Коментари - "Ню Йорк Таймс": Имат ли танковете място във войната през XXI век? | Днес.dir.bg

Коментари - "Ню Йорк Таймс": Имат ли танковете място във войната през XXI век? | Днес.dir.bg

Коментари

Въпрос. От видими безказарменици. Оръжията не са статични. Настройват се спрямо условията на бойното поле. Руснаците тестват нон стоп РЕБ системи. Последната мода е танк, който тотално е обвит в броня. Пуцат го и нищо му няма. Пуснете си видеа и гледайте. Тоя тест е с голямата лопата, направен в ремонтна база на самият фронт. Успешен е и от там танковете ще си сменят дизайна радикално. Да питам генийте, ако нямате танкове и бтри с какво ще си докарате пехотата до противника? Или ще си седите и ще се обстрелвате с дрончета като укрите, които поемат ФАБовете и след това срещат "ватниците" лице в лице.

То скоро хора няма да има вие танкове

Имат ли място войните в ХХІв.?

Шило

Да приемем, че някой се е упражнявал да пише.

че ти си руспия за рубли и се упражняваш да пишеш

"Последната мода е танк, който тотално е обвит в броня." Ако говориш за костенурката, значи и ти толкова си карал казарма. Според теб на колко градуса се върти купола на танка при тази "модификация"? А какво правим с противотанковите мини?

Ако ти си бил дори някаква част от армията нищо чудно че СССР се разпадна

Рано или късно политиците ще стиснат ръцете и тази безумна война ще приключи. А пешките умират за Слава Украйне или России и никой няма да се сети за тях...

на либерализирания пазар на ток О Since the beginning of the war, Ukraine has lost about 10 GW of generating capacity as a result of occupation or destruction.

да приемем че майка ти не е курва всъщност няма как да го приемем :(((

Бе то и аз си мислех , че в 21в. няма място за кроманьонски изцепки като едното стадо да ходи да изтребва съседното стадо за територия ма....явно..За тва и танковете ще влезат в употребе, не се косете Ню Йорк Таймс..

MoneyII

Американци! Вашите танкове нямат място във войната в Украйна, защото затъват в калта!

jingiby

Самият факт, че руснаците не пуснаха прехваленият танк Армата на бойното поле потвърждава, че дроновете са № 1 в съвременната война. Дронове, които са стотици пъти по евтини от здраво бронирани модерни танкове ги поразяват безпроблемно. Явно трябва да се изобрети индивидуална противодронова защита, която да е безотказна,и да се монтира на всеки танк, но такава засега няма.

Дронове се ползват от десетилетия. Сега станаха популярни квадрокоптерите заради ниската им цена и възможността с батерия да летят далече. Но това си остават свръх леки летателни средства. Реално ако такъв дрон се взриви на 50см от бронята на танк или БТР, силата от удара му става незначителна. Затова и всичката техника вече се оборудва с такъв тип "мрежи" против дронове. А иначе на бойното поле - накарайте някой пехотинец да тръгне в атака ако не е в танк или друго верижно превозно средство. Идеята на тези машини е да защитават пехотата. А територия се завзема от пехотинци, а не от дронове.

Натуту се оказа, че няма добри танкове. Всички тези холивудски басни за Ейбрамс и Леопард бяха въздух под налягане. Съветските танкове се оказа, че вършат отлична работа - както в украински, така и в руски ръце. това са бойни машини, които могат да воюват и го правят. Цифрите сами по себе си не значат нищо. Освен това има разлика между изоставен, поразен и унищожен танк. Руснаците могат и възстановяват много от поразените машини. Украинците отдавна разпиляха това си съветско наследство и там наистина загубите в техника са огромни. Най-големия резил записа английския Чалънджър. Той дори не можа да стигне до бойно приложение. Два бяха поразени от Ланцет на марш, останалите се закопават постоянно. Мисля, че англичаните щи ни прададат старите си Чалънджъри на нас по 20 милиона парчето....

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си. Не само Америка им е виновна на простите славяни!

jingiby

Отдавна се практикуват масови десанти със стотици хеликоптери, като не е нужно да се лази по земята...

Наясно ли си, че летят ФАБове, Ланцети и други недемократични денацификатори? Или още чекаш перемогата на укроминдилите които ползват ФПВ дрончета на кило. Да не би Русия да няма такива? Идиотино техните даже са с ИИ за да избегнат РЕБ контрата. Ма прост укроминдил бандерски сороспарцал от де да ги знае тия неща

пази 72 от странично попадение на снаряд в танка нали се сещаш че Хенкел не предлагат моментно лепило ама руснак е измислил дъговото заваряване

Спокойно и нас ни чака същото.

Си и такъв ще си останеш. Да не очакваш Русия да клекне на САЩ. Ей са. Денцификацията си тече.

Ма ти явно си зел дозичката фентанол рано.

руснаците им намериха слабото място на прехвалените американски танкове.. просто лягат под танка и му пукат гумите

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

Значи Украйна твърди, че Русия загубила 7000 танка, т.е. съотношение 10:1 в полза на Украйна с техните загуби от 790 танка? От същия раздел като "загубихме 31 хиляди войници, затова ще мобилизираме още 500 хиляди". Остана ли още някой да вярва на украинската пропаганда? Пък дроновете наистина променят начина на водене на бойните действия, но и те не са универсално оръжие. Всеки вид оръжие си има приложение и слаби места. Затова и най-модерното оръжие е уязвимо, ако не се използва в комплекс и взаимодействие с други видове оръжия. Дронът е ефективен срещу танковете (засега), но не върши работа за превземане на територия - за това трябва пехота, пехотата се нуждае от бронирана защита, а танковете се нуждаят от (ешелонирана) противовъздушна отбрана и т.н.

танкисти и артилеристи системата е като при мотопехотните поразделения купуват си сами боеприпасите срещу месечните зиплати от 30 000 гривни......

Имат донякъде. Дроновете наистина промениха всичко.

Ходил съм в казарма. Кашик. Въобще не ти трабва да се врътка купола. Както се вижда от видеата. Като резултат ще има модифицирани щурмови танкове. Руснаците не спят а работят по въпроса. Не е толкова трудно да зацепиш ако гледаш бойните действия. Спрете да мислите като западни промити тикви. Ако нещо видяхме в тоя конфликт е тонове оръжие поразено поради липсата на реални решения. Танкът се ползва принудително в тази роля. Принципно при наличие на топловизори и помощна навигация от дронове, танковете са подвижна артилерия.

От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Правителства на Радев – партизанския юмрук Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие.

Всеки живее където и както намери за добре. На Вас какъв Ви е проблема?

защо всички руски бомби се правят като копие вибратора на Путин?

Целият преход е под директният контрол на ционистко масонската мафия. Нито в НАТО си провел референдум. Нито за ЕССР. Ходи на дневник да гледаш банерчето на Америка зад България, Отровено общество и брой колко Сорос НПО та има тука. Милиарди налети да ви шибат в кухите кратуни. Резултата: Нямате земеделие, нямате лека промишленост, нямате достъпно здравеопазване, цените ви за храна са пет пъти по-скъпи от най-развитите евро губернии, нямате армия, взеха ви ПВО то, разбиха ви енергетиката и обитавате най-умиращата демографски територия на Посолствата.

промениха коренно методите и тактиките на бойното поле най елементарният способ за противодействие на евтини дрони с прикрепени гранати поразяващи наземните войскови подразделения е заглушаването или при визуален контакт автоматична помпа.....танкови подразделения без поддръжка от въздуха и птрк и координирана комуникационна система са си мишени които рано или късно ги поразяват.....без пво поддръжка от мобилни системи за борба ниско летящи цели са си отново лесни мишени.......

ама как тъй 21 век бе? Малееееей, аз докато да изляза от танка, тя войната свършила....

Засега дроновете водят в резултата и то убедително, един танк е по-скъп от хиляда дрона. От друга страна Руснаците показаха вече танк костенурка с РЕБ и дроновете не успяха да го унищожат на първата му мисия, не знам нататък какво се е случило, но пак не виждам как ще се спаси от примерно 50+ дрона в рояк освен ако РЕБ не работи супер ефикасно и не им позволи да го доближат. Едно е ясно, че всяко действие си има противодействие, но ако не намерят начин да изравнят цената за поразяване на танк към цената на самият танк, то използването на танкове при плътно дрон покритие е кауза пердута.

дрончетаТа до пятсот грам без лиценз като детски играчки а над кратуните им висят пенджери

И за да има факти за ефективността на дроновете, ще дам за пример превземането на Новомихайловка дето УНИАН си мълчат и още лъжат хората, че го защитават. Преди два дена Деепстейт бяха публикували видео материал с компилация на унищожената Руска техника около Новомихайловка за 3 месеца, всеки дрон удар си имаше видео и геолокация. Деепстейт са що годе читав ресурс, послъгват, но времево, като цяло показаната компилация е доста адекватна и и може да и се вярва. Накратко, имаше 380+ геолоцирани и запечатани на видео загуби на Руска техника само от дронове. Това са по 100+ единици техника на месец, много е. Изводът е, че точно дроновете силно забавят Руското настъпление и им нанасят доста големи загуби в техника и хора. Руснаците също имат дронове, тоест и на ВСУ не им е лесно. Пишат се нови учебници за бъдещите войни, дроновете са главна тема.

За сега имат. Като мишени.

Ееее не говори така за путинофилите де. И тях проститутка ги е раждала. И те са почти хора.

Не бе, ние вярваме на руската пропаганда - че са загубили 5000 човека и пет танка. Ама две години не могат да мръднат напред с повече от две села... Щото украинската армия я избиха още първите три месеца, разбийш ли...

Ще посочите ли къде и кога Русия го каза? Да не се окаже, че се подигравате на собствените си измислици? Понеже Русия официално не дава информация за своите загуби.

Сега има дронове за по 50 евро които имат капацитета да унищожят танк . Войните на бъдещето са с по малко хора . Виждали ли сте какви роботи американците правят ? Ами турските дронове Байрактар ?

Има много лесн и 100 процента ефективен начин да се защити танк от дрон независимо дали е ЛАНЦЕТ или китайски дрон. И то без електронно заглушаване. И не е скъп Но няма да го казвам защото тук четат и руски мекерета

Начина е е да застанеш гол върху окраинския танк и да се намажеш с вазелин

Личи си че си ходил във виртуалната казарма

Вие го знаете, ама те Китайците и Руснаците не могат да се сетят :-)! Кажете го поне на Украинците, че Ланцетите им разнасят техниката където ги срещнат. Вие сте тотално изтрещял, вече 100% не се съмнявам, че имате сериозни психически отклонения.

не спешите топать ножками и возмущаться Просто дочитайте эту коротенькую статью до конца и все поймете. https://dzen.ru/a/YVuP4HStJyLNOXVK

Ндааа. И аз моа а стана световен шампион, ма ни ща! ;)

Баце играй си на кънтърстрайк и не обяснявай глупости на хората

Съм ходил в истинска и бях военно контраразознаване

Коментари - "Ню Йорк Таймс": Имат ли танковете място във войната през XXI век? | Днес.dir.bg

Коментари - "Ню Йорк Таймс": Имат ли танковете място във войната през XXI век? | Днес.dir.bg

Коментари

Въпрос. От видими безказарменици. Оръжията не са статични. Настройват се спрямо условията на бойното поле. Руснаците тестват нон стоп РЕБ системи. Последната мода е танк, който тотално е обвит в броня. Пуцат го и нищо му няма. Пуснете си видеа и гледайте. Тоя тест е с голямата лопата, направен в ремонтна база на самият фронт. Успешен е и от там танковете ще си сменят дизайна радикално. Да питам генийте, ако нямате танкове и бтри с какво ще си докарате пехотата до противника? Или ще си седите и ще се обстрелвате с дрончета като укрите, които поемат ФАБовете и след това срещат "ватниците" лице в лице.

То скоро хора няма да има вие танкове

Имат ли място войните в ХХІв.?

Шило

Да приемем, че някой се е упражнявал да пише.

че ти си руспия за рубли и се упражняваш да пишеш

"Последната мода е танк, който тотално е обвит в броня." Ако говориш за костенурката, значи и ти толкова си карал казарма. Според теб на колко градуса се върти купола на танка при тази "модификация"? А какво правим с противотанковите мини?

Ако ти си бил дори някаква част от армията нищо чудно че СССР се разпадна

Рано или късно политиците ще стиснат ръцете и тази безумна война ще приключи. А пешките умират за Слава Украйне или России и никой няма да се сети за тях...

на либерализирания пазар на ток О Since the beginning of the war, Ukraine has lost about 10 GW of generating capacity as a result of occupation or destruction.

да приемем че майка ти не е курва всъщност няма как да го приемем :(((

Бе то и аз си мислех , че в 21в. няма място за кроманьонски изцепки като едното стадо да ходи да изтребва съседното стадо за територия ма....явно..За тва и танковете ще влезат в употребе, не се косете Ню Йорк Таймс..

MoneyII

Американци! Вашите танкове нямат място във войната в Украйна, защото затъват в калта!

jingiby

Самият факт, че руснаците не пуснаха прехваленият танк Армата на бойното поле потвърждава, че дроновете са № 1 в съвременната война. Дронове, които са стотици пъти по евтини от здраво бронирани модерни танкове ги поразяват безпроблемно. Явно трябва да се изобрети индивидуална противодронова защита, която да е безотказна,и да се монтира на всеки танк, но такава засега няма.

Дронове се ползват от десетилетия. Сега станаха популярни квадрокоптерите заради ниската им цена и възможността с батерия да летят далече. Но това си остават свръх леки летателни средства. Реално ако такъв дрон се взриви на 50см от бронята на танк или БТР, силата от удара му става незначителна. Затова и всичката техника вече се оборудва с такъв тип "мрежи" против дронове. А иначе на бойното поле - накарайте някой пехотинец да тръгне в атака ако не е в танк или друго верижно превозно средство. Идеята на тези машини е да защитават пехотата. А територия се завзема от пехотинци, а не от дронове.

Натуту се оказа, че няма добри танкове. Всички тези холивудски басни за Ейбрамс и Леопард бяха въздух под налягане. Съветските танкове се оказа, че вършат отлична работа - както в украински, така и в руски ръце. това са бойни машини, които могат да воюват и го правят. Цифрите сами по себе си не значат нищо. Освен това има разлика между изоставен, поразен и унищожен танк. Руснаците могат и възстановяват много от поразените машини. Украинците отдавна разпиляха това си съветско наследство и там наистина загубите в техника са огромни. Най-големия резил записа английския Чалънджър. Той дори не можа да стигне до бойно приложение. Два бяха поразени от Ланцет на марш, останалите се закопават постоянно. Мисля, че англичаните щи ни прададат старите си Чалънджъри на нас по 20 милиона парчето....

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си. Не само Америка им е виновна на простите славяни!

jingiby

Отдавна се практикуват масови десанти със стотици хеликоптери, като не е нужно да се лази по земята...

Наясно ли си, че летят ФАБове, Ланцети и други недемократични денацификатори? Или още чекаш перемогата на укроминдилите които ползват ФПВ дрончета на кило. Да не би Русия да няма такива? Идиотино техните даже са с ИИ за да избегнат РЕБ контрата. Ма прост укроминдил бандерски сороспарцал от де да ги знае тия неща

пази 72 от странично попадение на снаряд в танка нали се сещаш че Хенкел не предлагат моментно лепило ама руснак е измислил дъговото заваряване

Спокойно и нас ни чака същото.

Си и такъв ще си останеш. Да не очакваш Русия да клекне на САЩ. Ей са. Денцификацията си тече.

Ма ти явно си зел дозичката фентанол рано.

руснаците им намериха слабото място на прехвалените американски танкове.. просто лягат под танка и му пукат гумите

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

Значи Украйна твърди, че Русия загубила 7000 танка, т.е. съотношение 10:1 в полза на Украйна с техните загуби от 790 танка? От същия раздел като "загубихме 31 хиляди войници, затова ще мобилизираме още 500 хиляди". Остана ли още някой да вярва на украинската пропаганда? Пък дроновете наистина променят начина на водене на бойните действия, но и те не са универсално оръжие. Всеки вид оръжие си има приложение и слаби места. Затова и най-модерното оръжие е уязвимо, ако не се използва в комплекс и взаимодействие с други видове оръжия. Дронът е ефективен срещу танковете (засега), но не върши работа за превземане на територия - за това трябва пехота, пехотата се нуждае от бронирана защита, а танковете се нуждаят от (ешелонирана) противовъздушна отбрана и т.н.

танкисти и артилеристи системата е като при мотопехотните поразделения купуват си сами боеприпасите срещу месечните зиплати от 30 000 гривни......

Имат донякъде. Дроновете наистина промениха всичко.

Ходил съм в казарма. Кашик. Въобще не ти трабва да се врътка купола. Както се вижда от видеата. Като резултат ще има модифицирани щурмови танкове. Руснаците не спят а работят по въпроса. Не е толкова трудно да зацепиш ако гледаш бойните действия. Спрете да мислите като западни промити тикви. Ако нещо видяхме в тоя конфликт е тонове оръжие поразено поради липсата на реални решения. Танкът се ползва принудително в тази роля. Принципно при наличие на топловизори и помощна навигация от дронове, танковете са подвижна артилерия.

От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Правителства на Радев – партизанския юмрук Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие.

Всеки живее където и както намери за добре. На Вас какъв Ви е проблема?

защо всички руски бомби се правят като копие вибратора на Путин?

Целият преход е под директният контрол на ционистко масонската мафия. Нито в НАТО си провел референдум. Нито за ЕССР. Ходи на дневник да гледаш банерчето на Америка зад България, Отровено общество и брой колко Сорос НПО та има тука. Милиарди налети да ви шибат в кухите кратуни. Резултата: Нямате земеделие, нямате лека промишленост, нямате достъпно здравеопазване, цените ви за храна са пет пъти по-скъпи от най-развитите евро губернии, нямате армия, взеха ви ПВО то, разбиха ви енергетиката и обитавате най-умиращата демографски територия на Посолствата.

промениха коренно методите и тактиките на бойното поле най елементарният способ за противодействие на евтини дрони с прикрепени гранати поразяващи наземните войскови подразделения е заглушаването или при визуален контакт автоматична помпа.....танкови подразделения без поддръжка от въздуха и птрк и координирана комуникационна система са си мишени които рано или късно ги поразяват.....без пво поддръжка от мобилни системи за борба ниско летящи цели са си отново лесни мишени.......

ама как тъй 21 век бе? Малееееей, аз докато да изляза от танка, тя войната свършила....

Засега дроновете водят в резултата и то убедително, един танк е по-скъп от хиляда дрона. От друга страна Руснаците показаха вече танк костенурка с РЕБ и дроновете не успяха да го унищожат на първата му мисия, не знам нататък какво се е случило, но пак не виждам как ще се спаси от примерно 50+ дрона в рояк освен ако РЕБ не работи супер ефикасно и не им позволи да го доближат. Едно е ясно, че всяко действие си има противодействие, но ако не намерят начин да изравнят цената за поразяване на танк към цената на самият танк, то използването на танкове при плътно дрон покритие е кауза пердута.

дрончетаТа до пятсот грам без лиценз като детски играчки а над кратуните им висят пенджери

И за да има факти за ефективността на дроновете, ще дам за пример превземането на Новомихайловка дето УНИАН си мълчат и още лъжат хората, че го защитават. Преди два дена Деепстейт бяха публикували видео материал с компилация на унищожената Руска техника около Новомихайловка за 3 месеца, всеки дрон удар си имаше видео и геолокация. Деепстейт са що годе читав ресурс, послъгват, но времево, като цяло показаната компилация е доста адекватна и и може да и се вярва. Накратко, имаше 380+ геолоцирани и запечатани на видео загуби на Руска техника само от дронове. Това са по 100+ единици техника на месец, много е. Изводът е, че точно дроновете силно забавят Руското настъпление и им нанасят доста големи загуби в техника и хора. Руснаците също имат дронове, тоест и на ВСУ не им е лесно. Пишат се нови учебници за бъдещите войни, дроновете са главна тема.

За сега имат. Като мишени.

Ееее не говори така за путинофилите де. И тях проститутка ги е раждала. И те са почти хора.

Не бе, ние вярваме на руската пропаганда - че са загубили 5000 човека и пет танка. Ама две години не могат да мръднат напред с повече от две села... Щото украинската армия я избиха още първите три месеца, разбийш ли...

Ще посочите ли къде и кога Русия го каза? Да не се окаже, че се подигравате на собствените си измислици? Понеже Русия официално не дава информация за своите загуби.

Сега има дронове за по 50 евро които имат капацитета да унищожят танк . Войните на бъдещето са с по малко хора . Виждали ли сте какви роботи американците правят ? Ами турските дронове Байрактар ?

Има много лесн и 100 процента ефективен начин да се защити танк от дрон независимо дали е ЛАНЦЕТ или китайски дрон. И то без електронно заглушаване. И не е скъп Но няма да го казвам защото тук четат и руски мекерета

Начина е е да застанеш гол върху окраинския танк и да се намажеш с вазелин

Личи си че си ходил във виртуалната казарма

Вие го знаете, ама те Китайците и Руснаците не могат да се сетят :-)! Кажете го поне на Украинците, че Ланцетите им разнасят техниката където ги срещнат. Вие сте тотално изтрещял, вече 100% не се съмнявам, че имате сериозни психически отклонения.

не спешите топать ножками и возмущаться Просто дочитайте эту коротенькую статью до конца и все поймете. https://dzen.ru/a/YVuP4HStJyLNOXVK

Ндааа. И аз моа а стана световен шампион, ма ни ща! ;)

Баце играй си на кънтърстрайк и не обяснявай глупости на хората

Съм ходил в истинска и бях военно контраразознаване