"Няма страшно": Откриха ваксинационен пункт в НБУ (снимки)

Половината от преподавателите във висшето училище вече са имунизирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какъв чеп са тия скафандри? За по-голям ефект може би?

Искам Спутник!

Чемодан->Вокзал->Россия

С такъв тъп отговор получаваш още по-тъпото: "ееееми Ок, тогава нищо ;) Мерси, направих избора си." Ей затова седесарите никой не ви взема насериозно

"Няма страшно" и като пукне някой или развие автоимунно заболяване - "Няма нищо"!!!....

делтата трепе изключително неваксинирани.

Харвард: Тези, които са се заразили по естествен начин, са десетки пъти по-добре защитени от новите щамове, в сравнение с ваксинираните И така, това, което мнозина предполагаха по-рано, сега звучи в научния свят. На линия е епидемиологът от Харвард Мартин Кулдорф: „Нашето изследване показва, че тези, които преди това са били ваксинирани (забележете - тук говорим за препарата на “Файзер” ), когато са заразени с щама “делта” на коронавируса, имат 27 пъти по-висок риск от негативни симптоми или хоспитализация от тези, които преди това са били естествено заразени с коронавирус". „Предишната зараза осигурява много по-добра защита, а задължителната ваксинация е не само антинаучна глупост, но и дискриминационна и неетична“, заключава епидемиологът.

Важно! Ако работодател иска да се ваксинирате срещу Ковид 19 като предпоставка за започване или оставане на работа - подавайте жалба в прокуратурата за принуда по Наказателния кодекс и в Инспекцията по труда за нарушаване на Кодекса на труда. Действащото законодателство не допуска подобно поведение на работодателите. Няма действаща правна норма, по силата на която работниците и служителите да бъдат задължени да се ваксинират срещу Ковид 19. Останалото са медийни партенки. Раздел V. Принуда Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., предишен текст на чл. 143 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Хахахаха , успех с това да направите нещо. Или няма да ви назначат или ще си ви уволнят , после съдете за да изгубите още пари по адвокати .

Престъпници!

В детските градини и яслите кога откривате пунктовете.... ИЗРОДИ ДОЛНИ...

А ще има ли безплатен зъболекарски кабинет? А безплатен онкологичен? А безплатен кардиологичен? Ама и леченията в тях да са безплатни и поети от държавата? Само питам

Няма да има, защото не са спонсорирани от Джендърските организации!

Безбожници мръсни

Байдън заяви, че най-важното за сеозна на ураганите е да се ваксинирате. Вече субстанциите предпазват и от урагани!

знаете ли че 100 % от всички умрели след ваксинация впоследствие не са подали оплакване към европейската агенция по лекарствата

Всички хора, които са били хоспитализирани или са починали в рамките на 14 дни след ваксинацията се водят и броят за ! ACHTUNG ! – НЕВАКСИНИРАНИ! В превод това означава, че в непосредствената фаза след ваксинацията, когато се наблюдават най-критичните реакции вследствие на ваксината те не се проучват, защото тези лица се броят и са в групата на НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

не само неваксинирани, но починали с ковид, защото след ваксинация може да дадат положителен тест. Колко удобно за броенето :)

Долни лъжци,ваксината не предпазна от заразяване ,ама въобще!!

Никой никога не го е твърдял. Предпазва от тежко изкарване и хоспитализация. За да са свободни болниците са инсулти, инфакрти, пострадали от инциденти и т.н.

Напротив. В началото силно се тръбеше, че предпазва от заразяване. После пропагандата мина на "предпазва от заразяване в болшинството от случаи". След това стана ""помага за по-леко изкарване". След това казваха "предпазва от смърт". А сега вече не се знае.

Администрацията на Байдън обяви миналата седмица, че на хората, получили ваксината Moderna или Pfizer, ще бъде предложена трета доза осем месеца след втората доза. Планирано е с третата доза, да се започне на 20 септември, но това решение за да влезе в сила, се нуждае от одобрение от управата и консултативния съвет на CDC. Мисля, че никой няма съмнение какво ще бъде решението на CDC. Тази, а и всички подобни на нея държавни институции, вече се превърнаха в пример за бързо променящо се мнение, меко казано. Само да напомня, че преди малко повече от месец CDC и FDA завиха публично, рамо до рамо, че тези, които са напълно ваксинирани, (т.е. с 2 дози) "не се нуждаят от трета доза."

В началото на пропагандата казваха "С ваксината нито се разболяваш, нито заразяваш"... когато ваксинираните започнаха да се разболяват и да заразяват казваха "с ваксината можеш да се заразиш, но поне не боледуваш"... Когато ваксинираните започнаха да боледуват от страничните ефекти на течността, както и от модерния щам казаха "с ваксината може и да имаш някои странични реакции и да се разболееш, но поне няма да попаднеш в реанимация"... Когато болшинството от пациентите в реанимация станаха ваксинираните, казаха " може с ваксината да попаднеш в реанимация, но поне няма да умреш"... Сега, когато ваксинираните започнаха да умират, какво ще кажат: "Може и да умреш, но поне няма да попаднеш в Ада"?

Глупости! Преди да започне ваксинацията лъжеха хората че дори маски няма да носят ако се боцкат. Че ще отпаднат всякакви ограничения за тях и живота им ще се върне към нормалното. Също твърдяха че така наречената ваксина спира разпространението. Това беше с цел да излъжат хората да се боцкат за да имат някаква основа да въвеждат пропуските и така да принудят още хора да се боцкат.

(ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕО С ВСИЧКО ВАЖНО ЗА ИСТИНСКИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР. (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid

да му мислят нераждалите момичета, които се поддадат на тая глупост... На другите им е все тая... особено на тези, които прибират парите...

При момчетата как е?

да го духат, може и без тях

"Преди два дни български учен каза, че няма проблем да се ваксинират бременните. Във Великобритания има над 600 случая на спонтанен аборт след имунизация. Това са неща, които трябва да се проучат"