Бившият областен управител на София вече е обвиняем

Софийска градска прокуратура обвини бившия областен управител на София в безстопанственост и за неизгодни сделки, нанесли вреда на държавата за 1,1 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Бившият областен управител на София вече е обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лейка, това за колата и шофьора е цинично - аз плащам повече за наета кола и нает шофьор, който да я кара. При това колата не струва, шофьора е пияница (за радост не пие поне на работа) По-ниска стартова цена за търг с явно наддаване. Нали търга е публичен, с явно наддаване. Практиката показва, че в такива случаи по-ниската стартова цена води до по-висока крайна цена - ако забиеш стартовата цена на точката на оценката, ще се яват трима купувачи и ще се разберат помежду си. Глуповината с конюшната има ли смисъл да я коментираме - Пенев само е разписал документи, поискани от Попова и Бъчварова, за да си продължат процедурата. Аз дори не казвам, че там има далавера. Знам само че всеки ден минавам покрай тая хубава отвън (все още) сграда, която никой не ползва заради вечни скандали (последно там беше някаква асансьорна фирма, ако помня добре) Е, къде му ги далаверите на Весо? ПС "Охранения му врат" го имат поне 50% от пишещите тук, без да са успели да откраднат нищо държавно. Има си го от преди да навърши 30 години, след като спря с футбола. Давайте по-съществени неща, кажете за Белене, за новия държавен дълг, за рекета с ДДС-то на автомобилите ползвани за лични цели, за парите за бежанците и оградата. Има толкова интересни корупционни схеми...

Класическа номенклатура - няма да бъде осъден, естествено ! Някои съдии и прокурори "изненадващо" ще се сдобият с допълнителни доходи и/или имоти и всичко ще отшуми. Новия областен най-вероятно ще продължи по неговите стъпки.

Абе хора, подхърлят ви кокошкари а вие се връзвате като баламурници! Какво е откраднал тоя? НИЩО, в сравнение на грабежа на държавата за млрд. евро и то от хора, които всеки ден гледате по ТВ!

Все отнякъде трябва да се започне...поне на това се надяваме всички

Крадливи и ненаситни.Безочливи и нагли. Бивши "комунисти" (чети: кариеристи), отметнали се от БКП-то защото стана безперспективна и готови да се присламчат безпринципно към когото и да е - справка: Цецка, ББ и хиляди други знайни и незнайни крадци и бандити. Стига да има начин да крадат от държавното и да пълнят гуши до пръсване.

Да добавим към списъка и К. Нинова, бивша СДС-арка.

Тая шия не е от туршия!

Вижте му охранената гуша на тоя!

И от снимката се вижда, че този гербав убавец яко се е нагушил с царските конюшни и останалите екстри. Андрешковци гербави, бивши комунези, свикнали да грабят.

Хора! Почнат ли да ни ровят в гъзовете ще намерят много лайна, то е с всеки така, ...! Въпроса е на кой ще му бръкнат! Защо той е изкупителната жертва! Къде не се е отчел! Или може би , което мисля че е по-вярно, не е спазил основни принципи. 1. Когато крадеш, прави го тайно, и напълнио гушите на враговете си, без да забравяш никого, ако някой си пропуснал веднага го овъзмезди! 2. съвсем късно е почнал да краде, преди избори. То тогава се спира, маймуно проста!

Забележете как Прокуратурата отново подготвя отпадане на обвинението. Този номер е на 27 години и работи безотказно. На пръв поглед имаме обвинение, и то за сериозни пари. Но то съдържа един уж незначителен детайл, който в Съда води до оневиняване. "Умишлено е допуснал...". Такава умисъл не може да се докаже, защото не е заловен с подкуп, нито има доказателства. Помнете ми думата, защото този филм съм го гледала - ще признаят, че има нарушения, но няма да го осъдят, защото няма умисъл.

Докато ние се караме за партии, мафията работи на пълни обороти и ни държи чрез Съд и Прокуратура. Не намерим ли начин да спрем влиянието й върху Съда, е напълно все едно коя партия е на власт. Да, може да се строят магистрали, но зад паравана властва мафията чрез Съда.

доста точна констатация.

Да, никой не си е и помислил, че ще го осъдят,

Ще го оправдаят -не бойте се.

Никога няма да гласувам ! Всички са маскари :)

Тази позиция устройва напълно именно маскарите ;)) Все пак те са писали изборния закон.

Днес Пенев, скоро, дай Боже, и други "реформатори" и "демократи".

Кака Радка няма ли да вземе отношение в типичният си "остър" стил стиснал тънки устнички? Протестна мрежинка? КОЙ?!? Ааа, мълчат като бити хомосексуалисти....що така бе, нали уж бяха за гласност?

Е гадно е да те гепят в крачка! :)

А защо КАТО, в последното изречение. Сматаш, че не са бити ли?

Този не е ли от апапите на пречистия, пресветлия и най-честен Раданчо. Нека да направи изявление, защо го е предложил и каква отговорност носи лично той за това.

Да, да позна! Седни си!

...ИНАЧЕ, ЩЕ ОБЕЗГЛАВИМ ШЕФОВЕТЕ МУ!

Бившият областен управител на София вече е обвиняем Гледам снимката и разбирам, че този е по-голям "убавец" и от Пеевски. Извън шегата,Царските конюшни не могат да бъдат продадени от "магарето", а само със съгласието на "атовете".

Ашколсун - крадливо момче излезе- в дипломатическите блокове за 115 евра да продаде 180 квадрата! Ама там всичко е кражба- един не е платил пазарно!

В Китай такива ги бесят!

Не не разстрелват ги.

Долен крадлив продажен БОКЛУК!

Е това е, откраднеш 12 милиона, пуснат те под гаранция за 20 000 лв. С останалите бръмчиш :)

А по-интересното е, направила ли е прокуратурата нещо за връщане на незаконно придобитите от частници държавни имоти - предметите на престъплението?

Сега го обвиняват,делото ще се проточи с десетилетия,този ще си живее с милионите ,които е откраднал и накрая ще го изкарат невинен,защото Съдебната система е мафиотска,най големите престъпници са съдиите!!!!

не знам, кой до колко познава законите, но има закон гласуван от ГЕРБ, който защитава държавните служители от носене на отговорност при грешни решения.... та резултата от такива дела, е предрешен, щом за защитени със закон

Тая шия, не е от туршия...

а, иначе този си има началник и този началник го е назначил. за грешките на служители, съзнателни или не, отговорност носят и началниците им!

Пенев не е виновен. Друг трябва да търсят!

Кой, де!?! я, по-смело!

А кога прокуратурата ще предяви обвинения за нанасяне на непоправими щети от мутрата и неговите мижитурки, общо всички пионки на жидоянките, нанесли щети на държавата за десетки милиарди евро??! Кога?? Кога прокуратурата ще излезе с решение, че управлението на ГРОБ и неговия председател е бедствие за България!???

Каква е тази гаранция от 20 000 лв?Да бяха му сложили 2 лв.....та той се плаче за ареста!

Голяма вой беше, като баце назначи кадър от турските агенти в редиците на реаниматорите за областен управител! Е освен т'ва се оказа и далвераджия и бързо се сдушиха с останлите подопчени плячкаджии от ГЕРБ. С'а следва продължителен съдебен фарс, докато пак го забравим и глоба от пет лева.!

Убеден съм,че това не е всичко по всеобхватната дейност на бившия Областен. Също съм убеден,че този не е единствен.Нито пък,че е крал самостоятелно и само за своя сметка. Сега,Раданчо да му стане адвокат.

ГАД ГЕРБАДЖИЙСКА!

Този май е от реформаторите, но пък мирише на гнило не по-малко от гербаджийте!

"Софийска градска прокуратура обвини бившия областен управител на София в безстопанственост и за неизгодни сделки, нанесли вреда на държавата за 1,1 млн. лв." Той може да понесе наказателна отговорност за безстопанственост но сделката не може да бъде развалена!

Росице ти ли си?