Обраха бижута за 200 000 евро от дома на Райна Кабаиванска

Крадци са разбили дома на оперната прима Райна Кабаиванска в италианския град Модена и са откраднали бижута на стойност 200 000 евро, съобщи "Газета ди Модена".

Обратно в новината

Коментари - Обраха бижута за 200 000 евро от дома на Райна Кабаиванска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и чакащите за нейната Виша академия в Тоцкана- Само професионалисти от висока международна Класса ! Но може и да се допусне, че ще е, някой от, "Отритнатите"? Боко Боричели, тенор, завършил в Тоцкана с оценка Конграчолейша

щом не си от наште - требва да си ходиш беден.... само мутрите имат право на матрялни ценности - безкрадъчно.

дано ги е застраховала... а защо държи толкова ценности у дома без аларма?

след като е влагала в злата...а не в благотворителност... нормално...днес всичко е кражба...от по-неуките към по-богатите и от по-богатите към по-неукита....

Пълно е с бежанци, които търсят да ядат. Първо се започва от богатите, а после и от другите.

имала дала ше им се не види и чалгарите

Този път за пръв път отчитам, че умниците от форума пропуснаха най- важното да кажат- ами че организирането на кражбата на бижутата на великата прима е направена не от кой и да е, а от Путин. защо изключихте този път най- важната причина за събитието?

Най-вероятно наши айдуци се прескочили до Модена знаейки ,че певицата е тук ,иначе досега щяха да са я обирали местните .

За всичко са виновни българите ли? Италианците знаят, че сте крадци.

Отново доказахме че сме една измет която не е достойна да съществува в света , затова и леко полеко се затриваме като нация ... аз лично се радвам , защо ли поне няма да се срамувам че съм Българин ....просто няма да ни има и може би така е по добре !!!!

Споко,Бъчи лети за Модена и че гепи аидуците за 0 време

не бе,бъчвата е в тексас на гости на разрушителя на двете кули (WTC)буш.

Хора, прочетете сега коментарите, за да си отговорите: защо българите са на последните места по чувство за щастие! Турците били прости, ислямизирани, такива, онакива, но са с чувство за изпълнен дълг. Те ще са пред нас!

по брой на военните преврати. Не можем ги стигна! Аллах акбар!

Ivan Ivanov

по нищо не можем да ги стигнем само в простотията сме първи ... и по предателствата ..търчин предател виждал ли си , ааа

Ей затова - някое друго кюлче злато за по 50-60 хиляди вградено в цимент под къщата, да си имаш, за всеки случай.

като евреите под кулите-близнаци в ню-йорк ли ?

А, те си го изнесоха оттам преди това. Ма не е сигурно дали е останало нещо и в другия златен резерв в Ню Йорк. За Форт Нокс също се говори, че откакто пускаха медиите (цивилни) за последно преди 40+ години, няма вече злато.

Бълха я ухапало. Вие не я мислете нея. Освен това - 200 хиляди евро заровени в непотребни дрънкулки. Сега парите могат да послужат за нещо по-добро на обирджиите. Може за лечение, образование, бизнес и така нататък. Живи и здрави да са. Те апашите от ГРЪБ, БСП, СДС , НДСВ и ДПС окрадоха над 200 милиарда от кативите на българския народ, вие занимавате белите роби на Боко Банкянина с откраднатите 10 кила злато на бабичката. А с Цецо Василев и 4-те милиарда какво стана?

Имаш право.

На 101 процента пръст имат българи, незнам защо но съм абсолютно убеден в това. Браво на сънародниците, показаха достойно колко струваме.

При положение, че не е рядкост в Европа да бъдат обирани богати хора и да им отмъкват ценности за стотици хиляди, ти да си ТОЛКОВА сигурен, че става дума точно за българи и след това да правиш обобщение как видиш ли това доказвало какви сме изроди по принцип ....

по себе си ли съдиш?

хората се развиват, а ти си остана обикновен джебчия и малко те е яд.

тия културни хора къде ги срещна на улицата ли или пред топливо или пред некой супермаркет за обезценени стоки.

Не само в България има айдуци!!! В Италия също има!!! Но само да не се окаже, че италианските айдуци са от български произход!!!

Е, дано поне бижутата да са застраховани. А коя беше тая кабаиванска, лично съм питал културни хора от Милано чували ли са за Николай Гяуров или Райна Кабаиванска и отговорят им беше учудване.

Ако са културни колкото теб - не се учудвам ,че не са чували.

Добре, аз съм некултурен. Хайде моля ви, уважаеми форумци, като отидете в Италия, задайте същия въпрос на когото пожелаете. Марин Райков не влиза в анкетата :)

Е как няма да ти отговорят с учудване, след като не са те разбрали кво си ги питал на някакъв чужд за тях език?

Я глей ти! У Талянско също имало квартирни апаши, не само у Бугарско......

Горката жена, гадост и половина е да си намериш къщата разбита и обрана, все едно колко тежко те удря загубата на откраднатото. Пълно е с двуноги хлебарки, няма отърваване. докато нямаме законното право да ги мачкаме както мачкаме събратята им инсекти все ще ги има.

а инсектите дето ги мачкаш със законно право изчезнаха ли?

Не но ги няма около мене.

--МВР : НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ! --Бг-СЪД.СИСТЕМъ : НЯМА ДОСТАЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА!

Значи според някои, ако НЕ СИ "ИЗВЕСТЕН"- я певец, я музикант, я спортист, я риалити "звезда", то ти СИ ПОЛОВИН ЧОВЕК, така ли? От лични наблюдения мога да кажа, че 90% ОТ ИЗВЕСТНИТЕ И Т.Н. ТАЛАНТЛИВИ, КАТО ХОРА СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ. ТАКА ЧЕ ЗА МЕН Е ПО- ВАЖНО ДА МЕ "ЗНАЯТ" И ОБИЧАТ МОИТЕ ДЕЦА, А НЕ НЯКАКВО СТАДО МОДЕРНИ ЖИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА, КЛАНЯЩИ СЕ НА ИЗМИСЛЕНИ ИДОЛИ...

и 90% от неизвестните са боклуци.

Така е, но не се опитват да се изтъкват по медиите. И за едни операта е изкуство, за други- чиста проба шум. Някои харесват опера и ненавиждат футбола... За едните Доминго е неприятно виещ странник, за други Марадона не е нещо повече от наркоман. Така че моля НЕ МИ НАЛАГАЙТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА ТОВА КОЙ Е ТАЛАНТ И КОЙ - НЕ !!! ЗА МЕН НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ТАЛАНТ НА ЗЕМЯТА Е ДЪЩЕРЯ МИ - ПО-ГОЛЯМ ОТ АЙНЩАЙН, ПО- ГОЛЯМ ОТ КАБАИВАНСКА, ПО- ГОЛЯМА ОТ БИОНСЕ, ПО- ГОЛЯМА ОТ ВСИЧКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!! ТОВА Е ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТЕ ПРОСТО СТАТИСТИ В ИСТОРИЯТА НА МОЯ ЖИВОТ!

Много Главни БУКВИ - много нещо. Чак толкова да се разстройваш от такива новини - не бива.

Възприемането на главните букви като КРЯСЪК си е чисто твое решение...

Злобно племе сме ей. Оплюхте и Кабаиванска дето имала бижута за 200 бона. Ами има си жената, не ги е крала, освен това е прославя страната ни по света. Оперните ни прими са едни от най-добрите на Планетата. А нещо да кажете за негрото Погба дето му предлагат 12 милиона на година да рита една топка (както и противникови играчи).

Ами ако дамата може да "борави" с топката както с гласа си- ами и тя да взима 12мил, но после да не оревават медиите, когато пак я ограбят.

това, че дъщеря ти "борави" майсторски с топките на другите не е повод за гордост.

това е успокоителната молитва на капиталиста....

Първото ти лице множествено число е погрешно - освен ако не смяташ и себе си за злобен, не изглежда да е така. Голяма част от контингента постващ под новините в дир е от платени или самодейни агитатори чиято задача е да поддържат някакво недоволство с постовете си. Няма нормален човек в БГ който да се зарадва на новина като тази та и да поства глупости като тия на агитаторите дето са напоствали тук.

мисля да напиша една книга "Защо живота на земята се обезмисли заради такива като бижутерката кабаиванска"

Напиши, но в съжета включи и ритнитопковците на които им дават по 100 милиона на година. Те имат доста повече кинти от Кабаиванска.

Не може да няма някой нашенец замесен.

Значи...

И к'во от това!? По-тъжно ми е за баба Пенка от село Х , на която за 10-ти път крадат жалките 30лв, с които е трябвало да кара целия месец...

Мъчно ти е друг път. Просто ти е мерак да ,,наплюеш" някак Кабаиванска

То не ми е присъщо, но явно ти като настоящ каруцар го разбираш плюенето.

Надявам се да хванат крадците!

Добре дошли на ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ ;)

Андрешковци, не злобейте. Тази велика жена е прославила България, а вие я срамите. Не е изключено някои от вас да са грабителите, нали такива български отрепки изровиха Чарли Чаплин от гроба да искат откуп за трупа. От пиянство и преяждане сте загубили всичко човешко, превърнали сте се в машини за лайна...

КАЗАЛ СЪМ ГО И ЩЕ ГО ПОВТОРЯ ПАК: БЪЛАРИНА Е З А З! З ЛОБАР А ЛЧЕН З АВИСТ!!!

ти ще се самоубиеш ли заради кражбата на бижутата на кабаиванска , щом не и завиждаш!? к'во искаш от хората!?

през Средновековието е имало трубадури, били са бедни, но щастливи, пътували са от място на място и са веселели хората след работа за аристокрацията са се строели огромни театри със скъпо оборудване, високоплатени музиканти и нужните удобства, все пак аристокрацията не ходи на работа

Българина мрази успелите, независимо от каква сфера. Преди малко плюеха по Григор, сега по Кабаиванска, оня ден по една актриса, която почина, а утре и по Стоянка Мутафова може да се плюе. Злобно долно примитивно племе.

Българина никого не мрази! Има нормално мислещи хора!

Нормални? Вече не можете да различите добро от зло, лъжа и измама. Затова има огромен брой балъци в тая държава, като тия от Дупница.

Пич, отиваш до крайности ! Българинът е точно толкова злобен , завистлив, или пък доброжелателен , колкото е средностатистическият западняк. Ни повече ж, ни по-малко! Иди и пожиевй пши тях!

Така е. Само с една разлика, българина ще ти прави мръсно до живот.

Тези хиляди евра май за нищо ги нямате като ги пишете...Та който има такива неща си ги държи в сейфове още повече че Кабаибанска не е някой прошляк та да не знае...

Какъв ли трябва да си, за да даваш съвети на Кабаиванска, а в същото време да можеш да четеш само до втория ред?? Всъщност не е важно каккъв си, а това че имаш повече ценности от нейните

че каква е кабаиванска бе, самоунижаващо и самоподценяващо се зомби такова!? Ти самочувствие - професионално , лично , какво ти да е, нямаш ли си бе !? Защо все се зомбирата по некви, които за безличния ви мозък може и да са фактор, но за нормалните хора, в случая става въпрос за една пенсионерка и нейните натрупани по морденковски начин бижута.

Жалко! Дано не го вземе много навътре, щото на нейната възраст от таков анещо човек мож енаправо да се спомине.

Те, Стоянка Мутафова обраха, та Райна Кабаиванска ли ще пропуснат?

ами какво ще вземат например на баба ти - 60-те евро пенсия може би! Разбира се , че от тия ще крадат, ти Робих Худ не си ли гледал :))

Чета новината ..... чета и коментарите и ми стана мъчно за мене си ..... боже на каква планета съм се родил ...... луд-ненормален-луд-ненормален-фанатик ....... и така до кога?

докато капиталистите не се избият кой да прибере всичките пари на света...защо не сформирате с кретените-защитници на капиталистите отряд за защита на имотите на милионерите и да работите по 24 часа без пари, за да може кабаиванките да си удвоят бижутата и да станат на стойност 1 000 000 000 евро...

Благодаря ти кретен/фанатик/ - коментара ти ме прави безкрайно щастлив :(

Ама верно си Кретен и то на ^2. Кабаиванска в момента обучава млади таланти, напълно безплатно. Поема разходите на тези, които не могат да си позволят. И не виждам защо трябва да и търсиш сметка какво да си прави с парите, нито ги е крала, нито са и ги подарили заради сините и очи. По-добре се замисли откъде са парите на нашенските "бизнемени", мутри и политици. Или там те е страх да оплюваш, нали бе мишок?

Бегай бързо на друга планета!

Мерси работя по въпроса ;) чрез ОИТ.

не оправдавам никоя кражба, даже и на 5 лева, ама айде стига бе с тия оперни и футбоолни, и холивудски таланти. 90% от населението на земята няма време и възможност да се интересува от "таланта" им. Кой нормален човек, стъпил здраво на земята ще похарчи 200 000 ( сигурно в евро) за бижута, докато 3/4 от света е пълен със военно или икономически потиснати и експлоатирани хора, които са на ръба на бедността и под него...Дреме ми за на кабаиванска за бижутата,....и не плачете, такива като нея нищо че са пред вратите на отвъдното, 100% е пресметнала добре рисковете и ги е застраховала. За да има тя за 200 000 боклуци, други няма да имат какво да ядат, и тя го знае, така че се застраховала....

Браво! Един умен коментар!

Какво му е смисленото. Изказване на кандидат за Мис Свят: Световен мир, не на глада и бедността. Оперна звезда от Световна величина имала за 60 години работа събрани скъпи бижута е обявена за умствено нестабилна.

че 90% няма време и възможности, ние тук сме елита, или поне се имаме за елит

Иди издой кравите, че работата не чака.

Ти издои ли ги?Асега отивай да изпиеш няколко ракии!

или заетостта ви превръща във функционално неграмотни! четеш и си съобразяваш, че нещата са написани - това се нарича полусънно състояние!

Добре че се е слуяило в Модена а не тук, че щеше да са приказки...

someone

елита на българия не иска да живее в българия - защо?

там е, защото знае, къде е келепира и къде за едно виене ще и дадат 100 000 хонорар. Българите още не сме си загубили ума...

на чалгарките се предлагат по 100 хилки само да влезат в брадъра. За виене им дават по-малко, но от чалгата се рутят яки кинти. И това е в БЪЛГАРИЯ.

Майната им на цената на бижутата. Това си е чисто светотатство - посегателство върху една велика оперна певица....

Я, и там ли имало крадци?!... Ти да видиш...;-) Поне едно е ясно на прима-виста, а именно, че крадците са знаели точно, какво търсят...

Има ла ги, взели са ги. на мене ще ми вземат цървулите

При тази грамотност едва ли някога ще имаш нещо за вземане...

какво все за правописа се хващате-да не сме в училище

понякога макар и рядко ми се иска да прочета някое и друго глупаво мнение .какво правя ли ами отварям дир. бг и около 75 на 100 са такива не зависимо под каква новина

ЧЕТИ!

Да не се окаже, че са българи?Примери много....

Бе то може да се окаже че ти си ги отмъкнал, отде да те знам къв си....

...да беше 18 годишно момиче, което ще краси бижутата, а то 80 годишно бабе...

Абе за 80 години си изглежда прекрасно, и с акъла е наред. За таланта и да не говорим. А ти кой си?

60 години по млад

гробищата са пълни с блестящи бижута , а притежателите им са на прах

Като гледам доста яко сте срали тука. Вероятно имате лични причини. Не всеки е роден с талант като нейния. За Вас е по-добре да си изживеете мизерния живот с по-малко злоба. Успех.

не сме срали, а срах и не "тука", а в къщи, но ако се интересувате ще ви го изпратя

Какви таланти, какви успели, преуспели... Само те ли са хора? Тази госпожа каква българка е, след като живее в чужбина и говори неправилен български език? Айде стига сте се прехласвали по някакви" големи таланти"!

Victor Kostov

Най-страшна е злобата на посредствеността. Аутсайдери, емоционални недорастляци, нереализирали се професионално и лично персони - бълват повръшняк по талантливите и можещите. Коментарите им могат да служат за учебник по психология, а някои и по психиатрия.

Важното е, че е жива и здрава, а домът й е с минимални щети. Я си представеше какво можеше да стане, ако беше в дома по време на обира? Бижутатат сто на сто са били застраховани, но моралната загуба, стреса и разочарованието сигурно са големи. Затова много мъдреци съветват да не се привързваме към материалното, защоо е нетрайно.

ако бях на осемдесет, единственото нещо за което бих съжалявал е младостта

По-добре съжалявай, че те има на тоя свят.

Умният човек, който е удовлетворен от живота си не съжалява за нищо. Само глупакът, пропилял младостта си за глупости съжалява, че тя е отминала.

стани на осемдесет и помисли пак

СОТ имала ли е ? Надежден а не махленски СОТ.