени голямо крадене и присвояване падна и при тях.

Този мушморок , как стана така бързо богат ? Кой му помогна , не са Агнешките главички , той ги управлява ? Кой е над него , т.е. кой е чадъра на този мушморок все едно изваден от саламура е ?

Само ?!? Иначе като начало добре, НО ......вече сме виждали после- обвинение, препиране ,центрофуга И.......излизат като новородени.

кой кой е и какви пари лапа, малко в статиите. и защо четем тролски американски коментари: - "Фондация Америка за България е терористична, антибългарска организация " - "артията на протестърите Поредният хибриден проект на ЦРУ" А тук има списък, кой кой е: - "МРЕЖАТА соросоиди, експерти и think tanks (листа)" Разбираме, че ЦРУ е добра, самарянска организация, която обича да прави съвсем безплатни "добрини".

Чакам те, Ива! Уф, че си мекичка, пухкава.

Тоя от преяждане ми се струва че е станал невменяем Трябва да мине на диета да се оправи

Избраха Тръмп, грантовете скнаха и бушоните един по един почват да гърмят така си го обянявам аз.Вижте че дори и троловете на платена мрежа спряха да пишат коментари.

Гадините започват да се самоизяждат,сега Буда от Банкя ще самоубие някой.

А на Прасчо и майката-свиня кога? Пардон, забравих, те са от наш'те.

Не, че подкараните са безгрешни но явно поръчката е много голяма!?Или:Защо не правиха нищо до сега?На умряло куче нож вадят.Ако загубят гербаджиите задниците ще са облизани!А ако спечелят, подкараните ще са невинни и ще им снемат обвиненията1

Съдъд отново показа,че там работят смешници.Казвам го,че ако тези неща се случваха в Румъния или друга цивилизована страна тези измекяря щяха да са зад решетките и делото щеше да започне след това.УЧЕТЕ СЕ ОТ РУМЪНЦИТЕ.Вие сте същите престъпници като тях.

Я, ... ми туй на снимката най на прасенце ми мяза бе!

Чист платен пред изборен репортаж, другото си е глупости .

Когато Следствените органи нямат/не представят факти, свидетели, доказателства ... много ясно, че всичко е "Парлама", предизборен репортаж!Много обвинения ... няма осъдени !

Ще цака мангизи и всичко ще е ОК.

Всичко това е театър за наивници, разбира се, и се прави така предизборно и пропагандно. И резултатите са ясни от сега - няма да има резултати! Не че тия не са виновни, всичките са за затвора, но ако прокуратурата и съда наистина искаха да си свършат работата, те отдавна щяха да са в затвора вече, а не да се занимават сега с неща от преди 6 г.! Но все пак има някои интересни неща покрай тия обвинения. Първо, как така медиен издател има нещо общо с продажбата на държавни дялове? Това е много странно и показва как медиите и държавата работят заедно в една голяма мафия. Второ, Иво Прокопиев и компания натискат и протестират най-много за "съдебна реформа". Да не би защото имат много престъпления за криене и запланувани бъдещи такива, че искат да вкарат свои хора там. И трето, всички знаят че Иво Прокопиев е спонсориран от "Америка против България" и е отявлен соросоид, Трайчо е същия американски агент, а от друга страна имаме Бойко, Пеевски и техния човек Цацата, които пък играят за Турция. Изглежда проблемите между САЩ и Турция са се пренесли и в БГ, което за мен е основната причина Бойко да се уплаши и да иска да си ходи вече. В крайна сметка неговия край започна с преврата в Турция!

Краят му започна като предадоха по най-подъл начин турчина беглец на Ердоган. Но много го бавят американците, защото и на тях не им пука за територията България. Имат си бази тук, стига им.

Дирчо, ако си прав за това, че ББ играе за Турция може би именно върху него ще се излее справедливият народен гняв. НЕ че и останалите от всички цветове не го заслужават.

А Шиши няма ли да го обвинят? Е, така просто, за да го оправдаят после!

Много обвинени, нито един осъден. Нито един откраднат лев не е възстановен на държавата. Напротив, харчат се огромни суми за водене на дела, експертизи, адвокати. Накрая, след много години разтъкаване, излиза кратко съобщение , че обвинения е невинен. Тогава прокуратурата бива осъдена за обещетение. Всичко това плаща българският данъкоплатец.

Как може. Прокопиев е честен, почтен и бизнесът му е чист като наакано детско дупе.

Българската прокуратура е част от престъпна организация наречена Българска съдебна система. Тази мафия раздаде на престъпната съдебна система имоти по морето чрез фалшиви заменки и така задружно го бетонираха и осраха . Това ощети държавата за стотици милиарди но няма нито разледване,нито обвинения а камо ли съд ....нямало кой да подаде сигнала

Много ми е интересно, г-н Цацаров, ако тези лица са наистина виновни в извършване на престъпления, как така тези неща са станали през 2011, а вие реагирате на тях след 6 години. Да разбираме ли че 6 години сте си затваряли очите и не сте си свършили работата за която ви плаща народът

Как един издател може да улесни министър за каквото и да е действие, без значение дали е умишлено или неумишлено?

Ега си цирка ... Изпускаме властта .... Най-големия грантаджия следствен .... Дясната идея пак ще се разпадне, грешка ще се разложи под тежестта на награбеното ....

Под разпад на дясната идея загуба на десните на изборите ли се разбира?

Когато не са в състояние на "олигархична конкуренция" не могат да загубят избори, защото те и техните господари ги организират и фалшифицират.

Tи, моя ли лижеш, с тази физиономия на тотален олигофрен!!?? A, боклук???;))

такива свине, които се изживяват на "олигарси" само путин ги "опрасква" яко!!;))

Спокойно, Народе, никой от обвинените няма и да помирише затвора.Просто ги рекетират както Лупи, както Бисеров и т.н.

Ух, Ивчо, от кога те чакам! Ако знайш какво посрещане сме ти организирали вече...Намерихме ти и ерген, един здрав момък, надарен.Ще те пази и закриля. В началото ще ти е трудно, но се свиква. Не се плаши.

Ми туй прасенце бе! Розовичко прасенци....

Като гледам, всичко е навързано много здраво... Прокопиев нареди кабинета на Борисов и си назначи няколко човека на ключови позиции. Борисов възлага голяма част от обществените поръчки на фирми на Пеевски (Доган). И накрая Прокопиев и Пеевски са изкарани двамата най-големи врагове и тук троловете поставят дилемата "Прокопиев или Пеевски"? Нищо не разбирам вече...

Много тролове активираха тия дни в тоя форум, да бранят Пеевски и кукловодите му.

Да бранят Пеевски? Хайде стига бе... Къде ги видя тези защитници на Дебелия? Виж, тук е пълно с хора, обясняващи колко "честен бизнесмен" е олигархът Прокопиев...

всъщност идеята е като на Бареков - "презареди България", в контекста на политическите партии. Това за първи път е пробвано с изборите за 7-мо ВНС, когато е издадена секретна заповед "хората по места" да намалят преднината на СДС на изборите. Това намаляване на преднината + допълнителни хватки като районирането довеждат до съкрушителна победа на "здравите" сили, които вместо да изпишат вежди - изваждат очите. В смисъл - вместо да успокоят анти-комунистическите страсти ги засилват почти до неконтролируеми размери (особено след прочутото изказване на Пешо Танкиста). Същото е и сега - ГЕРБ ОТЧАЯНО се нуждаят да свалят от себе си напрежението на "победители", но нещо не им се получава. Затова правят все по-налудничави неща. Всички предричат, че няма да се коалират с ДПС и БСП, но ти гарантирам, че ако са първи на следващите избори ще направят точно това. Или някоя още по-голяма глупост.

За ЕРП-тата трябва да се погне онова Величество Симон! Неговото правителство тихомълком разпарчетоса българското Енерго и метна в ръцете на ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН! Едно от най-големите престъпления на "прехода"!

Ах на мама хамстерчето ми,буските му светят от червения хайвер на татко му,ах на мама ненахранилото се и не накрадилото се.

Тук не само Прокопиев е виновен , вина има цялото тогавашно Управление на ГЕРБ ! Групата Агнешки главички са само помощници! Всички тези мошенници трябва да лежат в СЦЗ !

....шефът на КФН Стоян Мавродиев вече водеше война с Иво Прокопиев, провокирана предимно от публикации в изданията на "Икономедия" като тази, че Мавродиев е подписал пълномощни за офшорни дружества, през които са изпрани пари от наркотрафик на Евелин Банев-Брендо.

Прокопиев, Дянков, Борисов, Пеевски, Костов и безброй знайни и незнайни български мафиотски изроди е крайно време да бъдат изпратени някъде в Сибир...Като гледам мутрата на Прокопиев се питам защо само Пеевски е обявен за най- големия мафиот в държавата, тоя с какво е по - назад, или Борисов????

И защо в Сибир? Това не е ли в Русия? Ти какво общо имаш с Русия? Не ти ли казаха да не се издаваш?

На теб май ти харесва да те мачкат мафиоти ...

На Марс повече ли ти харесва, щото на мен ми е все тая къде ...? И искрено се забавлявам, как само подскачат троловете и Боковистите като ужилени, ако прочетат нещо свързано с Борисов или Прокопиев. В последно време се забелязва една повишена активност, мда ...наближават избори !

Единственото правителство, което има по-добри резултати от предишното на ГЕРБ, е сегашното на ГЕРБ. И то е така, защото продължават започнатото тогава. Дянков беше многпо добър. Разбира се в потяган на финансите, за да стане от България държава, а не в кебапчетата и лъжите, с които може да заинтересува лумпенажа на България. Цифрите говорят по-добре от уродясалия електорат на БСП. Да не би да сте а друго мнение? Лумпенажът все иска подобрение за пет пъти по-късо време, отколкото е възможно. И поради нетърпението получават поредния четвъртит от БСП. БСП няма мандат без икономически колапс, драги зрители! Споко! Няма и да им.

Боко, ти ли си бе, Тикво? Умря ли ти циганката, та почна сам да се хвалиш?

Ходи си изпий хаповете,че те е надухал вятъра в празната глава.

Така ще получи индулгенция, че е невинен...всички хора на Иван Костов са оправдани защото църен Ваньо винаги е прав.

Такива действия от страна на прокуратурата е като да стреляш по убиец терорист с халосни патрони!!!!!!!!!!!!!!

Ха.ха.Евтин трик да бъдат шантажирани и отстранени предизборно.Ако това е вина,тиквата следва да води хорото,след като никой не подписва без негово разрешение.Сега с въвеждането на мажоритарни избори и парирането на опозицията,пак ще ни яхат старите будисти. Иначе Доган няма как да стане ортак във властта с тия рехави проценти.

Наи после Костовистите трябва да си платят за разбиването на СДС и ГЕРБ. Да обяснат Раданчовци и Прокопиевци колко им плаштат комунистите да разбиват дясното.

всичките ни политици, олигарси, бизнесмени и ифамилииите им са за затвора. Въпроса е защо така избирателно и предизборно действа негово преосвещенство Главния Цацаратор?

Просто премиерът в оставка хвърля прах в очите на бъдещия електорат, за да скрие главните виновници, с помощта на които присвояваше милиарди от общественото богатство.

ТОЙ ДЯНКОВ РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА ОТ 1,5 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТКРАДНА И НИЩО ТА СЕГА ЗА НЯКАКВИ ПИКЛИВИ 10-15 МИЛИОНА ЩЕ МУ ТЪРСЯТ СМЕТКА.

Така ли изглежда "честният частник"? И какви само розови бузки е пуснал...иде ти да го нащипеш като малко дете! Един вид поостарял Пинокио. Това ли са колегите на Б. Данев, за тях ли ни призовават да работим неуморно и денонощно, че сме били мързеливи и прости?

Естествено. Прокуратурата ще обвини всички, които не са ДПС и БСП. Банално та дрънка. Че си и вярва...

Естествено либералите ще критикуват всички олигарси, само не и тези, които им плащат ;)

ГЕРБ към БСП ли ги причисляваш в случая? (Щото и те би трябвало да са в списъка. Но и включени към БСП ще го приемем, защото ГЕРБ са си пребоядисани комунисти и ДС, начело с правоверния член на БКП Борисов.)

Прокуратурата започна с обвинения срещу трима от БСП, начело с Овчаров. Ама вие помните три дни и половина.

Пеевски и майка за парите от тото,Цацаров май е от техния отбор.

Дянков и Прокопиев ще се наложи да обучат прокуратурата как се прави икономически ръст в невиждана световна криза. Нямам повече коментари.

Ако вкарат соросоид N1 в затвора за 10 години и му отнемат цялото имущество, ще повярвам в дядо Коледа, извънземните и баба Яга със седмте козлета.

Няма да го вкарат, а пък аз ще му увелича финансирането за компенсация на временните притеснения.

Що бе - не съществуват ли поне извънземни и седем козлета някъде? Щото аз поне в тях вярвам...

А Борисов, а Борисов?

Ето защо няма пари за 300 лева минимална пенсия ,защото назначаваш крадци за министри и не вкарваш в затвора такива ,като този на снимката,ето затова ще загубиш следващите избори...

Пари за 300 лева пенсия няма, защото БСП 4 пъти управляваха и нямаха мандат без икономически колапс. Това са фактите. А при ГЕРБ има все повече пари и увеличенията са факт, като при това и теглените заеми вече се изплащат заедно с увеличенията на пенсиите. Времем е да пораснем над нивото на маймуните. ВРЕМЕ Е!