Коментари - „Нюзуик“: Теглото на танковете на НАТО може да създаде проблеми в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Година бях в Амазония... там няма покритие. Връщам се...поздравявам "С днем победьi... "... гледат ме изумено? Що? Нали до 30.02.2022г. СВОперация щеше да... и т.далее...?! А как я верил руZZкая армия, руководителям великая Советская РуZZия?!

Един руснак се опитал да открадне Ленин от мавзолея За какво му е и той не знае

Кой можеше да си представи , че 80 години по-късно, отново немски танкове ще се движат на територията на бившия вече СССР. Какво чувство за хумор има живота- ненадминато.

Големи макроикономисти тука. Капитализма кво бил, социализма кво бил. Господа, комунистите от 1917 насам , чакат капитализма да изгние , а на место тва , 1989, взе че се срина социализма/ комунизма , а 2 години по-късно стана немислимия кошмар- разпадна се СССР. И ко стана - комунизма се завъртя по света за 70 години и си замина. Естествен подбор- оцелява по-силния и/или по-хитрия. В природата го виждаме всеки ден.

Българските русофилчета са толкова облъчени , че смятат , че ако дойдат тук руските танкове , всички ще ги посрещаме с хляб и сол , а руснаците ще хвърлят рози от танковете. Кво да кажа- нямам думи. Който толкова жадува за руский мир - да се мята на поезда и да заминава за Масква. Само дето няма нито един такъв , а всичките велики русофили , тичат на гурбет в Англия , да изкарат некой лев в сърцето на капитализма и империализма. Е тая българска шизофрения , никога не я разбрах. Ако може некой русофил, редач на гипсокартон у Лондон , да ми обясни, ша го черпа.

Шизофренията продължава необяснимо-шест минуса и нула плюса

то хубаво, че не слушаме ония глу..ци и онова посолство на Козяк да демонтираме паметника на съветската армия щот кат додат наште ша ядем папура

на руския бахур вече "папур" ли му казвате? Не знам що си правите сметката, че ще минете метър. братушките няма да подбират, а вие ще ги посрещате с цветя на орлов мост.

Ние знем , че като дойдат ваще, ще си първия дето ще си събуе гащите- да направиш услуга на загорелите солдати. Жалка история...

чета едни глупости и ми става смешно!! По времето на соца се строеше здраво и с оглед на бъдещи военни действия между НАТО и Варшавския договор се правеше сметка на всичко и съответно да не може натовската техника да проникне . А не че е нямало пари!! Тия тъпи заключения показват само едно че западняците наистина са се страхували от Варшавския договор! Като ситуацията със Ф15, Ф16 и други такива велики самолети дето немогат да излетят ако летището не е излъскано и толкова равно че да е кат тепсия!!

Да, а уазката няма как дай се повреди моторчето за чистачката, щото чистачката е ръчна и се върти от вътре. :))))

Армия която само за месец успява да загуби 6 500 воиника, 26 самолета, 7 вертолета, 208 БПЛА, 341 танка и БМП, 40 установки за залпов огън (РСЗО), не може да не спечели войната!

Едно време Москвичите ги правеха от немски каски, а сега от леопарди!

Сега москвичите ги правят китайците... :)) От суровини продадени им от руснаците на братска тарифа, като малкия брат е русия. :)))

по онова време съм чувал германци да казват на "Москвича"- "дер клайне фиир унд драйсих"- малката тридесет и четворка, ще да рече.

Моят MAN тежи 15 тона влекач и ремарке. Товаря 25 тона дърва. Общо 40 тона. Щом с друг колега можем да се разминем на мост значи един 80 тонен танк може да мине поединично.

Не знам твоят МАН ако тръгне натоварен по черен път или направо през полето, дали ще може да издрапа...Мостовете са най-малкият проблем...

E, е забравай, че дължината на влекача с ремаркето е доста по голяма от дължината на танка и така теглото на танка обикновенно се пада само между 2 опори на мост, а теглото на камиона е обикновенно межди 3 опори на мост. Но както казаха колегите по-долу, главното е теглото на танковете извън пътя или при преминаване на водни прегради или понтони.

Ти за вибрации и резонанс чувал ли си? Танкът не се движи на пневматични гуми като тира, който караш.

Руские, кво се косите и квичите във форума ни? Кво ви пука за западните танкове, нали си имате вашите безаналогови Аромати? Пускайте ароматите, су-57 Невидимите и да приключваме за 3 дни? Послецяла Европа, нъл тъй? Да я облагородите дет се вика, от първия път не стана, ама сега Путлер пипа здраво... Мокри ли сте вече? А сега избършете пяната отдолу и от устата, събудете се и спрете да спите на мокри вестници

Танковете веднага на диета и кардио за да свалят килограми. Както аз свалиг мозък когато служих в казармата.

Работниците са тия които определят правилата, не предприятията, не търговците, не и държавата. Повечето предприятия могат да произведат съвършенна продукция, която да държи много по дълго, отколкото се произвежда сега. Работниците регулират качеството, така че всички ние, една стока да я купим няколко пъти за да има работа за всички или почти всички.

Работникът носи чааст от отговорността за качеството, но контролът е на ниво технология. Ако изделието на даден етап се отклонява от технологично определеното се отделя и преработва до изходна суровина.

Естествено че работниците носят отговорност. През 1901 г е произведена крушка, която продължава да свети, никога не е изгасвана, следят я с камери и броят времето. Логото на Ford е било "Купете автомобил от мен и никога повече няма да ви се налага да купувате втори" Така и с други предприятия. Стига се до задръстване на стоки, кризи и освождаване на работници. Именно технологично определеното за което споменаваш се променя.

Немските бяха леки но и те закъсаха....там е така

Германия губи 5.3 милиона човека. Китай губи 7.5 милиона човека. Полша губи 6 милиона човека. Холандски далекоизточни колонии губят 4 милиона човека. Русия губи 27 милиона човека.

Да започват строителството на заводи за претопяване на метали.Ще има много.

Вече има много. Ще има и още..

Руснаците да си пращат танковете предварително претопени, на слитъци.

Да вържат всеки танк за един китайски балон и така ще олекнат. Даже може и да подхфъркват леко. Ама кой да се учи от китайците...

ще горят като вестници скапаните танкове! Вече не се въобще не се чува "Москаляку на гиляку!" , а само "Укро-скотяку на Бахмутяку!"

Ватнишки мечти! Я погледни вчера пак са разбили някакъв опит за настъпление към Бахмут - над 50 оркски танка и бронирани машини са за скрап...

Най-после да се сети някой. Аз от кое време приказвам че ще има проблем с теглото. Един камион превозващ танк на нато също ще има проблеми, теглото на композицията може да надхвърли 100т.

Да се чуди човек как в 2023 се оказахме като през 1943 с немския Маус.... Все си мислех, че военните хвърлят по едно око на военните компютърни игри, ама...явно не са вденали много от тях

Затова западните страни са богати, защото труда на работниците им се заплаща в десетки пъти по-скъпо от труда на нашите работници. Това е заблуда и лъжа. Западните държави са богати защото произвеждат стоки с голяма принадена стойност и още много други показатели, най важния от които е че има кой да им купува стоката. Заплащането на трида е един от многото елементи в определянето на цената на стоката и не е определящ за богатството на една държава.

Дефакто е същото - правиш нещо, продаваш го скъпо (на който се навие да плати), после плащаш големи заплати. А платилият скъпо е задължен да го купи, защото или ще го бомбят, или трябва да е съпричастен или няма избор... или има изгода, защото ще ти продаде обратно нещо също толкова надценено.. И от време на време последния по веригата гърми с огромен дълг и бум.. Те така се върти капитализмът, нищо различно от комунистическата планова икономика. Просто фирмите не са държавни, а частни, ама с борд, който се държи от държавата по един или друг начин...

Половината от икономиката на Западна Европа се крепи на държавните поръчки, а те се финансират от високи данъци и кредити. Като качат още лихвите и няма кой да плаща данъци, защото енергията е скъпа и индустрията се е изнесла, тогава ще последва големия купон. Давам им 5 години максимум.

Демек същото, което съм написал! И до "икономиста": Още Карл Маркс им е давал двадесетина години на капитализма - до победата на световния социализъм. До ден-днешен капитализма е в разцвет и то особено в бившите соц страни, Китай и Русия. Последната стана фактор в световната икономика едва когато прие западния модел на икономика и пазарни отношения. Иначе още щяха да лъскат бастуна с оризова слама, без високите технологии, които получиха от САЩ.

еми не е точно същото - ти си противоречиш малко. А относно победата на Марксисма над капитализма...зависи от гледната точка. Капитализмът е замислен не да бъде като днешния а на база теории като саморегулация на пазара, невмешателство и т.н.. Т.е. днешният "победил" капитализъм не е капитализъм а....чист комунизъм :) Така че е спорно кой е победил като строй... Май май е комунизмът, който в днешно време се изживява като еко-либерал-християн-демокрация :)

умник, 3-те най-скъпи неща произведени от САЩ са американските F-22, B-2 и последните 2 поколения самолетоносачи... Не съм чул да са избомбили нито една страна да я накарат да си купят ни самолети, ни кораби... Евентуално може да ме опровергаеш. ... А не е като да нямат нужда да си покрият част от разходите за разработка, особено на бомбардировача.

На крива ракета и космосът и пречи.

бе, сега ще им дадат и летящи чинии от америка и чекаме перемога!

България е моята родина! България е НАТО и ЕС! Моята страна е на 100-но място по площ и население от 200 държави! В средата на света! В моята държава се живее по добре отколкото поне 140 държави в света! Моята страна е въоръжена до зъби! В моята страна, каквито и кривини да имат накрая вземат правилни решения и защитават България! Ще приемем еврото и Шенген!

Никаква грижа не се полага за психично обременените хора в България, като този, който е написал предния коментар!

Психично обременените хора в България са само русофилите, че дори не оценяват и свободата която сме им дали за да си изказват най просташкте мнения някога съществували.

Цъ, не е циганин-избирател или украинец.. сори

Поне не си пънете размекнатите от наркотици мозъци да пишете постове - ясно е ,че Украйна ще загуби войната, въпроса е къде ще минава новата граница. А Зеления клоун го очаква съдбата на Бенито Мусолини - осъден от собствения му народ. Те украинците и особено нашите братовчеди казаците - са много добри в раздаването на справедливост.

По - добре да се каже, че преди началото Украйна има над 2000 танка. Сега има под 1000 и тези 100 - 200 няма да променят нищо, а просто ще загинат още хора. Ако това е помощ за мир .... Тъпите американци продължават да се мъчат да запазят хегемонията си на всяка цена.

не се тъпи американците, лапат кинти от войната ,мазните гъзове! Само китайски аеростати го оправят тия еврейски педерасти в буквалния смисъл!

Възможно е да възникнат логистични проблеми за Украйна, но според мен по-големите проблеми ще възникнат за башибозуците на руската федерация, които в момента газят украинската земя. Това е, което буди загриженост в Кремъл, защото още от ВСВ знаят какви са възможностите на западната промишленост за производство.

Е и какви са възможностите на запада. Всичко е Made in China. На запад не могат един чук да произведат за по-малко от 100 докара.

Затова ние сме бедни и низши - защото поизвеждаме един чук за 50 цента. Нали си даваш сметка, че от тези 10 долара 50 са заплащане та труда на тези, които го произвеждат. Затова западните страни са богати, защото труда на работниците им се заплаща в десетки пъти по-скъпо от труда на нашите работници. На по-достъпен език това се нарича експлоатация - и бившия соц лагер беше доведена до космически висоти. Никога през цялото съществуване на човечеството експлоатацията не е била довеждана до такова високо ниво.

западната промишленост драги няма възможности поради липса на какво ... ресурсиииииии. То всичко е в Раша. анадънмо?

Коня лавров отиде в Африка да лови маймуни за окомплектовка на разбойническата си орда в Украйна

Много по лесно и ефективно ще е ако утрепат пупкин, войната ще свърши веднага

Или Зеленски

Поредната изцепка нямаща нищо общо с реалността. По същите тия мостове са минавали колони с качени на транспорти танкове-ама сега изведнъж теглото било проблем:)))) Да бяха написали че ще затънат в калта да се посмеем още повече. Колкото до бройката-няколко системи хаймарс направиха луди руснаците. От доста отдавна е от значение качеството и начина на използване на войските, не тяхното количество.

Хохолите бягат от Бахмут. А, Медведев обеща, че разни хохоли ще бъдат в изолатора на Крим и то взе, че нещата вървят на там.

Седем месеца стотици хиляди жертви и може би ще превземете най-накрая бахмут. Само така. След още седем месеца може би ще си върнете Херсон.

Само при думата Медведев ми замирисва много на кенеф! Моля, Дира, да ограничите максимално и да триете постовете с тази дума! Предлагам да се ползва "онуй лайно".

Какво стана с непобедимата руска армия? Безаналогово изчезна първите три месеца. Трябваше да викат 300 000 студенти и пенсионери. И пак не беше достатъчно, Вагнер трябваше да изкара всичкия боклук от затворите да ходят на фронта. И сега само те се бият на предната линия - живото месо на Вагнер, които са вече писани умрели когато са ги вкарали в затвора. Да ти таковам и великата руска армия.

Ае, ти кьорав ли си бе тъпако? Руската войска е в Украйна, а не украинската в Русия. На фронта руснаците продължават на запад и 20% от територията на Украйна е окупирана. Кой победи руснаците, че нещо не се разбра от малоумния ти коментар? На 40 милиона руски резерви ми бълнува за 300 000, при положение, че руската армия в Украйна е 0.1% от своята сегашна численост? Пуу неуспешен аборт си.

Руската армия хвана източните територии защото никой не ги очакваше. Кремълското джудже до последния момент страхливо лъжеше и уверяваше всички че няма да напада. През последните 6 месеца напредват на запад по 100 метра на месец. Главно благодарение на ракети изстрелвани от кораби в Черно море по градска инфраструктура. "40 милиона резерви"?! Ти в ред ли си??? Вярваш на руските глупости че имали 40 милиона годни мъже и че можели да ги изтеглят на фронта по всяко време, така ли? Иди се прегледай. След 1 месец ще почнат втората мобилизация и нямам търпение да гледам цирка. Ако успеят да мобилизират пак 300 хиляди ще е чудо. И джужето пак ще почне да плаши с атомни бомби, щото друго няма да има.

Много ясно, че преди да нападение ще вкара всички в заблуда така както баба ти Меркел и Оланд са заблуждавали с Минск 1 и 2. Сега резултата е 300 000 мъртви хохоли.

Пишеш, че руската армия е в Украйна и естествения въпрос е "Какво, по дяволите търси руската армия в Украйна?"

Абе,ти сам ли си връзваш обувките?

Украйна е призбала "257 000 украинци са загинали от началото на военните действия"... "поради недостиг на хора украинските власти ще трябва да намалят наборната възраст."... Гробищата в Лвов са пълни. По улиците ходят цивилни и връчват повиквателни на всеки от мъжко пол. Украинците си обменят засадите на военните, които връчват призовките. Ужас е! СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ СА НАЙ-ГЛУПАВИТЕ. ДА СЕ ИЗБИВАТ ВЗАИМНО!

ма как бе милЮни са жертвите. Хаха! Я вземи прочети, какво казва Мосад за жертвите досега .15 000 загинали руски войни срещи 160 000 укро бандеровци заминали набързо при оная долна отрепка Бандера или на части за някоя клиника за трансплантации.

Всичко сега се крепи на елита от Вагнер, който се стопява от ден на ден. Напролет ще се срине цялата система, а украинците ще тръгнат да ги гонят с танковете. После Путин ще се разболее резко и властта ще се смени. Най-малкото ще се изтеглят от Украйна.

Твоята увереност ме навежда на мисълта, че трябва да отидеш на фронта сега за да може на пролет да ни пратиш селфи от Крим, страхливецо.

Ти оттам ли се обаждаш, уайно миризливо?

НАТО са измислили всичко. Танковете са си ок. В това спор няма, но това не означава, че са непобедими. Тези танкове по-скоро са тест за натовците за подготовката на руските танкисти. Бройката е прекалено малка. Със сигурност ще хвърлят в бой много добре обучени украйнци, които много по от рано са подготвяни. Със сигурност има , и полити подготвени за западни изтребители. Въпроса е на какви ще се качат - Еврапейски или американски. В тази конфронтация всичко е планирано от А до Я, а Путин показва на света реалните факти. Това е причината да не е смазал Украйна отдавна.

Просто путьо не може да превземе Украина тъпако . Рашките са боклуци и като хора и воини.

И кой ги е бил бе тъпак?

Я вземи прочети, какво казва Мосад за жертвите досега .15 000 загинали руски войни срещи 160 000 укро бандеровци заминали набързо при оная долна отрепка Бандера или на части за някоя клиника за трансплантации.

В Украйна вече е забранено и 16 годишни да напускат границите. Иначе положението на фронта било добро? Но освен НОВА и БТВ има и други медии!? А украинците намаляват катастрофически. Да се готвят поляци, чехи, румънци и д-р.

В Бахмут сега се бият и местните доброволци, всичко живо защитава домовете си, не само 16 годишните! Тази война за украинския народ е отечествена!

Предполагам че е отечествена и за 10-те милиона бежанци в Европа с лъскавите возила и златните верижки. Както и за ония които се крият по мазета, тавани и селските райони... Ей ама хич не си ползвате главите по предназначение като четете... Или просто не искате...

Цитати от вчера: "257 000 украинци са загинали от началото на военните действия"... "поради недостиг на хора украинските власти ще трябва да намалят наборната възраст."

виж какво сега, те древните укри чакат летящи чинии от САЩ и тогава ще победят, без летящи чинии не може да стане.

НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ ИЗПРАЩА 14 ТАНКА ЛЕОПАРД 2 .... И 88 ТАНКА ЛЕОПАРД 1 .... 14/88 - кодовый лозунг неонацистов, белых националистов и других ультраправых ..... 88 си е Хайл Хитлер :))

Германия беше нацистка навремето! Сега Путлер се прави на Хитлер и смята, че може да наложи Нов Световен Ред!

ПОЛКОВНИК МИКОЛА ПОРОСЬОНКО ИЗКОМАНДВА ... "НА РЕМЪК" !) ..... И ПОТ ОБЛЯ ЧЕЛАТА НА УКРАИНСКИТЕ ХАМАЛИ

Да закарат един два -по леко е все пак?

Sm3hurk0

Доклад на Министерството на отбраната на Руската федерация за хода на специалната военна операция (към 6 февруари 2023 г.) Въоръжените сили на Руската федерация продължават провеждането на специална военна операция. В купянското направление с артилерийски огън от група войски „Запад“ са поразени живата сила и техниката на подразделенията на 103-та бригада на териториалната отбрана и 14-та механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна в районите на населените места Гряниковка, Синковка , Тимковка, Крахмальное на Харковска област и Новоселовское на Луганската народна република. Унищожени са до 40 украински военнослужещи и две автомобила. В Красно-Лиманското направление в резултат на артилерийския огън и настъпателните действия на групата войски „Център“ бяха разгромени части от 92-ра механизирана, 25-а десантно-десантна и 95-а десантно-щурмова бригада на Въоръжените сили на Украйна в районите на с. селищата Стелмаховка на Луганската народна република, Новосадовое, Ямполовка на Донецката народна република, както и Серебрянското горско стопанство. Унищожени са над 100 украински военнослужещи, една бойна машина на пехотата, две бойни бронирани машини, бойна машина за реактивен залпов залп „Град“, самоходна установка „Нона С“ и две гаубици Д-20. В Донецко направление, в хода на успешни настъпателни действия, доброволците от щурмовите отряди, с огнева подкрепа от ракетните войски и артилерията на групата войски „Юг“, освободиха село Николаевка на Донецката народна република. През деня в това направление бяха унищожени до 90 украински военнослужещи, две бойни машини на пехотата, две бойни бронирани машини и една гаубица Д-30. Освен това в района на селището Константинопол на Донецката народна република бяха унищожени склад с артилерийски боеприпаси на Въоръжените сили на Украйна и склад за гориво за военна техника. В южно-донецкото и запорожското направление артилерийски огън и активни действия на части от групата войски „Восток“ са поразили живата сила и техниката на 1-ва танкова и 72-ра механизирана бригади на Въоръжените сили на Украйна, както и 110-та бригада за териториална отбрана в районите на населените места Въгледар Донецка народна република и Новодаровка, Запорожка област. Загубите на въоръжените сили на Украйна за денонощие в тези райони възлизат на повече от 70 украински военнослужещи, един танк, една бойна машина на пехотата, както и две гаубици: Д-20 и Д-30. В Херсонско направление по време на контрабатарейния бой през деня бяха унищожени: бойната машина за РСЗО „Град“, самоходната гаубица „Акация“, самоходната гаубица „Гвоздика“ и гаубица Д-30. Освен това близо до град Очаков, Николаевска област, е ударен склад за боеприпаси на Въоръжените сили на Украйна. Ракетните войски и артилерията на групировките войски (сили) на въоръжените сили на Руската федерация за денонощие нанесоха поражение на 98 артилерийски единици на въоръжените сили на Украйна по огневи позиции, жива сила и бойна техника в 135 района. В района на селището Велики Бурлук, Харковска област, е унищожена многоканална радиолокационна станция за насочване на зенитно-ракетната система С-300. Контрабатарейна радиолокационна станция AN/TPQ-36, произведена в САЩ, е унищожена в района на Двуречная, Харковска област. През деня четири украински безпилотни летателни апарата бяха унищожени със средства за ПВО в районите на населените места Кременная на Луганската народна република, Николское, Волноваха на Донецката народна република, Велика Лепетиха на Херсонска област. Освен това 15 ракети от реактивната система за залпов изстрел HIMARS бяха свалени в районите на населените места Кременная на Луганската народна република, Кириловка, Благовещенка и Олгинка на Донецката народна република. Общо от началото на специалната военна операция са унищожени: 382 самолета, 206 хеликоптера, 3027 безпилотни летателни апарата, 403 зенитно-ракетни комплекса, 7759 танка и други бойни бронирани машини, 1009 бойни машини за залпов огън. ракетни системи, 4012 оръдия и минохвъргачки на полева артилерия, както и 8276 единици специална военна техника.

Загубите на руснаците са много по-големи.

Де да помагаше драскането на лъжи ,деиствителноста е друга рашкин.

Големи успехи на руснаците днес в Артьомовск, Маринка,Кременное, Купянск.

Това беше смешно, наистина ме разсмя! Да не са превзели пак Бахмут?

Еее, не се напъвай толкова, има си време за всичко! Вагнер контролират вече около 1/3 от Артьомовск според украински офицери, но Пригожин похвали украинските военни че се бият до последно за интересите на наглосаксонските елити. Ще се разбере до седмица накъде отиват нещата.

Какво толкова са се затръшкали тия в Нюзуик, като е къде ще ги пуснат из Украйна тез танкчета и руснаците ще покажат всичките им слаби места без да се стискат. Пък после всеки с изводите си. А че няма да променят хода на операцията е повече от ясно.

Патоанатоме, хода на операцията е предначертан! Русия не може да спечели срещу целия свят. Дали с тези танкове, дали с онези, няма голямо значение!

30-40 държави не са целия свят. Ако някой не си направи добре сметката за руснаците, обикновено за него изходът е лош. Поради една единствена много проста причина.

нали има Говнокрация , Защо спряхте руската телевизия серсеми

...

Започва играта Кто хочеть стать милионером. Всеки който плени, унищожи или извади от строя Леопард получава един милион рубли.

1 милион шишарки ще получи

тия менте демократи нищо не научиха от ВСВ пак се опитват на руснаците това е ДНК голям сеир ще падне чакам с нетърпене

Гледа ми се бой с танкове :)

Колко и да лаят руските подлоги,всички видяхме в Сирия и Ирак какво се случваше с руските танкове.Абрамсите ги пукаха,като яйца!И най якото е,че Абрамсите вървят и из пясъците и в калта.Тука разни москали маструбатори направо оргазъм получават от калта в Украйна,и как уж руските ще изтрошат Абрамсите и Леопардите.Така лаеха за Джавелините и НЛАУ,но из Украйна руските танкове си горят заедно с прасетата вътре.

Ще почерпиш :)

А само да попитам - какво се случи със сащ в Афганистан, та така избягаха с подвити опашки ? А в Сирия ? А в Ирак ? А във Виетнам ? А в Либия ? Дъждове ли се задаваха, та затова си тръгнаха от "курорта" ? Защо никой не ги иска по света, освен техните подлоги в Европа ? Дали защото не носят смърт, разруха и ограбване по цялата планета ? Стискаш палци за тези 31 танка да обърнат хода на войната ... в която досега бяха унищожени над 2000 украински танка ли ? Как доживявате до разплодна възраст такива индивиди ?

САЩ не са имали намерение да анексират нито една от тези държави!

купи си огледало

Абе танкове без въздушна подкрепа са си като патета в кълчища. Ония руснаците ще си ги гърмят от въздуха кат стой та гледай.

Чакайте, бе. Нали сенилния Бай каза оня ден че първите Абрамси ще дойдат след около година. Значи за сега само Леопордите 2 ше идват тъдява. Това си е луда работа и Зеления наркоманец разбира, че “колектмния запад” вече не ще да помага. Зеления по-добре да върви навън и да си търси подходяща лампа.

направо ти го карат ,без да копаеш руда

Ами освен да ги паркират тез Абрамси и Лепарди по баирите, и от там да пуцат. Ама как ше стигнат до там. Един Абрамс харчи 700 литра на час. След 500 км пробег му требва основен ремонт. Не знам как ги мислят тея работи.

Македония има 115 леопарда. Колко има бг ?

Един, в зоопарка.

Тцъ, Няма да създаде щото танкове няма, инфраструктурата ще издържи на обещанията.

Добре дошли мили деца. С тази ширина на веригите на танка асфалтов път вижда т34 0

"Източна Европа не е можела да си позволи да строи толкова солидно и във всеки случай е трябвало да издържа само много по-леки съветски танкове като 45-тонния Т-72" Тези идиоти едва се га разбират, че мостовете, тунелите и жп линиите няма да поемат абрамсите и леопардите. А какво ли ще напишат ако и когато установят, че са построени така специално, а съветските танкове умишлено са били по-леки и по-малки?????