Коментари - „Нюзуик“: Теглото на танковете на НАТО може да създаде проблеми в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека срането на путленистите започне: СЕГА!!

Аде сега деди Джо и синчето му Хънтър да запретнат ръкави и да строят нови мостове на украинците, нали много ги обичат.

Теглото, слънцето, вятъра, гаргите..... затова няма да изпратите нищо нали?

Некадърните украинци също ще покажат колко не струват тези танкове !

Ами и оръдията им криви!

руснаците трябва да спрат нефта на България и Украйна ще остане без дизел и сами ще се спрат

байдън едва ли прави разлика между танк и комбайна вършачка паламанде трошачка

Ако си мислите, че 45 танка ще променят по някакъв начин хода на бойните действия и на войната, то вие сте много далеч от здравия разум и сте заслепени от западната пропаганда!

Айдееееееее, Още не са ги опукали и вече причини си търсят?...

турски медии пуснаха данни за загубите на техника и войска, по данни от мосад... направо си ебао мамата

Сега ли се сетиха?! Какво лище измислят за да не пращат танкове.

Гледам днес, Просто Киро, носи две зелени туби нафта за танковете. Бил тръгнал към Украйна...

ако срещу Русия има натовски танкове, как така нато не напада Русия?!?! не бях аз ху я ми беше, каза невинно изнасилвача пред съда в очакване на управдателна присъда

Почвата в Украйна е чернозем. При влага тежките танкове затъват. Това е бил и проблемът на "Тигрите" на Хитлер.

танкове на НАТО ще създадат проблеми на украинците, независимо от теглото им! Всяко действие ще получи съответното противодействие!!! Много милиони просто ще отидат на вятъра ....

Хем няма да харчат по 700 литра на час,евтино и ефективно!

С 50-100 танка на НАТО, няма начин да не се обърне войната. Руснаците имат налични само някакви си 10 000 танка.

Ник'ви проблеми няма да създаде! На голяма част от тях ще им вдигне цената към руснаците, а останалите ще струват повече като старо желязо...

Е какъв е проблема. Паркират танковете пред жилищни блокове и после почва рев че руснаците унищожават цивилна обекти.

Поне малко грамотност проявете, иначе е бизмислено ....

Пратете им и мостове... Имам чувството,че живеем в Параграф 22!

Кви туби носи незнам ама бая трябват

https://politikus.info/events/149790-poteri-v-vsu-nato-i-v-vs-rf-dannye-tureckih-istochnikov.html

Тигрите се появяват по фронта когато войната е вече обърната.

Сигурен съм, че укрите вече преговарят за цена с руснаците...

Украинците са класически нацисти и фашисти. Чакат някакво чудо вундервафе да победят руснаците. А до пролетта-лятото вече няма да има украйна.

Русия 30г.се обучават за битка с тези танкове,ще падне голяма касапница.

И по лесно ще горят заедно

Малеййййй, страх, страх, цял танк пристигнал в Полша. Дръж се земьо, шоп те гази!

Цял танк човек. От Канада през гори и планини и морета. Ползвал е само зелен транспорт да няя вредни емисии. И този танк сам самотен един за сега е пристигнал благополучно. Търси си спътница в живота, танка самотен. А може би спътник.

Американците винаги са била - дайте да дадете и тъпите германци сами се закопават..... Как може след толкова години от Великата Отечествена война да не са си дали сметка.....

За американските танковете незнам дали са най-добри в света, но знам че президента им е най големия смешник в нашата галактика и няколко съседни. Мухахаххахаа Овен от класа....

Леле намери кой роман да цитираш . Козяшките тролове сега ще си помислят че това е позивна за атака от спящите клетки на Путин. Иначе в конфликта Йосариян щеше да бъде отново главен герой.

Швабите искат реванш май. Ама не им стиска нещо и се крият зад урките...

+++

Само последните тигри серия 2 се появяват тогава. Всичко рикошира от бронята им Те и ракетите Фау -2 се появяват накрая А една ядрена подводница изплува между два американски кораба, щото е обявена капитулацията

Че какво значение има, понтони няма да им трябват, така или иначе Днепър няма смисъл да минават. Къде ще ги търкалят тези танкове на открито, че да ги цели руската авиация. Завираш ги в градска среда, маскираш ги и чакаш да пуцаш от упор.

Голямо, тромаво, тежко и става само за претопяване. Що е то? Танк Леопард.

Теглото е без значение. Ще отнеме 1 ден повече при разфасоването. Плюса е че ти ги карат от на майната почти до пункта за изкупуване.

Почнаха с оправданията, сега мостовете, после горивото, после температурата, накрая необучените укри, И накрая , ама то стана късно, Зеленски даде фира.

Ще се справят, логистиците на НАТО не са глупаци, украинците също. Танковете ще се насочат там, където ще са от полза и няма да е проблем. Това не ти е Русия ... * п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

И понеже въглеродните емисии са проблем номер 1 всички са се юрнали да доставят свръх-тежка техника с транспортни самолети и в последствие влак/тир за да обърнат хода на войната, който е ясно, че е предрешен.

тъпите американци първо действат, после мислят. Лошото е че германците са по.зле и от американците. Ама каквото са си надробили, ще сърбат!

Ееееее, язък

Пластичният му хирург е по-добър от този на Путин.

Начинът по който горят също може да създаде проблеми. Особенно на производителите, може да загубят поръчки когато тръгнат едни видеа. Абрамс вероятно заради това "ще се позабави", първо ще има Леопарди.

Вземи дай определение някакво за "класически нацисти и фашисти". Понеже аз колкото съм чел все кремълският режим се вписва в тях.

кой ще кара танковете? Управлението им не се научава за няколко дни.....

Сигурно има и такива. Преди време имаше клипче, как укрите продават един БТР на донецки военни.

Американските танкове използват специално авиационно токсично гориво. Работата на танка за 1 час е толкова скъпо че България с нейния бюджет няма да си позволи да го вози на собствен ход. Подръжката му е след всяко използване. Това е танк само за американските пътища и сервизи. За реклама само става. Войната е съвсем друго нещо, скоро ще го разберат краварите.