Коментари - Обединение с водещ партньор "Трейс груп холд" АД ще строи близо 2 км от удължението на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали са наши ора, после ще делим- каза боко. боко да си купи направо гардероб, че тия банкноти няма място къде да ги бута.

Курец, ако това е вярно, което написа, можеш да го обявиш публично, а не да се криеш анонимно. А и виждам един озлобен човек, който завижда на ИТ-тата. Вместо да завиждаш направи така,че и ти да взимаш по три бона!

Оооо какво чудо ! Ако не е трейс ще е ГБС, ако не е ГБС ще е агромах !

Палячо, ГБС и Агромах не могат и никога не са строили метро в София.

Клоунче, те Трейс и пътища не могат да строят пък в метрото се бутат. Едни хора край Своге платиха с живота си за корупцията и некадърността и разбира се случая беше заметен. Голяма част от метрото го строиха турци без грам опит. Затова третия лъч пропадна. Истината е че Боци е гладен и чекмеджето се поопразни та сега трябва да се пълни наново. До няколко години третия лъч ще е неизползваем, първи и втори метродиаметър се крепят на по-здраво строителство и неистовите усилия на все по-оредяващия персонал. Метрото ще последва съдбата на БДЖ понеже страда от хронично недофинансиране и липса на кадри. Трагедията е голяма и ще става все по-зле ама ако не си вътре в системата няма как да го знаеш. По стар български обичай всичко ще излезе наяве след голям сакатлък най-вероятно с жертви. Засега всичко се прикрива умело зад лъскавите фасади на повечето спирки и глупостите дето се говорят след откриването на всеки 100 метра от някоя от новите линии. ГРОБ погребаха България за 12 години, а сега тяхното управление погребва София. Сега ще се изсипе един камион с минуси от разни IT педалчета с 3 бона заплата и други подобни мизерници, но на тях им е простено, защото си живеят в своя измислен свят и не виждат по-далече от лъскавата обвивка, а всъщност като махнеш обвивката и се вижда лайното дето е опаковано.

Трейс Груп заедно с ГРОБ труп ще търкат заедно наровете при бай Ставри.

Дай Боже! Амин!

я ще е без релси , а без кабели , а може и без тунел да е , но по документи всичко ще е О,к

Трейси е фирма на ГЕРБ И ДПС ДАНЧЕТО ИМ ДАВА ТОВА

Оправиха магистрала Тракия, сега ще оправят и метрото.

Тези са страшни некадърници и корумпета. Като видя техните ремонти, всеки път си мисля - по-добре да не го бяха правили.

Ако кинтите ги гепят австрийски мошеници- всичко е наред! Те наемат наши подизпълнители на половин цена, но си траем. Най- непоносимо е бг фирма нещо да прави! Докато държавата не си направи НПО та и не си отглежда жълтопаветници нищоправци ще бъде натискана от чужди интереси, маскирани като борба с корупцията!

Инж.Проект ООД е КОЙ?Ало КАМАРИТЕ - ОПОВЕСТЯВАЙТЕ!НЕ СЕ КРИИТЕ КАТО ЧЕРВЕИ В ЯБЪЛКА!

4г 2км ! Тези на ръка ще го правят ! С кирки лопати !

Същите ремонтирали пътя-убиец към Своге и строили пропаднаото метро в кв Х. Димитър???

Леле ще е много рисково да се ползва това метро.

Браво! Така трябва! Наши е най- добре! Австрийски и особено холандските мошеници- аут!

Толкова много скандали и загинали хора заради Трейс Груп и пак продължават да точат обществени средства с обществени поръчки! А Гешев си прави евтин пиар!

Що за глупости?! Къде има загинал заради трейс?! По- скоро ток системата е грабеж, но не е политкоректно да го кажем! Позволяват ти да си корумпиран и да нападаш нашите фирми!

циклон

Ами да кажем Своге за начало.

Шефчето и собственик на Трейс Груп е аверче на Боци от предишните мандати на ГРОБ и тяхното "приятелство" смърди на корупция. За тия дето не помнят, Боци риташе топка със синчето на собственика на Трейс Груп и разни стари величия на селското стадионче на селското им отборче Верея, което беше създадено с печалбата от кражбите при ремонтите на Трейс Груп из цяла България. Схемата е уникално проста, но Гешев е по-прост и затова няма никой в затвора. И всичко щеше да е "супер" ако не бе станала катастрофата край Своге когато загинаха бая хора. Тогава беше доказано от взетите проби, че е положен некачествен асфалт по целия път през Искърското дефиле ремонтиран именно от Трейс тъй като в процедурите по избор на изпълнител съзнателно е заложена клауза фирмата-изпълнител да може да тества материали в своя лаборатория. Логично никога пробата няма да е лоша и да трябва да се премахва вече положения материал. Накрая цялата вина беше хвърлена върху шофьора понеже у нас винаги умрелия е виновен, а живите са невинни при такива инциденти. Боци се пенявеше пред мисирките как щял да махне Трейс от търговете и им поохладня за 1-2 години "приятелството" с трейсаджията и сега изведнъж хоп Трейс пак ще се нагушат. Нищо старо не е забравено дет се вика, а прокурватурата спи дълбок сън. България се е превърнала в кенеф, който може да се изчисти само с огън и меч. Да чакаме от властите да си свършат работата явно е кауза пердута.