Няма общо решение. Интересът на европейския елит е интересът на Германия

ЕС се оказа неспособен да отговори на спешните въпроси на нашето време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само факти: 1. Немците са с изкоренен инстинкт за самосъхранение. Единствено баварците все още мърдат... помалко. 2. Западна Европа, през последните 30 години, е потънала в самодоволна ленност. В резултат на горните факти, Китай, САЩ, Русия, Израел и Турция успяват да провеждат на територията на Европа агресивна икономическа, социална, религиозна и военна политика. Ако европейците искат успешен изход от тази ситуация, е необходима тотална чистка и промяна в ЕК, както и в правителствата на Германия, Франция, Испания, Нидерландия и Белгия.

PEYTSCH

Основната вина не е на германците, смачкани и унизени заради огромния възход като нация от 1933 до 1938 година...Вината е на Меркел и на нейните клакьори които унищожават ежечасно ЕС и надеждите на европейците...Все още функционира унизителния Договор за асоцииране на Турция, договор по който турски гастарбайтери имащите роднини из турските села имат АОК здравни карти и услуги за сметка на обикновените германци които и като пенсионери плащат здравни вноски и данъци от пенсиите си...

НАТО - ООН - ЕС ? НАТО - ЕС - ООН ? ООН - НАТО - ЕС ? ООН - ЕС - НАТО ? а какви семинрари задължително са минали всички нашенски кукли в НС ли ? Следователно : те ли са въобще готови , приготвени за новата се издала ситуция под управлението Тръмп ? Освен Сидеров , има ли друго мислене ? Моля , не сочете сега Трифонов , агентурата на задграничните капитали на Рупърт Мърдок от Хонг-Конг .

Всеки Патриот Британец би дал пари на Капитан по Мореплаване Дрейк да си присвои едно местенце , един порт под британски Комонвелт Флаг в басейн на Черноморието . А в НС умуват как да си добавят гориво за утоплителните печки в изследователските лаборати на областните изследователски центрове за измерванията по физика и прочее. Хайде , бетонираният задник в НС , махни се и дай място на хората както с акъл , така и със фортуна .

немският бункър пари не дава . а британците не могат да влизат . ето : Тит-по-Тит , нищо не върви !

с ядрени подводници - следователно : да се оправи с Косоварите на граничен пункт Полща-Чехия-Дания-Холандия-Белгия-Франция самичък с голямото Тит-по-Тит.

седалище Прищина .

няма и утре да поиска .

Моето собственото мнение , без бясни прото-мета-анти коментарлъци : Хермания под Меркел си е един малък откъс историческо . Това първо. А второ - живеем в една , не знам епоха , ера , на "неспособността да си мъж" . Давам конкретен пример , поне по моето собствено лично разбиране : БГ е страна която притежава , да не спорим , една седма от черноморският басейн. Имаме в Варна инженорна-новинарска музея. Виждат се експонати подобяващи постижения , да не прекалим , изстрел в статосфера на първите космонавти . Но , даже изследователска подводниче , притежава , освен като скрапова експозиция , Република България , днес , денем , сега , в момента ли . Отделете в НС денги за поне една ядрена подводница . Втора-трета-четвърта ръка , кому пука ? Ще се намират подръжки за онова .

така е . ще ви потвърждават даже от централното противо контро-разузнавателен институт на шестото управление на БАН . така че : една такава , какно едно таково . Новини от управление УБО-УБО-УБО

Аз съм за европейски щати но на друг принцип емигранството е предизвикано от неправилни действия на силните християнски държави но особено силно се ръководи от мюсюлманите като скрита воина дестроиване и изсмукване на социалната система и материалните блага построяване на джамии празници и др .изискване на правата си всичко показва организираност.многоженство и много деца за който се грижат материално държавата.европа не може да се справи с този проблем.

Вижте България,и нейният политикоикономически елит,произхидът му,начинът му на забогатяване.власт,пари и влияние,от времената на САМОРАЗПАДНАЛАТА се БКП,която беше филиал на КПСС на Москва и може да прецените и Европейският съюз,българските нормални граждани останаха предадени,като очакваха,че Европейският съюз и НАТО ще подкопае мутренската мафия от посткомунистическият преход,и ще ги научи да работят и да правят истинска конкурентна пазарна икономика със продавеми продукти!

Хубава статия.

Мечтата на Германия за реванш рухна с налагането на некадърни политици в бившите социалистически страни,защото те предизвикаха миграция на интелигенцията. Умишленото обезличаване на българското образование,прехвърлянето на икономиката в ръцете на групировките и 10-те години пожарникарско управление са доказателство,че ЕС се самоубива.Живота се задъхва,когато целта е разруха и хитростта е спътница на лъжата.

Тоз "философ" да вземе да се разходи в Южен или Изт Лондон за да види суверенното бъдеще на Великобритания! БУХАХАХАХАХАХА В момента ЮК е най-големия кенеф на Зап. Европа! Тия като излязат и резнат сошъла ще стане СТРАШНО!

Като резнал социалните помощи във Великобритания (което, между другото вече започна - с въвеждането на лимит за семейство), всичките тия навлеци, ще се върнат обратно към Европа, през която допълзяха. Никой, на никой с нищо не е длъжен, бачкаш имаш, не бачкаш - нямаш! А, не Франция, да им строи лагери и да ги пуска на групи, в ТИР-ве, а тия от тук да се чудят какво да ги правят. Като запалят още 2-3 блока с такива, дето източват социални помощи, в Лондон, ще побегнат обратно тия туземци. То, бива наглост, ама ... Нали, Лондон гласува за оставане в ЕС, за да могат роднините на туземците да пълзят към Британия. Свърши ''папото'' за тия с правата.

ot 1000 000 migranti v Germaniq samo 100 rabotqt kato chistachi . Ostanalite sa na socialni pomoshti.

ЕС (европейското стадо) е проект и марионетка на задокеанския Биг Бос.

ЕС е създаден, за да ограничи влиянието на страните от Вършавския договор, затова Европа ще я има докато го има този двуполюсен модел - Изток Запад. За наше щастие има българи, който живеят в този Запад от много време, които са се сблъсквали "очи в очи" с това население и тяхната политика. Да, те искат евтина работна ръка, да много от тях са асоциални, алчни и т.н., но при тях има развитие - докато на Изток развитието е по партийна линия в 99% от всички случай.

Не Ви е виновна нито Меркел , нито който и да било ХИТРЕЦ , че хората не са способни да мислят , а чакат на готово и само повтарят чужди мантри като омагьосани сектанти ! Не е необходимо да си ''професор'' , за да се сетиш , че ЕС е една утопия обречена на провал , макар и нашето ''председателство'' да е ''ВЕЛИКОЛЕПНО'' според някой ''умни глави'' , и всичко е само за пари и икономически интереси за едни , а РОБИЯ и упадък за други !!! Алчни Германци + Кресливи Италианци + Мързеливи Гърци и Испанци и + .... Балканци = Едно ''семейство'', ''равни'' и ''равноправни'' - ДРЪН ДРЪН !!!! Хайде сега набутайте и Макетата и Албанците в ГЮВЕЧА та да е точно по рецептата - Картофите от Меркел !!!!!

+100 Много точен коментар!

Ами ще чакаме пак, лидерите нищо няма да решат явно. Ще чакаме бедуините да бутнат Айфеловата кула или някоя катедрала в Германия. Не виждам какво друго ще ги събуди тези лидери, явно малко им се виждат жертвите досега.

Браво на Роджър Крутън, най после някой открито да намекне за скритата истина ,че ЕС е скрит нацистки проект с начало края на 42 и след поражението на германия при Сталингрд 22.02.43 година , за следвоенното устройство на Европа под откритата и явна доминация на Германия. Германската доминация е катастрофална за европейските народи. Няма здрав разум и на изток и на запад ,който да толерира тази безумна германска идея за скритата нацистка цел - Дойчланд юбер алес. Няма да стане. Роджър Крутън вероятно е стигнал и по по далеч в разсъжденията си , но и тези за сега стигат,дано има кой да го проумее. Германия не може да диктува на 520 милиона различен народ на европейския континент.

Най -после ПРОЗРЕНИЕ, но когато ти го каже някой в прав текст !!!!Ти досега да не си бил в кома - Какво си си мислел че е ЕС ???? Ама то пък да си само ти .....?!

Не ме мисли, а виж какво е написано и проумявай колкото можеш.

Мда! Нацистки проект е! В ЕС е пълно с концлагери натъпкани с православни путинисти! ХАХАХАХАХАХАХА

а дали този виден ингилизен съжалява, че ингилизите няколко столетия бяха мигранти из цял свят, и въпреки религиозните , етнически и културни различия ползваха благата на другите като свои?? или се надява отново да стане тъй?!

били са колонизатори.

ЕС си е чиста далавера за Германия..... Дадени са едни пари и сега трябва да се получават дивиденти от Германия и Франция.

Вярно е, че идеята за ЕС се провали. След 1995 в 'съюза' не членуват страни с еднакви култура, степен на развитие на икономиката, стандарт и социална политика. Изключение е Гърция, която макар и да е член отпреди това, не е спазвала договорените правила, което се дължи на разликата в културата. Сегашната криза с мигрантите от арабските страни и Африка показва, че в ЕС няма и не може да има единомислие, напротив: решенията се взимат от силните икономически и политически страни в ущърб на слабите такива, а огромната орда некомпетентни европейски чиновници не само че не помага за решаването на проблемите, но ги задълбочава умишлено, за да си запази добрите заплати на гърба на европейските данъкоплатци. Ако имаше ЕС, то част от вътршнодържавните административни функции трябваше да се съкратят и решенията по тези въпроси да се вземат в ЕС, а не като сега - уж решили в ЕС нещо, но Италианският премиер, Макрон, Курц и Орбан и т.н. си провеждат поотделно вътрешна политика в интерес на техните си държави, пък останалите да се спасяват ако могат.

А , бе батки, тоо да нее камунис?

Ако Европа не вземе твърдо решение то ЕС се разпада....до 1 година.. Ще го допуснат ли или не??? И всичко това е заради Меркел....

На нея й дреме на проветривата слива!

Германците не са заслепени от вина ,а от най -долнопробна алчност ,те си мислят ,че мангустите ще им бачкат без пари само щото са ги пуснали в Германия (Eвропа),също така да наводняват пазара на труда и да принуждават собствените си граждани да бачкат за малко , щото 1000 евро за Германия са нищо ,но има много хора които гърбят за толкова.

Те пък едни работници са ша знаиш.... Вижте статистиките в Германия и се убедете колко от тези, които са там работят наистина... После да си говорим за останалото.. Щото те са там вече години....

работниците от източните територии не им стигат, а новите от Афганистан и Африка им излизат по скъпо днес и печалбата е по малка, искат да ги разселят из територията доминирана от наследниците на третия райх и после новородената смес би могла да се интергрира и ползването ще е по евтино.

Иронично е, че човек от Великобритания, която прие милиони пакистанци, индийци и африканци за за и вършат черната работа е разтревожена заради притока на араби. Разликата при последните е само това, че имат самочувствие и не се дават без пари. Те и тоалетни няма да чистят. Винаги са били видни демагози милите.

Не, не е демагог, вие бъркате като сравнявате ЕС с Британската империя. Индия е част от Британскта империя, т.е. културно индийците са интегрирани в нея, докато сирийци, афганистанци, иракчани и всякакви африканци нямат нищо общо с Европейския съюз. Дори и някои африкански страни да са бивши колонии на Европейски страни, за тях Европейската култура е чужда, защото като колонии те са служели само като източник на суровини