17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руссо туристо??? нееее! да си ходят в крим! нали си е техен?!

И ма си хас ... И какво друго да очакваме от джендър-министрите на бат Бойко ?!

хА, хА, хА..... Ангелковааааа, нещо да кажеш??? Някакъв коментар.....????

За съжаление Турция не само ни конкурира, тя ни превъзхожда във всичко, но това са фактите, ние българите не даваме максимума, но искаме максимум оборот и цени.....е няма как да стане

Руснаците въобще не са намалели като бройка ,само че не резервират през тур операторите а си ходят на собствените имоти или на имотите на други руснаци ,ако отидете сега в Поморие, Равда или където и да е по морето ще се чудите в България ли сте или в Русия ,навсякъде се говори руски.

Руснаците въобще не са намалели като бройка ,само че не резервират през тур операторите а си ходят на собствените имоти или на имотите на други руснаци ,ако отидете сега в Поморие, Равда или където и да е по морето ще се чудите в България ли сте или в Русия ,навсякъде се говори руски.

Не щем руски туристи .... искаме само алкохолен и секс туризъм от западни социално слаби.

Това за руските туристи е добре, но обяснете защо все повече български туристи предпочитат Турция ?

Руснаците купуваха апартаменти у нас предимно от руски инвеститори. Презастрояването на Черноморието се случи с дейното участие на руски инвеститори. Не оправдам българските инвеститори, но практически в повечето случаи в които е строено нещо за руския пазар - било като хотел за туристи или като апартаменти за продан инвестициите са руски, а българите само изпълнители. Руснаците не са хора, които ще оставят някой да печели от техния пазар особено пък в страна от бившия съветски лагер. Та в тоя ред на мисли е изключително позитивно руските туристи да намаляват, защото заедно с тях намаляват и руските инвестиции.

А кой инвеститор ще си инвестира капитала, за да печелим НИЕ? .... Следва, че инвестиции в България не трябва да има ... Или мислиш, че американските инвестиции са по-добри от руските?

Абе, ограничен, май само руснаците са останали тук с инвестицииите им.Други къде са? Никой не иска да вложи нещо тук. Утре ще откраднат бизнеса му. Изчезнат ли руските инвестиции останат само американски бази и демографско разрастване на цигани. Какво се перчиш при това положение срешу бели хора?Тази тъпотия на дебелоглавите няма край независимо, че са останали с пръст в устата след като направили изстрели в краката си след като зарязали "животоспасяващи" за стопанството енергийни проекти. Тъпи са, тъпи безнадеждно.

Слава Богу. А дано изобщо изчезнат от нашите курорти.

Слава богу. А дано и още да намалеят. Не само руски, но и всякакви други, включително и български.

Кой да дойде в тая презастроена кочина с изпраните милиарди на народа пари?!?

Има доста логика да има лек спад на руските туристи. Миналите 2 години те идваха в България, вместо в Турция поради проблемите там с терористи и политическата среда. Сега е спокойно и се връяат обратно там.

Дано има "бум" на руснаци - в Сирия, Украйна, Москва и където още ги има

Това го знаем, то е известно отдавна. В Турция са над 1 милион! У нас колко са? Всичко е заради условията и цените! Законите на пазарната икономика са в пълен ход! Турските курорти ни превъзхождат и в едното и в другото.Те не са толкова кухички като нас, да си окепазят курортите. В България бетон и цигания, колкото искаш. Сергийки, барачки, чалга на корем. Е, да де, ама хората търсят друго, не това!

Без драми. Обедняването на руснаците и девалвацията на турската лира са сериозните причини. Голтаци ще ходят при други голани.

Децата на тия руски "голтаци" могат да те купят и да те продадат като оФца. Ти говори за нашето обедняване, че голтаците СТАНАХМЕ ние, не руснаците. На руснаците и на малкия им пръст не можеш да стъпиш.

Истината е, че при сходни цени Турция е 10-торно по добра морска дестинация.

Еее, ама в Турция нема полудели от дроха и алкохол англета и български чалгари да взривяват курортите до сутринта, а камо ли това безразборно "ярене" под път и над път. Цивилизовани хора търсят цивилизовани курорти - всеки се нуждае от отдих, поне веднъж годишно. Винкело е прав, мутраджийските чалготеки да се затворят - иначе туризъм на върбал Досега у нас се развива само секс-алкоохолизъм, не туризъм.

Тенденцията която се наблюдава е - колкото по-малко руски туристи, толкова повече европейски туристи. За миналата година от 11,6 милиона чужди граждани посетили България, руснаците са 365 000 или около ... 3%, а това е добра новина.

На английските алкохолици ти европийски туристи ли им викаш? Денонощно лочат ефтин бъркоч и един лев не оставят в България - мерси от такива "туристи" - не ни трябват.

Тази година се очаква ръст на туристите от 15%, ама не на руските, при тях и спад 100% да има пак ще сме на плюс. А и по-добре е да ходят на пластмасовото Средиземно море.

"А и по-добре е да ходят на пластмасовото Средиземно море." Явно никога не си бил в средиземно море. Глупостите които пишеш може да ги споделиш с туроператорите - нека да видим те какво ще кажат. Също явно не си наясно какъв контингент европейски туристи идват у нас. Туристите на възраст 16-25 и 70+ са най-ниско доходоносните и създаващи най-големи проблеми на туроператорите. Ама министърката ни се грижи май повече за инвестицийките в заведенията по плажа отколкото за нормалния бизнес. Просто е скъпи ми Дада - ние не сме Ибиса и няма шанс скоро да станем. Ама ти и за Ибиса нищо не знаеш...

Не разбирам нещо посланието на министър Ангелкова... Това хвалба ли е или оплакване? Защото акое хвалба не ми е ясно за какво е министър на туризма. А ако е оплакване не виждам какви мерки е предприела за да промени ситуацията. Все пак, тя е на работа в министерството, а не на церемония по връчването на Оскар-и, където само да позира за снимка!

Недейте се напъва да мислите г-жо министър. Преди месец мислехте, че ще има ръст от 15% на руски туристи. Не се напъвайте.

Всички руски туристи са се боядисали като зелени човечета и отиват на почивка в Крим. Това е истината! Там се пекат върху танковете и славят Путина!

В това горещо време не ви ли смениха хапчетата, или все още ви дават от старите? Явно са недостатъчни...

Що, турските да не би и те да ходят в Крим или си се пекът на техното и хвалят Пердоган? Тебе какво те бърка къде се пекат руснаците?

Причината е спад на доверието към БГ, лош сервиз и политически причини (четете форумите им, отзиви и впечатленията им от БГ). При „обедняването” на руснаците, те „бедните” предпочитат Турция. При това „обеднелите” руснаци много са по-добре от българи. Който ходил в Русия ще се съгласи.Въпросът с кого се сравнява и по какви критерии. При някои супата е рядка при другите перлите са ситни.

Благодарение на управляващата партия ,хем идкаме руски туристи хем ги плюеме руснаците що за гадост

За какво да идват у нас-да се къпят в мръсната вода която дори на "Слънчев ден" беше замърсена според лабораториите,за водата на плажа във Варна да не говорим-във водата плуват пластмасови отпадъци и фекалии.Друго за какво да идват-за да ядат храна приготвена от негодни продукти и отпадъци?Или да бъдат обрани от някоя римлянка с джебчийски способности?Или да бъдат напоени с алкохол менте и да не могат да мигнат по цяла нощ от музиката от дискотеките на мутрофаните? И ще правим туризъм!Баламите умряха ,драги тарикати,така туризъм НЕ СЕ ПРАВИ!!!

Така е! Да ходят на пласмасовото Средизимно море. Тук без тях е доста по-добре.

Хубаво ги редиш, ама тъпо! Защо не попиташ хотелиерите и рестонантьорите какво мислят по въпроса? Веднага ще те изпратят на доктор!

Тука става само за ония дрогирани пияндурнци и алкохолици от албиона. За нормални люде не става.

В Турция ще са си почти като у тях си: в Русия путинизъм, в Турция Ердоганизъм ... все диктатура ... тук не че е розово, ама няма извънредно положение и всеобщ патриотичен устрем, щото имаме безаналогово оръжие.

А у нас перастизъм - руснаците не обичат това. Та викаш, българските наемодатели - бедни хорица по морето да загиват. Родолюбие, а?

Тая новина гали ушите на антибългарите и враговете ни. Голема радост настава като чуят, че България няма да печели от туризъм, голеема радост. Е по това ще ги познаете, чуждите долни западни мекерета!

Ангелкова и Борисов сигурно се чудят защо!?!

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ, ОТИДЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПЪРВО И ТОГАВА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ СИ ! ВЧЕРА СЕ ПРИБРАХ ОТ СОЗОПОЛ ДО ПОМОРИЕ СЪМ БИЛ ДЕСЕТ ДНИ , ЧЕ АЗ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЕ ЧУВАХ ТОЛКОВА КОЛКОТО РУСКИ !

На Бойко ще му утънее хазната за крадене

PEYTSCH

Урааа!...Много се радваме....

Дай Боже, да ги няма! И никога повече да не се завръщат тук!

Мирко, от Турция ли пишеш?

А дано и намаление да има. Където са плъпнали руските туристи винаги има и руски инвестиции в туризма, съпроводени със сериозна корупция. И ако в Испания гърмят скандали, то у нас аз не съм чул някой българин да е бил разследван и осъден във връзка с руски инвестиции. ТА нека ходят на други места - пораженията, които нанасят руските инвестиции, са много повече от печалбите от туризма.

продължаващото обедняване на руските граждани е причината за спада на руските туристи в България? Или пък построяването на моста през Керченският пролив който е ,,безанаалогов" и свързва процъфтяващият под санкции Крим с Русия?Или пък световното по футбол?

аз се кефя , че болшевиките бягат от нас ,значи сме поели здраво от западните ценности! Хотелиерите да чакат скоро знатни гости от Угърчин

Добра новина!

Типична жалка герберска твар е тая.