”Защитените” в ареста: Да живее Цецо Цветанов!

Софийският градски съд остави в ареста и 10-те задържани при акцията на МВР "Защитените". Съдия Карамфила Тодорова прецени, че на всички задържани трябва да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение.

Обратно в новината

Коментари - ”Защитените” в ареста: Да живее Цецо Цветанов! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще ни пробутвате мненията на т.нар. "Български хелзинкски комитет"? Той е най-малко български - просто сбор от безпринципни кукли, хранени с чужди средства и обслужващи чужди интереси - според случая. Досега не са защитили човек или позиция от национален интерес - винаги са адвокати и бдят за правата на престъпници и национални предатели..

Пазят ни от собствената ни простотия.

Ама, вие какво се чудите? Ще ги пуснат разбира се! Те затова си крият лицата, та като я подхванат пак работата да се чудим същите ли са или някоя нова бандичка. В тая държава трябва да има един съвсем, ама съвсем независим СЪД, ако щете частен го наречете та всички бандюхи там и никакво излизане до пенсия. Да им направят колония на тия нехранимайковци там да работят, сами да се издържат и да си са крадат и убиват помежду си без последвал процес. Ами, какво друго за такива?

всеки обвиняем може да вика: да живее сергеи станишев !

Да, но не викат. Защо ли?

ДА ЖИВЕЕ ЦЕЦОВАТА ГЛУПОСТ!ДА РАСТЕ ЦОКО-БОКОВОТО ВЗАИМНОИЗГОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО!!!ВЕЧНА ДРУЖБА ДО ПЪЛНОТО ЛИКВИДИРАНЕ НА НАЦИЯТА!!! УРАААААА!

... Симитли - за винаги !!!

ей това си е предизборна агитация за ЦЦ-Кръстника ... ;-) да бях опозиция щях да скоча веднага ;-D

Този Хелзински кУмитет къде е когато има хора които са наистина имат нужда от защита. Как ли действат тези организации в Европа. Искам да видя кой се крие зад това иначе не лошо име.

Голяма грешка е да се арестуват престъпници които така или иначе ще излязат по най-бързия начин и ще продължат с кражбите. При оказана "съпротива при арест" трябва да си получат заслуженото и това е. Просто да не се стига до съд защото там нещата са ясни. Какво значи съдии назначени по квоти? Дали са независими по този начин? Всички го виждаме.

Какъв Хелзински комитет, какви 5 лв.! Както всичко у нас е обърнато на 180 гр., така и този комитет. Вместо да защитава гражданите, той защитава престъпниците и крадливите цигани от справедливия гняв на тези, които не искат да бъдат обирани. Вчера слушам по програма "Хоризонт" тази Маргаритка от БГ Хелзинския комитет, ама се запенявила, какви травми на ръцете причинявали белезниците. Ами като не искаш травми от белезници, ще имаш такова поведение в обществото, както всички нормални граждани, които са без белезници. Не сме го чули този смахнат Хелз. комитет да се застъпи за един българин пострадал от цигански обир или от друго престъпление.

Комитета на хелзен да го духа или да си ходи в хелзинки. Истината е, че тук съд почти няма. И е зависим. Нека комитета от хелзен да си припомни че уж независимия български съд оправда във В. Търново убийци срещу, кото френските власти предоставиха необповержими доказателства. да, делото се преразгледа, но резилът за България си остава и до днес!

До каква степен на наглост престъпниците са стигнали по времето на БСП, ДПС и НДСВ ,показва провикването на един от тях Подигравката само показва ,че до сега не е имало никаква съдебна система Но пък и какво съдебна система би имало щом е от съдии избрани от квотите на един прост доносник помияр , като ГОЦЕ и един крадлив резняк , като ДОГАН

Ей герберистите, на човек свят му се завива като ви чете писанията. Дайте, потърсете по-грамотни, да се изявяват тук.

аз живея на въпросната улица и тя е преименувана на Княз Александър Първи от една година,така че моля ви опреснете си данните с които разполагате..........

Ей, тва за стигмата много ми хареса - адски научно звучи! Да живее Хелзинкския комитет в България - главен защитник на всички крадци и убийци, самоотвержен борец срещу стигмата, листната въшка и някои вицепремиери! Днес си изкараха месечната заплата с тая премъдрост!

Мдааа, "защитените" са наистина защитени от мвр, съда и Бат Бойко....

ха-ха, докато ги пазеше бат бойко взе, че ги хвана:))

Крайно време е българският съд да се размърда.В България има и много честни и добри съдии.Време е на светло да излязат онези съдии,които публично да обосноват мотивите си за някои присъди,които предизвикват голям обществен дебат и очаквания за справедливост.Време е да се назоват и адвокатите,които имат най-голям принос за тези присъди.Неотдавна в САЩ беше осъдена на 14 години затвор адвокатка,която е поддържала връзката между подсъдим и останали на свобода членове на банда.В България доста от действията на защитниците адвокати намирисват.

Най- после - БРАВО И НА СЪДА И НА СЪДИЙКАТА!!!!!! НЕ СЛУЧАЙНО ТЕМИДА ОСВЕН ПРЕВРЪЗКА НА ОЧИТЕ ИМА И МЕЧ...МЕЧА ДА ЗАИГРАЕ И ПО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВЦИ И ЦЯЛАТА ГАНГСТЕРСКА ИЗМЕТ В СТРАНАТА НИ - ТОВА ГО ЧАКАМЕ ВЕЧЕ ПОВМЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ!!!!!!

Пропусна да споменеш и съдружника на Алексей Петров ,на Маджо и Пашата- най- големият гангстер- Боко Тиквата , известен в мутренските и ъндърграунд среди като Боко Рапона .

колко ти плати позитано готин да плуеш срещу нароида си не мога да те нарека друго освен булгароубиец защяваш убииците на народа ни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пропусна да уточниш съдружник в какво? Само на приказки нали се сещаш че мога да те изкарам най оборотния уличен травестит на софия?

Е че ния търпяхме един пропаднал доносник , като ГОЦЕ за президент 10 години , спокойно ще оставим сега и Бойко 10 години да тъпче доносниците - комунисти Нека платят сега всички крадливи социалистчета , че създадоха страна на безнаказаните престъпници ДА СМАЧКАМЕ ПАРТИЯТА НА КРАДЛИВИТЕ ДЪРТАЦИ ДОНОСНИЦИ -БСП на изборите

Ами , че той твоят идол-Тиквата е най- големият престъпник и гангстер в България .Ти в сакския ли живееш .

Плачете червени престъпници ,че Бойко до един ще ви затрие и вас и крадливата ви партийка от престъпници Ако е мутра и вие сте го създали , още повече ще ви боли

Какъв Хелзински комитет, бе?! Цял комитет сте направили за защита на престъпници?!

не,там един чичка,който като му платят лекцийки да чете става вярно куче. в случая-съдиите са му плащали години наред да ги "обучава"

Няма ли 'бомбони' на тоя площад 'Батемберг - вземете си оправете правописа :)'

Заканата на Цветанов че ще кръщава операциите на съдиите пуснали бандитите вече дава резултат.Уникална идея браво!тези корумпирани съдии само с някакви такива методи трябва да се накарат да почнат да работят иначе като си платиш и веднага си на свобода.но сега поне цяла България ще му разбере името на продажния съдя и за това малко не им стиска.

Мда, сега "неазависимия" съд ще стане зависим само и единствено от Цвъцко Физкултурника. Много умно, няма що!

Като са независими,защо висят на държавния бюджет?Да минат на собствен......според изработеното!Какво се пеняват,че не били достатъчни доказателствата?!Значи за прокурорите са достатъчни,за да повдигнат обвинение,но за нежните съдийски души не са!Вероятно едните са учили ПРАВО,а другите КРИВО!Какво значи по 10-15 висящи дела ......ненормалници!