Оспорваният от ПФ областен управител: Пускат фойерверки

Новоназначеният областен управител на София-град Веселин Пенев, срещу когото се обявиха от Патриотичния фронт, призова да докажат обвиненията си, които са фарс.

Обратно в новината

Коментари - Оспорваният от ПФ областен управител: Пускат фойерверки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиерът искал да нагласи най-добрият екип-"от хайдуци и мафиоти"!

Искам да се извиня на всички вас защото с тласуването си на последните избори аз допринесох донякъде за ескалирането на проблема със сегашното управление! Моята вина е че гласувах за Бареков и неговата партия ББЦ!Това е една от най-големите грешки които съм правил, но за жалост това е факт! Желанието ми е било да дам възможност на ново начало но на практика Бареков и ББЦ са креатура на престъпността и мафията!

ТЕ ТОЯ БЕШЕ НА ДОГАН ДЕСНАТА РЪКА.ОБИКАЛЯШЕ СТРАНАТА И РЕДЕШЕ ЛИСИТИТЕ НА ДПС. СЕГА С БОЙКО. ХАХА, ДОГАН БЕЙ ДОБРЕ РАБОТИ В СЯНКА. МАХНЕТЕ ГО ТОЯ, ДОКАТО НЕ Е ЗАПАЛИЛ ФИТИЛА.

Все едно ДПС си е пак във властта.

Най-гадното и противното е, че това мекере също ще има портрет на Левски в кабинета си.... каква смрад и отрова тръгна от тази управа .... големи реформи - няма що...

Къде му е турското име на този? Да отговорят онези, които плюха и мазаха за расизъм, фашизъм, извънземенизъм и пр. глупости

от вас бе ПФ,влезли с клизма до лелеяния парламент ,отговорете като какви ще се изявавате като снемете"великата"си подкрепа от правителствато-ще се държите като статисти в ролята на храста,но от благинките няма да се откажете.Изтъркания рефрен че не искате постове не минава-защо Слави Бинев орева орталъците да е шеф на комисията с ЕС.Не искате постове защото няма кой да ви ги даде-ровите със зурлите си там където няма нищо,но измишльотините ви нямат край.Сваляйте подкрепата си и се заврете там де слънце не грее.Няма никаква полза от вас!

Сидеров и Валерката една майка ги е раждала.

ПФ са недоразумение,представящо се за патриоти

Член на управителния съвет в ДП ТСВ, тук кажете как едно печелившо държавно предприятие е унищожено под управлението на орханчо, а те за награда зам. министър го правят???

Къде се скриха от Проституиращата мрежа?

Оставка бе, турско мекере!

Потурчването на България е в пълен ход. Скоро ще последва и отцепване на голяма част от югоизточна България, така както Слава Севрюкова го бе предсказала. Очаква ни ново турско (не османско !) робство. Кой знае дали с турски господари няма да сме по-добре, отколкото с досегашните грабливи нашенски еничари в парламента и висшите държавни институции...

От цялата работа ще спечели само РБ. Бо.Бо. продължава да се доказва като много глупав човек.

След, като на президентските избори Борисов доказа, че и магаре да посочи, ще го изберете за президент, Ви остава само да мълчите! Вие си го избрахте и днес Ви е позволено само да Му ръкопляскате!

а теб ти се иска да си магарето

Тук Дир-а малко закъснява с новините. Изключили са двама от ПГ на ДПС с формална причина. Но ще си останат в парламента - "независими". Познайте как ще гласуват. 118+2+Ана Баракова=121. Даже Дудука не е необходим. Измислиха го най- после.

Чакали са указания!

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

егати шопара

По Канал 1 започва директно предаване от цирка. Боко ще се изявява днес, в очакване сме на поредните простотии.

Този от снимката да не би да е брат близнак на онзи нерез Цацата? Същата свинска мутра, но Коледа наближава.

И как така една нищо и никаква турска партия като НПСД, успя да вкара зам.министър в кабинета и областен управител на столицата!

Няма как ще трябва да слагат загражденията пред парламента.

Интересно, какъв беше проблема с бившия областен на Пловдив, назначен от Орешарски? Какви точно бяха обвиненията срещу него и как точно бяха доказани? Доказателства нямаше, просто беше нежелан, защото се твърдеше, че е свързан с определена политическа партия. И онзи твърдеше, че срещу него се пускат фойерверки. Тогава какво се учудвате, просто историята се повтаря - този Пенев е нежелан, тъй като е свързан с НПСД. Така че щом е махнат областен, за който се твърди, че е свързан с ДПС, то трябва да бъде махнат и областен, свързан с другата етническа партия НПСД....

Какво е избори и референдуми в представителната демокрация - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво може едини избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация (власт за гражданите). Може единствено да служи КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко и ДРУГИ диктатири също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин. Дори орязана, пряката демокрация (Швейцария и Исландия) започва да работи СЕГА за всеки гражданин. В пряка демокрация НЯМА "преход", няма утре, защото пряка демокрация е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега. Гражданите имат правото да се самоорганизират и решават какво им е нужно СЕГА, а после и да го осъществяват СЕГА. Самият обществен дебат и съставяне на план за решаване на някакъв проблем са реални избори и референдуми за гражданите тук и СЕГА (всеки ден). Постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин тук и сега, това е реална(пряка) демокрация. Нататък речено, сторено. Във властта и по конституция на ВСЯКА демократична държава е гражданите да наложат пряка демокрация.

Тези от ПФ знаеха , когато влязоха в коалиция с ГЕРБ и РБ, че там е и партията НПСД. Излиза, че са се коалирали с неприемлива за тях партия. Симеонов и Каракачанов имат някакъв проблем с мисловната дейност. Същото се отнася за К. Исмаилов. Той също влезе в коалиция с неприемлива за него партия.

Смениха областен от ДПС с областен от НПСД,от трън та на глог!!!! Назначенията продължават с пълна сила,всичко си върви по старому и няма никаква промяна!!!! Власт имащите не ги интересува,какво става с хората,а ги интересува ЕС да отпусне парите и те да се накрадат заедно с обръчите фирми около тях и това е! Влизат милиарди от ЕС,накрая народа нищо не усеща,дори напротив,ставаме все по зле,за сметка на една шепа боклуци,покровителствани от политицитени,които станаха хипер богати!

Този е турчин от където и да го погледнеш.

Ужасна гледка ... самодоволен продажник. Повръща ми се ... Ей такива като този ни закопаха живи.

Ами то цялото Ви правителство, барабар с коалицията Ви, е един голям фоерверк!!!

Всичките помияри от реаниматирския блок са като тоя плужек!

Тоя е мекере!

Приемам залагания за датата на предсрочните парламентарни избори.

Много, много скоро ще има избори, но няма да са преди да са изтеглили и откраднали новия заем от 4500000000 лева и следващия за 8-9000000000 лева! Аз обаче приемам залагания кои политици ще "увиснат на въжето" след като хората се събудят от заспалото състояние в което са сега!

За съжаление никой няма да увисне на въжето ... поне досегашната двадесет и пет годишна история не познава такъв случай в България.

ГЕРБ МНОГО ЩЕ ЗАГУБИ АКО ПРОДЪЛЖАВА ПО ТОЯ НАЧИН. НАРОЧНО ГО ПРАВЯТ И ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ ХАОС В СТРАНАТА. ТОЛКОВА ЛИ СА ....ЧЕ ДА НАЗНАЧАВАТ ХОРА ОТ "СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО". . ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕБР ЩЕ ГЛАСУВАТ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЗА ПФ.

много еничери - моного предатели - смятай ако братушките са нямали интерес на сам още 5 века щяхме да сме с чалми

Тая шия не е от туршия.

Толкова ли няма кадърен човек , който да бъде назначен вместо този наглец или Борисов прави напук на ПФ за което ще съжалява, защото ще дойдат след време доста критични за него дни.

Дреме му на Бокича с кой ще управлява , той да лапне 8 те милярда от новия заем пък вие тука си щтракайте на воля

Трол е баба ти, малоумнико. Измисли нещо по-ведро и точно, другарю...

Това е другарка. Другарката на Боко, която се мисли за царицата на внушенията.

Ние с фашистите ли ще се съобразяваме или с Европейския съюз. Този последният май каза, че не харесва фашистките партии. Знам, че тука искат да се отцепим от Европа с цел да се залепим за руска Азия, но лично на мене това не ми харесва. Бил съм по Европа, бил съм и в Москва и знам, че разликата е колкото между слон и мравка.

Зад тази мазна дебела мутра се крие обикновен човечец. Средна култура, почиваща на прочетеното във вестниците, незнание на западни езици, високомерие, вътрешен страх и комплекси, нахалство в излишък и обща простотия а ла Борисов. Такива "ръководители" провалиха социализма с дългите си езици и кухи тикви, алчността си и безпардоността си, бутането с лакти за власт и пълната си яловост. 25 години минаха в експерименти и далавери, в суета и пропилени народни надежди за процвет и благополучие. Този го виждам как претака зелевата си чорба и пече чушки на терасата. От такива селяни ми се повръща вече! Няма ли край това национално малоумие, бе?!

Да се внушава : " Президентска република е много лоша форма на управление"! Хи хии ...тролчета изроди мои, тези от ПФ ще ви вземат хляба а ха хаа

Рестарт! Всички други приказки за реформи са bullshit. Рестарт на прехода означава: Първо, отговорност за всички, които са допуснали до властта мутрите; Второ, отговорност за мутрите при пълна защита на магистратите; Трето, отговорност за политиците при пълна защита на магистратите; Четвърто, отговорност за магистратите при пълна защита на магистратите; Пето, отговорност за първите при пълна защита на магистратите; Шесто, отговорност за всички останали, които затварят този кръг. Ключовото в реформата е т.4, да ви светна. Богомил Бонев Бивш вътрешен министър

трябва да си доста наивен за да вярваш че това може да се случи в бг

Добре си я подкарал ,Бойко- ще стане като миналия път...Още 2-3 месеца и си готов... Унищожихте държавата,мръсна предателска управленска паплач!