Обрат в дипломатическия скандал: Дъщерята на основателя на "Хуауей" се върна в Китай

През последните три години отношенията между Китай и Канада охладняха до ниво на малка Студена война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съд в Ню Йорк издаде заповед да бъде задържана за опит за прикриване на действия на свързани с Хуавей компании за продажба на оборудване на Иран в нарушение на американските санкции. ????? Някакви си кравари забраняват на не-краварска фирма да търгува с трета държава???? И от какъв зор???

После САЩ ще говорят за конкуренция и права. А видят ли конкуренция, гледат да ги утрепат. Както стана с Австралия за френските подводници, че да наложат американски.

Те сащенци не прецакаха ли и някаква френска сделка с руснаците за едни самолетоносачи ли бяха? Въобще САЩ са най-демократичната страна на света, която хвърля най-демократичните и умни бомби, които удрят само терористи и никакви невинни жертви. Явно взривната им вълна е с изкуствен интелект и когато стигне до някой невинен го заобикаля. Следователно, ако е бил убит човек от американска бомба, то той е бил терорист.

До колкото разбирам, ако нарушиш санкции, които са издадени от САЩ(а не международната общност) спрямо някой или държава, може да влезеш в техен затвор, като стой та гледай, особено ако живееш в държава-пудел като Канада. За нас не говоря, сега ни гласят Министър-првдседател бивш канадец. Ние сме ясни. Владеенето чрез страх винаги е контрапродуктивно. И този случай го доказва. Дните им са преброени!

Колко? 100 дена? 1000? 10000? 200 Години? Кажи. Не се стеснявай. Тука си анонимен и няма да можем да ти се смеем много.

Това нито аз, нито вие знаем. Но училите история знаем, че винаги свършва зле! Колкото до смеха - той е здраве! Смейте се на воля, стига да има причина, че иначе е причина за сериозни тревоги!

Канадците настъпиха сериозно мотиката, САЩ и Китай са в открита война вече и ако нямаш голяма изгода по-добре да не влизаш в нея :)

Американски рекет на канадска територия.

А нас точно защо трябва да ни дреме за фалиралата шпионска марка на КПП Хуямивей?! Или Гогов пак за го чокали жълтите за 300лв на дописка?

Защото утре може да е всеки, включително и ти ако кривнеш от правия път според чичо Сам... но България няма да те защити

То преди няколко години имаше едно момче, което го пяха "пакетирали" и беше готово за изпращане, ама някак хората се организираха и го спасиха. Беше работил в България като оператор във фирма, свързана с подобни продажби и санкции.

Добре де как така милионерската дъщеря няма силикон на циците и патешка човка като нашите селебритита?!? Много е изпстанала с модата покрай тоя бизнес..

Байдън връща услугата, нали сина му получи 1.2 милиарда китайски пари да "управлява" докато Байдън беше вице президент.

Услугата за Бай Дън беше да го поставят на власт. Без едни такива миниатюрни китайски войничета, които превзеха америка и направиха васалната им Европа на открито фашистка пихтия с QR, Бай Дън можеше само да си мечтае за белия дом.

Мън Уанджоу е известна още като Сабрина Мън и Кати Мън. Тая май не харесва много китайският си произход и име, ама иначе била горда с "родината" си...

Тъпунгел си! При китайците първородното име се счита за нещо лично и е прието да се използват други имена. Джак Ма да не мислиш че е Джак по рождение или Брус Ли е Брус по рождение! Хубаво е чукче първо да попрочете преди да пише глупости по форумите!

Сабрина, Кейт разбрах, че са и презиме фамилия и звучаъют доста китайски. Тънък познавач си на китайската душевност!

Не бе бунак те повечето си харесват китайските имена и си ги ползват но за да е по лесно на тъпири като теб да им запомнят името използсат псевдоними с есропейски имена..

ти не можеш да пишеш на български, но "оНясняваш" за китайците, пръдльо

"Без силна родина нямаше да имам свободата, която имам днес", добави тя. Ами ние кво прайм с тия подлоги които ни управляват?

Политиците искат мотика , а не молитва....

Подлогата не е на власт от април.

Мън е признала, че е заблуждавала банка за бизнеса на компанията си с Иран, с което са били нарушени санкциите срещу Техеран. комунистически дебил...

Дай боже повече такива комунисти да имаме и ние в България! Белким създадем компания като Хуауей!

А дано ама надали…..

Ти ще признаеш всичко и след 7 дни домашен арест или срещу 330 долара нацяло.

Сега се надявам и вируса да подвие опашка.

таз май беше задържана във ванкувър а не в торонто, та от там до китай през северния полюс требе да се мине над аляска което е точно американско пространство.... виж ако караха от ванкувър право на запад се стига точно до китай без да се минават американски пространства....простотоя... а тва "Произволното задържане на китайци не е позволено" направо уби рибата... тия май зеха да се имат за нещо специално.... чеп за зеле не става от тях

Ето така се става герой! ... Само трябва един Глутаматен червей да се почувства ебнат лошо и готово!

БРАВО ! Я люблю Китай , Ураааааа !

"След почти 3 години домашен арест в Канада дъщерята на китайския технологичен гигант "Хуауей" и главна финансова директорка на компанията се върна в родината си." Дира-а, тая женица колко бащи е имала?

в Корея и Китай наистина така им казват, дъщеря на компанията, син на конгломерат, това са принцове и принцеси на малки кралства.

Новината е преведена на бългаски език все пак, няма как да е дъщеря на компанията.