Общинар с Ролс-Ройс, ядосал Нинова: Омръзна ми от комбайни!

Зам.-председателят на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев (БСП) предизвика гнева на Корнелия Нинова с чисто нов Ролс-Ройс. Той обаче не прие критиките й.

Обратно в новината

Коментари - Общинар с Ролс-Ройс, ядосал Нинова: Омръзна ми от комбайни! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жънат комбайните българско жито, а си го внасяме като румънско. Те така се купува Ролс...

От утре всички социялисти с Лади, Жигули, Москвета и Запорожци. За висшия партиен съве може, по изключение Волги! Да демонстрираме бедност, другари!

Прав е човекот, нека Нинова си лъска Запоршето!

Gal

Айде имахме един дето обикаляше с трабантче....ако може да докаже произхода на парите си да си кара каквото си иска....

БСП партия на чокоите ли е? Само ДП им липсва във фасадата.

аз ако съм на Бенчо ше си купя Чайка-та на Брежнев да мирясат от БСП ...ама тунинговаанаааа по-скъа от сегашната таратайка

ЧЕ ПО 2 ЛЕВА Е ЛУКА, ЛАФ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО, ВСИЧКИ НИЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА РЕЖИМА НА ТАТО, СИ ИМАМЕ АПАРТАМЕНТИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ЗАНИМАВАМЕ СЕ С ВСИЧКО И АКО ТРЯБВА ЩЕ СИ КУПИМ НЕ САМО РОЛС РОЙС, А И ЯХТА И САМОЛЕТ

доходите винаги са били много ниски в българия

Чудесно е че имаш такава кола, значи и умът ти щрака...но лошото е че като ходиш с нея насам натам и се създава впечатлението че ...вижте кой съм аз, а пък вие сте ехеее назад с материала....и аз съм го виждал този автомобил, видях и шофьорът му...честно казано не ми се видя щастлив от това че има това возило, е имал мерак, ама доказано е Бенчо че ламарини и други материални богатства НЕ носят щастие...добрата дума, помощта, искреността, джентълменството...това са непреходни ценности!

Какъв добър, състрадателен и честен мъж. Робите, дето работят за него сигурно са едни щастливи и доволни хора.

Аз ако съм на мястото на Курнела, ще си купя самолет, някоя малка, евтина Хонда - 420! Да видим кой колко високо може да стигне ...

За да успокои Нинова,Бенчев трябва да смени Ролс-Ройса с черна Волга.С такива коли се движеха първите секретари на Окръжните комитети на БКП по времето на бай Тошо.

Стефан Продев, който смени БКП на БСП и "Работническо дело" на "Дума" беше казал, че Партията се състои от червени бабички и червени мобифони. Като чета за високоморалния спор между Корнелия и Бенко се питам кой от двамата е ч.бабичка и кой ч. мобифон. След обстоен размисъл стигнах до извода, че и двамата са и бабичка и мобифон - червени, естествено.

Така е!След 1944 год селяндурите завзеха властта,за да се качи Тошо свинара и обкръжението им в скъпи коли за онова време....на населението завещаха комбайн,ватенки и гумени ботуши....Да сте се борили за конституционна монархия,за да карате по0хубави коли и да имате живот на бели хора

всеизвестно е правилото: които кара галяма и ласкава кола или е комплексар или му е малка онази работа :-)) бе я направо си купи един бтр да караш по нивите! тои е още по-голям:-))

Тоя същия ли притежава 400декара, до плажната ивица на Корал до Лозенец? Как се придобиват тея имоти? Кога ще спрем мутрите по морето? Изгониха българите в Гърция !

Ето това са днешните леви. Ако това е лявото мислене на това, което се опитват да Ви пробутат за лява партия съм супер спокоен - соц скоро няма да има. Идиоти!

Дал половин милион за Ролс, а му се досвидяли още 7000 за номер като "Бенко1" ... Сега малко по- сериозно - винаги съм смятал, че подобни коли (Ролс Ройс, Майбах ...) са за да се вози човек в тях, да има шофьор. Ако е за каране, има по-добри варианти. Аз бих взел Aston Martin или BMW i8, но съм на 34 години, на 65 - вероятно някое Бентли или Ягуар би подхождал повече.

аз левски отказвам да бъда роб на когото и да било борба му е майката

защо по времето на фашизъма човек не можеше да притежава повече от 300 декара земя по закон а сега при демокрацията двама трима притежават цялата земя и бедните духат супата

OбъркАл си се Питанчо, до 300дка в Добруджа и до 200дка в останалата страна- това е поземлената реформа веднага СЛЕД 1944г, преди това- без ограничения.

kerelov@poshta.net

Прав е човекът, не се е объркАл. Точно по време на фашизЪма (комунизЪма) имаше такива ограничения. Преди 1944 год. в България НЕ е имало фашизъм, него ни го внесоха от СССР с помощта на червената армия и благодарение на българските продажници-комунисти начело с Георги Димитров и Васил Коларов - двама от най-големите гробокопачи на България и българите.

Червени боклуци!

Тоя не го знам как е забогател, но познавам един чичак , сега е с 5000 дка негови и към 7000 под наем , та този познат не знае почивен ден, по 12 часа е по нивите, кара, носи и тн, и може да си позволи и Бугати . От 20 и кусур години е арендатор и всяка година купува по 200-300 дка , така че има и свестни и трудолюбиви богати хора. Иначе е мн скромен, нито скъпи дрехи, коли , часовници и тн.

Аз пък познавам едни дето преди да дойдат комунистите на власт дядо му е бил ратай на богатите в селото, а сега и той и баща му имат както ти викаш 5000дка собствена земя и толкова под аренда....да ти обяснявам ли как са забогатели за една вде години след идването отново на частната собственост...или няма нужда.

Откъде 5 комбайна? Откъде и как "велики", "работни" "честни частници" "приватизираха" цели ткзс-та, организираха си милиони по "програми" и т.н и т.н. Няма равен старт за хората в България след преврата на 10 ноември, има забогатели с "първородния грях" на "демокрацията", която не е никаква демокрация, а престъпна смяна на собствеността - от обществена (държавна) в тяснособственическа.

Суета на суетите, всичко е суета. и Мементо мори. Това трябва да знае този. Като "суета" значи не да се притеснява дали е спал на криво и му стърчи кичур на темето. "Суета" значи "всуе", т.е. "напразно". Напразно, Бенчо, напразно се хабиш да си велик притежател на ламарини, които те правят да си мислиш, че си над тези, които нямат дори тротонетка или имат само един инвалиден стол и нямат хляб, или, или, или... Откъде 5 комбайна? Откъде, може би не за теб, но откъде и как "велики", "работни" "честни частници" "приватизираха" цели ткзс-та, организираха си милиони по "програми" и т.н и т.н. Няма равен старт за хората в България след преврата на 10 ноември, има забогатели с "първородния грях" на "демокрацията", която не е никаква демокрация, а престъпна смяна на собствеността - от обществена (държавна) в тяснособственическа.

За един Ролсройсо за другио разстройство.В БГ ако си учил и си кадърен ще караш такава кола Хахаха

Абе Мич ли си пич ли си....не знам, но сигурно в Лондон има по малко Ролс-Ройсове отколкото в България....за да караш такава кола тук трябва да си платил дооооста данъци....за страна с висок стандарт на живот дори и британци с доход 80-100 паунда не карат такава кола....

Отвратително. Какво социално има в това да си милионер. Казано е: "Суета на суетите. Всичко е суета". Самата вътрешна нужда да имаш свръх много, да ти харесва, да ти прави удоволствие самото имане на неща, които хора не по-глупави или по-мързеливи от теб не могат да имат и дори физически не могат да оцеляват, говори за низка човешка същност. Нарушава всички божи закони (които всъщност са чисто човешки закони на моралния човек).

За какъв морал говориш бе човек

... на Корнелия е, че може да си купи 5 комбайна по 200 хиляди евро ама не й стиска, защото пак ще я питат колко докопа от приватизацията. А Бенчо си юрка комбайна и не му пука от проверки. Завиждаш Корнелийо, много му завиждаш!

... Бедни, бедни Македонски! Защо не умря при Гредетин?...

Алоо.. отборковци нов Ролс Ройс за 200,000 евра нема

Ми за колко има?

българинът винаги е искал да е богат. винаги е искал да има власт. винаги е мразил богатите. винаги е мразил тези дето са на власт. не знам каква е поуката, но резултата от това е ясен и видим през цялата ни история!

Помисли си защо е казано, че зад всякое голямо богатство се крие престъпление! И ако това не ти стига, ще цитирам Хр. Ботев: Богатия вредом всеки почита! Богат е, казва, па го не пита колко души е изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтара бога измамил!

Без Бенчовци в БСП!

странно, бенчо ако го слушаш какво говори, има десен профил, а какво прави в лявата коалиция на бсп, дето пък едни други коалиционни партньори напъват за експроприация, национализация и колективизация?

и се опитва даже да минава за красавец ,ха,ха,ха на другите снимки които има тук си е оскубал веждите и ги е боядисал ,ха,ха,ха смешника сугурно се изживиява и като холивудска звезда ха,ха,ха какви палячовци има в родината ни !!!!

Тоя от кои е: соросоид, комунист, капиталист, буржоа или непознат нам вид?

каква свинска физиономия, тоя и 5 ролса да си купи пак ще си остане прасе .

Жалкото е че има 1млн лумпена дето си вярват на комунистите дори и да са с ролс ройси.

Коджакафалията и братя Христо и Евлоги Георгиеви са били глупави да даряват ... можело е Ролс Ройс да спестяват си купят.

"Е, можеш да караш готина кола и да носиш нови дрехи. Но ти си глупав и всички вече знаят това."

Корнелия, като много я е грижа, да му направи веднага справка на паричните постъпления и веднага ще разбере, че са същите като на нея и всички останали в парламента, демек - лобистки интереси, и дефакто всички трябва да са в затвора.

Абе, сино на Ку.нелия оти не учи у Русия, ами у Щатско? Нали е про-руски настроена?

На село освен масови песни по радиоточката нищо друго не са слушали негов набор. Няма лошо, че печели с честен труд днес, но как ли е започнал "вчера"? Риторично.

Всички знаем, но нищо не можем да направим! Директно.

Ами сигурно плаща по 20 лв/декар за зърното на тези пенсионери дето му рентват земя , та е е спестил някой лев този комбайнер

затова българите гласуваме за Бойко защото е като нас беден и прост и ни обича бащински а КУРнелия са вози на ролсроис и краде парите на пенционерите смърт на кумунизма слава УКРАИНА да живее БАНДЕРА ахаахха

Една поправка към "големия" бизнесмен: Тези, дето им правеха досиета с надпис хулигани и гамени, си бяха чисти побойници и неграмотници. Един вид, борчагите в пролетариатско време, в ученическа възраст. Тези, които имаха дълги коси и слушаха Бийтълс, бяха заклеймени, като неподходящи за партийната идеология и про-западно настроени - не ги проемаха в комсомола, партията и т.н.

Нали БСП беше "социална партия", мислеща за пенсионерите, бедните, болните и т.н. За няколко дома със сираци да ги бяхте дарили тия 400 бона. Дали ще е Ролс-Ройс или Голф 4-ка има ли чак такова значение, като и двете вървят ?

Ако увеличим мащаба и допуснем че Курнелия има власт-този е за Белене да бъде повече от генсека-трябва да се крие като нея и Р.Овч. Така каза Решетников

Завиждат десните пролетарии на левите корпоративни интереси. И е прав за едно - няма ляво, няма дясно. В България си е така - поликата не е принципи и философия, а усвояване на пари

по примера на Бойко, само дет той се вози на лимузини с държавни пари, не от своя джоб. сам той каза, че не е редно да се вози на Нива, а си трябва лендкрузър, х5, х7 итн, че иначе ще му излезат хемороиди от обикаляне на България

изтриха ни дискусията, но съм съгласен с последното което каза - Абсолютно съм съгласен!!! Дори корнелчето навреме е била разследвана и викана в съда, но покрай изборите всички медии услужливо премълчаха фактите. И тук пак въпросът защо при 3 правителства на боко няма никой от бсп в затвора или поне в съда? защо масларова беше оправдана за разхищенията, които направи? защо не се разследват ДПС за тяхните измами? защо подариха на лукойл и доган росенец? защо, защо, защо? навремето тази прокоба достигна Костов - имаше пълната власт и не направи нужните реформи. цялото управление на герб е отбиване на номера пред ЕС и феодално разпределяне на държавата към местната власт плюс баланс на интересите с останалите партии.

Ами в затвора вкарва съда. Има разделение на властите. Ако не е така ще стане страшно.

,,големите,, пари не ,,миришат,, за разлика от ,,притежателите,, им...!!! ,,арабелките,, ...и те карат ,,ролс-роис,, ...??? да са станали европеици...!!!

Като му гледам мазната мутра на тоя боядисан пръч, няма да се учудя ако скоро се озове в някой педофилски или гей скандал

Жалка кола на фона на улиците ни, сградите и ... цените на закупените терени, където строи. Но геният на политическата ангажираност е ясна - няма леви, няма десни - имало можещи (разбирай даващи много държавно и общинско срещу малко) и неможещи. Да е жив и здрав, да купи и яхта, че ДПС либералите за летящи чинии събират.

А като ви кажа, че българите сме генетични отпадъци и прокажен народ и изроди, ми се сърдите.

Той сам ли го кара или има водител? Иначе не е по стандарт.