17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите магистрати се трогвст само от пари. Колкото повече пари, толкова повече се трогват.... А като доказателство парите са са също много мощно средство...

с такава майка сигурно са още девствени

провален народ

Какво повече да знаем за семейството и след като знаем че живее толкова години в бащиния апартамент??Какво повече да знаем след като децата и НЕ ходят на училище а тая си крепи задника с тях в къщи дето снимките показаха че е бетер циганска работа.. Да посегнеш на баща си дето те е хранил и гледал си е престъпление по всички закони

Това не е нормална жена - тероризирала е баща си, и децата си.... То и личи по физиономията. Нека полежи малко, да размисли какво е правила!

Полицайката е много секси

И тая не е за изхвърляне ! Кикикики

Оставете жената намира! Абсолютно невинна е! Баща й я е провокирал! Доказа се, че е абсолютно невинна! Като не знаете историята на жената и на семейството й, не комнетирайте!

и затова е невинна, че е убила? ако майка й я е провокирала, би убила майка си? децата? за разни чужди хора да не говорим. нагла си донемай къде. на кого да влизаме в положението, на тая злобна чума, че е проляла 2-3 сълзии? я се разкарай ма!

Мъжът и само в това вижда своето спасение от нея - да признае нейната вина защото както се разбра завалията е бил безгласна работлива буква при това чудовище дето имаше нахалството и учителка на деца да иска да става..

Да свиква. В затвора ще има достатъчно време, за да се успокои. Изрод.

Така е плачат някои , а забравят колко са били зли. Ум да ти зайде от човешки низки страсти и дума да не можеш да кажеш като се прибереш.