НСИ поиска отлагане на преброяването

Предложението за нова дата ще зависи от развитието на пандемията и от датата на предстоящите избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналото преброяване през 2011 г. беше провал. Бъдещото преброяване, когато и да се проведе ще бъде още по-голям провал, тъй като НСИ се ръководи от статистически неграмотен човек!

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - https://bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

НАЛИ АКО ПРЕБРОИТЕ ХОРАТА ЩЕ УСТАНОВИТЕ, ЧЕ СЕ ГУБЯТ НАД 1 МЛН. ИЗБИРАТЕЛИ! НЯМА ДА РАЗВАЛЯТЕ ДАЛАВЕРАТА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ Я! МЪРТВИ ДУШИ, ЦИГАНСКИ КУПЕН ВОТ И ЕТО ВИ ПАК-В ПАРЛАМЕНТА! НАЛИ СТЕ СИ НАСЛАГАЛИ НАВСЯКЪДЕ ВАШИ ХОРА, УТРЕПАХА СЕ ДА ПРЕДЛАГАТ УДЪЛЖАВАНЕ НА МЕРКИТЕ!

Като ни изтрепят ваксини, тогава ще броят колко сме останали! Правилно, после ще броим, давайте сега ваксините!

Регистрите на бюрократите и мнението на Европа ли са по-важни или здравето на хората?

_stankow

изборите могат да бъдат отложени за май Това ли ви е болката ? А защо да са отлагат ? Във Франция как успяха да направят избори по време на пишман-епидемията ? А в Молдова, Русия, Румъния ? В Америка как успяха да направят избори за президент ? А в България напролет няма да може ?

И кво ше броят?

Едва ли едно преброяване в тази обстановка ще попречи на бандитите да фалшифицират изборите. По добре ще е фалшификаторите да са затворени в килии без интернет. Управляващите са некадърни да въведат и безопасно гласуване по пощата.

Донякъде звучи този Цветанов и предложението му за отлагане във времето на преброявата. Но този некадърен калинко не си дава сметка за важни неща, че лятото хората пътуват и не са си в къщи. Преброяванията трябва да се правят или Пролет, или Есен. Лятото и Зимата са неподходящи. А пък ЕС е силно бюрократизирана, обсебваща, тиранична и кжрумпирана институция правеща доста глупости.

Да го отлагат

Тия се сетиха

Можем и сами да се преброим - след епидемията БОКОVid-2009 в Мутроландия останаха един файтон хора.

значи десетки хиляди ученици и студенти могат да се учат през интернет. А няколко хиляди преброители не могат? Тъй ли? Що тъй?

Предложението за нова дата ще зависи от развитието на пандемията и от датата на предстоящите избори - важното е преди изборите да не се знае какво е населението у нас за да може Проф.Мишо да нагоди изборните резултати !!!

Истината е, че в държавата реално има между 4 и 5 милиона души. Статистиците няма да отчетат това това и многото мъртви изборни души(емигранти и гастербайтери) "ще вземат" активно участие в предстоящия вот... и много други предстоящи избори...

няма много общо между тия две събития.....

Да. На пръв поглед...

Ееее защо, нека видят колко сме останали пълните нещастници, но до догодина още по-малко ще сме, дай боже да се отървем от тази страна, убийца на народа си!

тъкмо ще преброим колко от умрелите са ползвали Путник 5 ..ха.ха.ха

Опа. Ето го поредното оправдание. Няма да има преброяване преди изборите. Щото иначе колко неща ще излезат на повърхността......... избори по старо му. Дане мърдат много мишките...... Пък той Бойко ни пази от комунистите......

абе цървульо нали гласуват и от чужбина бе хитреции......

Боже, Боже..."преброители", "епидемия", ние да не живеем в 50-те години, няма ли регистри, данни, колко са се родили, колко живеят в чужбина, колко са умрели...така ли ни броят? Като кокошки. А какво, аз ако не съм на адрес, значи няма да ме броят? Колкото повече остарявам, толкова по-малко разбирам..

Както върви няма да има какво да се преброява.

Вас трябва да преброим гуспуда дъпетати и министри и запазено място за всеки да има знаете къде!

Преброяване на сградния фонд- така или иначе половината сгради и жилища са необитаеми и информация за тях няма да се събере. Преброяване на населението - я хванат някого вкъщи я не. Безсмислена работа ми се струва.

Нали има онлайн платформа. Може да се популяризира по-добре и преброителите да обикалят много по-малко къщи.

Преброяване, в което липсва религия и принадлежност към етническа група. Ще броят колко ТВ, перални и сгради има :)

Какъв е смисълът от въпросното преброяване?

да, ще изчакат да измре населението от Ковид и после ще се броим.