Коментари - 1 убит и няколко ранени при стрелба в трамвай в Холандия | Днес.dir.bg

1 убит и няколко ранени при стрелба в трамвай в Холандия

Възможно е да става дума за терористична атака, заявиха властите. Стрелецът се издирва

Обратно в новината

Коментари - 1 убит и няколко ранени при стрелба в трамвай в Холандия | Днес.dir.bg

Коментари

Къде е сега Ердоган да обяснява за терористи кюрди и християни.

Интеграция и приобщаване му се вика. Мулти-култи и "майната му на православието" както казва виден евроатлантиконатовист..

нато пусна ли вече декларация по случая?

А къде е Ердоган? Къде се "европейските " политици сега? Чичо Адолф, къде си? Ела с малко циклон!

Войната между двете религии е започнала. Спиране няма. България като си купи Ф-16 ще си пази небето, от какво??? На ракетите самолетите не им пречат. За сметка на това през "китайската ограда" на турската граница ще си преминават безпрепятствено мигранти колкото ни пусне Турция. Ех Европа, Европа....................................Скоро европейците ще бягат от там и ще се заселват в Мурманск.

В Холандия Евреите, обработва КЪРВАВИ ДИАМАНТИ от Африка с УДОВОЛСТВИЕ. Най-много се радват. когато разберат, че за един диаманд са убити поне 15 АФРИКАНЧЕТА

От сините хапчета трябва да взимаш по две и ще спреш да говориш глупости!

Мога да ти платя билет до Ивицата газа, да занесеш на Палестинчетата от тези хапчета

ПСИХЧНО БОЛЕН, но Черен и с брада

И викал: Алла акбар. Просто ноого набожен.

напротив,либералната продажба на оръжие ще спре тероризма,малко трудно ще тероризираш цял трамвай въоръжени пътници

Това може да е отмъщение за Н. Зеландия. Отсега нататък западните държави пак ще треперят пред възможни атентати и ще активират граничната полиция и силите на реда. Е, как се живее в такава обстановка? меркел и други любезни домакини знаят ли?

В Русия исляма е забранен и там няма атентати. Путин подарява по 25 000 $ помощ за всяко родено дете. Заплатите в Русия са по 10 000$

Стига глупости, бе! Ако беше забранен, как тогава, преди 4 години някъде, Путин и Ердоган откриха заедно в Москва, анонсираната за най-голяма джамия в цяла Европа???

Да това беше голяма тъпня, от страна на Путин. Какво общо има един турчин от мюсюлмански братя с нашите умерени мюсюлмани във Волжско-Камска България!?

До Иван :ако го казваш насериозно да знаеш че не е вярно. Не си прав. Ти, майка ти, сестра ти и леля ти. Щом в Русия заплатата е толкова тичай НАТАМ. 10000$ е много голяма заплата за Европа че даже и в САЩ.

Затова трябва да влезем в рублазийския союз за да си увеличим мюслюманското население като в Русия

Холандия - една от държавите, които иска да се ограничи правото на законно притежаване на огнестрелно оръжие в целия ЕС. Все едно на терористите им пука за разни закони. И понеже народът, като цяло е прост, вика радостно - да, дайте да наложим още ограничения.

Всъщност в Бенелюкс се прескачат на кв. метър повече евреи, отколкото в Тел Авив. Тук е диамантената борса, тук централата на Ротшилд Филипс-Коноко-Лукойл.

ПОЧВАМ ВЕЧЕ ДА СЕ ЧУДЯ ДАЛИ Е ДЖИХАДИСТ АТЕНТАТОРЪТ ИЛИ РУСКИ АГЕНТ? МИСЛЕТЕ МУ, ЩОТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СКОРО ЩЕ СТОПЛЯТ ЗА ТОПЛАТА ВРЪЗКА ДЖИХАД - ПУТИН - ФРОНТА СРЕЩУ СВЕТОВНИЯ ПРОГРЕС!

Трябва да се увеличи помощта за психично болните. Но едно такова заболяване може да е пагубно за теб. В това няма нищо срамно. Не е за подценяване, потърси медицинска помощ. Не се оставяй на съдбата...

Вие със сигурнст сте пегреял.А кой трябва да стопли въобще не знам.

преди дни Международния наказателен съд в Хага реши да съди САщ за военни престъпления в Афганистан. Сега този атнтат. Да очакваме освен нападателят да се окаже афганистанец.

на "мама" "специалистите"!

За съжаление сега мигрантите ще отговорят на удара в Нова Зенландия . Отново ще има много терористични актове.После някой християнин ще отговори на удара и така до безкрайност. Но за запада това не е важно. Важно е да има санкции срещу Русия. А пък ние ще си купуваме самолети. И за какво са ни??? Няма вече война със самолети. Купуваш си пушка и стреляш. Ето това сега вече е светът.

Не смятам , че вече някой се учудва на тия атентати . Когато сееш вятър жънеш буря . Така е казал народа . Те също са едни от папагалите на англосаксонската политика и въвеждане на "демокрация " в непокорните страни . Подарък си имат и многобройни всякакви мюсюлмани от страните в които те създават нови конфликти като част от НАТО .

.......До долният лев педал с иероглифите ми ела бе педалче ще ти разширим отверстието изотзат и дано да се кротнеш, е ако пак смърдиш едно отверстние 9мм. в тила и готово!

Няма живо същество на планетата, което да не направи всичко възможно да спаси живота си когато е застрашен. Мюсюлманите много са са заблудили, като си мислят, че всички в Европа спазват християнският принцип „Не се противопоставяй на онзи, който е зъл, но като те удари някой по дясната буза, обърни към него и другата.“ (Матей 5:39). Ще има самозащита, която рано или късно ще доведе до гражданска война в цяла Европа. Всичко това е предизвикано от глупавите необолшевики и техния провален мултикултурализъм. Всеки разумен, човек който е чел поне малко история знае, че различията пораждат конфликти.

КАТО МЕХАНИЧЕН МИКС ОТ НЕОЛИБЕРАЛНИ ИДИОТИ ВОДИ ДО НЕПРИМИРИМИ КОНФЛИКТИ ! И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН ЯВНО .

а сега този австралиеца в новозеландия ще го пускат ли на свобода ?

Спокойно. Пак има изтичане на газ.

Спор за седалка в тролея...

Трамвайджията му паркирал на мястото.

побърка се окончателно тоя свят. - закривай. нов свят ни е нужен, с нови хора. тва е.

Напълно подкрепям. Дано Господ да се смили над нас и да унищожи тази лудница.

Не с сипят Европа няма да се трогнат. Тя трябва заприлича на близкоизточен бордей за да са доволни новите заселници с привилегиите.

Много бързате. Къде пише какъв е бил стрелеца?

не бил турчин, както пише в статията.

В тази статия се говори за "неизвестен мъж". Името излиза едва в следващите статии. Много коментатори просто искат да изпреварят събитията.

Нищо ново . В Западана Европа винаги е имало терор и атентати . Преди бяха групировки от рода на Червените бригади и други подобни. Сега просто изпъпълнителите са други. Въпроса е друг, че тези зулуми са на етническа основа.Това е големия проблем.

Почна се пак.

че то спирало ли е, откак меркел ханъм покани навляците.

И какво против имате мултикултурния модел на Европа? Това е доказано работеща формула!

Не бе, това не е терористичен акт. Просто човека си е прострелял новата пушка.

Аз не искам да съм в такава Европа. Това не е моята Европа. Като не знаят как да живеят заедно с мюсюлмани - ами да видят България, да се поучат !

и аз не исках :) преди 6 години оше от тогава насам щастливо обитавам толите страни

То хубаво, ама кой те пита?!

вече има един убит - жената стрелбата е била вътре в трамвая, а не "по" него

Мюслитата отвръщат на удара?

Пак ли културни особености?

да, отново. бял, нисък, импотент. ходил на екскурзия на балканите, заредил с омраза

А атентаторите от Англия, Франция и Германия къде се заредиха с омраза? За един мюфтия питам.

Това престъпление има битов характер .... )

1:0 за Орбан

Холандия не приемаше българи и руманци. Не знам какви им бяха мотивите, но в същото време доста усилено приемаше арабите и техните семейства. А пък те изобщо не са малочислени. Отгоре на всичкото им даваха помощи, а нас дори не ни допускаха да работим. Каквото и да напиша за това, ще събера доста негативни вота, но всеки има право да си дава оценката ( положителна или отрицателна). В момента Холандия си бере плодовете. И не само Холандия

Точно!

Атентат в Холандия? Крайно време е ЕС да наложи още санкции срещу Русия. Ще попитате" Каква е логиката?" Ами няма логика, но до сега така процедираха.

Русия не е привлекателна за тях! Русия трябва да се постарае да изберат нея!

там не виреят :)

Никога, руснаците не са болни от "либерализъм" и "еврогейски ценности". Пък и "генерал Зима" е верен техен съюзник, няма как да се разхождат по джапанки там.

И пак ли Путин е виновен !?

ами ако се укаже,че са били чеченци,КО шъ каиш тогава грухчо ли си,прасчо ли си???

Е то може да се "Укаже" и че е самия Путин, зависи какво мисли и цели Указващия. Обаче се Оказва, че ти си неграмотен.

в интерес на троленето не правиш разлика между турци и чеченци, нали. Щот няма центове, а!

Песента на рапъра Керанов "Терористична" е точно по темата !

Интересно не защо сте наели неграмотна "редакторка", защото това е обичайно за вас, въпросът е дали ще й платите за тоя боклук? "Няколко медицински хеликоптери са били разположени за оказване на помощ". Това е добре, че са били разположени, щото ако бяха неразположени, можеше и да не окажат помощ. "Започна да гърби като побеснял". Това е добре, че е започнал да гърби, защото ако гърмеше, можеше повече хора да пострадат. "... според които няколко мъже са побегнали от спирката." Също е добре, че някои побЕгват и се спасяват, но някой е бЕгал и от часовете по български. "... че ситуацията в града в момента е "тревожна" и уточни, че правителството ще обсъди ситуацията." Изобщо, ситуацията му е майката. "Утрехт се намира в Централна Холандия". Добре, че не е в централна Холандия, защото никой нямаше да го е чувал, а още по-лошо ако беше в Северна Македония. Междувременно, редакторът на редактора оправи някои от другите простотии, но естествено няма акъл за всичко.

Коментарът ме развесели. А запетайките? Има запетаи там, където не трябва да има, и няма там, където е необходимо.

PEYTSCH

Освен ранените има и поне един който лежи до трмвая и е покрит...Сега го скриха с параван...Малко е умрял...

Гнусен лумпен и ганювец си.

Гнусен ганювски лумпен си. От най-отвратителните.

Ох. Честно да ви кажа не знам кое е по добре: да те гръмнат ала САЩ (влиза с пушката/автомата в училище/кино и започва наред) ИЛИ някой да ме гръмне/наръга викайки "Алах Акбар". Но ето какво знам със 100% сигурност. Този с пушката/автомата дето гърми в киното/училището не мога да го спра. Но тоз дет убива с думите "Алах Акбар", мога - не му се дава възможност да ми идва в държавата! Това не е идеално но намалява случайте с поне 50% ако не и повече. Вън мюсилманите от България и Европа! Никой не ги иска! Може и христяните да правят глупости като този в Нова Зеландия но си ги правят в собствените държави и нема нужда чалмите да ми добавят към това!!!

Няколко души пострадаха след като мъж откри огън по трамвай в центъра на холандския град Утрехт, предаде Би Би Си. "Чух изстрели и после видях как една жена лежеше на улицата", разказа очевидец на инцидента в централния град. Мястото на инцидента бе отцепено и полицията започна операция по издирване на престъпника. "Ние не изключваме нито една версия, включително и тероризъм", заявиха местните власти.

Хай ся и Вие - спор за свободна седалка ще да е било...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Когато е някой изперкал от ИДИЛ или подобен,много време е нужно на властите да признаят истината.А ако някой се защитава,веднага сте готови да го разпнете на кръст.Затова приматите от исляма ще съсипват цивилизования свят,защото властите не са на мястото си в цивилизованите страни.

от какво се защитава някой? от три годишнто дете в дом за милотва ли? този ниския импотент що не отиде да се защитава със истински противник а? за слава пич, нисък, импотентен, изкара си доживот в австралийски или новозеландски затвор - 100 пъти по добри условия от твоите ще има до края на живота си

Насилието ражда насилие, вероятно сте наясно. Когато пострадаха множество дечица на концерта на Ариана Гранде и при десетките нападения срещу невинни хора, тогава агресивният ви ислям беше прав, нали? При това в държави, дали им подслон, материална подкрепа, училища и университети.....Но....вълкът козината си мени, но нравът не...

си се като китайче, ама си чисто еврогейче :)))

личи си,че си жена и като такава изобщо не си в час-ВОДИ СЕ ОТКРИТА ВОЙНА НА ИСЛЯМА а вие за хуманизъм плямпате-както са казали французите,на война като на война

Тези нали бяха против нашето влизане в Шенген пък сега що стана снахо ?

Докато едни празнуват - Крим, други се избиват - ЕС! Почувствахте ли разликата!

Да. Ти си типичен трол. Пусна коментара и веднаха 12 плюса

тоя е от редовните храчещи подлоги тук,на заплатка е дебила и си заработва 30-те сребърника

Не в трамвай, а по трамвай

и се чувало пук, пук пук, от гръмотевици в небето. а човека имал прсто химикалка във формата на РПГ - съвпадение

моме.явно военен не те е оправял за да ти покаже какво е РПГ но не коженото

Християнски радикал вероятно, ако е ислямист щеше да се самоубие а не да избяга

е гаранция. Преди една година оня от Франция успя да стигне до Брюксел. Те и мюслитата се изтарикатиха вече.

PEYTSCH

Срелял от ...радост, че е стигнал в гяурските страни...

Твоят никнейм означава п-дал на холандски.

PEYTSCH

Знам, но не съм холандец...

Коментари - 1 убит и няколко ранени при стрелба в трамвай в Холандия | Днес.dir.bg

1 убит и няколко ранени при стрелба в трамвай в Холандия

Възможно е да става дума за терористична атака, заявиха властите. Стрелецът се издирва

Обратно в новината

Коментари - 1 убит и няколко ранени при стрелба в трамвай в Холандия | Днес.dir.bg

Коментари

Къде е сега Ердоган да обяснява за терористи кюрди и християни.

Интеграция и приобщаване му се вика. Мулти-култи и "майната му на православието" както казва виден евроатлантиконатовист..

нато пусна ли вече декларация по случая?

А къде е Ердоган? Къде се "европейските " политици сега? Чичо Адолф, къде си? Ела с малко циклон!

Войната между двете религии е започнала. Спиране няма. България като си купи Ф-16 ще си пази небето, от какво??? На ракетите самолетите не им пречат. За сметка на това през "китайската ограда" на турската граница ще си преминават безпрепятствено мигранти колкото ни пусне Турция. Ех Европа, Европа....................................Скоро европейците ще бягат от там и ще се заселват в Мурманск.

В Холандия Евреите, обработва КЪРВАВИ ДИАМАНТИ от Африка с УДОВОЛСТВИЕ. Най-много се радват. когато разберат, че за един диаманд са убити поне 15 АФРИКАНЧЕТА

От сините хапчета трябва да взимаш по две и ще спреш да говориш глупости!

Мога да ти платя билет до Ивицата газа, да занесеш на Палестинчетата от тези хапчета

ПСИХЧНО БОЛЕН, но Черен и с брада

И викал: Алла акбар. Просто ноого набожен.

напротив,либералната продажба на оръжие ще спре тероризма,малко трудно ще тероризираш цял трамвай въоръжени пътници

Това може да е отмъщение за Н. Зеландия. Отсега нататък западните държави пак ще треперят пред възможни атентати и ще активират граничната полиция и силите на реда. Е, как се живее в такава обстановка? меркел и други любезни домакини знаят ли?

В Русия исляма е забранен и там няма атентати. Путин подарява по 25 000 $ помощ за всяко родено дете. Заплатите в Русия са по 10 000$

Стига глупости, бе! Ако беше забранен, как тогава, преди 4 години някъде, Путин и Ердоган откриха заедно в Москва, анонсираната за най-голяма джамия в цяла Европа???

Да това беше голяма тъпня, от страна на Путин. Какво общо има един турчин от мюсюлмански братя с нашите умерени мюсюлмани във Волжско-Камска България!?

До Иван :ако го казваш насериозно да знаеш че не е вярно. Не си прав. Ти, майка ти, сестра ти и леля ти. Щом в Русия заплатата е толкова тичай НАТАМ. 10000$ е много голяма заплата за Европа че даже и в САЩ.

Затова трябва да влезем в рублазийския союз за да си увеличим мюслюманското население като в Русия

Холандия - една от държавите, които иска да се ограничи правото на законно притежаване на огнестрелно оръжие в целия ЕС. Все едно на терористите им пука за разни закони. И понеже народът, като цяло е прост, вика радостно - да, дайте да наложим още ограничения.

Всъщност в Бенелюкс се прескачат на кв. метър повече евреи, отколкото в Тел Авив. Тук е диамантената борса, тук централата на Ротшилд Филипс-Коноко-Лукойл.

ПОЧВАМ ВЕЧЕ ДА СЕ ЧУДЯ ДАЛИ Е ДЖИХАДИСТ АТЕНТАТОРЪТ ИЛИ РУСКИ АГЕНТ? МИСЛЕТЕ МУ, ЩОТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СКОРО ЩЕ СТОПЛЯТ ЗА ТОПЛАТА ВРЪЗКА ДЖИХАД - ПУТИН - ФРОНТА СРЕЩУ СВЕТОВНИЯ ПРОГРЕС!

Трябва да се увеличи помощта за психично болните. Но едно такова заболяване може да е пагубно за теб. В това няма нищо срамно. Не е за подценяване, потърси медицинска помощ. Не се оставяй на съдбата...

Вие със сигурнст сте пегреял.А кой трябва да стопли въобще не знам.

преди дни Международния наказателен съд в Хага реши да съди САщ за военни престъпления в Афганистан. Сега този атнтат. Да очакваме освен нападателят да се окаже афганистанец.

на "мама" "специалистите"!

За съжаление сега мигрантите ще отговорят на удара в Нова Зенландия . Отново ще има много терористични актове.После някой християнин ще отговори на удара и така до безкрайност. Но за запада това не е важно. Важно е да има санкции срещу Русия. А пък ние ще си купуваме самолети. И за какво са ни??? Няма вече война със самолети. Купуваш си пушка и стреляш. Ето това сега вече е светът.

Не смятам , че вече някой се учудва на тия атентати . Когато сееш вятър жънеш буря . Така е казал народа . Те също са едни от папагалите на англосаксонската политика и въвеждане на "демокрация " в непокорните страни . Подарък си имат и многобройни всякакви мюсюлмани от страните в които те създават нови конфликти като част от НАТО .

.......До долният лев педал с иероглифите ми ела бе педалче ще ти разширим отверстието изотзат и дано да се кротнеш, е ако пак смърдиш едно отверстние 9мм. в тила и готово!

Няма живо същество на планетата, което да не направи всичко възможно да спаси живота си когато е застрашен. Мюсюлманите много са са заблудили, като си мислят, че всички в Европа спазват християнският принцип „Не се противопоставяй на онзи, който е зъл, но като те удари някой по дясната буза, обърни към него и другата.“ (Матей 5:39). Ще има самозащита, която рано или късно ще доведе до гражданска война в цяла Европа. Всичко това е предизвикано от глупавите необолшевики и техния провален мултикултурализъм. Всеки разумен, човек който е чел поне малко история знае, че различията пораждат конфликти.

КАТО МЕХАНИЧЕН МИКС ОТ НЕОЛИБЕРАЛНИ ИДИОТИ ВОДИ ДО НЕПРИМИРИМИ КОНФЛИКТИ ! И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН ЯВНО .

а сега този австралиеца в новозеландия ще го пускат ли на свобода ?

Спокойно. Пак има изтичане на газ.

Спор за седалка в тролея...

Трамвайджията му паркирал на мястото.

побърка се окончателно тоя свят. - закривай. нов свят ни е нужен, с нови хора. тва е.

Напълно подкрепям. Дано Господ да се смили над нас и да унищожи тази лудница.

Не с сипят Европа няма да се трогнат. Тя трябва заприлича на близкоизточен бордей за да са доволни новите заселници с привилегиите.

Много бързате. Къде пише какъв е бил стрелеца?

не бил турчин, както пише в статията.

В тази статия се говори за "неизвестен мъж". Името излиза едва в следващите статии. Много коментатори просто искат да изпреварят събитията.

Нищо ново . В Западана Европа винаги е имало терор и атентати . Преди бяха групировки от рода на Червените бригади и други подобни. Сега просто изпъпълнителите са други. Въпроса е друг, че тези зулуми са на етническа основа.Това е големия проблем.

Почна се пак.

че то спирало ли е, откак меркел ханъм покани навляците.

И какво против имате мултикултурния модел на Европа? Това е доказано работеща формула!

Не бе, това не е терористичен акт. Просто човека си е прострелял новата пушка.

Аз не искам да съм в такава Европа. Това не е моята Европа. Като не знаят как да живеят заедно с мюсюлмани - ами да видят България, да се поучат !

и аз не исках :) преди 6 години оше от тогава насам щастливо обитавам толите страни

То хубаво, ама кой те пита?!

вече има един убит - жената стрелбата е била вътре в трамвая, а не "по" него

Мюслитата отвръщат на удара?

Пак ли културни особености?

да, отново. бял, нисък, импотент. ходил на екскурзия на балканите, заредил с омраза

А атентаторите от Англия, Франция и Германия къде се заредиха с омраза? За един мюфтия питам.

Това престъпление има битов характер .... )

1:0 за Орбан

Холандия не приемаше българи и руманци. Не знам какви им бяха мотивите, но в същото време доста усилено приемаше арабите и техните семейства. А пък те изобщо не са малочислени. Отгоре на всичкото им даваха помощи, а нас дори не ни допускаха да работим. Каквото и да напиша за това, ще събера доста негативни вота, но всеки има право да си дава оценката ( положителна или отрицателна). В момента Холандия си бере плодовете. И не само Холандия

Точно!

Атентат в Холандия? Крайно време е ЕС да наложи още санкции срещу Русия. Ще попитате" Каква е логиката?" Ами няма логика, но до сега така процедираха.

Русия не е привлекателна за тях! Русия трябва да се постарае да изберат нея!

там не виреят :)

Никога, руснаците не са болни от "либерализъм" и "еврогейски ценности". Пък и "генерал Зима" е верен техен съюзник, няма как да се разхождат по джапанки там.

И пак ли Путин е виновен !?

ами ако се укаже,че са били чеченци,КО шъ каиш тогава грухчо ли си,прасчо ли си???

Е то може да се "Укаже" и че е самия Путин, зависи какво мисли и цели Указващия. Обаче се Оказва, че ти си неграмотен.

в интерес на троленето не правиш разлика между турци и чеченци, нали. Щот няма центове, а!

Песента на рапъра Керанов "Терористична" е точно по темата !

Интересно не защо сте наели неграмотна "редакторка", защото това е обичайно за вас, въпросът е дали ще й платите за тоя боклук? "Няколко медицински хеликоптери са били разположени за оказване на помощ". Това е добре, че са били разположени, щото ако бяха неразположени, можеше и да не окажат помощ. "Започна да гърби като побеснял". Това е добре, че е започнал да гърби, защото ако гърмеше, можеше повече хора да пострадат. "... според които няколко мъже са побегнали от спирката." Също е добре, че някои побЕгват и се спасяват, но някой е бЕгал и от часовете по български. "... че ситуацията в града в момента е "тревожна" и уточни, че правителството ще обсъди ситуацията." Изобщо, ситуацията му е майката. "Утрехт се намира в Централна Холандия". Добре, че не е в централна Холандия, защото никой нямаше да го е чувал, а още по-лошо ако беше в Северна Македония. Междувременно, редакторът на редактора оправи някои от другите простотии, но естествено няма акъл за всичко.

Коментарът ме развесели. А запетайките? Има запетаи там, където не трябва да има, и няма там, където е необходимо.

PEYTSCH

Освен ранените има и поне един който лежи до трмвая и е покрит...Сега го скриха с параван...Малко е умрял...

Гнусен лумпен и ганювец си.

Гнусен ганювски лумпен си. От най-отвратителните.

Ох. Честно да ви кажа не знам кое е по добре: да те гръмнат ала САЩ (влиза с пушката/автомата в училище/кино и започва наред) ИЛИ някой да ме гръмне/наръга викайки "Алах Акбар". Но ето какво знам със 100% сигурност. Този с пушката/автомата дето гърми в киното/училището не мога да го спра. Но тоз дет убива с думите "Алах Акбар", мога - не му се дава възможност да ми идва в държавата! Това не е идеално но намалява случайте с поне 50% ако не и повече. Вън мюсилманите от България и Европа! Никой не ги иска! Може и христяните да правят глупости като този в Нова Зеландия но си ги правят в собствените държави и нема нужда чалмите да ми добавят към това!!!

Няколко души пострадаха след като мъж откри огън по трамвай в центъра на холандския град Утрехт, предаде Би Би Си. "Чух изстрели и после видях как една жена лежеше на улицата", разказа очевидец на инцидента в централния град. Мястото на инцидента бе отцепено и полицията започна операция по издирване на престъпника. "Ние не изключваме нито една версия, включително и тероризъм", заявиха местните власти.

Хай ся и Вие - спор за свободна седалка ще да е било...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Когато е някой изперкал от ИДИЛ или подобен,много време е нужно на властите да признаят истината.А ако някой се защитава,веднага сте готови да го разпнете на кръст.Затова приматите от исляма ще съсипват цивилизования свят,защото властите не са на мястото си в цивилизованите страни.

от какво се защитава някой? от три годишнто дете в дом за милотва ли? този ниския импотент що не отиде да се защитава със истински противник а? за слава пич, нисък, импотентен, изкара си доживот в австралийски или новозеландски затвор - 100 пъти по добри условия от твоите ще има до края на живота си

Насилието ражда насилие, вероятно сте наясно. Когато пострадаха множество дечица на концерта на Ариана Гранде и при десетките нападения срещу невинни хора, тогава агресивният ви ислям беше прав, нали? При това в държави, дали им подслон, материална подкрепа, училища и университети.....Но....вълкът козината си мени, но нравът не...

си се като китайче, ама си чисто еврогейче :)))

личи си,че си жена и като такава изобщо не си в час-ВОДИ СЕ ОТКРИТА ВОЙНА НА ИСЛЯМА а вие за хуманизъм плямпате-както са казали французите,на война като на война

Тези нали бяха против нашето влизане в Шенген пък сега що стана снахо ?

Докато едни празнуват - Крим, други се избиват - ЕС! Почувствахте ли разликата!

Да. Ти си типичен трол. Пусна коментара и веднаха 12 плюса

тоя е от редовните храчещи подлоги тук,на заплатка е дебила и си заработва 30-те сребърника

Не в трамвай, а по трамвай

и се чувало пук, пук пук, от гръмотевици в небето. а човека имал прсто химикалка във формата на РПГ - съвпадение

моме.явно военен не те е оправял за да ти покаже какво е РПГ но не коженото

Християнски радикал вероятно, ако е ислямист щеше да се самоубие а не да избяга

е гаранция. Преди една година оня от Франция успя да стигне до Брюксел. Те и мюслитата се изтарикатиха вече.

PEYTSCH

Срелял от ...радост, че е стигнал в гяурските страни...

Твоят никнейм означава п-дал на холандски.

PEYTSCH

Знам, но не съм холандец...