Патриотите готови с промени за неизбежната отбрана

"Обединени патриоти" ще внесат през тази сесия промени в Наказателния кодекс, свързани с неизбежната отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите готови с промени за неизбежната отбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросът не е само в неизбежната отбрана. Трябва да се разреши на хората свободно да притежават оръжие.

За да се спрат кражбите и посегателствата трябва да се разреши на хората да защитават домовете си , най-лесно е да се вземе пример от хамерика - там в моментът на прекрачване на частна собственост може да те гръмнат.

По случая Скрипал. Б.Б. не защити българския интерес, недопускайки екстрадиране на дипломати, защото Русия е нашата матушка и ни е свидно за нея, а ЗАЩОТО Е ПОЧТИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ДРУГИ ДА НИ НАСЪСКВАТ И РАЗВАЛЯТ МЕЖДУДЪРЖАВНИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ само в тяхна угода и на базата на (все още) недоказани обвинения. Б. Б. просто постъпи като принципен човек и в съответствие с правото и човешката логика! Жалко, че рядко го прави това!

Видя се кои са антибългарските партии - ДПС и БСП.

Промените трябва да бъдат не само по отношение на неизбежната отбрана, а и по отношение на неприкосновеността на частната собственост. След като полицейските органи не могат да защитят собствеността на хората, трябва да се дадат по-големи права на собствениците да защитават имотите си. Сега това е позволено само на богатите, които охраняват имотите си, наемайки мутренски фирми. Това очевидно нарушение на конституцията, по отношение на равнопоставеността на гражданите пред закона, трябва да бъде поправено в нов закон. Никой няма право да влиза в чужд имот без разрешение, да присвоява или уврежда чужда собственост. Хората трябва да имат право да поставят в собствеността си защитни средства, да употребяват оръжие, да прилагат сила за изгонване или задържане на нарушители на собствеността им. Хората не трябва да носят отговорност за нараняване или смърт на проникнали в имотите им лица, пострадали от средствата за защита на дома. Докато това не стане и не се подобрят икономическите условия и намалее корупцията, дотогава грамотните, честните, предприемчивите и нетърпящи управленското ни лицемерие българи ще търсят по-добри за живеене държави.

Много думи. От които си личи, че дори не сте чели чл.12 на НК.

Браво, поздравления. Ние само чакаме сигнал. Списъците с неудобните са готови.