”Грубиянски” туитове на Тръмп за дъщерята на Бжежински

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи груби обиди към двама водещи на популярна новинарска програма на телевизия Ем Ес Ен Би Си (MSNBC), които го разкритикуваха.

Обратно в новината

Коментари - ”Грубиянски” туитове на Тръмп за дъщерята на Бжежински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно просто и железно правило: С радиоточка, ИДИОТ, ПРОСТАК И ПАТОЛОГИЧЕН ЕГОЦЕНТРИК НЕ СЕ СПОРИ, а ПРОСТО СЕ ИГНОРИРА! Махваш с ръка, отминаваш и ГО ЗАБРАВЯШ! Проблемът е, когато не можеш да го направиш, например защото Е НА ВАЖЕН ПОСТ И ВЛИЯЕ ИЛИ МОЖЕ ДА ПОВЛИЯЕ - пряко или индиректно, НА ТЕБ И ЖИВОТА ТИ, ИЛИ НА МНОГО ХОРА, от позицията, до която някак си се е дожрал ИЛИ СА ГО ИНСТАЛИРАЛИ НЯКОИ ЗАД НЕГО!

Инфо много противен тип си дано в реалния живот получаваш повече юмруци в лицето.С удоволствие бих ти смазал лицето

А дано, ама надали. В реалният живот можеш само да ми го духаш, ако ми се помолиш, след като то навра тъпата завистлива проста куха тиква в червения постан задник, дебил! И този път изобщо не се шегувам, виждал съм ги много такива герои на думи как гледат като препикани мушкати, като не са анонимни.

Тръмп прие Порошенко за 5 минути, потупа го по гърба и го изпрати с думите - Наше момче

Браво на Тръмп! Либерлайните медии трябва да бъдат поставяни намясто!

Простака си е простак, на какъвто и пост да е. Нападките наистина са дребнави, злобни и инфантилни. На такъв пост се очаква да е в медийния интерес, очакват се карикатури, скечове, статии....Не се очаква да го славословят нон стоп. Тръмп отново стана за смях.

Нищо хубаво не ни чака с тоя лудичък президент на САЩ и още по-лудите на Турция и РФ. Тежко изпитание за света са тия идиоти на високи постове!

Най-луд е Порошенко. Но от него нищо не зависи. Той е от смешните луди ....

От една година Тръмп е подложен на гигантски медиен натиск. Нападан и обиждан по всякакъв начин от медиите на финансовия капитал и Демократическата партия. В Холивуд ежедневно разиграват скечове и гегове, в които главен герой е Тръмп. Звездата Джони Деп дори призова за убийство ... и т.н. ... А когато Тръмп се защити в Туитър, постовете му се окачествяват като ,,грубиянски"

Грубиянски туитове на Тръмп за дъщерята на Бжежински Тръмп се оказа един най-обикновен американски каубой/кравар/.

В Русия Путин убива журналистите които задават неудобни въпроси

Обърках се ... Украйна вече не е Русия. Във фашистка украйна убиват журналисти

Ти си умопобъркан. Путинският режим не дава и дума да се каже, че дребния чочец може и случайно, ама съвсем случайно малко да е сгрешил. Колкото и да крадеш имена, личи си че си тъп русняк!

Тези американци май нещо не си харесват върховният представител. Но нали е продукт на демокрацията ИМ, сега ще си го търпят! А жена му подсказва от снимката - "Неее, не го ядосвайте, че става 10 пъти по-груб и отмъстителен!" Защото очевидно го е тествала многократно, а дори и го е измерила - 10 пъти!?

Тръмп е един нефелен, боядисващ се старчок, наследник на милиони долари от баща си! Държи се като пубертет с много силно акне! Простак!

Баща му е бил от средната класа, докато Тръмп е милиардер.

тая полска мастия мика бжежински и очилатия и тъпкач отишли във Флорида в частното имение на бай Тръмп с предложение да му духат а той с отвращение казал НО

АБЕ КАКВА Е ТАЯ ПРОСТАЩИНА БЕ, ДАМИ И ГОСПОДА? МОЕТО ПРЕДАВАНЕ Е В ПЪТИ ПО-ГЛЕДАНО ОТ ТОВА НА ЕДНИ КУЛТУРНИ ИНВАЛИДИ КАТО ТАЯ МИКА ТАМ ЗАБРАВИХ И ИМЕТО!

А така, още малко слюнка добави и си готов!

Затова и беше поставен на поста Тръмп - да смачка фасона на финансовите либерасти и техните поддръжници и защитници. Тръмп е грубиян и не си поплюва, отлични качества за "кризисен мениджър", който трябва да да приземи представителите на фининтерна в САЩ...

И точно защото "им мачка фасона", долара е загубил 10% от стойността си за 6 месеца!!! Какво ли ще стане в оставащите 42 месеца от мандата му???

Очаквам да започне вълна от масови фалити. Натрупаният дълг трябва да се редуцира, а фалитът е средство това да се случи без война. Ето защо трябва да се радваме, че сега в Белия дом не е Килъри, защото тези, които стояха зад нея залагаха на войната като решение на проблема. Естествено това ще засегне и нас, но е неизбежно...

водещите са били доста предизвикателни и той им отговаря

колкото го плюят либерастите по-симпатичен ми става.Е друго си беше с мюсолманското коми Бари Соеторо и неговата първа дама Макси Горилата,грантовете течаха затова и целия рев.....

Някой да има нещо против да се "смачка" мутрата на някой друг подвизаващ се като уж журналист и у нас. Платени нагли копилдачки и копелета, които пишат не по убеждение а каквото им наредят началниците, на които пък нареждат тези с многото пари и голямо политическо влияние. Четвърта власт. Защо първите три да обвиняваме в всякакви грехове а четвъртата да мислим че е създадена от ангели. Не, дряскачите са двойно по корумпирани и лъжливи от другите три. Кой изобретява и кой пренася лъжливите новини, клеветите и клюките?????

на мен ми прилича повече на реклама, била много малка медия, с много малко зрители, която той вече не гледал, но му казали че плюят по него. Т.е. за тези които не ме харесват, гледайте тези и тези, те също плюят по мен, за сега.

Забрвих да добвя и Берни Сандърс, третият претендент за президнт на 75. Средно възрастта на тримата, които бяха с най-голям шанс за президент, е над 70!

Пенсионната възраст не случайно е опеределена на 65г. След това в човешкият мозък настъпват едни необратими процеси, които добре се забелязват у Тръмп. Не знам защо Американците така обичат да си избират политици на подобна възраст. Хилари и тя е на 70. Сенатор МакКейн е 80+.

Пенионната възраст се определя не случайно, но по съвсем други критерии!!! Основният е средната продължителност на живота и възможността пенсионната система да изплаща определен брой пенсии!!!

Простака си е простак на каквато и да било възраст, просто при младежите си казваш, че може да му дойде акъла. За Дъмби няма надежда.

Човека се защитава от нападките, не е като нашия клепоухия дето Путин му обижда страната а той маха с опашка като куче и го кани на приятелска среща прегръщайки се с шефчетата от Лукоил

Либералите са много симпатични хора когато не им спираш парите от държавата и ги оставиш в монополизираните от тях обществени сфери да се борят за "ценности" /каквото и да значи това/. Защитник на права е феномен- изключително постижение на запада последните 40 години, но има и странични ефекти и употребата му за в бъдеще ще се ревизира ако издръжката му стане прекалено скъпа.

нещо се оплете

Тръмп ще го разплете

прав си но се изразявай кратко и ясно

Той си е простак.Изглежда като шизофреник.Но Великите Американци са си го избрали

понеже и вие сте повечето прости хора не разбирате ролята на президента ролята му е да води страната в бъдещето да вдъхновява народа да го води не да праска туитове на нивото на 5 годишно дете! уверявам ви че има по-умни 10 годишни от нивото на тръмп!

Искаш да кажеш, още първите седем години детето е вкарано в релсите на обществената достатъчност, а този и на седемдесет не е успяло.

Тръмп прави точно това ......води страната в бъдещето вдъхновява народа и го води а корумпираните платени от сорос медии те манипулират

Ако ги беше поканил в къщата си за ексклузивно интервю, а Мелания да им сервира кафенце, сигурно щяха да смекчат тона, но той им показа среден пръст и журналистчетата се про.дрис.ка.ха от злоба

тръмп клоуна пак излъга че той дал идеята за слънчевите панели по стената постоянно лъже все повече хора ще го разкриват като лъжец и клоун трябва да свиква не може да оплюе цял свят!!!! не вярвах че може да има по-гнусен тип от путлер за президент но тръмп сериозно го настига

Ти да не си му светил, бе! Или прочете някъде нещо.

бай Тръмп е пич и не е човек който да остави някаква платена мастия та била и тя полската еврейка бжежински и тъпкача и да се гаврят с него и семейството му

Този не се държи както Публиката очаква (разбирай, както им е удобно) и това ги побърква.

Мрнинг Джо плюе по Тръмп, той обяснява защо го правят. Няма мек начин да се каже това, а пикантерията с лифтинга и ниското IQ - е, можеше да я пропусне, но пък такива детайли подобряват усещането за достоверност...

Ма само морнинг джо ли го прави?

Че ка5во толкова е казал Тръмп, но тя истината боли.

Все по-ниска топка се оказва президента на Сащите с всеки изминал ден. Ако иска да отвърне на нападките - има си начин, съответен на институцията, която представлява. статус.

Кучетата си лаят керванът си върви! Журналистите Сороидите си лаят....

или им прави реклама. Светът е толкова сбъркан напоследък, че няма да се учудя.

форума загрубя

Лъжливите журналя там където им е мястото! Истеричната Елена Йончева не е ли същата! Плачат за внимание, а лъжите им край нямат!

Не се разбра с какво точно са подразнили Тръмп, за да обижда толкова долнопробно.

те са го обиждали и той им отговаря, което е негово право

Пак ли Тръмп е виновен че не се е разбрало или журналята?

адвоката на Тръмп, дали клиента му бил виновен. Къде виждаш обвинение, първо. Второ, да, не се разбира от този текста и прави впечатление, че този се занимава с клюкарстване, кой какво казал, вместо с президентстване.

Който критикува президента е либерален паразит, който го венцехвали - правоверен консерватор и истински американец. Напомня ми за нещо от недалечното ни минало.

СПИХНЕВ ЖЕЖУНСКИ беше по-зле от щерка си. ТОЙ МНОГО МРАЗЕШЕ ПРАВОСЛЯВНИТЕ ХРИСТИЯНИ И СЛАВЯНИТЕ.

ПРАВОСЛАВНИТЕ Извинявам се

присзиденд трамп е един много изискан и нобел пирсон. когату на посити вав ониовирситетад тои просто грабна сарцата ни сас пулужителното,си но позитивно пуведение. скромнос и е осмихнат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

безиеунгсвеисе хат ер ауч дафуер гешпрочен даcс дие аебте ние хеу маеен сондерн грас

Доналд Дък (Тръмп) е нарцис и беда за американския народ. Но какво да правим като той си го избра ?

Самият Тръмп е психопат. Затова реагира толкова примитивно на подобни журналистически заяждания. По принцип, по цели свят журналистите пишат глупости, лъжи и фалшиви новини за политиците - обаче рядко някой от последните си изпуска нервите по този инфантилен начин. Освен ако не се казва Дутерте, Путин или Тръмп.

Браво на г-н президента Тръмп.Но, трябва още по-сурово.Гадната пасмина обсебила публичното пространство и опитваща се да удуши света заслужава отпор и наказание. Време е думите да възвърнат истинския си смисъл.Не е нормално когато някой е с достойнство, да го квалифицират като груб, а за патриотизъм - не ми се ще да се сещам за обидните квалификации. Абе сещам се, открили някакви планети годни за живот - защо който е малцинствен, онеправдан, нещастен в педерасията си и изобщо неразбран от нас-грубите, не се изнася натам.Е, не че не са измислени и други варианти...

Мдаа, на американците им определено им е нужна една кохорта от списващи политически коректни статии журналя, организирани в политически коректни издания тип "Работническо дело, "Отечествен фронт" и "Земеделско знаме".

биволите като рият на гърба си го хвърлят ....фалшивите медии 6 месеца рият фалшиви новини за Тръмп за руски договорки без нито едно доказателство и се осират ежедневно ......ще има доста фалити на фалшиви медии защото всеки ден излизат записи с нагласени от тях новини и дори негрите не им вярват вдече

ПсихоДжо не е "просто колега" на кака Мика с убавата фамилия, отваряща асансьорите на кариерата, а, както се досещате, и тъпкач. Убава злоезична двойчица- мечтата на пластичния хирург ;) А Тръмпуня, макар и минал на хуйлови комисионни, не прощава на либерасти, толерасти и т.н. Дано до импичмънта си заради руската следа успее да поизчисти УСА от нелегалните ("недокументираните") миграсти!

Ти какво против миграстите в США имаш?

не веднъж и други известни личности, режисьори, продуценти и актьори са нападали и били журналисти. Някой все пак трябва да дисциплинира и затваря устата на журналята когато плямпат недоказани слухове.

Един прост так. Човек с класа няма да отвръща на всички дребни нападки. Детинско поведение да реагираш на всичко.

от платените соросоиди тука разбираме че Тръмп трябва да си мълчи когато платените корумпирани журналисти го обиждат и ругаят семейството му

този псевдоним си го копирал и това не е коректно

ИЗЛИЗА,ЧЕ РАДЕВ И СЪПРУГАТА МУ СА МНОООООГО ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ДВОЙКА,ЩОТО НА ВСИЧКАТА КАЛ,КОЯТО СЕ ИЗСИПВА ВЪВ ФОРУМИТЕ ЗА ТЯХ,ОТГОВАРЯТ С ВЕЛОКОДУШНО МЪЛЧАНИЕ !

Luna0102

Ами по-интелигентни са. Простак като Тръмп може да потърсиш из маалите, там може и да има, а може и там да не намериш.

интелигентен фатмак а и ганката му и тя

о да! форумите! тази така важна говорилня! как да няма респект президента от коментарите под статиите..

ако има нови избори сега Тръмп ще спечели най малко с 80% ....миналата седмица имаше частични избори в Джорджия с рекордите 25 милиона наляти от Холивуд в полза на еврейчето демократ Кософ срещу само 4 милиона на републиканския кандидат ....60% победа за републиканците а прогнозите на платените медии нали знаете бяха 90% за демократите ...вече и негрите не им вярват на тия гадове бжежински и останалите

Мелания казвала, "че когато мъжът й е атакуван, отвръща 10 пъти по-сурово." и че " ще използва позицията си в Белия дом, за да се бори срещу агресията " - Ако това е защита да казваш, че мъжът ти отговаря с 10 пъти по-голяма жестокост, ако някой го нападне - то тия двамата са си лика - прилика. А пък тя ще се бори срещу агресията. Само празни приказки на жена

До "противоречие". Има разлика между "сурово" и "жестоко". Мелания е казала, че съпруга й отвръща 10 пъти по-сурово! Това не означава агресия!

А какво означава , Джулче-пачулче?

фалшивите новинари се осраха тотално след като излязоха скрити записи как сиенен фабрикуват фалшиви новини за руски хакери