Общински приют изхвърля бездомни кучета край Стара Кресна

Българската агенция по безопасност на храните и Община Благоевград изясняват случая

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е първичното - пускането на кучета или събирането им? Отговора е без значение. Важното е държавната хранилка за кучешката мафия никога да не е празна.

Прочетох темата:"Общински приют изхвърля бездомни кучета край Стара Кресна". Изместваш нещо?

С тая криворазбрана "хуманност" ще е така - пълно навсякъде с бездомни кучета (защото е доходоносно за някои до ги има), нападнати и нахапани хора (обикновено са деца или просто по-слаби хора, които се страхуват) и неизбежните паразити и болести, които пренасят. Да не говорим за физическото замърсяване в градовете. В цивилизованите държави няма бездомни кучета защото, когато някое бива хванато и не му намерят стопанин, след определен срок на пребиваване в приют, го приспиват. Тези популации не са природни, предизвикани са от човек и точно той трябва да си поправи грешките.

Господ ли си за да решаваш кой да живее ?! Държавата в лицето на общините е длъжна да не допуска размножаване на бездомните кучета , като ги кастрира на 100 % . Собственици на кучета , които ги изхвърлят на улицата трябва да бъдат заплашени с огромни глоби и дори затвор . Към полицията трябва да има подразделение Pet police , което да следи за нарушенията , както е например в САЩ . Изхвърляш кучето си или не се грижиш нормално за него и си заплашен със затвор .

Глупак

Бездомните кучета са като бездомни деца ! Всяко се вглежда с надежда в минаващите хора за да намери стопанина си !

явно е бил някой тур оператор за кучешки воаяжи...

Масова практика, кучетата от Бургас ги изхвърлят на пътя между Дебелт и Средец примерно.

Сефте ! (както се казва) Всеки знае, че градските кучета се карат по селата и се оставят там. Разликата е, че този път са хванали общински приют. Останалите са обикновено бусове без никакво означение какви са и от къде са...

Ми като Чарли Чаплин и хлапето - то трошеше прозорците, той поправяше... Те плащат на кучкар да лови кучета, някой трябва да зарибява околностите...

Да се уволнят служителите които са извършили това деяние ! Държавата плаща за кучетата и на тези които се грижат за тях !

Вчера в България са умрели 3 възрастни хора от системно недояждане и лоши битови условия на живот. Тях уви нямаше недое.ан кучераст, който да ги снима, а и не са доходоносни като четириногите!

Никой не е искал да се роди куче !

Прочетох темата:"Общински приют изхвърля бездомни кучета край Стара Кресна". Изместваш нещо?