Чобанов за КТБ: Изпълнявах препоръките на Дянков

Петър Чобанов отрече да е виновен за фалита на КТБ. Той декларира, че е изпълнявал препоръките от времето на Симеон Дянков и служебния кабинет на Марин Райков.

Обратно в новината

Коментари - Чобанов за КТБ: Изпълнявах препоръките на Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намери как да се измъкняш с някой, който е по-мразен от тебе!

Дянков и Боко са виновни за фалита на КТБ.

Чообан ефенди, ти собстен акъл нямаш ли та ще изпълняваш препоръки на някакво провалило се министърче? Не че ти се не провали ама това,ч е обърна резбата те резили двойно и тройно!

Лъже гадината.

Какъв ти е Дянков, бе, ретард.. това плаче за съд!!!

Чобанов - депутат от ДПС и бивш финансов министър в кабинета Орешарски : "Изпълнявах препоръките на Дянков." Иначе казано: "Той ми каза така да направя." Какъвто им електората - такива им и депутатите и министрите. Пуу!

В изпълнение на РАЙКОВОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ 127 от 27 май 2013 г. до ДЕКЕМВРИ 2013 от КТБ СА ИЗТЕГЛЕНИ 75% ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ!!! Банката не ФАЛИРА... А в нея остават 25% от тях и тя не пуска кепенците на 1 ЯНУАРИ 2014-та... И СИ ПРИПОМНЕТЕ ПЪРВОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ИСКРОФФФФ през ЮЛИ 2014-та!!!! И КАЗАНОТО ОТ ВАШИНГТОН МЕСЕЦ ПРЕДИ ТОВА... ОТ тези, които бяха на "работно" посещение за НАБИВАНЕ НА ОБРЪЧИ....

изпълнявал е препоръките на делян пеевски

Искам това лъжливо овчарче-чобанче-депесарче да го отнесе по мафиотските правила за издънките...

але мех грозен, ти глава на раменете нямаш ли...... за кво лежа на пода на белия автобус докато млатехте хората зад ал.невски или си забравил нещастник долен..... тези ги разправяй на свети петър, ще си министър на олигарски, гея бея и злодея и ще изпълняваш заръки на с.дянков... корабчеита дали плуват в очите

Сега си прехвърлят вината помежду си за КТБ. Междувременно обаче белгийските инвеститори начело с Луврие няма да чакат тая държава твърде много и после пак ще се окаже, че някой не си е свършил работата. И пак ще гледаме същата сценка - кой изгони единствените, които могат да платят част от цената на фалита на КТБ.

Чобане е е е ..... Чобан си е пръкнал... чобан ще си останеш..... та накрая се продаде и на чалмите...... жалък плужек....

Припомни си кой ги търсеше чобаните:Нямало работа? Как да няма? Търсят се овчари! Агнешкото месо и овче така се търсят в цяла Европа. В зеленчукопроизводството. Ама той нямал (работа), защото бил IT-специалист

Изпълняваш препоръки, ама ще го отнесеш ти, защото си много нищожен и старателен бушон...

zosha_@

Пеевски -това, Василев - това...Не! Проблема е в липсата на ефективен банков надзор, "фалшивата" заверка на отчетите от KPMG, съставянето на документи/отчети с невярно съдържание, неизпълнението на служебни задължения на физическите лица, отговорни за надзора над КТБ - по каква причина - те да си кажат..ако някой ги попита. Прокуратурата поне би следвало, а не просто да се съсредоточава върху мениджмънта на КТБ. Не мисля да припомням приказката за зелника - тарикати винаги има, но когато е за сметка на държавата, т.е на всички нас, възползвалите се трябва да платят сметката. Ефективните присъди, на всички по веригата Управление-Контрол на КТБ, са най-добрата превенция да няма повторение на КТБ.

Ето, Ето кой още седеше зад фалита на КТБ, освен Пеевски, ами и самият Дянков.

Ама разбирасе, той Дянков е виновен, че при тоя с овчата физиономия фалират банки. Мани другото ме се оправдава, че следвал ПРЕПОРЪКИ. Ми Чобанов, ти глава нямаш ли? За чии беше там?

Aми тои си е, от фамилия "чобани"!! поколенията от фамилията явно са пасли само овце??!! какви финанси, какви министри, се е очаквало от този??!!-:))

ФАЛИТА НА БАНКИТЕ КАЖУВАШ: Постановление 127 от 27 май 2013 г. на служебният кабинет на Райков, който забрани държавните предприятия с над 3 млн. лева влогове да държат повече от 25% в една банка. Обнародвано е в ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК на 4 юни същата година, и срок - ШЕСТ МЕСЕЦА ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНО!!!.

Дресирано морско свинче, свикнало да изпълнява "препоръки" = заповеди на мафиото-кукловоди

Случая КТБ и липсата на 3,5 милиарда е измислица и дело на външната политическа мафия.Доклада за липсите и това че банката е болна и нетрябва да се спасява е по външно искане и доклад на квестори и е договорено между борисов и американците и целта е съвсем друга и много глобална и е свързана с ЮП , кризата в Украйна и връщането на власт на удобни демократи които ще фалират държавата с 27 милиарда военен заем.От банка се започва и се свършва до военен конфликт.

Какво се оправдаваш бе, лигльо? Марш към кауша! И на теб и на Дебелян и на Овощарски задниците ви лъснаха. Вие сте виновните, никой друг. Бочко априори е невинен, той само прибира в собствения джоб чужди кинти.

ВТБ СИ ГО ПРИБРА В БОРДА НА ВТБ БАНК В МОСКВА.. За раздуването на балона КТБ... Все пак 33% от ДВА МИЛИАРДА от 2008 за ВТБ са по-малко от 33% за 5,64 МИЛИАРДА ПРЕЗ 2012-та. Нали така?

КАЖУВАШ, ЧЕ СА ОТКРАДНАТИ - 3,5.. Виж си доклада на БНБ... 5,64 - 2 = 3,64

Делът на ВТБ е 9.9%. Малко са хората, които критикуват Путин от центъра на Москава.

Тоя пък е и нагъл.

оо, те всичките са такива, само , че другите се крият по заповед на някои...

Постановление 127 от 27 май 2013 г. на служебният кабинет на Райков, който забрани държавните предприятия с над 3 млн. лева влогове да държат повече от 25% в една банка. Обнародвано е в ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК на 4 юни същата година.

Дявола е в детайлите. Постановлението и препоръките бяха правилни. Това, че се мотаха толкова време и не ги изпълняваха доведе до текущата ситуация. След това като му дадоха на чобанов нови препоръки да удари банката под предлог, че изпълнява предишните препоръки, които удобно не беше изпълнявал сумати време ударно изтеглиха държавните средства от банката. От всяка банка като се изтегли рязко ликвидност и тя фалира. Така че чобанов да не говори врели-некипели ами да си понесе вината.

27 ное 2009, 13:44 КАПИТАЛ "Подозрително единомислие". Три банки държат 60% от парите на най-големите държавни фирми. 22 май 2013, 20:45, КАПИТАЛ "Кабинетът прие правилата за парите на държавните дружества!" С постановление 127 от 27 май 2013 г. служебният кабинет на Райков забрани държавните предприятия с над 3 млн. лева влогове да държат повече от 25% в една банка. Обнародваното на 4 юни същата година постановление даде 6-месечен срок за изваждането на държавните пари от банките любимки на властта.

Изборите бяха на 15 МАЙ 2013-та Орешарски е премиер, а Чобанов министър от 29 МАЙ 2013-та. ОРЕШАРСКИ И ЧОБАНОВ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОСТАНОВЛЕНИЕТО!!!! ЗА КОЕТО СЕГА СЕ ОБВИНЯВАТ ОТ БОЦКО, ЧЕ СА ГО ИЗПЪЛНИЛИ Внимателното проследяване на датите води до извода: БОЦКО ОБВИНЯВА НЕПРАВИЛНИТЕ А сега си припомнете за една пресконференция от ИЗБОРИ 2011. Когато каза, че МАГАРЕ да бе предложил щяха да го изберат за ПРЕЗИДЕНТ.. И БИ ЧЕМБЕРИ на посочения от него избраник пред цяла България..

кой вестник ВИ показвам........ А какво писаха ИСТИНСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ: Росен Плевнелиев не заслужава това, а защото той показа, че е един случаен човек на случайно място. Той не би трябвало да е президент, защото е подставено лице на кръговете около Прокопиев, т. н. "Глобална България". Там са Цветелина Бориславова, Иван Кръстев, който минава за Демиург на част от протестите, нека да не забравяме, че беше и един от най-близките съветници на Бойко Борисов. Целият кръг "Глобална България" беше в основата на успеха, както на Борисов, така и на ГЕРБ.

Всичко сте объркали и дати, и години, и хора. А логиката на хронописеца, направо цепи. Зер, авоари под 3 мил или под 25% не могат да се теглят. И какво значение имат ограниченията, след като те се отнасят само за края на тримесечието, а в първите дни на юни това не важи. И пр. и пр....

Каквото и колкото да се коментира, на финала всички политици и експертите им солидарно ще заявят,че виновна за КТБ е световната финансова криза и няма да остане нищо друга от многото писаници и говорилника освен това,че ще трябва да изплащаме ние и тези след нас.Несъгласните с това да си свалят партийните очила!

Но, това е самата истина, която никой не ви казва, цащото ще се досетите, че тя засяга и другите банки, и застраховките, които сте си правили, и пенсионните фондове и др. Но, да се надяваме, че с останките от КТБ ще се заздравят.Така е в криза- някой изажда някого.

Единственото което мога до кажа за лоената топка с пъпки е Еничар-доброволец!

Чобан, кажи ни на какъв пост в КГБ е Дянков? Кажи си всичко. Ние знаем, че КТБ бе под контрола на руснаците, само дето не знаем кой какъв от наша страна е в йерархията? Кажи си, Чобане?!

Гледам снимката и миля!След като това кръгло нещо с пъпки стана министър,какво правя тук още в тая забравена от бога държава!Всеки който има сили да бяга навън!накрая тука ще останат само цигани и политици!Ще е забавно !А най накрая само цигани!

да пиша , докато не са те затрили ! абсолютно си прав в тезата си !

Чобанов, защо си депутат от ДПС? Ясно е препоръките от кого са. Местан не се е срещал с Василев, но неговия началник да. Боко и Цветалинка ще се възползват най-много от фалита на КТБ.

От времето на Венци Коня, през ненадминатия политически клоун Данчо Ментата, до въпросния субект Петър Чобаноглу, всички политически и управленски престъпници са намирали подслон и имунитет при агентите Сава и Пальо! Нява да изброявам ренегатите, минали през кочината ДПС!

Стига с рефрена "Всички са маскари" Маскари са Орешарски, Чобанов , Искров и Писанчев.

ЕЙ, МЕДУНЧО , ЧОБАНОВ ... КОГАТО ДОЙДОХТЕ ЧРЕЗ ПРЕВРАТ НА ВЛАСТ, ВСИЧКИ В ХОР ПЛЮЕХТЕ ДЯНКОВ ... НО ДЯНКОВ НЕ ИЗТЕГЛИ И ЛЕВ КРЕДИТ ... СЕГА НОВА ПЕСЕН ... ИЗПЪЛНЯВАЛ ПРЕПОРЪКИ НА ДЯНКОВ .... ЕЙ , МЕДУНЧО , ЩО НЕ СТАНЕШ ЕДИН ...ЧОБАНИН И ДА ОСВОБОДИШ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ ПАРЛАМЕНТА ???

Днес е 1 април, в очакване сме да се включи и негово величество гусин Банкянски, да избълва поредната лъжа.

Не смее да появи, защото всички знаят, че той е виновен за фалита.

ДА ГИ ГОВОРИ ТИЯ ИЗМИСЛИЦИ ПРЕД СЪДА.ТАМ МУ Е МЯСТОТО.

Няколко правителства надуваха балона КТБ и той в един момент се спука. Надуването започна още при НДСВ.Така , че виновни бол въпроса е кой ще хванат и ще отговаря.

Някои изпратиха сидници само месец преди фалита за да скрият данни. Да му мислят останалите!

ДА ПОВТОРИМ ЗАГЛАВИЕТО ЧОБАНОВ (БСП) ДЕКЛАРИРА, ЧЕ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ПЛАНА НА ДЯНКОВ (ПУТИН) РЕЗУЛТАТЪТ Е: ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ПО ПОРЪКА НА КРЕМЪЛ

Защо са го поставили на този пост?Той глава на раменете няма ли?Работи по препоръки и получава голяма заплата ,а сега ние работарите ще плащаме за кражбата на века за България.Егаси и малоумника и още е депутат.Е няма такава държава !

25 годишно непрекъснато крадене и естественно -няма нито един в затвора!!! BG трябва официално да се преименува в република на мафията!!!всички честни граждани трябва да получат право на временен престои в европеиските държави , а EC да преброи останалите мафиоти... колко мислите ще останат до преброяването??? наи-малко два милиона !

На Станишев от къде му е къщата в Швейцарските Алпи, където живее с Моника и децата, а?От крадените милиарди.

Аз пък мисля, че всички и предишни и сегашни управляващи са виновни, за всичко. Вече ми омръзна да търся, кой конкретно за какво, то има ли нещо, което да е наред - няма. Значи за всичко са виновни всички и е крайно време да си понесат последствията. Както и да си мятат топката, пак са виновни.

Откъде са десетте милиарда на Боко? От фалита КТБ спечели четири. Ами останалите?

Като пишеш глупости някой мисли ли, че вярва.

кинтите са в Станишев, не случайно се издуха овреме от България

Днес е денят на лъжата 1 април и свинеподобното същество от картинката е решило да ни развесели!

Ох на мама хубавеца!Ой на мама министъра!Престаните да го плюете!Като малък цялата копанка си изяждаше!Най красивото дете?!!Като порасна се превърна в красив млад мъж!Ако спрът Да го яхат в ДПСто може и булка да доведе!Или зет?Може и животно!?!?!

Това че задължиха държавните организации, да държат парите си в различни банки, бе едно от най-положителните решения на кабинета Орешарски. Затова и не закъсаха при фалита на КТБ. Освен вътрешните проблеми в банката, тя бе срината като доверие. А за това са виновни много хора. Караницатата между Василев и Пеевски бе една от тях. И Василев не бе от най-адекватните в изказванията. Но банковата криза почна чисто политически. Имаше някакво финансиране на Бареков от КТБ. Може би Василев се е опитвал да си купува власт. Заради набиращата тогава медийна кампания за Бареков, то той явно се превърна в заплаха за тези от сегашния РБ. Техните хора от Престъпната Мрежа дадоха на прокуратурата Бареков, Пеевски и КТБ, като престъпна организация. Не ставаше дума за нередности в банката. Просто искаха да ударят финасирането на Бареков. Това бе началото на банковата криза. Престъпната Мрежа я започна. После се издъни и прокуратурата с медийни акции, без да съобразят ефекта. Можеха ако има нещо да проведат тайно разследване. После бяха караниците между Василев и Пеевски. И накрая едно необмислено изказване на Искров, за липсващи документа за 3.5 милиарда заеми, които после ги откриха, пък и имали множество копия. Без това изказване банката можеше да отвори врати на предвидената дата - примерно бе 21 юли. По първоначално излезналите данни от БНБ, КТБ е имала влогове за около 5.1 милиарда лева. Дадени заеми за примерно 5.6 милиарда лева. А освен това капитал/имущество на банката за 700 милиона. Излизаше че банката е на плюс с 1.2 милиарда лева, при възвращаемост на заемите. Те дори да рухнат, нямаше да е на 100%.

Само дето не е на Орешарски това решение...

При него го въведоха.

Нищо, че на някои не им харесва!Пропусна само активната намеса на ББ, който на всеослушание говореше за сринати и фалирали банки и т.н., все неща, които после ги забраниха със закон!А той не е кой да е все пак!

Да Бойко имаше нобмислени изказвания. Обикновенно му трябва месец за да загрее. Но все пак не бяха, като да обвинят КТБ в престъпна организация. Прокуратурата да влиза публично на акции в клонове на КТБ. Пеевски и Василев да се обвиняват за опити за убийство. И Искров да каже, че липсват документи за 3.5 милиарда лева.

Самият Цветан Василев с разни фирми-фантоми окраде парите в КТБ и няма какво да търсим под вола теле. Тази мижитурка на снимката и да е искала нищо не е могла да направи! А Бочко да разкаже по-подробно кой, как и защо разпореди 70% от държавните пари да бъдат съсредоточени в една-единствена частна банка! И кой, как и по какъв начин е имал изгода от цялата тази работа!

Ти луд ли си, бе? САМ да го направи! Ако е вярно / което е АБСУРД / - направо го ИСКАМ за финансов министър ВЕДНАГА!

ОК! Съгласих се с теб - сам не е могъл да го направи! Бочко му е помагал!

Че той и Дянков е за панделата. Защо кисне у руско, а не си дойде да си види вересиите!

Дянков няма нищо общо с КТБ.

Дянков го изгониха от Русия и той взе че, написа книга.От година и нещо не е там.Показаха му вратата на великия финансист

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВНО ЗАЕДНО С БНБ И ДАНС.ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН.

Пълни глупости. Боко ограби банката, а сега всички ще плащаме. Откъде са му милиардите?

Разбира се, че е виновно. Виновно е за това, че спаси държавните пари като ги изкара от КТБ, където почти всички ги беше вкарал Борисов.

Това е. Дянков е виновен т.е. Борисов и ГЕРБ. Те стоят и зад Костинброд и зад фалита на КТБ. Борисов си призна, че се е договорил с Василев за милиардите. Цацаров да обискира дома в Банкя да видите къде са милиардите. ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Куца ти яко логиката.Ха-ха-ха.Иска ти се оставка ама няма.

Да, ама си имам едно плюсче!

типично в стил бкп/бсп/дпс! Пак ГЕРБ и Борисов са им ср*ли в гащите............ еВахти и профаните! Тия си мислят, че всички ние сме проЗти като техния електорат.....

странно стила на Борисов е БСП и ДПС ми сраха в гащите.. доста си приличат май.. Бойко-фенче?

фактите говорят другарю!

За да станем нормална страна трябва да съдим такива като този и Искров подкрепяни от Орешарски и Писанчев.

не прехода е виновен

Абе така са навързани, като свински черва всички с тази пирамида - банка, че не е истина. Борисов вече тръгна да се обяснява, че Василев го посетил да му се извини / моля ви се /. Първанов сутринта по Нова го питат, дали са се срещали с Василев, а той отговаря ' Сигурно ' и ' Възможно е ' / моля ви се /. И така по веригата, като започнеш - има да се брои. Много. И дълго. Ама сега, кефът е, че ВСИЧКИ треперят - какво ще каже Василев. Че тези пари са отписани - едва ли някой се съмнява.